workers of all world11
profili

  • türkiye a milli futbol takımındaki prim kavgası

    tam bir islamcı ülke portesi. allahı dolar, kıblesi ticaret, akıl ve bilimden tamamen kopmuş, 14 asırlık sikko arap masallarıyla kafası uyuşturulmuş, tek müttefiki suudlar ve barzani kalmış bir sefil ülkenin, paragöz apaçileri.

  • recep tayyip erdoğan

    kendi iktidarı için bugün tüm sağı tasfiye etti tek başına. orta vadede kendisi için bir çıkış yolu da yok; bugün 62 yaşında, 10-15 yıl daha sahnelerde cumhuriyete küfretmeye devam edecek maksimum. sonra? çevresini tamamen servet düşkünü kişiliksiz tiplerden oluşturdu, islamcı kesimin ciddi bir kesimini kendisine can düşmanı ilan etti, türkiye'nin yarısı zaten kendisinden nefret ediyor.

    şu anda bu ülkede en korku içerisindeki kişidir tayyip. taşeron belediye işçisi bile geleceğe ümitle bakabilir, ancak tayyip için gelecek müthiş bir karanlık. ingilizler cromwell'i mezardan çıkarıp astı, fransızlar 6 asırlık hanedanın kralı louis'nin başını giyotinle aldı, ruslar "kutsal" romanov hanedanını bir bodrum katında çoluk çocuk kurşuna dizdi. bu saydığım hanedan ve liderler öyle tayyip'e benzemez, asırlarca dünyanın en büyük imparatorluklarını yöneten aileler. tayyip romanov'ların bezirganbaşı olamayacak kalibrede biri. kendisini bekleyen kaçınılmaz sonu nasıl aklından çıkarabiliyor acaba? sara krizlerinin bu "kaçınılmaz sonu" aklına getirdiği anlarda nüksetmesi muhtemeldir.

  • cemaat ve chp'nin ülkeyi iç savaşla tehdit etmesi

  • ateist sayısının 1.5 milyara yaklaşması

    2011'de ilk defa 1.1 milyar sınırını aşan ateist sayısının, an itibariyle 1.5 milyara yaklaşmış olması durumu. tarihte ilk defa ateist ve diğer unaffiliated grupların dünya nüfusuna oranı bu denli yüksek hale geldi; sovyetlerin ve diğer komünist grupların dünyayı salladığı 1900'ler boyunca bile ateizm asla bu denli yaygın olmamıştı.

    yani dünyada hristiyanlıktan sonraki en büyük topluluk ateist veya herhangi bir dinle alakası olmayan, en iyi ihtimalle tanrı'nın evrene asla müdahele edemeyeceğini düşünen bu kesim haline gelmek üzre.

    ateizmin ve akılcı düşüncenin yayılışının en yavaş gerçekleştiği bölge tahmin edilebileceği üzre ortadoğu ve diğer bataklık içerisinde boğuşan islam devletleri. islam'ın bir şekilde uysallaştırılması, kişisel hak ve özgürlüklerin ve bilimin çizgisine getirilmesi gerekiyor. bu da doğal olarak politik islam'ın ezilmesi ve her türlü dinci siyasi oluşumun yasaklanması anlamını taşıyor. kütüphanesi olmayan köyün-mahellenin camisi kütüphaneye çevrilmeli; çocukların saf akılları kuran kursu ve imam hatip köşelerinde, arap toplumunun en bağnaz, en karanlık dogmalarıyla kirletilmemeli, o yaşlarda spor ve sanata yönlendirilmeli. toplumsal ve kamusal alanlarda dinin her türlü imgesi tamamen görünmez hale getirilmeli.

    eğer bunlar yapılmaz ve bu topraklarda islam egemenliğini sürdürecek olursa, açıkça görüldüğü üzre ortadoğu ve diğer islam ülkeleri sefaletin, terörün, iç savaşın, hırsızlığın ve cinayetin başkentleri olmaya devam edecek. çok açık şekilde görünüyor bu.

  • canlı bombaların hepsi üniversiteli

    nihayet islam'ın yüzünü açıkça görüyoruz artık. öyle islam bilimle uyuşuyor martavallarını falan bıraktılar en azından, islam bırak bilimi, insanlığın en temel haklarıyla bile taban tabana zıt bir bağnazlıktır. bu ortaçağ'dan fırlamış tipler bir gün iktidardan indiğinde, sakın gılıçdar gibi "devri sabık yaratmayacağız" falan demeyin, islam ve islamcılığa dair ne varsa baskı altına alın. bir bakteriyle savaşır gibi mücadele edin bu tiksinti veren bataklıkla.

  • halil inalcık

    hakkında niye ölü dedikodusu yayılmıyor diye hayıflanan var amk, ülkenin cıvatısı külliyen çıkmış.

  • muhsin yazıcıoğlu

    bahçelievler katliamı'nın planlayıcısı ve azmettiricisi. türkiye'nin yetiştirdiği bir düzine halkçı aydın bu itin kurucularından olduğu, kendilerine alperenler diyen orospu çocuğu sürüsü tarafından öldürülmüştür ayrıca.

    normal bir ülkede sokak iti kadar değer verilmemesi gerekirken burada "üşüyoruz" falan yazılıyor, ankara'da askı ipiyle öldürdükleri gençlerin hatrına yazayım buraya, kendisi eli kanlı katil itin tekidir.

  • kenan evren

    hem akp'nin hem pkk'nin kurucusudur.

  • beşşar esed'in suriye'nin tamamını geri alması

    bana vietnam savaşında vietkong'un işgalci ordusuna karşı yükselişini hatırlatan olay. halep'in özgürleştirilmesini ardından idlib operasyonu başlayacaktır, idlib'teki yamyamların yok edilmesi özgür ve laik suriye'nin kurtuluşunu garantiler.

    korkun islamcı katil sürüsü. suriye'nin sekülerleşmesi türkiye'yi de, iran'ı da, suudi denen yavşak sürüsünü de etkiler, hiç kuşkunuz olmasın.

  • akp'yi yıkmaya çalışan korkunç ittifak

    o değil de adam bir rüyayı dile getirmiş:

    "hıristiyan ağırlıklı, dürzilerin, nuseyrilerin, süryanilerin, ezidilerin de içinde olacakları, kürtleri de yanına alacakları yeni bir mezepotamya devleti"

    ah ulan keşke gerçekleşse, sizin gibi islamcı bezirganlardan biraz nefes alır ortalık.

  • 7 ocak 2016 iran suudi arabistan savaşı

    baris dolu huzur cografyasi ortadogu'ya yeni bir hosgoru halesi ekleyecek mubarek vaka. musluman olarak bu cografyaya dogdugum icin allah'a ne kadar sukretsem az, kazayla zurih'te kafir bir isvicreli olarak da dogabilirdim bak allah korumus.