pluton un sucu ne22
profili

  • f.c. köbenhavn

    sol kale arkası yine kefenini giyip gelir artık city'nin tecavüzüne.

  • seat'ın otomobil üretiminin sona ermesi

    bir otomotiv üreticisinin yaptığı işi bırakmasına niye sevinir lan bir insan? darısı skoda'ya falan yazmış. hayırdır aq küçükken topunuz bunların inşaatına mı kaçtı bu ne kin? ne değişik tipler var toplumda

  • 1 günde 1850 iett aracının arıza yapması

    akp istanbul'u alırsa muhtemelen "ya şu istanbul'daki otobüsler de çok eskimiş şunları değiştirelim artık, aaa zaten eski yönetimin yıllardır bekleyen bu konudaki kredisi vardı onu onaylayalım" derler. bir güzel de nasıl çözdük ama diye gözümüze sokarlar reklamını.

  • 11 eylül 2022 kasımpaşa galatasaray maçı

    --- spoiler ---

    torreira sahada cicaldau hayaleti gibi dolaşıyor. oyun kurma yönünde olmadığı gibi hücumlara da katılmıyor. rakipten dönen topları süpüremiyor. ismi gibi büyük bir transfer değil
    --- spoiler ---

    bu şaka mı? ben farklı maç mı izliyorum? torreira sahanın en iyilerinden

  • prens selman'ın basına verdiği erdoğan fotoğrafı

    ecevit'in malum fotoğrafını yıllarca kullandı bir güruh. şimdi aynısı başlarına geldi acaba halden anlayacaklar da, bir anlık görüntü üzerinden siyaset yapmanın ne kadar haksızlık olacağını anlayacaklar mı?

    hayır.

  • 21 haziran 2022 komşu çocuklarını dövmem

    (bkz: (#139058735))

    --- spoiler ---

    @amabisidiycem
    sokaga parkettigin aracin, kici basi cizilecek, aynasi kirilacak diye dert ediyorsan, demek ki sen o aracin adami degilmissin.

    bu arac, milyonluk bir arac da olabilir, 200bin tl lik bir arac da. madem cocugun oynadigi toptan stres olacak kadar darlaniyorsun, git darlanmayacagin, arac patlasa saglik olsun diyebilecegin bir arac al. yani, gidip bi broadway ya da sahin al eski model, sonra aglama sozlukte baslik acip.
    --- spoiler ---

    ne alaka aq?

    yani şu mantığa şu zekaya bakar mısınız parlıyor resmen aq. yani sen iyi bir arabaya binmek istiyorsun bunun için paran da var ama sokakta çocuklar arabana zarar verir diye daha kötü bir araba almak zorundasın.

    işte ben sokakta yürüyüş yaparken köpekler saldırıyor dediğinde, sen de çıkma sokağa o zaman diyen kafalar bunlar. muhtemelen çocuğunu sokağa salangillerden bu da başka türlü savunmak için bu kadar saçmalanılmaz.

  • zeynepin harikalar diyarı

    9 entry, 50 liradan desek... iyi para. allah var iyi para.

  • akp'li cahit özkan'ın görevden alınması

    bu cehalet seviyesine kendileri bile dayanamadı.

  • hande sarıoğlu'nun efsane videosu

    seksapalitesini dibine kadar gösterip, sonra "kadınları cinsel obje olarak gören zavallılar" ayağı yapan tiplerden bu da.

  • devasa köpek sürüsü

    aynı bölgede 30-40 tane boz ayı ve kaplan beslemek istiyorum. bölgeyi bilen var mı?

    neee? boz ayı ve kaplan besleyemez miyim? boz ayı ve kaplan düşmanları sizi biz onların doğal ortamını ellerinden aldık taaam mı bu dünya sadece insanlara ait değildir şehirler ve arazilerimizde boz ayı ve kaplanlar da olmalı taam mı yanınızda mama taşıyın geçerken başlarını okşayın saldırmazlar taam mı

    edit: şeyi unutmuşum... onlar can ama biz işgalciyiz taam mı!!!

  • togg fiyat tahminleri

    bu arabaların 400-500 bin liradan daha ucuz olması mümkün değil. bir kere zaten üretim maliyeti olarak ucuza gelmeyecek gibi görünüyor. dolar desen zaten bu araba çıkana kadar kaç olur kim bilir. geriye kaldı vergi.

    orda da sen şayet togg'a özel düşük vergilendirme yaparsan, o zaman da türkiye'ye bir dünya yatırım yapıp gelen araba üreten yabancı sermayeye açık açık sektir git demiş olursun. toyota, hyundai, renault, fiat demez mi lan ben bu kadar yatırım yaptım arge yapıyoruz fabrika kuruyoruz binlerce insana iş veriyorum, e amk benim suçum ne bana kol gibi vergili araba sattırıyorsun der. sonra da toplanır gider hepsi işler çok daha kötü olur. hepsine birden vergi indirimi gelmesi lazım onun için de hangi ülkede yaşadığımızı hatırlatıp topluca bir kahkaha patlatabiliriz.

  • son 24 saatte 3161 kişinin aşılanması

    normalde günlük 2 milyon aşı yapma gücümüz var ama lozandaki gizli maddelerden dolayı yapamıyoruz.

  • 16 nisan 2021 kanal istanbul açıklaması

    bunlar bu kanalı yapar, 2023'te gelecek iktidar da (muhtemelen farklı cbaşkanı) bu işi iptal eder. sonuç olarak kanal yapılmaz ama o ana kadarki tüm maliyet bize girer. muhtemelen arsaların satışı da çoktan yapılmış olacağı için de oradan da bir şeyler girer bize.

    edit: şimdi fark ettim de, normalde -normal- bir şekilde geçtiğimiz yoldan kanal yapacaklar ve köprülerden de geçiş ücreti alacaklarsa hiç şaşırmayacağım :d

  • muhalefetin ortak adayı ali babacan olabilir

    muhtemelen ali babacan çatı adayı olarak açıklanınca sandığa gitmeme kararı alacağım.

    sonra seçim süreci boyunca akp ve pek tabi erdoğan o kadar nefret dili kullanacak ve çamur siyaseti yapacak ki bu rezil hareket ve söylemlere dayanamayıp ali babacan'a oy verirken kendimi bulacağım.

    evet, aynen böyle olacak.

  • en iyi wi-fi ismi

    en komiği bile zerre komik olmayandır.

  • avutsun bahaneler

    dinledim. bir sagopa kajmer şarkısı.

    bunu ortalığı kasıp kavuracak, listelerde üst sıralarda duracak mükemmel bir rap şarkısı olarak değerlendirmemek gerek.

    sago bize doğum gününde bir şeyler anlatmak istemiş, bunu da bir şarkı ile yapmış.

  • ekrem imamoğlu'un #pride2019 için sessiz kalması

    son derece normal olan durumdur.

    yıllar sonra adam akıllı biri çıkmış, onu da lgbt desteği vermedi diye boklayalım aynen. sike sürülecek akıl yok.

  • 26 rv 995

    umarım buradaki tüm yorumları okuyordur bu tip. şahsına ve annene edilen küfürleri afiyetle oku. bunu hak ediyorsun.

    çok delikanlısın ya, gel bul beni aynısını yap bakalım o bıçak ananın amına giriyor mu girmiyor mu?

    inşallah bu hareketi, o bıçağı çektiğinde sana karşılık olarak silah çekip götünü sikecek birine denk getirirsin de başına gelenleri izleriz biz de burada.

  • köpeksiz sokaklar istiyoruz

    sokakta köpek olabilir, ona bir şey demem. benim karşı olduğum çeteleşecek kadar fazla köpeğin bir arada sokakta olması. bu tehlikeli. buna duyar kasmayın sikerim kerestenizi. sabah erken saatlerde ve akşam saatlerinde özellikle tehlikeli oluyor böyle sürü halinde hareket edenler.

    her zaman söylemişimdir köpekleri tamamen sokaklardan kazıyalım düşüncesine sahip olmadım hiç. kontrollü tutalım düşüncesindeyim. tabi buna da karşı olacak tipler var.

    bakın iki tür hayvansever vardır.
    1) hayvanseverler
    2) ılık götlü hayvanseverler.

    işte bu ikinci kategori, evlerden ırak hatta düşman götüne... hem insanlığa hem hayvanlara düşman bunlar.

  • hikayesi başrolden daha acıklı olan yan karakter

    (bkz: ismail abi)