anteke19
profili

  • jahrein

    twitch'i pek bilmediğimden dolayı kendisinin yayınlarını izlemedim, youtube'da önerilenlerde bir iki kere karşıma çıktı.

    ukraynalılara ırkçılık yaptığını görünce nerede yaşadığını araştırdım. şaşırmadım ki rzeszow denen polonya'nın yozgat'ında yaşamaktaymış. ukraynalılar polonya'ya özellikle son 5 yıldır akın akın çalışmaya gelmekte ve özellikle cehaletiyle bilinen doğu polonya'daki dazlak tiplere de propaganda alanı doğmakta.

    e haliyle kendisinin polonyalı arkadaşlarıyla olan muhabbetinde de ukraynalılara ırkçı ifadeler kullanılmış olması gayet olası ve social acceptance adına bu ergen irisi kardeş de bunun çok komik ve normal olduğunu düşünmüş olabilir, tweet'teki ırkçı ifadenin bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

    yeni başbakanın, polonya'da ırkçılığa kesinlikle izin vermeyeceklerini söylemesinden dolayı son günlerde bu tip durumlara yönelik adımlar hemen atılıyor. ancak kendisi bu tweet'i türkçe atmış, ben yine de kendisini ilgili birimlere ihbar ettim, daha önceden bir vukuatı yoksa, para cezasıyla yırtabilir. bu ihbarı kendisine gıcık olduğumdan falan değil, yaşadığım ülkedeki siyasetçilerin söylediği lafların ne kadar arkasında durduklarını görmek için yaptım. bu para cezası alsa bile zaten koymaz, hem de biraz ders almış olur.

    ayrıca oranın adının priority seat olmasının bir sebebi var. tayvan, japonya gibi mahalle baskısının zirve yaptığı bir yerde yaşamıyorsanız, insanların o koltuklara oturduğunu görürsünüz zaten. rzeszow'da da oturuyorlardır, benim yaşadığım şehirde de oturuyorlar. medeniyet, sahibi geldiğinde oradan kalkabilmekte başlıyor.

  • ahsen tv muhabirinin topuklaması

    dfsdnfndsfnl bariyerden atlayıp kaçtıktan sonra "gel gel gel" diye dayılanması efsane.

  • miss turkey 2017

    ıtır esen yaşına başına bakmadan miss turkey 2017'ye katılmış. helal olsun ülkenin güzellik standartlarını belirlemek için çabalayan koca yürekli kadın.

  • sedat peker'in fethullah güleni domaltmak istemesi

    homoseksüel olmadığını kanıtlamak için yapılmış top 10 harekete girer.

  • hayırcıların ağzı bozuk olması

    "tayyip anamın üstünde yakalansa orospuluk anamdadır" diyen sanırım hayırcı.

  • ata'm trablusgarp'ta ne işimiz var

    trablusgarp'ın o dönem vatan toprağı olması dolayısıyla, sorulması mantıklı olmayan soru.

    mantıklı olan soru şu; 2016 yılında, bizim toprağımız olmayan suriye'de ne işimiz var? o teröristleri yıllarca neden besledik? komşu ülkemizin rejimini değiştirmek için niye bu kadar istekliydik?

  • rus büyükelçi suikastinde hiç kan görünmemesi

    reddit gibi komplocuların cirit attığı yerlere bakarsanız, her şey sahte, biz de matrix'in içinde yaşıyoruz.

    sırtından vurulduğu için ve saniyeler içinde yere düşüp öldüğü için kan görmek çok zor ama görünmüyor değil, görünüyor, birazdan paylaşacağım.

    bir diğer sebep de kurşunlardan birinin kalbe isabet etmesi. kalp kan pompalamadığı zaman kanama yalnızca fizik kanunlarına göre gerçekleşiyor.

    bütün bunların dışında da, insanların yüzde 99'u gerçek bir mermiyle yaralanma görmediği için gerçeği django filmiyle karıştırıyor. hani orada adamlara ateş ettiğinde adeta kan patlaması yaşanıyordu ya, gerçek hayatta öyle olmuyor.

    son olarak da, elimizde 1 dakikalık video var, sonrası hakkında görüntü bulabildiğim kadarıyla yok. 1 dakikada ortalığın kan gölü olmaması için yeteri kadar akan kanı emecek kıyafet giymiştir andrey karlov.

    ki zaten en başta dediğim gibi karlov'un baş arkasında, yani kanı emecek herhangi bir yer bulunmayan bölgesinde kan görünüyor.

    http://i.hizliresim.com/za3jv7.jpg

  • eybidi'ye abede diyen insan

    sözlüğün captain obvious'larla dolu bir yer haline geldiğini göstermiş insan. cidden bok gibi bir sözlükte yazdığımız 2-3 yıl öncesinde bile şöyle geyik olduğu 100 metre öteden belli başlıklarda geyik devam ettirilirdi.

  • bbc'nin terör olayından 2 dk sonra yayın yapması

    bu saldırı beşiktaş gibi ücra, kimselerin uğramadığı adeta bir çölde gerçekleştiği için haklı serzeniştir. hele ki bir beşiktaş maçı sonrası kameraların orada olması kadar anormal bir durum yoktur. gene büyük resmi görenler tarafından sobelendin bbc.

  • boğaziçi üniversitesi

    90'lı yıllarda yök seçime dahi ihtiyaç duymuyorken, kendi içinde seçim yapıp yök'e bildirerek "biz bu kişiyi rektör seçtik, haberiniz olsun" demiş üniversite. khk'dan önce tiyatro olarak yapılan seçimler dahi boğaziçi'nin sayesinde yapılmaya başlanmıştır. bu yüzden demokrasi öğretmeye kalkmasın kimse.

    türkiye şartlarında bir üniversite ne kadar özgür ve özerk olabilirse, boğaziçi bu standardı belirler.

  • kara deliğe düşen cisimlerin gittiği yer

    öncelikle kara deliklerin delik olmadığını bilmek gerekiyor. düşmek yok yani.

    hatta muhtemelen siyah bile değiller ama ışık dahil her şeyi emdikleri için siyah gözüküyorlar.

    kara delik tarafından çekilirseniz, kara deliğin bir parçası oluyorsunuz. bir yere gittiğiniz yok.

    http://spaceplace.nasa.gov/black-hole-rescue/en/

  • eren derdiyok'un çaykur rizespor'a attığı gol

    ümit karan'ın yıllarca deneyip atamadığı golü atmış. tebrikler.

  • jeremain lens

    kendisinin kulüp olduğu asılsız bir söylemdir. futbolcudur.

    kanzuk da eseriyle gurur duyabilir.

  • nurettin veren

    feto türkiye'de güçlüyken sesi en çok çıkan insanlardandır, o dönem anaakım medyadan başka bir şey takip etmemeniz sizin probleminiz. feto'yla para-şan-şöhret yüzünden mi yoksa hakikaten farkına vardığı şeyler sebebiyle mi ayrı düştüğü ise vicdanının problemidir.

  • gay dışarıdan anlaşılır ama lezbiyen anlaşılmaz

    doğru tespit. kim der bu lezbiyen diye? link

    edit: bu arada birkaç arkadaştan mesaj geldi. "kim bu?" diye. tabii ki benim hatam, taksim'in ünlü siması cenk'i herkesin tanıdığını düşünerek bu yorumu yaptım. binlerce videosu var ama bir örnek olarak na şurada

  • almanya'dan erdoğan'a miting yasağı

    anladığım kadarıyla bizim diplomatların yapmış olduğu bir hata.

    bu miting önce gösteri olarak izin alınan bir miting. hata buradan başlıyor. demonstration in public olduğu zaman kimse çıkıp konuşma yapamaz. değişim için başvuru yapmaları gereken zamanı da kaçırdıkları için toplantıya izin verilmiş, telekonferansa izin verilmemiş. normaldir.

    ayrıca almanya'da yargı da türkiye'deki gibi değil bağımsızdır. karlsruhe savcılığı bu kararı almış, yasama ve/veya yürütme organları değil.

  • konyalı teyze'nin isyanı

  • finlandiya'nın önemsiz bir kenar ülkesi olması

    bu gözlemini de 1988 yılında yaptığı bir finlandiya gezisiyle perçinlemiş. amk kıyamet koptu lan o dönemden beri, sovyetler yıkıldı, berlin duvarı yıkıldı, iran-ırak savaşı bitti, abd ırak'a iki kere girdi, akp geldi, o gün daha doğmamış çocuklar hakkari'nin dağlarında ölmeye başladı. kuzey kore'nin devlet başkanı bile öldü lan, ama finlandiya illa ki aynı kalacak, çünkü engin ardıç en son o vakit gördü.

  • çağdan pelin montaş

    çok kötü fotoğrafçıdır, kötü fotoğraflar çeker, bir de üstüne reklam yaptırır. onu tercih etmeyin, cep telefonunuzla çekin doğum moğum ne varsa aq sdjklfskld.

    edit: 1. entry sahibi silip gitmiş, olay buydu. pretty cool sağolsun: http://imgim.com/pelinkardeş.png