20 yasinda hala cizgi film izleyen mal16
profili

  • lale orta

    utanmadan televizyona çıkıp günah çıkarıyor.

    galatasaray-konyaspor maçında konyaspor 10 kişi kalmalıymış. maçın 15. dakikasında konyaspor 10 kişi kalsa o maç o sonuçla mı biterdi?

    galatasaray-adana demirspor maçında emre akbaba'nın hareketi kırmızı kartlıkmış. göt zoruyla kazandık maçı. 86. dakikada midtsjö'nün şutu savunmaya çarpsa en az 2 puan daha kaybedecektik.

    alanyaspor fenerbahçe maçında osayi samuel kırmızı kart görmeliymiş. fenerbahçe, deplasmada 1-0 gerideyken 18. dakikada 10 kişi kalsa o maç öyle mi biterdi? zaten fenerbahçe 2-1 öne geçebilsin diye 2 tane penaltı çalındı o maçta. ilk penaltıyı da maçın 18. dakikasında atılması gereken osayi samuel aldı.

    fenerbahçe'nin beşiktaş maçında aldığı ilk penaltı yanlış kararmış. valencia 2. penaltıyı atsa beşiktaş geri dönebilir miydi?

    galatasaray, konyaspor maçını kaybetti. fenerbahçe, alanyaspor maçını kazandı. galatasaray-adana demirspor ve fenerbahçe-beşiktaş maçları hakem hatalarına rağmen galatasaray'ın galibiyeti ve fenerbahçe'nin mağlubiyeti ile sonuçlandı. madem öyleydi bu var sistemi ne bok yemeye getirildi? her maç hata yapmak için mi 435603894560345968 farklı kamera açısıyla görüntüler kaydediliyor? madem bu var denen sistem her maçta maçın kaderine etki edecek hataları gözden kaçırıyor boş verelim gitsin. boşuna o kadar masraf yapılmasın. sadece şu 2 haftada yapılan hakem ve var sistemi hataları olmasa galatasaray ile fenerbahçe arasındaki puan farkının 9 değil 15 olma ihtimali vardı. galatasaray-adana demirspor ve fenerbahçe-beşiktaş maçları hakem hataları nedeniyle şu ankinden farklı sonuçlarla bitse puan farkı 9 değil 3 olacaktı. şampiyonluk için yarışan iki takım arasında 2 haftada değişebilecek doğrudan 12 puandan bahsediyoruz. sadece bu 2 haftada fenerbahçe'ye 4 tane penaltı verildi.

    sene başından beri ofsaytımsı diye konuşup duranlar galatasaray lehine ikinci bir hata gösteremiyor ama bu yukarıda saydığım ve bizzat mhk başkanı tarafından kabul edilen hatalar sadece son 2 haftada yapıldı. sezon boyunca galatasaray lehine yapılan en net hatada var kayıtları açıklandı. galatasaray'a karşı art niyetimizden bunu açıklıyoruz diyemedikleri için göstermelik olarak konuyla hiç alakası olmayan beşiktaş'ın lehine yapılan hatanın var kaydını da açıkladılar. arada onlar da kaynadı. daha sonrasında hiç var kaydı açıklanmadı. art niyet buradan belli zaten.

    bu saatten sonra bu yüzsüz kadının ve yancıların o koltukta geçirdiği her saniye galatasaray yönetiminin basiretsizliğidir.

  • enner valencia

    https://twitter.com/…hce/status/1642597254665044021

    goat iş başında. ahahahah. nam-ı diğer valencia(p)

    adam sezon başından beri 11 penaltı arka arkaya atmış. 12. penaltıyı kaçırınca ne anası ne bacısı kaldı. dünya futbol tarihinin en iyi penaltıcısını getir 12 tane penaltı attır. illa ki birini kaçırır. fener sezon başından beri bir sikim oynamıyordu zaten. anadolu takımlarını ittire kaktıra yene yene buraya kadar geldi. gol krallığında ikinci sırada bulunan adamın 15 golü var. valencia tek başına 11 penaltı golü atmış. daha nasıl desteklesinler bu takımı. umursamaz tavırları vs denmiş. mert hakan mı umursuyor? irfan can mı umursuyor? joao pedro mu umursuyor? jorge jesus mu umursuyor? serdar dursun umursasa kaç yazar?* bu adamı günah keçisi ilan etmeye gerek yok. asıl günah keçisi daha geçen hafta bizim başkanı tv programında düelloya davet ediyordu. bu adama sövene kadar ona sövün.

  • 30 kasım 2022 polonya arjantin maçı

    hafızalarda iz bırakacak iki yeni dizinin anasını avradını sikeyim dediğim maç.

  • doktorların maaş takıntısının kabak tadı vermesi

    (bkz: bergamotlu tomurcuk cay)

    entry girmemek en iyisi. adam tartışmayı alevlendirebilmek için ikinci hesabıyla girip kendi başlığına cevap yazıyor.

  • fenerbahçe

    seyircisiz maça seyirci alması "daha önceden karar verilmişti, uygun olmadığı görüldü, bundan sonra tekrarlanmayacak" diye üstü kapatılan takım. daha önceden karar verildiyse neden basında yer almadı? neden herkesin maç esnasında haberi oldu? galatasaray konuyu gündeme getirince neden herkesin gördüğü ve sağlık çalışanı olmadığı her halinden belli en az 2000 kişiyi, 150 kişilik sağlık çalışanı grubuymuş gibi açıklayıp üstünü kapatmaya çalıştınız?

    nihat özdemir denen adam federasyon başkanı. bunun bir tık üstü aziz yıldırım'ın federasyon başkanı olması zaten. hala galatasaray kollanıyor diye algı yaratmaya çalışıp ağlıyorsunuz. normal bir ülkede şu rezaletin üzerine hükmen mağlubiyet verilip rezaleti yapan takımdan puan silerler. ama bütün dünyanın olağanüstü hale geçtiği şu pandemi döneminde dünya sağlık örgütüne bile yalan veriler bildiren bir ülkede yaşadığımız için bizzat federasyon başkanı olayın üstünü örtmeye çalışıyor.

    bu ülkede şike yaptığı kanıtlanan fenerbahçe, ligden düşürülmediğiyle kalmayıp, olur da baskıya dayanamayıp puan silmek zorunda kalınırsa yine de şampiyonluğa oynayabilsin diye, bütün sezon alınan puanlar ikiye bölünüp üstüne süper final gibi bir saçmalık getirildi. hala utanmadan ağlıyorsunuz.

  • fenerbahçe

    kamera arkasından çekilen tek kareyi paylaşarak ofsayt yok diye algı yapmaya çalışan kulüp. şu ciddiyetsizliği zaten sadece fener yapardı. yan kameradan çekilen görüntüyü paylaşıp çizgi yanlış çizilmiş diye itiraz etseler neyse. gerçekten ofsayt olmayabilir de. 1-2cm'lik farkla ofsayt ya da değil kararı veriliyor zaten. çizgiyi de bilgisayar çizmiyorsa hata yapılabilir. ama sırf algı yaratmak için kale arkası kamerasından çekilen görüntüyü paylaşıp ofsayt yok dersen kendini komik duruma düşürürsün.

    https://twitter.com/…hce/status/1358154517150380039

    açı o kadar kötü ki diğer fenerli futbolcu ofsaytta görünüyor.

  • cenk tosun

  • tinder

    suserlerin bol keseden salladığı uygulama.

    yok 1 ayda 10 buluşma yapmış

    yok gerekli birleşmeyi yaşamış.

    hasiktir git amk. yalancıyı sikseler boş otobüste ayakta gidersiniz.

  • barcelona tarihinin en iyi oyuncusu

    (bkz: messi yazmayayım da çok bildiğimi düşünsünler)

    adam 95 doğumlu maradona yazıyor. ulan 95'de maradona kokain çekiyordu lan.

  • 7 ekim 2016 fettullah gülen ile barışma adımı

    nolcak şimdi iki kere mi kandırılmış olacaklar?

  • tipsiz bir erkeği yakışıklı gösterebilecek şeyler

    aşağı yukarı 100.000 $.

  • lys de birinci olup medipol üni tıp fak seçmek

    bunu yapan arkadaş.

    mezun olunca alacağı parayı şimdiden alıyordur.

    devlet üniversitesinde 5000000 kişinin aynı anda eğitim gördüğü amfiler yerine max 50 kişilik insan gibi sınıflarda eğitim görüyordur.

    bir daha karşılaşmayacağı bilgileri soran sınavlarda götünü yırtarak ortalama almak yerine yata yata sınıf geçmektedir.

    altına arabasını çeker. hatta kooperatife girip ev sahibi olur mezun olana kadar.

    ekşide bir yazar da devlet üniversitesi züper özel okula mallar gidiyor diye başlık açar. sanki özel üniversite mezunu doktorlar koca karı ilecı veriyormuş havası yaratır.

  • 12 ağustos 2016 debe rezaleti

    ben sana söyleyim debe entry'lerini

    1.(bkz: anana sorsana delikanlı)
    2.(bkz: bunu tek başına mı düşündün)
    3. ergenin biri tarafından yazılmış acıklı hikaye
    4. akp'lilere veya fetö'cülerele laf sokma.
    5. sözlük meriçleri tarafından çoşturulmuş kezo entrysi
    6. merio gomez ile ilgili sikik bir entry.

  • sanirsam guzel bir kizim

  • 14 ağustos 2016 ankara'ya atılan nükleer bomba

  • naz yapmak için reddedilen erkeğin geri dönmemesi

    ulan bu kızlar hakkatten düşük iq'lu allahtan ataerkil toplumda yaşıyoruz amk.

    ulan aynı kiz "bilmemne taciz rezaleti başlığında". "kadın hayır diyorsa bitmiştir rörörörör.... adam taciz etmiş kadın hayır demiş rörörörörör..." diye çemkiriyor.

    buraya gelince "kadının hayır demesi aslında hayır değil. peşimden koş demek. yok egomu şişir demek. yok ben senin paranı harcayım sen ses çıkarma demek" diye ahkam kesiyor.

    sonra niye taciz oluyor. aha sebebi bu.