tavukbanalop16
profili

  • erdoğan'ın en iyi sözü

    işte en büyük servetim bu yüzük (1994)

    'eğer bir gün duyarsanız ki tayyip erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemişimdir' (1999)

  • animasyon klipli şarkılar

    2002 ya da 2003 yılında televizyonda gördüğümde animasyon klip diye bir opsiyon olduğunu dahi bilmiyordum: hayran yapımı, 2002 model duman klibi belki alışman lazım

    20 yıl olmuş lel

  • 06 bfj 470

    kadriye çavuş isimli kadını, sehirler arasi otobusten darp ederek kaçıranlarin kullandigi arabanın plakası:
    https://twitter.com/…ksu/status/1141716447707783169

    iç işleri bakanı belediye seçimleri ile ilgilenmeye ara verip konuyla ilgili twit atmış, adamlar yakalanmış: https://twitter.com/…tatus/1141737290986921986?s=20

  • düz dünyacılar haklı mı çıkacak

    eger derdin bilime katki yapmaksa, yazarsin makaleni boyle bir gercegi ispatladigin icin de dunyanin sayili bilim insanlarindan biri olur, nobel odullerinden, devlet nisanlarindan bir koleksiyon yaparsin.

    yok eger derdin cahilerin ilgisini cekecek sacmaliklar uretip, buradan cikar saglamaksa, o zaman da internet sitesi acar, vidyo ceker ve kerrrizlerin dolusmasini beklersin.

    simdi, tahmin edin bakalim, bu duz dunyaci arkadaslar makale mi yazmistir, vidyo mu cekmistir?

  • selahattin demirtaş'ın 5 ay hapis cezası alması

    televizyonda sizin gibi geri zekalıların beynini yıkamak için her gün yayınlar yapılıyor. a haber'in de, ulusal kanal'ın da, pkk'nın kanalının da tek kuruluş amacı sizlerin beynini yıkamak. bu yayınlarda sizlere gösterilenleri kenara bırakıp, ülkenin yüzde 10'undan fazlasının oy verdiği bir kişinin hapse atılmasının ne anlama geldiğini göremiyorsanız umarım aramızdan ayrılır ve ülkemizin zeka seviyesini ölerek yükseltirsiniz. teşekkürler.

  • zenginlerin şıp diye kilo verebilmesi

    ilaçla falan alakası yok. zenginlerin kendileri ile ilgilenmek için zamanları var.

    sabah 8'den akşam 6'ya kadar iş yerinde sömürülen bir canlı, üstüne gidip nasıl spor yapabilir, kendine bakabilir? zaten zenginleri zengin yapan şey, sahip oldukları zaman, ve onu istedikleri gibi planlamaları. para değil.

  • meral akşener kameralar önünde eşini azarladı

    meral akşener hakkında mhp düşmanlarının (akp, sol.org vs.) yaptığı bunca olumsuz haberi gördükten sonra meral akşenerin mhp'ye ne denli faydalı olacağını bir kez daha görmüş oluyoruz. ntv'deki ilk 5 haber meral akşener'i kötülemek için yapılıyor, sol.org'ta böyle haberler çıkıyor, yeni şafak muhalifleri akşener bozdu haberleri yapıyor.

    galiba meral akşener gerçekten gümbür gümbür geliyor.

  • tatil için antalya kaş'ı tercih etmek

    kaş mı? dünyanın en iğrenç yeri.

    bir kere 5 yıldızlı otel yok. gitmek istesen duptıs duptıs yapan kulüp yok. denizi iğrenç sırtı kabuklu deniz kaplumbağalarıyla dolu ve bunlar erkeklerin pipilerini kadınların nipıllarını ıssıran gerçek birer canavar. restoranlardan bahsetmiyorum bile, çünkü ne mekdanız ne de burger king var.

    tüm tatilcilerimizi bodrum, çeşme, kemer falan gibi nezih tatil yörelerine davet ediyorum. kaş'ı, olduğu gibi iğrenç bir halde bırakın lütfen.

    teşekkürler.

  • 4 saatlik yol 4 dakikaya inecek

    buradan geçişimiz için biz araç başı $35 + kdv ödeyeceğiz.

    maaşı alırken yarısına çöküyorlar,alışveriş yaparken %18'ine daha çöküyorlar, araba aldığında, sırf yaptıkları yolları/köprüleri kullanacağız diye arabanın fiyatını 2 katına çıkarıyorlar. bunlar yetmiyor benzinin fiyatını vergi ile iki katına çıkarıyorlar, yetmiyor her yıl araba için vergi alıyorlar, hala köprüden her geçişimiz için bizden $35 yani neredeyse 120 lira para istiyorlar.

    bir de utanmadan,
    yüzleri kızarmadan,
    pişkin pişkin,
    4 saatlik yolu sizin için kısalttık diyorlar.

    ben ne ido'ya araba sahibi olmak için para ödüyorum, ne diğer feribot şirketlerine benzin alırken. devlet şirket midir? şirketse benden arabam için vergi almasın, köprüsünden yolundan geçerken para vereyim.bir de bakan çıkmış, benim verdiğim parayla bana şov yapıyor, üstüne 4 saatlik yolu kısalttım diye işkembeden sallıyor.

    bunlar var ya bunlar, bu ak partililer,
    bunları zaman makinesiyle çocukluklarına gönderip ahlaki eğitimlerini tamamlamak lazım.

  • fenerbahçe türkiye'nin bayern münih'idir

    yanlış önerme, doğrusu -> fenerbahçe türkiye'nin juventus'udur
    (bkz: şike)

  • yerli ve milli polis teşkilatına isim önerileri

    sultanımızın fermanıdır, başımız üstüne.

    (bkz: yepyeni çeriler)
    (bkz: new cherries)

  • isveçli medeniyeti

    türkiye'de bir kişinin bireyselliğine saygı gösterirseniz, o kendini "sizi yenmiş" sayar. mesela sokakta karşıdan gelene yol verin, o da iyice üzerinize yürüyüp size sürtünerek geçsin. metroda yanınızdakinin rahat etmesi için bir alan açın, ve o insan sizi daha çok sıkıştırmaya başlasın. bir kişiye karşılıksız bir iyilik yapın, ve karşınızdaki sizin "ondan çekindiğiniz için" bu iyiliği yaptığınızı sansın.
    bu ülkedeki, çok az sayıdaki naif insanın sürekli başına gelen şey budur.

    türkiye, birey olamamış eziklerin ülkesi. birbirine omuz atan kişiliksizlerin memleketi.
    bu ezikler etraflarındaki kimsenin "bireysel alan"ına saygı göstermez. üstüne, gider isveç'teki adamların birbirine saygısını "samimiyetsizlik" olarak tanımlar.

  • doğmamış çocukların şu an nerede olduğu sorunu

    aslında o çocuk, sen, ben, satürn, plüton, deniz, maymun charlie, leylekler, kediler, bakteriler hepimiz evrenin ufak parçalarıyız. gelecekteki ya da geçmişteki şeyler şu an biziz, yarın bizler geleceğin başka parçaları olacağız ve geçmişte de geleceğin başka parçalarıydık. kendimize, insanlara, herhangi bir şeye fazla anlam yüklemeyelim, yayalara yol verelim.

  • insanların porno yokmuş gibi davranması

    genel olarak insanların seks yokmuş gibi davranmasının bir devamı olan hadise.

    bakıyorsun, adamlar sevişiyor, afedersin birbirlerine sıvı transfer ediyor, ağzı yüzü bir garip oluyor, ohlamalar tıslamalar sonra utanmadan gelip kahvaltıda "günaydın :)" diyor. özellikle öğrenci evinde olur bu bak. kankitolar sevişir sevişir, sanki hiçbir şey olmamış gibi gelir muhabbete dahil olur, evet tayyip çok şey ya falan der. hatta bizim eve sevişmeye gelen bir çift vardı, arada bir kaybolup sonra geri geliyor muhabbete giriyordu ayılar.

  • 5 ağustos 2015 sonar seçim anketi

    7 haziran seçimlerinden 5 gün önce sonar hdp oranları'nda buna benzer manipülasyon yapmış, seçim sonuçları onları yalanlamış, ama onlar hala akp tetikçiliğine devam ediyor. demek ki, hala onu başkan yaptırmıyoruz
    (ara: utanmak)

    2 hazirandaki tahmin,
    akp : 41,0
    chp : 26,0
    mhp: 18,1
    hdp: 10,4

    7 haziran seçimlerinde gerçekleşen:
    akp yüzde 40,8
    chp yüzde 24,9
    mhp yüzde 16,3
    hdp yüzde 13,1

    kaynak, sonarın sahibi:
    https://twitter.com/…akci/status/605739276979064832

  • 26 haziran 2015 abd'de gay evliliğin yasallaşması

    bu sadece gay evliliği ile alakalı bir mevzu değil, adamlar bireylerin önündeki tüm engellerin gereksizliğini görüyor ve insanları üretmekten yaratmaktan alıkoyan tüm önyargılarla mücadele ediyorlar. eşcinsel bir birey dünyanın en akıllı kişisi dahi olsa, kendini ifade etmeden, bir şeyler yaratmadan önce tonlarca baskı ve aşağılamayla uğraşmak zorunda geri kalmış ülkelerde. bu baskının saçmalığını görmüş toplumlar ise, herkesi olduğu gibi kabullenip her türlü yaratıcılıktan ve hizmetten faydalanma derdindeler. iyi ki de öyleler de dünya değişiyor.

    biz mi?
    biz ise kafa kesmenin kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyoruz beraber yaşadığımız insanlara.