lukretius47
profili

  • 10 ocak 2022 vodafone çekim kalitesi rezaleti

    vodafone pişmanlıktır. her şeyleri üç kağıt üzerine kurulu. hediye çarkı diye yaptıkları kampanya bile ahlaksızlık örneği. ne kadar çevirirsen çevr sürpriz adı altında sizi alışveriş yapmaya zorluyorlar. çaydanlığa %15 indirimi ne yapayım ben, götüme mi sokayım? harbiden mallık bizde ki 2022'de vodafone kullanıyoruz.

  • #helpturkey

    tsk görevlendirilsin desek, ''darbe çığırtkanlığı.'' dünyadan yardım istesek, ''işgal kuvvetlerine çağrı.'' israilli yardım etsin desek, ''yahudiden yardım almayız.'' yunan yardım etmek istese, ''düşmandan yardım almayız.'' yangın söndürme uçağı alın desek, ''para yok.'' olan uçakları kaldırın desek, ''onlar eski, kalkmaz.'' ulan namussuzlar, bahçe hortumuyla mı söndüreceğiz bu amına kodumun yangınını.

  • uğurcan çakır

    altay olsa o topu kurtarır, bütün galler takımını çalımdan geçirdikten sonra golünü atardı.

  • 14 haziran 2021 ispanya isveç maçı

    ispanya 917 pas yaptı, isveç 167 ama ikisi de 1 puan aldı. isveçliler şimdi soyunma odasında biralarını yudumlarken ispanyollar götten nefes almakla meşguller, böyle bi enayilik yok ha.

  • 22 nisan 2021 dolar kuru

    alın size ümmet, alın size avrasyacılık, alın size ülkücülük mk... götünüzde don yok, ideoloji yaymaya çalışıyorsunuz. birisi osmanlı'yı kuracakmış, diğeri rusya'yla ittifak yapacakmış, diğeri soğuk savaş döneminden kalma kafayla ülkücülük taslayacakmış. aldınız mı? nasılmış?

  • 40 bin ton patates 10 bin ton kuru soğan dağıttık

    ikinci dünya savaşında yaşanan büyük kıtlıktan insanlar patates sayesinde sağ çıkabilmişler. dünya savaşında yaşanan sefilliği bize 2021 yılında yaşatan başta sayın cumhurbaşkanım olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim.

  • borsa istanbul

    investing'e borsa düşer kalkar ama akp düşerse filistin kalkamaz yazdım, ağzıma sıçtılar... akp'ye müthiş bir öfke var. :d

  • 898 bin liralık makam odası mobilyası

    ''trabzon’un akp’li belediye başkanı murat zorluoğlu, makam odasına istanbul’dan 898 bin tl’ye mobilya aldığı ortaya çıktı.''

    trabzon'da su olmayan köyler var hala. adamların keyfe bak, sanki bana ingiltere kraliyet ailesi. görgüsüz herifler ya...

    https://www.sozcu.com.tr/…odasini-yeniledi-6333761/

  • borsa istanbul

    ah şimdi ecevit iktidarda olacaktı ki esnaf sokaklarda kendini sikecekti. allah'tan reyizimiz var. hepsi yavru kedi gibi yuvalarında... hiçbirinin sesi çıkmıyor. aferin pıtırcıklar.

  • kaza masrafını ödeyemem deyip kafaya sıkmak

    ülkenin haline bak ülkenin haline... hey yavrum benim. şimdi böyle bir ülkede bekliyorsun ki ülkeyi yönetenler milletin derdine derman olsunlar. ama bakıyorsun, devleti yöneten beyefendinin tek derdi kılıçdar'ın aşı olması. niye aşı oldun diyor adama. bak bak... derde bak.

  • 25 kasım 2020 bilim kurulu toplantısı

    -gene niye toplandık.

    -ne bilim amk.

    -kuru pasta aldınız mı?

    -ahmet alacaktı ama...

    -aldım panpa.

    -eee, toplantısı sonrası ne açıklama yapacağız?

    -kime?

    -halka lan halka.

    -he ya, bi de onlar vardı değil mi...

    -maske, sosyal mesafe falan de geç amk.

    -lan insan baklava filan da alırdı. kuru pasta baydı. pastaneler kapalı mı?

    -niye kapalı olsun?

    -pandemi var ya lan.

    -oha, pandemi mi var amk?

    -yuh.

  • masterchef türkiye

    berat elendi... pardon, yanlış yere geldim. iyi akşamlar.

  • 6 kasım 2020 joe biden'in abd başkanı olması

    biden pkk destekçisi. trump öyle değildi. washington ülkü ocaklarından çıkaramazdık adamı... güle güle teksas'ın bozkurtu. (yerseniz)

  • 28 ekim 2020 fahrettin koca açıklamaları

    bence akp'de bir adam var, tüm konuşmaları o hazırlıyor.

    ''ekonomide zorlu virajı geçtik. tünelin sonundaki ışık büyümeye başladı.'' oğlum bunu berat'a götür, okusun.

    ''maske, sosyal mesafe... tedbirli olursak kaybeden virüs olacak.'' oğlum bunu fahrettin beye gönder.

    ''kılıçdar, ssk, sen kimsin ya...'' oğlum bu da recep beyin.

  • vefat sayılarını sıfırın altına indirmeliyiz

    şaka maka yapıyoruz ama erdoğan -10 ölü yazın diye emir verse sağlık bakanlığı -10 ölü yazar, üstüne bir de inanmayanları fetöcülükle suçlarlar.

  • 28 temmuz 2020 akdeniz'de sondajın durması

    doları indirip kaldırarak türkiye'ye istediklerini yaptırabiliyorlar lan ne acayip. ecevit'le dalga geçiyorlardı bir de. adam gidip koca adaya operasyon çekti, abd ambargosunu falan takmadan. bunlar ülkeyi öyle bir hale getirdiler ki denizde yüzmeye bile çıkamıyor ordu. ecevit'in tırnağı olamazsınız oğlum siz... türkiye'nin başına gelen en berbat şeydir bu akp.

  • trabzon sahillerinin içler acısı durumu

    görüntüler trabzon'un çarşıbaşı ilçesinden. her fırsatta ırmağının akışına ölürüm diyen mhp belediyesinin yönettiği ilçede sahil rezil halde. denizden intikam alınıyor sanki. her yer aylardır çöp, pislik... ya bu denize düşmanlığınız neden arkadaş? bir de turist gelsin diye yalvarıyorsunuz, turist gelse nereyi göstereceksiniz? bu çöp yığınlarını mı?!

    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    ha bir de şu var. ilçenin mhp'li belediye başkanı mümin nuhoğlu birkaç gün önce tiski toplantısında chp'lilerle tartışıyor. sonunda da “bizim hedefimiz allah’ın adaletini yaymak. bizim hedefimiz kur’an-ı kerim” deyip salonu terk ediyor. kaynak allah'ın işine karışmayı bırakın da, allah'ın yarattığı şeylere sahip çıkmayı öğrenin önce sayın başkan. trabzon sahillerini getirdiğiniz durum ortada...

  • engin ardıç'ın z kuşağına hakaret etmesi

    sabah yazarı engin ardıç, z kuşağı gençlerine ağır hakaretlerde bulunarak "bunlar üç yıl sonra oy verecekler. her beş seçmenden biri bunlardan olacakmış. yedi milyon kişi kadar oldukları hesaplanıyor. belirgin bir siyasi görüşleri yok. çoğu "apolitik"... gezi olaylarının vandallık ve çapulculuktan ileri gidememesi de bunun göstergesidir. "toplumsal" değil "bireysel" insanlar. bencillik düzeyinde. aileleriyle aralarında uçurum var. çalışmadan, kısa yoldan para kazanmak da en büyük arzuları. içlerinde "mal ergen" tabir edilenlerin oranı hayli yüksek. megabayt dağıtarak oyları alınabilir" ifadelerini kullandı. kaynak

    ...istiyorlar ki bu gençler cemaatlere, tarikatlara girsinler; hocaefendilerin dizlerinin dibinde eğilip bükülsünler, sabah akşam ahaber izleyip tarikatları hangi partiye oy veriyorsa tıpış tıpış gidip o partiye oy versinler. geçti o dönemler engin efendi, boşuna zırlama.

  • 11 haziran 2020 amerikan borsasının çökmesi

    yıgılsın amerigaa... abd ekonomisi çökünce bize de girmeyecek zannediyorlar, yazık.

  • 29 mayıs 2020 avrasya firması c. başkanlığı anketi

    cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine bu sefer de ben ''evet'' diyorum mk, en süper sistem bu, hadi bakalım.