skby14
profili

  • akp sonrası aktrollerin akibeti

    sabah akşam sekuler kesimi fisleyen muhtarlardan başlayıp, en alt trolle kadar haysiyet cellatligiyapan tüm şerefsizler topluma deşifre edilmeli. kapatılan tüm hesaplar incelenmeli ve işin peşini bırakmadan yıllarca takibi yapılmalı. usulsüz devlet memuru olanlar, istisnai kadrolar, bankamatik memurları, aynı anda 2 ve üzeri maaş alanlar geriye dönük borclandirilip kapıya konmalı. ülkenin anasını 20 yılda ağlatan her kim tespit edilirse gereken inceleme yapılıp yargı önünde hesap verdirilmeli. gazeteci adı altında insanları intihara sürükleyen, kalemleri ile suikast düzenleyen, çektikleri karşılıksız krediler ile yalıda oturan godoslar gereken cezaya carptirilmali.

  • ankara'nın en çok sevilen yanı

    ekşi şeylerde ''kendini ilk bakışta hiç belli etmeyen karakterli şehir ankara'yı sevme nedenleri'' isimli başlığı görünce iki satır yazmadan edemeyeceğim.

    bu şehrin ana sevilme nedeni kesinlikle deniz kenarında olmaması, havanın insanı yavşaklaştıran sıcağından uzak olması. akdeniz ege bölgesinde sıcağın getirdiği cana yakın ve samimi görüntü ( ki görüntü diyoruz. gerçek demiyoruz) ankarada görünmez. ankarada insanlar zor ısınır, dizel motor gibi. zor ısınır, zor kabullenir, başlangıçta uzak ve soğuktur. ama ısındıktan sonra çok uzun yol yaparsınız. yavşak bir ağzı yoktur. kanki, pampa falan bu şehirde pek telafuz edilmez. gardaş derler genelde. bunu demek için acele etmez zamana yayarlar. kazık atma konusunda hemen icraat yapmaz, gereken durumlarda ağır ve acısı zor çıkacak kazıklar atarlar. denizden uzak olmanın nedeniyle kuru hava ruhlara tamamen yansımıştır. götü başı zor oynar ankara insanının. bu ortamda yaşadıkça bir süre sonra kendinizi bu güruha ait hisseder, sıkıldığınız zamanlarda istanbul, izmir, antalya gibi şehirlere kaçamaklar yaparsınız. ama şu gerçektir, ankarada bu kuru havaya kuru ruha alışan adam kesinlikle şehrine geri dönecektir. renksiz, düz, karmaşadan uzak bir dünya. ağır kanlı ve yavaş hareket edildiğine dair sallamalar mevcuttur. oysa ankaralı hızlı hareket eder. soğukta üşümek yerine sıcak ortamına hızla hareket eder. muhabbetler sokakta değil, genellikle ev içinde arkadaş ortamlarında olur. aslına bakacak olursanız büyük şehir görüntüsü içinde küçük bir şehire ait yaşamlar vardır. bu şehir hard rock cafe'yi bünyesine sindirememiş, twenty veya faces gibi oldukça hareketli underground mekanları harcamıştır. insanını anlamaya çalışmak, kadınları anlamaya çalışmak gibi anlamsızdır. istanbul gibi bipolar, izmir gibi histerik, bir şehir değildir. obsesiftir. bağımlı kişiliktir. bu şehir kendine ait olmayanı lanetler, kendinden olan zaten ankara ile uğraşmayı çoktan bırakmıştır.

  • şeyma subaşı

    flash tv nin insana bürünmüş hali. dünya yanıyor, halaya devam.

  • beşiktaş ve başakşehir'i kolluyorlar

    4 hafta içerisinde sessizliğe bürünecek. valbuena kenarda oturmaya devam etsin yeterli. bir beşiktaşlı olarak temennim, ali koç gelir ve bu vizyon fukarası aykut kocaman gider, yerine futbol oynatan bir teknik adam gelir. konyaspor çalıştırır gibi fenerbahçe çalıştırmak olmuyor. hakeme, sağa sola laf yetiştireceğine önce kendi hatalarına bakıp kendini düzeltsin.

  • 28 eylül 2017 pfdk kararları

    beşiktaşlı olarak gülüyorum ve yuh diyorum. hakeme orospu çocuğu demenin cezası 1 maç. ayıp lan. eyyam her yanı esir almış.
    ayrıca mahmut uslu cezasıda rezalet.

  • 7500 tl maaş istanbul vs 1250 euro maaş berlin

    almanya da 1250 euro maaş = kaçak çalışmak. zira asgari ücret 1498 euro.

  • dünyanın ilk sessiz tezahüratı

    bugün stad içinde bu organizasyonu elinde cep telefonu ile çekmeye çalışanı çok sert uyaracağım, maça gelenler sizde uyarın. zaten tüm bir dünya bu olayı kamera ile çekecek, siz bu işin parçası olun ! izleyicisi değil.

  • yaran inci sözlük entry'leri

    başlık: 31 çekerken sıçtım sıvadım

    sene 3500 bizimkiler memlekete gidecek 2 günlüğüne. her delikanlı gibi ev boş değişik 31 çeşitleri düşünüyorum. balon yapsam sıcak su mu doldursam, silikondan vajina mı yapsam falan derken malzemeyi de yığdım yavaştan. projeyi seçtim, 8cm kasa fanının motoruyla vibrasyonlu alet yapıp malafata dolayıp orgazmın doruklarına ulaşacağım.

    kasa fanının bir pervanesini kırmayıp, üstüne de bir vida sıktım ki, santrifüj etkisi vibrasyon yaratsın. onu da salatalığın üstüne sıcak silikon ile saat kordonu gibi birşey yapıp sabitledim. salatalık tabi sonra malafat olacak. şarj aleti v.s. ile çalıştırdım aleti. hatta elektronikçiden buton aldım, ateri butonu basıyorum çalışıyor. usb'den elektrik alıyor. oooh mis.

    boşalmaylan beraber, bilmem mühendislik hatası sonucu , bilmem benim kendimi kaybetmem neticesinde aletin pervanesine çarpan atmık havai fişek gibi etrafa yayıldı.

    halıyı malıyı sildim geçti fakat babamın laptop çantasının üstüne gitmiş, sildim falan leke kaldı. dedim bunu makineye atıp yıkayım. ayarladım aleti, attım makineye. orospu çocuğu makine, sıkarken çantayı sıkıştırmış. çanta bir çıktı köpek parçalamış gibi. yırtık pırtık. al sana fantezili 31.

    ertesi gün oldu, akşam babamlar gelecek. bimeksten aldıydık çantayı. bindim dolmuşa bimekse gittim. çantadan tabi yok ne gezer amk 1 sene önceki çanta bimekste. siyah olsa yine yuttururum pedere, çanta da haki yeşil. 2-3 mağaza baktım, pornhub ve 31 ile değerlendireceğim günler çanta peşinde gitti. tek postayla kaldım. elbette çantanın aynısını bulamadım. başka bir çanta aldım, babama da onun fermuarı bozuldu bende bunu aldım dedim.

    adamcağız inanmadı tabi de, ne bilsin oğlunun kasa fanıyla yaptığı aletle attırırken mühendislik hatası yaptığını, makinede yıkarken çantanın parçalandığını.

    bu da böyle bir anımdır.
    don quijiote

  • hakan şükür

    eski bir milli golcünün şu an içinde bulunduğu hal resmen içler acısıdır. bal tutan parmakları fazla yalamaktan, nereden nereye gelmiştir. hazin bir durum.

    ayrıca;
    üç kralında hapse girmesinden bahsedilmiş. ben beşiktaşlıyım ve hapse giren üç kralın içinde bulunan metin oktay ın diğer iki kriminal kralla aynı cümlede adının geçmesini içime sindiremedim. metin oktay ne tanju çolak gibi change mercedes işinden içeri girmiş, ne hakan şükür gibi cemaat maşalığından içeri girmiştir. sıkı yönetim esnasında 8 gün eksik askerlik yaptığından dolayı 45 gün içeri alınmıştır. durumla kendisinin bir alakası bulunmamaktadır, tebligat yapılması gereken adama ulaşılamadığı hikayesiyle içeri alınmıştır. bu sebepten ötürü, bahse konu olan üç adam içinde tek kral vardır, o da metin oktay'dır.

  • dinle dalga geçince modern oldum sanan zavallı

    dini toplumsal yaşam biçimi haline getirirsen hayat standartların asgari geçim seviyesi altında kalır. avrupanın ilerlemesinin baş sebebi martin luther tarafından ''cehennemi satın aldım ve kimseyi içeri almayacağım'' ile başlayan reform hareketidir. 550 yıl önce avrupada cennetten tapu satılırken şimdi durumun ne olduğu ortadadır.

    din ve televizyon fakir afyonudur. sen uyuyacaksın cahil kalacaksın ki birileri seninle kazancını paylaşmasın. sen karşılığını cennette alacaksın. inancın tam olsun kimseye zararı yok, ama beynini kullanmak yerine topluca cennete gideceğini sanarak yaşamak ve asgari ücretinle akbil basarken birileri seni sikerek mercedeslere biniyor, sana fetva verip senin ay boyunca yiyemediğini bir gecede yiyor. illa cehennemi satın alıp sizleri içeri almayacak bir adam bekliyorsanız bu coğrafyada olmayacak bu iş. adamlar işe uyandıktan sonra haçlı seferi yapmak yerine bu coğrafyayı içeriden karıştırmanın daha kolay olduğunu öğrendiler. uyanın artık inanç içten gelen bir durum. üç dürzü bir araya gelip sana fetva verecek ve sende sorgulamadan allah buyurdu diyeceksin. akıl ve mantığını kullan ! sana cennet vaadi veren kavatlar hayatlarını nasıl yaşıyorlar önce ona bak.

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    ''eğer ki o diploma olsaydı; akp liler profil resmi yapar, havuz medyası çarşaf çarşaf yayınlar, yetmez diploma-i şerif diye ziyarete açarlardı''

  • ömer koç

    bu beyefendi koç holding yönetim kurulu başkanlığına getirildiyse, ali koç amasya sancağınamı gönderildi ?

  • zafer algöz

    https://tr.wikipedia.org/wiki/zafer_algöz

    önce bir aç bak adam ne yapmış kimmiş sonra bok at. cem yılmaz ile her filminde yanyana diye ne kolay lan hamlet, macbeth oynamış adama sallamak, yancı diyebilmek.

  • rte kurtuluş savaşında başkomutan olsaydı

    o devirde at binmeyi bilmeyen adamı komutan yapmazlardı.