all rights rezerved14
profili

  • ismail saymaz

    argüman 1: yılmaz özdil'in sözcü tv'den kovulmasının sebebi chp.
    argüman 2: ismail saymaz'ın halk tv'den kovulmasının sebebi chp.

    fakat anlıyoruz ki ismail saymaz sözcü tv'ye geçiyormuş. bu durumda yukarıdaki iki argümandan en az biri çöp. chp iki kanaldan da sevmediklerini kovdurtuyorsa neden birinden kovdurup öbürüne aldırsın?

  • ali şansalan

    kim arkadan dirsek atıyormuş.

    https://twitter.com/…ttr/status/1450919114168573963

    merih'in ronaldo'ya yaptığının onda birini yapmıyor. arkadan da değil, omuzundan şarj yapıyor. kim derslik bir müdahale yapıyor ve ali şansalan saçmasapan bir kararla ikinci sarıdan oyundan atıyor.

    bu arada bu müdahalenin benzerini her maçta bulabilirsiniz arkadaşlar. merih - ronaldo örneği veriliyor hep ama haaland ajax maçında rakip ceza sahasında yaptı aynısını, savunmacı 5 metre falan uzaklaştı kendisinden, devam etti.

    kim'in pozisyonuna faul çalıp bir de ikinci sarı karttan kırmızıyla oyundan atmak skandal bir hakem hatasıdır. geçtiğimiz sezon da var'dayken skor 0-0'ken topun valencia'nın koluna değip değmediği belli olmayan bir pozisyonda pelkas'ın müthiş golünü iptal etmişti. fenerbahçe o maçı da kaybetti. (bkz: 7 kasım 2020 fenerbahçe'nin iptal edilen golü)

    niyetini bilmem ama skandal kararlara imza atan bir hakem.

  • 17 mart 2019 başakşehir'e verilen penaltı

    oğlum salak mısınız, cehennem falan? net penaltı işte. topu alıp eve mi götürmesi lazım daha? visca'ya dua edin, 10'luk maç berabere bitti.

  • 2 mart 2019 fenerbahçe lehine verilen penaltı

    https://twitter.com/…fab/status/1097496307663585280

    futbol kurallarını bilmeyenlerin penaltı değil dediği pozisyon.

    yukardaki linki oku ve uzakta ağla.

    edit: teşebbüs diyen falan var. açıkça linkte ve altındaki ifab yazışmalarında der ki, oyuncu topla oynamadıysa veya rakibe etki etmediyse, pozisyon penaltıdır. serdar topa çıkıyor, kimseye müdahalesi yok, topa da müdahale edemeden penaltı yapılıyor.

  • edirne'yi adrianopolis yapan belediye başkanı

    yunanistan'dan turist akını alacağını zanneden değil, yunan-bulgar turist sayesinde hayatta kalan şehrin belediye başkanıdır. edirne'den haberiniz yok, atıp tutuyorsunuz. şehrin ekonomisi çökmüş durumda. kurun artmasıyla edirne'ye akın eden yunan - bulgar turistler döndürüyor ekonomiyi. çarşısı da, avm'leri de turist kaynıyor.

    buna itiraz etmek, "bodrum'da niye english breakfast veriliyo yeaea" demekten farksız.

  • josef de souza dias

    fenerbahçe'nin en değerli 2-3 oyuncusundan biri. bu performansı devam ederse eninde sonunda premier league'e gidecektir.

    quaresma'nın pozisyonunda yumruğu yeyince kendini yere bıraktı. tolgay'ın alper'in hafifçe itmesinde kendini yere bıraktığı gibi.

    suçu onlarda aramaktansa alper, quaresma gibi oyuncularda aramak daha mantıklı. beyninizle düşündüğünüzde siz de fark edeceksiniz.

  • fırat aydınus

    "talisca'nın pozisyonunda talisca tekme atma maksadıyla gelmedi :("

    alper dünkü maçta topa dokunmasına rağmen ayağı rakibin bileğini sıyırdı diye kırmızı kart gördü lan. dalga mı geçiyorsunuz, fanatizm gözünüzü kör mü etti? net kırmızı kart.

    skrtel yüzünü koruyan eline top geldi diye ikinci sarıdan atıldı. pepe'nin eli voleybolcu gibi blok yaptı, sarı yok.

    ali palabıyık hakkında kopan yaygaranın sebebi daha net anlaşılıyor böylece.

    fırat'ı güzel sindirmişler.

  • barack obama

    yeni bir 9/11'i engellemiş. evet, amerika'da yeni bir 9/11 olmadı. ama avrupa, türkiye ve ortadoğu kendisinin kontrolünde yükselen ışid sayesinde 9/11'lerini yaşamaya devam ediyor.

    yeni bir 9/11 olmadı çünkü yeni bir 9/11'e ihtiyacı yoktu. 9/11 amerika'nın afganistan'a ve ortadoğu'ya giriş koduydu. 9/11'den 2 sene sonra ırak işgaline kimse ses çıkarmadı. amerika hala afganistan'da, askeri olarak olmasa da hala ırak'ta ve suriye'de.

    libya'yı mahvettiğini gururla haykıran hillary clinton, demokrat obama'nın dışişleri bakanı değildi sanırım. yemen, tunus ve hatta türkiye'de yaşananların amerika'yla hiç ilgisi yok.

    güney çin denizindeki amerikan destroyerleri obama'dan izinsiz gitmiş olmalı. daha 20 günlük 2017'de avrupa'ya yapılan askeri sevkiyatlar, rus diplomatların sınırdışı edilmesi ve dünya çapında rus diplomatların talihsiz ölümlerinin amerika ve obama'yla hiç alakası yok. çünkü o dans ediyor:) stay with us obama :(

  • 4 mart 2016 chp cizre raporu

    bak canım, ben de senin gibiydim. "bunlar bir kere türkleri savunmuyorlar !!11!!!" diye sinirleniyordum. herkes bize karşıydı. hala bize sevr dayatılıyordu. pkk'lıları koruyan bir sürü vatan haini vardı. ve bunlar konuştukça sinir oluyordum. 2007-2008 entrylerim hala duruyor. önceki nick'imle daha da faşisttim.

    sonra okumaya başladım. gerçekten araştırmaya başladım. burada hiç de vatan haini olmayan çok güzel abileri, ablaları okudum. vatan haini olanları da okudum. neden vatan haini olduklarını anlattıklarını okudum. terörün bitmesini istemeyenlerin perde arkasındaki birkaç karanlık amerikalı aile değil, biz olduğumuzu anladım. biz, nefret ediyoruz birbirimizden. kürt, ermeni diye küfür ediyoruz. öldürelim istiyoruz. ölelim istiyoruz. şehit olalım istiyoruz. savaşalım, kan dökelim, kökünü kazıyalım, atom bombası atalım.

    sonra devletin de olayları ne kadar yanlı anlatabildiğini, medya sansürünü, iktidar yalakalarını gezi'de çok daha net gördüm. demokratik tepkisini gösteren herkesin nasıl terörist ilan edilebildiğini gördüm.

    tam da bu yüzden bu rapor çok önemli uyuyan arkadaşım benim. sen hala, herkesin türk'e karşı olduğunu, türk'ün herkese rağmen var olma mücadelesi verdiğini sanıyorsun. oysa türk, kendisine karşı var olma mücadelesini veriyor. kürt'le kavga ettikçe, alevi'yle, geziciyle, anarşistle, komünistle, ermeni'yle, yahudi'yle kavga ettikçe sadece bu kavgaya odaklanıyor. üretmeye değil. yok etmeye programlıyoruz kendimizi. daha çağdaş değil, daha türk, daha müslüman olmak önemli bizim için. ilerlemek değil, korumak önemli.

    bu rapor olmazsa, bunan 10 sene sonra terörist olacak şimdinin çocuklarının terörist olma sebebini "kanı bozuk" olmasına bağlamaya devam edeceğiz. oysa şimdi, terörle mücadele ederken ırkçılık yapıldığını da, teröristlerin itaat etmeyen halkı öldürdüğünü de biliyoruz. nefretin nefret doğurduğunu, acının katlanarak büyüdüğünü biliyoruz.

    umarım bir gün sen de uyanırsın kardeşim.

  • karıma kızıma küfrettiler artık o iş bitti

    onur kıvrak'ın demeci.

    şimdi merak ediyorum, iki üç tane gerizekalı çıkıp "onur ilk defa mı küfür yiyor, diğer maçlardan sonra takımı bıraktı mı" diye soracak mı?

    futbolcu özellikle de kendi taraftarından küfür yerse biter. evet, profesyoneller. evet, bu iş için para alıyorlar. fakat onlar da insan.

    dün volkan demirel de, kendisine ana avrat küfür eden öküzlere kızıp maçı terk edince haklıydı, bugün onur da aynı öküzlüğe maruz kalınca trabzonspor'u bırakmakta haklı.

    fark ne? fark şu: volkan'dan nefret ediyordunuz, o yüzden küfür edildiğine inanmadınız, volkan'ı provokasyonla suçladınız, işi vatan hainliğine kadar götürdünüz. onur'u ise seviyorsunuz, dolayısıyla haklı buluyorsunuz. bu da sizin iki yüzlülüğünüz.

  • turkcell'in twitter'a kapatma davası açması

    iletişim devimiz, gururumuz, selocanımız turkcell'imizin bir iletişim devine yakışır şekilde, twitter'a erişim engeli için dava açması.

    bunu yaparken twitter adreslerini askıya falan almadılar tabi. "twitter'a erişim engellensin diye dava açalım ama kaybederiz falan, hesabımızı açık tutalım, ne olur ne olmaz" mantığı var sanırım.

    sen ne büyüksün turkcell. sen ne yücesin turkcell. yönetim kuruluna atilla koç'un atandığı turkcell. ensar vakfının yılmaz destekçisi turkcell.

  • can dündar

    "son dönemlerde kendini canlı bomba olarak patlatanların cumhuriyet gazetesiyle olan ilişkilerini" göremiyorum ben. araştırıyorum. kendilerine yönelen oku başka tarafa yöneltmeye çalışan akp trollerinden başka bir kaynak göremiyorum. otoparkı olmayan cumhuriyet binasının otoparkında aracın iki gün bekletildiği yazılıyor, daha sonra köpek gibi siliniyor.

    devlet düşmanlığı yapıyormuş can dündar. bomba istihbaratı geldiği halde olağanüstü hal ilan etmeyen, sokağa çıkma yasağı koymayan, adam gibi kontrol yapmayan devletin düşmana ihtiyacı mı var?

    başkentinde 5 ayda 3 bomba patlatılan (arada bir de istanbul'daki patlama var) devletin kendi içişleri bakanından daha büyük düşmana ihtiyacı var mıdır?

    can dündar devlet düşmanıymış. zeka fışkıran ülkemde bir tek sorumluların sorumluluğu yok. geri kalan herkes düşman.

  • 30 eylül 2015 aziz yıldırım açıklaması

    20 yıldır susmayan adamın susmamaya devam etmesi.

    git artık. git.

  • 6 eylül 2015 şehit haberlerinin saklanması

    bu iddiada doğruluk payı varsa iki ihtimal var:

    1 - ülkenin başbakanının onlarca askerinin ve tabur komutanının öldürüldüğünden haberi yok.
    2 - ülkenin başbakanı, onlarca askerinin ve tabur komutanının öldüğünden haberdar bir halde milli maçta etrafa, önünde şehit çocuğu varken gülücükler dağıtıyor.

    hangisi daha az korkunç, daha az acı, daha az sinir bozucu geliyorsa onu seçin. ben birini seçemedim.