kahve muptelasi15
profili

  • sözlükçülerin ihtiyacı olan nakit para

    0 tl.

    artık almanya ekonomisi gibi cari fazlası vermeye başladım. bunu nasıl mı başardım? tabii ki de düzenli olarak boşanarak. ilk boşandığım 2002 yılında fark ettim ki tüm borçlarımdan süratle kurtulmaya ve artıya doğru geçmeye başlıyorum, işte o zaman dedim ki kendi kendime heee şimdi tamam, siktim belanızı ve işe koyuldum.

    sistemin doğru çalışıp çalışmadığından emin olmak için aynen borsadaki gibi backtest yapmaya başladım ve hemen peşi sıra 2.3. evliliklerimi yaparak ekonomimi gözlem altına almaya koyuldum.

    2. evliliğimde baktım ki 1 sene içerisinde yine tüm ekonomik dengelerim altüst oldu, hızla borçlanmaya ve uçurumun kenarına doğru gitmeye başladım, hemen o ara boşanarak hayata yeniden tutundum ve tüm borçlarımdan 5 ay içinde kurtulup yeniden artıya geçtim.

    son denememi de 3. evlililiğimle yaptım. bu sefer köyden bir kız aldım, dedim acaba böyle olursa ekonominin bundan nasıl etkilenecek falan. size bir şey söyleyeyim mi, köyden aldığım kız, diğerlerinden daha fena çıktı, benim hayatımı skti, evime artık her gün düzenli olarak haciz kağıtları geliyordu. bir dönem tüm postacılarla kankaydım, halimi düşünün. sonra bunu da boşadım ama toparlanmam 1 seneyi buldu.

    işte görüyorsunuz dostlar, sistem ortada. tüm veriler bunlar. grafikler ve testler asla yalan söylemez. o yüzden buradan hangi sonuca varıyoruz? bravo.

    no marriage, no debt.

  • bankalarda müşteriye çay ikram edilmemesi

    bankalar için en önemli şey zamandır. o yüzden de size çay söyleyip, bir çay etrafında sabahtan akşama kadar kafeymiş gibi takılmanız hiçbir bankanın işine gelmez. bankanın görevi, ihtiyacınız olan her neyse size onu en kısa sürede verip, diğer müşterilerle ilgilenmektir.

    çay içmek için kafelere, ya da çay bahçelerine gitmenizi öneririm. bankalar çay içilecek mekanlar değildir.

  • bir erkeğin patlak olduğu nasıl anlaşılır

    ağzınızla dudaklarından içine doğru üfleyin, eğer sağından solundan hava kaçırıyorsa, patlaktır.

  • terapi niteliğindeki alışkanlıklar

    benim için 10 senedir değişmeyen tek bir alışkanlık var o da, her hafta düzenli olarak gittiğim darülaceze ve köpek barınakları ziyaretleri... hayatımda bu iki yerdeyken yaşadığım mutluluk ve huzuru, adliyede boşanma davam görülürken bile yaşamamışımdır düşünün.

  • evli olmanın faydaları

    ölümden korkmanıza gerek yoktur. çünkü zaten evlisinizdir.

  • uşak'ta 1 milyon 250 bin tl'ye satılan ev

    lan urla’da 3+1 site içinde evim var 450.000 tl ediyor, bunlar neyin kafasını yaşıyorlar? komple binayı versen o kadar etmez. acaba hedef arap turistler mi, bilemedim.

    zorunlu edit: kızlar espiri yapmıştım urla’daki ev bana ait değil bir arkadaşımın. tamam sizi de anlıyorum, ekonomik kriz var ve kolay yoldan zengin birilerine kapak atıp evlenmek istiyorsunuz ama, sizi kandıramam, bu bana yakışmaz. ben gariban bir çiğköfteciyim. 1.5 tl’ye öğrenci dürümü satarak geçiniyorum. benden size koca olmaz, lütfen mesaj atmayın.

    teşekkürler.

  • beck depresyon testi

    evli olmadığım için testi çözmeye gerek duymadım.

  • 30 yaşından sonra aşk meşk işinin bitmesi

    bende 22’li yaşlarda bitmişti. bu konuda kendimi çok şanslı gördüğümü söylemeliyim. çünkü yaşı 40’a dayanmış, fakat hala bir kadınla evlenip mutlu olacağına inanan insanların sayısı hiç de az değil.

    çok uzun zaman oldu hayatımın merkezinde artık kadınlar yok. mesela iyi bir hayvanseverim, düzenli olarak hayvan barınaklarına gidip orada satılan ürünlerden alarak hayvanların daha iyi yaşam standartlarında bakılması ve rehabilite edilmesi için destek olurum.

    bunun haricinde ayda en az 2 kez darülaceze ziyaretlerim olur, yaşlılarımızın gidip ellerini öper her zaman yanlarında olduğumu hissettirir, onların yalnızlıklarına ortak olurum.

    eminim şu yukarıda örneğini verdiğim konuları aranızda umursayan/önemseyen insanların sayısı çok fazla değildir. işiniz gücünüz kadın olmuş. onu nasıl ayartırım, bunu nasıl ayıklarım, kadınlara türlü türlü maymunluklar, yalakalıklar yapmalar... sonra kadınlar neden bu kadar havalı, niye böyle artistler diye de dem vurursunuz.

    hayat sadece kadınlardan ibaret değil. kafanızı kaldırın ve çevrenize şöyle bir bakın, olmadı açın bir kitap okuyun, seyahatler yapın, yeni insanlar tanıyın, kendinize güzel hobiler edinin.

    eğer hayata gören gözlerle bakmayı öğrenirseniz, size vajinadan daha büyük mutluluklar bahşeder.

    inanın bana.

  • bir kadının kaliteli olduğunu gösteren detaylar

    geçen elimde telefonum markete giriyorum kapıda bir kadınla çarptıştık, sen benim elimdeki telefon yere düş tuz buz oldu. kadına baktım ellerini hemen yüzüne götürdü ve olaydan duyduğu üzüntüyü ve memnuniyetsizliği belirterek benden defalarca özür diledi. ben de bunun bir kaza olduğunu, önemli bir durum olmadığını teşekkür ettiğimi söyledim ve parçalanan telefonumu yerden toplayıp marketten istediğim poşete sarıp arabama koydum.

    ertesi gün ofisime bir kargo geldi. baktım sıfır bir telefon. üstüne de not yazılmış. tekrardan çok özür dilerim. 544 xxx xx xx sema diye. sema’yı aradım, yahu dedim ne gerek vardı şimdi böyle bir şeye. o da hayır asla olmaz, eğer telefonu sana göndermeseydim yaşadığım o mahçupluk hep üzerimde kalırdı. lütfen kabul et diye. peki dedim.

    sonra sema’ya ofisimin adresini nereden öğrendiğini sordum. arabamın plakasını aldığını ve arkadaşının trafik şube müdürlüğü’nde çalıştığını oradan ismime, ve firma bilgilerime ulaştığını söyledi. vay be resmen ajan gibi çalışmışsın dedim. güldü.

    şu zerafete bakın, şu inceliğe bakın kızlar. sizden biriyle çarpışsak varya kesin bana iş oluyor bu diye götünüz gün boyu havada kalkık gezerdiniz.

    neyse ki böyle kızlar da var hayatta. kibar, zarif, düşünceli ve ince.

  • türk erkeğine araba aldıran en büyük motivasyon

    hatun kaldırma şerefine nail olmaktır.

    2000 tl 20.000 tl arası arabaya hatun düşmez
    25.000 tl 40.000 tl arası arabaya tek tük düşebilir
    50.000 tl 80.000 tl genelde düşer
    90.000 tl 150.000 tl hatunlar sileceklerinize aşk mektupları sıkıştırırlar
    250.000 tl 750.000 tl arabanızın her yerinde ruj izleri ve gsm numaraları bulursunuz.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    parasız birine aşık olduğunuz oldu mu?

  • ölü insanların çok yer kaplaması

    (bkz: ali ağaoğlu sen misin?)

  • beyefendiler asgari ücreti beğenmiyor

    kendisi beğeniyorsa asgari ücretle 1 ay geçinmeyi deneyebilir.

  • apple manyağı ilginç doktor yazar

    rolex saat opel astra 1.3 dizel araç olmamış.

  • 16 temmuz 2017 sedat peker'in açıklamaları

    ağır abimiz yine sert konuşmuş savcılar mustafa altıoklar'a gözaltı kararı verirken, her açıklamasında alenen kendisi gibi düşünmeyen insanları tehdit eden bu mafya bozuntusu hakkında neden işlem yapmamaktadır?

    hukuk devleti deyip duruyorsunuz. hukuk devleti, sizin gibi düşünmeyen insanlara karşı işlem yapıp, yandaşlarınızı kayırmanızsa batsın böyle hukuk devleti yazıklar olsun.