zagor magor13
profili

  • 23 aralık 2016 tsk'nın 22 ışid'liyi itlaf etmesi

    savaşı futbol maçı zanneden ak sığırları tatmin edecek rakam.

  • recep tayyip erdoğan

    bülent ecevitle kıyaslamaya çalışan fanboyları olan adam. özellikle dik durma konusunda kıyaslanıyor ki adamı gülmekten krize sokar bu kıyaslama.

    şimdi yeni yetme veletler eceviti clintonın karşısında ki el pençe resmi üzerinden süklüm püklüm bir adam zannedebilir. aynı şekilde recepi de benzeri pozlarından dolayı dik duran adam ama gerçekelr öyle mi ?

    türkiye abdye 2 kere kafa tutmuş ve ambargo ile sonuçlanmış ikisi de ecevit zamanında. biri kıbrısa giremezsin denmiş ve girmiş. diğeri afyon ekemezsin denmiş ve karışamazsınız demiş ekmiş. şimdi recepe bakarsak adam abdye giderken işide operasyonda olmayacağız diyor. kerry fırçalayınca 1 gün sonra olacağız olarak düzeltiyor. nato nun libya da ne işi ver diyor 1 gün sonra türkiye'deki nato üslerini açıyor. ben varken israille uzlaşma yok diyor uzlaşıyor. ambargo kalkmazsa uzlaşmam diyor ambargo kalkmıyor, ve bilakis gazzeye yardımı israilin ashdot limanı üzerinden yaparak ve israilin izin verdiği yardımları yaparak ambargoyu meşru hale getiriyor. bir de utanmadan tv ye çıkıp ambargonun kalkmaya başladığını görüyoruz diyor. salak bir kitlesi var tamam da, bu insanı bu kadar salak yerine koymamalı. ne demek, kalkmayan ambargoyu "kalkmaya başladığını görüyoruz" diyerek milleti keriz yerine koymak.

    bu liste daha uzar gider recep'e tapan malların bu gerçekleri görmesini beklemiyorum, onlar recep'in obama karşısında bacak bacak üstüne atmasına hayran sebebi basit hayatta elde edecekleri en büyük başarı o. obama karşısında bacak bacak üstüne atmak. bir de sağda solda kimsenin iplemediği dünya beşten büyük, goy goyu

    hayır kendi aranızda tapmaya devam edin. reis ne derse doğrudur. reis ne yaparsa haklıdır. reis yanlış yapmaz. reisin sünneti, reisin kutsal mekanları, reis allahın bütün vasıflarını taşıyor diyeniniz bile var. istediğiniz gibi yıkayın yağlayın, yalayıp yutun beni ilgilendirmez ama ecevit gibi biriyle kıyaslamayın. sizin baktığınız yerden dik görünen duruş sizin dışınızdakilere rüku gibi geliyor.

  • başkanlık referandumundan hayır çıkması

    örneğin akp abd tipi başkanlığı oyladı seçilemedi önümüze fransa tipi başkanlığı koyar o da olmadı başka bir ülke.

    o da mı olmadı. çıkar "bu millet milli olmayan her şeyi reddediyor görüyor musunuz " der milli model açıklarlar. o zaman da geçmezse sıkıntı büyük millet milli iradeye darbe yapmaktan tutuklanır.

    ama bunların hiç biri olmaz. bizim millet taptıkları tayyip ne isterse yapar.

  • ihraç edilen öğretmenin sessiz çığlığı

    bunlara destek veren ( para, arsa, bina, vs ) bütün siyasilerin kıçları o koltuklara yapışmış bir vaziyetteyken, bir öğretmenin fetöcü bile olsa, görevden alınması bence saçma ve göz boyamadan başka bir şey değil.

    bu ülkede adalet varsa, her istediğini verenlerden başlamalı o işe. yoksa allahım milletim beni affetsin demekle kurtuluyorsa insan, herkes desin.

  • abd'nin fethullah gülen'i iade etmeme sebebi

    türkiye cumhuriyeti hükümetidir.
    sen daha hiç resmi işlemlere başlamadan, delile ne gerek var de, gazetelerde tvlerde dayak yemiş ağzı burnu kırılmış darbecileri göster, sapasağlam yakalanmış adamların, ifade sonrası kolu kafası sargılı resimleri yay, sonra bu adamların ifadesini delil diye sun, adamlara delil diye 85 koli evrak gönder, üstelik bu evrakların çoğu türkçe olsun, sonra adamı niye iade etmiyorlar. zaten iade etmemesi bizimkilerin işine gelir ne de olsa gerilimden ve kavgadan besleniyor. meydanlar eyy amerika sen kimsin yaaa der. gelsin oylar. sonra israille yaptığı gül gibi geçinirler.

  • enes kanter gülen

    --- spoiler ---

    171 küsür ülke
    --- spoiler ---
    o nasıl açıklama lan. 171 diye net rakama verip neden küsür diyon. yok küsür dedin neden rakamı net açıklıyorsun.

  • kurabiye kemal

    (bkz: abbe değeri)

    abbe sayısı (değişmezi veya değeri) ışığın ayrışma (dispersiyon), diğer bir deyişle, kromatik aberasyon özelliğini gösterir. abbe sayısının düşük olması ayrışmanın fazla olduğunu gösterir. kırıcılık katsayısı arttıkça abbe sayısı düşer.

  • 27 mayıs 2016 cuma hutbesinde rte mitingine çağrı

    cuma namazını kıldığım camide duyduğum çağrı. camilerin gittikçe siyasallaştırıldığını, devletin siyasal islam anlayışına itilmeye çalışıldığını gösteren bir vaka.
    şimdi bu 29 mayıs fetih kutlamaları dedikleri şey esasında tayyibin yapacağı miting. muhtemelen tayyip kendi kitlesine başkanlığın, siyasetteki yeri ve önemi hakkında kafa ütüleyecek. bu kitleyi arttırmak adına cuma hutbesinin sonuna yenikapıda yapılacak organizasyona davet etmekte nedir? istanbulda başka camilerde de oldu mu bilemiyorum ama akepe camileri kendi kışlasına çevirmeye başladı.
    akepenin yaptığı icraat camilerde içki içilmesi (ki böyle bir şey yok), ayakkabı ile girilmesinden bile daha iğrenç.

  • türkiye'de herkesin işinin acil olması

    sebebi, her işi son dakikaya bırakmamızdır.

  • yerde yatan filistinliyi infaz eden israil askeri

    ingilizler tarafından esir alınmış osmanlı askerlerini ayağındaki yırtık çarık, cebindeki üç beş kuruş harçlık için karınlarını deşerek öldüren hainleri öldürerek ilahi adaletin tecellisine vesile olan asker.

    edit: gelen mesajlar üzere söylemek farz oldu. bunlar benim tarih kitaplarından okuduklarım değil arap yarımadasında ingilizlere esir düşüp önce filistine oradan mısıra götürülerek senelerce orada tutulan ancak cumhuriyet kurulduktan sonra ülkeye dönebilen döndüğünde şeklini şemalını insanların zor tanıyabildiği dedem tarafından babama onun tarafından da bana anlatılmıştır. dedesinin günahı falan diyene de doğuş reisin "babadan oğula nesil bunlar" adlı çalışmasını tavsiye ederim.

    bu arapların müslüman olduğu için dost ve bize yakın olduklarını düşünene adamlar özellikle filistinliler için söyleyeyim fkö 80 öncesi türkiye'de ki sol tandanslı teröristleri bizzat eğitmiştir. detay için faik bulutun kitaplarına başvurabilirsiniz. seksen sonrası içinde kendi içindeki kürtlere her türlü zulmü soykırımı yapan bu gavatlardan, ırak ve suriye, pkk ya koşulsuz destek vermedi mi ? al sana ilahi adalet. bu söylediklerimi israil savunucusu gibi algılayanlar olabilir. inşallah ölen her filistinli, bir de israilli götürür öbür tarafa.

  • kılıçdaroğlu'nun beyin yakan mega projesi

    ne oldu la. 3. havaalanı yapıp almanyayı geçeceğine inandın da bu mu inandırıcı gelmedi. hıyar hem projeyi götünle değil gözünle oku.

    dediğin gibi boktan projeyse neden senin götünü yaladığın adamlar "şerefsiziz biz daha önce düşünmüştük az kalsın yapacaktık" dediler

  • chp kurultayı'nda kürtçe pankartın indirilmesi

    içinde 14 kelime olan pankartın indirilmesi olayı. şimdi sormak isterim bu 14 kelimeden sadece 1 tanesi kürtçeyken neden o pankart kürtçe olarak nitelenir. pankartta ingilizce kelime de varken neden ingilizce pankart denmemiştir. hatta tam 12 tane türkçe kelime varken türkçe de denmemiş enteresan.

    pankartta kürtçe kelime geçtiği içinde indirilmemiştir. chp yönetiminin belirlediği ve onayladığı tüm pankart ve dövizler dışındakiler kaldırılsın denince kaldırılmış.

  • beylerbeyi'nde 450.000 tl istenen müstakil ev

    ilanında 7 tane resim bulanan ve hiç birinde görünmeyen ev. ev nerede ulan resimlerde ot ve yıkık duvar var.