onun vitamini kabugunda22
profili

  • duygusal bağ kurulan avm'ler

    tabii ki capitol'dür. 90'ların anadolu yakası efsanesi. yeşil yazısı ve uzun süre asılı palyaçosunu unutamıyorum. herhalde mc donalds sebebiyleydi. çocukluğum gelir aklıma hep. mutlu ve masum zamanlarımızdı, ailecek gezerdik.

  • muharrem ince'nin fatih portakal'a küsmesi

    elinde güç olmadan gazetecileri azarlayıp küsüyor. güç olsa ne yapacaksınız muharrem bey?

    t: komik olay.

  • 2020 eylül ayı trafik kazası görüntüleri

    kan donduran görüntüler ama buradan bir vesileyle suserlerimize bilgilendirme yapmak ihtiyacı hissettim.

    babam hep der ki iyilik olsun ya da kurallara uyayım diye bir yayaya (hatta araca) yol verirken çok dikkat et. videonun 04:47 bölümünde sağ şeritte giden aracın olması gerektiği gibi yaya geçidinden geçecek yayalada yol vermek için durduğu görülüyor. normalde yaya geçidine yaklaştığı için durması gereken sol şeritten gelen araç durmuyor. maalesef sağ şeritteki araba sebebiyle yayaların yola çıktığını da göremiyor.

    siz siz olun insan gibi yaya geçidine yaklaştığınızda yavaşlayın ama yayalara geçitte ya da herhangi bir yerde yol verirken arkanızdan, sağdan, soldan gelen arabaları da aynalarınızdan bir süzün. ben böyle durumlarda bazen arkadan kaptırmış gelen varsa ya da trafik ciddi yoğun akıyorsa yol veremiyorum sırf o yayaların canını düşündüğüm için.

    böyle bir kazaya sebep olmak ya da böyle bir kazada yakınını kaybetmek çok acı olmalı.. kazalar hakikaten aceleden ve dikkatsizlikten oluyor.

  • ios 14

    ulan bir allahın kulu da çıkıp neden ana ekranda son sıra uygulamaların altında eşek kadar boş yer bırakmışlar diye sormuyor. bir tek ben mi fark ettim amk.

  • beyaz yakalıların artık yurt dışına çıkamaması

    insanların tatil yapma gücünün düşmesiyle mutlu olan bir tipin tespitidir. beyaz yakalının tatile çıkmasını engelleyen yeni türkiye senden neler götürüyor, kim bilir.

  • 17 yıldır kimsenin yaşam tarzına karışılmaması

    etek giydigi icin kezzap atilanlari, ramazanda sigara icti yemek yedi diye dovulenleri, sokakta alkol aliyor diye oldurulesiye kadar darp edilenleri ve basi acik diye en hafif tabirle “hafif mesreplikle” yaftalananlari, 22:00 sonrasi alkol satisinin yasaklanmasini ve alkole yapilan zamlari saymazsak dogrudur.

    amk sizin. karisilmiyormus.

  • ahmet kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası verilmesi

    bir ceza yargılamasında 2. duruşmada karar verildiğini ilk defa duyuyorum a dostlar. hayli enteresan.

    duruşmada ahmet kural'ın tanık dinletme ve olay yerinde keşif yapılması talepleri reddedilmiş. bir olayın açık bir şekilde ortaya konulmasından, tarafların adil yargılanma hakkının yerini bulmasından kim, neden rahatsız olur?

    bu karar istinaftan döner. esastan dönmese bile eksik incelemeden döner. at fava.

    edit: ilk duruşmada bile karara çıkıyor yea diyen arkadaşlar. biz de avukatız, biliyoruz dosyaları. sanık müdafii delilim var, toplayın/dinleyin diyorsa bu talep yerine getirilir. bu dosya itiraz reddedilerek kesinleşsin, adam değilim.

  • 17 eylül 2018 iş bankası açıklaması

    iş bankasının öğle menüsünde bolca yürek servis edildiğinin ispatıdır.

  • 2010'dan beri meydanlarda fetö'ye karşı uyardım

    (bkz: 2010 demedim iki bidon dedim)

  • 27 eylül 2017 motorin zammı

    orospu çocukluğudur. yeter ulan yeter. ebemiz sikildi yeter. her bok düşüyor bu meret bir türlü düşmüyor amını yurdunu siktiğim.

  • beşiktaş kadrosunu dövme yaptırmak

    bir beşiktaşlı olarak ziksen yapmayacağım şey. kadronun yarısı kiralık amk, 1 yıl sonra nanay olacak dövme

  • moda yerine kuantum fiziğini tartışmak isteyen kız

  • sinema biletlerinin fahiş fiyatlara çekilmesi

    el birliği ile müdahale edebileceğimizi düşündüğüm olay. belki de ekşi sözlük'ün tozlu yapış yapış sayfalarının arasında kaynayıp gidecek bu entry, kim bilir.

    günümüzde istanbul'da sinema biletlerine pek çok değişene göre genelde fahiş olmak üzere fiyat belirleniyor. cinemaximum, mars gibi sektörü domine eden gruplar tam anlamıyla at koşturuyorlar. başıma geldiği için örnek veriyorum; bugün ali baba ve yedi cüceler filmini kanyon cinemaximum'da izlemek isterseniz kişi başı 23 tl'yi gözden çıkartmanız gerekiyor. bakın 30 dakikaya varan reklam rezaletlerine değinmiyorum bile. keza ola ki popi 3d filmlerden birine gittiniz 26-27 tl'lere kadar çıkıyor fiyatlar. 4 kişilik bir ailenin pazar gününü sinema izleyerek geçirmek istemesinin bedeli yaklaşık 100 tl!

    bir süredir piyasayı domine eden grupların rekabeti azaltarak benzer fiyat uygulamaları yaparak tüketiciyi mağdur ettikleri ayan beyan ortada. hatta bu konu afm-mars birleşme devralma sürecinde rekabet kurumu'nun da titiz incelemesine ve danıştay kararlarına konu oldu, süreç henüz sonuçlanmış değil. meraklısı şuradan araştırabilir; kaynak

    yağmur değmiş toprak kokusunu seven, soğuk havada kazağının kollarını ellerine kadar çekip kahve kupasını tutmayı seven, hayatın her alanında fırsat eşitsizliğini eleştiren suserler yaratabilir miyiz acaba bir farkındalık?

  • ses yarışmasında annem türküsü söyleyen iri kadın

    10 yıldır her ses yarışmasında görülen tiptir.

    teknosa çalışanlarının top sakallı olması gibi genel-geçer bir durum galiba.

  • hollanda'daki seçmenin %73'ünün akp'ye oy vermesi

    hollanda çomarı kavramını literatüre sokan akıl almayan bir doğa olayı.

    ulan amk ot çekip çekip oy mu kullanıyonuz napıyonuz?!

    https://twitter.com/…ombi/status/660882072286949376

  • hiçbir işe yaramayan insan organı

    birçok insan için beyindir.

    ara sıra kullanın şunu amk.

  • volkswagen golf

    bir kullanıcısı olmayan biri olarak niçin kullanıcılarının gerzek addedildiğini anlamadığım araç.

    ulan bu toplumda illa birilerini bir şeylere göre kategorize etmek zorunda mısınız?

    o aracı alırsa gerzek, bu aracı alırsa apaçi, şunu kullanırsa düz herif, diğerini kullanırsa fakir.

    hay sizin kategorizasyonunuza kafam girsin.

  • üç polise çorba servis ederken öldürülen kürt

    pkk'nın çorbacıyı taraması ile gidip servis elemanı kürt vatandaşı vurması arasında nüans olduğunu düşünenleri gözler önüne sermiştir.

    şu orospu çocuğu pkk'nın eylemlerini meşrulaştırıp oradaki halkı accayip masum, barış böceği olarak göstereceğiz diye götünüzden kan geldi lan.

    bu ülkeye en az aktroller kadar zararlısınız.

  • jack sparrow karakterini oynayacak türk oyuncu

    rahmetli barış akarsu idi.

  • ameliyat kemoterapi radyoterapi yoğunbakım morg

    genelleme yapılmaması gereken sıralama.

    kanser hastalarının moral gibi önemli bir faktöre hayatlarının her alanında ve her zamanında ihtiyaç duyduğu da göze alındığında böyle bir sığlık ve sığırlık yapmak ancak bir tespit sıçmak olabilir.