ufo goren masum cityli15
profili

  • 4 şubat 2024 milli eğitim bakanı açıklaması

    tarikatlar ülkesi olma yolunda ilk adım. yakında medreseleri yasal hale getirir, çoluğu çocuğu, badeleme meraklısı sapıkların kucağına atarlar.

  • hamas'ın yemek yiyen israil askerlerini vurması

    kız kaçıran ayarında bomba atmışlar. bune amk, taş bıraksalar en azından bir iki tanesinin kafası yarılırdı

  • 25 eylül 2023 bilecik trafiği

    bilecik'te bu fotoğraftaki kadar kişi yaşıyor zaten, ne yaptınız hepiniz aynı sokağa mı girdiniz.

  • h. şükür dedi diye değiştirilen trt spikeri

    ne deseydi, mahmut tarafından mı atıldı deseydi. tam bir gerizekalılık örneği,
    dünya kupalarında en hızlı gölü, akp milletvekilliği de yapmış olan "hakan şükür" atmıştır.
    beni de değiştirsinlet bakalım

  • barınakta cins köpek sahiplenen pati perileri

    ınstagram, twitter sen nelere kadirsin. normal zamanda kedi köpekle işi olmayıp, sırf like uğruna köpek alan, binlerce tip var. köydeki çiftliğimize getirilen kedi, köpeğin haddi hesabı yok. bu like tayfası bi s.ktirip gitse ülke 50 yıl ileri gidecek

    edit : harf değişikliği. ayrıca mesaj kutuma gelip küfreden tipler, okuduğunuzu anlamak bu kadar zor olmamalı.

  • 7 eylül 2022 kırtasiyecilerin eylem yapması

    hah şöyle. yıllarca istediğiniz fiyattan ittirdiniz insanlara, ya kırtasiyecidir kitaba dokunan adamdan zarar gelmez dedikçe, gidip ampule bastınız mührü. 0.75 kuruşa gelen küçük defteri 4-5 tl'den satıp, ev, araba, yazlık çektiniz altınıza.
    sonra vay efendim, zinir marketlerden dolayı insanları zikemiyoruz.

    edit : mesaj kutuma damlamış şakirt bir tanesi, beddualar ediyor. ne yalan, ne de yanlış bir şey söyledim, buyrun denemesi bedava, bulunduğum ilçede 3 farklı kırtasiye var (aynı 2 kırtasiyenin 3'er dükkanı var) ev ve arabaları var, gümüldür de yazlıkları var. bir tanesinin oğlu yaz boyu değiştirdiği arabalardan bir sürü story attı, gittiği mekânlarda gayette iyi para eziyordu. lütfen damlamayın, ne olduğunuzu çok iyi biliyorum.

  • gökçek'in jelibon rezervini halka soran muhabir

    m: çocukların yediği jelibon
    sözde hoca: haa o domuz şeyi
    gıl mıl, televizyonda açıkladılar

    senin ben takkene attırayım.

    çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş, avrupa'yı dize getirmemiz şart.

    niye şart amk, ne etti avrupa sana. örnek alacağına, dize getirme derdinde pezemenk

  • 2022 özel sektör maaş zam oranları

    asgari ücretin açıklanmasından bu güne kadar, bana bağlı personeller, birer ikişer her gün odama geliyor. maaş zammı ne olacak diye. az önce teknik ofis personeli geldi, eğer ki düzgün bir zam yapmayacaklarsa iş bakayım ben dedi. şuan 3750tl alıyor, 5500 tl olsun istiyor. bizimkiler hayatta yapmaz o zammı, benimde ihtiyacım var o personele. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. usta başlarından birisi geldi geçen gün, şuan 5750 tl alıyor, 9000 tl istiyor, saçmalama usta hayatta o kadar yüksek zam yapmazlar dedim, o zaman hemen çıkışımı verin dedi. bende gidip 25 bin isteyeyim bari, vermezlerse bütün personellerle beraber iş bırakırım.

  • 21 ağustos 2021 abdülkadir selvi'nin komik tweet'i

    bir nevi kandırmaya çalıştık, o bizi kandırdı. twiti olmuş.

    2013'e kadar yalıyordum, sonra onu bırakıp daha uzun olanına başladım, anlamı da çıkar.

  • 173 boy + lisans diploması + 3k maaş + clio + 13cm

    herşey tamamda, 13 cm nedir arkadaş nijerya mı burası.

    edit : arkadaşlar yeter, bu nedir ya 300 tane mesaj gelmiş. tamam benim ki "bamya" sizin ki eşek s.ki kadar. tamam en büyük sizin ki. tamam birer johnny sins'siniz, bütün kadınlar size hasta. yetti mi.

  • avrupa çok kötü kimse gelmesin diyen gurbetçi

    93'ten bu yana almanya'da yaşayan abimi hatırlatmıştır. kendisinin türkiye'de, daireleri, arsaları, 2 adet işyeri vardır. keza almanya'da da aynı şekilde hem evi, hem kendi işyeri var. aynı zamanda bir firmada yüksek gerilim hattı işinde çalışıyor. 2013 yılında işten ayrılmıştım, bayada bunalmış bir durumdaydım, 1 yaşında oğlum vardı, birikimim yok, geleceğim belli değil. abimi aradım, abi almanya'ya geleyim bir şeyler ayarla gerçekten iyi değilim demiştim, her zamanki lafını tekrarlamıştı, ne yapacaksın burada mahvolursun, dil bilmezsin, yer bilmezsin, gecinemezsin gelme falan demişti. gerçi ilk deyişi değildi ama o zaman inanılmaz koymuştu. o günden sonrada hiç görüşmedim, memlekete geldiklerinde, o odaya girince ben çıkarım, karşılaşmamaya özen gösteririm.

    edit : onlarca mesaj aldım, ne b.k işin var abin doğru söylemiş diyenler çoğunlukta olsada, destek mesajı atan hal hatır soranda çok var, hepinize teşekkür ederim. üniversite sonrası 2 yıl belediyede çalıştım, sonrasında özel sektöre geçtim. çok şükür şuan hani o meşhur yol yapan firmaların birisinde, üretim müdürü ve teknik müdür olarak görev yapıyorum.

  • 30 kasım 2020 hafta sonları kısıtlaması gelmesi

    iş yerleri açık olacak, o yüzden sevinmeyin. godoman patronları düşünmüşler yine. afedersiniz g.t kadar ilçede yaşıyorum, yasaklar olsada, ctesi günleri hayvan gibi servis trafiği oluyor. sadece benim şirketimde 370 kişi çalışıyor varın gerisini siz düşünün.

    böyle kısıtlamaya s.kayim

    edit : ne çok godoman sevici varmış sözlükte, resmen mesaj yağmuruna tuttular, zenginlerle ne alıp veremediğim varmış falan filan.

    ya olm salak mısınız, sokağa çıkma yasağı yapıyorsun, boktan bir ilçede en az 50000 kişiyi işe getiriyorsun. sonra kısıtlama yaptım diyorsun. neyini anlamıyorsunuz amk.

  • tarsus'taki esrarengiz kazı

    isa'nın mezarı demiş biriside. sanki kafa kağıdı ile gömdüler amk

  • yunan ordusu 1 saate ankara'ya girer

    taksimin göbeğinde, öküz gibi bağıran suriyelilere bir şey yapamayan bebeler, yunan ordusunu sikmekten bahsediyor.
    hadi çocuğum, sütünüzü içip, klavyeyi yerine bırakıp uyuyun.

    ne tsk eski güçlü halinde, nede vatandaş vatan millet sakarya modunda, 1.5 yıl şırnak'ta askerlik yaptım, acemi birliğinde şöyle asarım böyle keserim diyen sizin gibi tipler, daha ilk çatışmada ne yapacağını şaşırdı, ayakta mal gibi dikildi kaldı, allah'tan uzmanlar tecrübeliydi, tuttuğu gibi bir kayanın arkasına fırlattı. anlayacağınız, savaş sizin bilgisayar oyunlarınıza benzemez.

  • 24 haziran genel seçimleri ak parti aday listesi

    4 akrabam aday oldu akp'den, aylardır yaptıkları paylaşımlardan gına gelmişti. dayanamayıp dayımı aradım, yahu dayı seni tanımasam inanacağım ne bu şimdi dedim. eee milletvekili olmak kolay değil dedi.
    yalan check
    kumar check
    alkol check
    karı kız ayağı check
    dalavere sözünde durmama check

    e sende bunlar var dedim. allah affetsin bıraktım onları ben dedi. kütahyalılar ben anlattım karar sizin.

    edit: hahaha 3 akrabamın listeye giremediği, 1 akrabamın son sırada yer aldığı liste olmuş. ya bugün bu kadar sevindirici bir olay olacağına ihtimal vermiyordum, birde bu akp sayesinde oldu. öyle her gün tayyip resmi paylaşmakla, olmuyor bu işler.