bize niye söylüyorsun olum git karına söyle dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil diye. en son ben şimdi karıma ne diyeceğim diye zırlıyordun.
ya da söyleme komple battın diye bilsin. sen bu zekayla kalan parayı da gider birine elden verirsin çünkü yakın zamanda.
embazulu167 profili
-
dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i değil
-
ibb adayının selçuk bayraktar olması
olum şu bilal'e de verin artık bi bakanlık vekillik belediye başkanlığı falan. damat bile bakan oldu buna hala ok attırıyorlar.
yahu öz oğlun varken, elin oğlu yakışır mı bu işlere? bilal kardeşim sen de bi silkelen kendine gel artık. tak kılıcını al oklarını yürü saraya hakkın olanı iste. dik dur eğilme bu millet seninle. -
tiktok'ta göğsünü açan kadının gözaltına alınması
ne alaka sosyal medyada meme açmak suçmuymuş anlamadım.
öyle bile olsa benim ekşi sözlük'te açılan başlık vesilesiyle gördüğüm görüntülerde meme bile açmamış (doğru veya yanlış kendisini ilgilendirir) frikik vermiş sadece.
konuyla alakalı mı olur alakasız mı bilemedim ama yakın tarihte sırada ne var kafanızdan geçen? çarşafsız sokağa çıkan kadınları kırbaçlamak mı? -
bahçeli'nin israil'e tekrar 24 saat vermesi
işte şimdi siki tuttun israil...
herif sizi efendi gibi bir kere uyardı siklemediniz. ikinci kez uyarıyor bu sefer de siklemezseniz!!!
üçüncü kez, dördüncü kez, beşinci kez uyarır. siklememeniz normal yani zaten biz de siklemiyoruz. -
22 ekim 2023 israil'in han yunus'ta okulu vurması
görüntüler kötü, savaş suçu, siviller ölmesin gibi birçok şey söyleyebilirsiniz.
diğer taraftan asıl söylemeniz gereken şey; bu savaş dünyayı ne kadar ilgilendiriyorsa, bizi de o kadar ilgilendiriyor. ülke olarak bizim yapabileceğimiz tek şey, kınamak ve temel insani yardımda bulunmak.
filistin'e destek olup savaşmak isteyen, götüne güvenen varsa siktir olup gidebilir. "türk askerinin o topraklarda hiçbir işi yok!!!" -
mehmetçik gazze'ye canı ile yardım etmeli
tek bir mehmetçiğin bir damla kanı; sizin filistininizden de kudüsünüzden de daha kutsaldır daha önemlidir benim için.
boş boş konuşacağınıza götünüz yiyorsa toplanın bütün cemaatler tarikatlar müritler şeyhler şıhlar, siktirin gidin kendi canınızla yardım edin tutan mı var amk sizi. ha götünüz yemiyorsa kesin sesinizi müptezeller.
şerefli türk askeri sizin gibi beş para etmez insanların oyuncağı değil haddinizi bilin!!! -
menzil şeyhinin ultra lüks aracına gül döken memur
öncelikle adettendir; "menzil şeyhi muhammed saki elhüseyni" kim amk!
kaldırın amk bunların da götünü kaldırın. bunların da devletin her kademesinde kadrolaşmasını görmezden gelin. yıllardır fetö fetö diye zırlıyorsunuz, yakında metö metö diye zırlarsınız. ayrıca bu şarlatanların arkasına takılanlarda gram akıl yok yeminle. -
çıkarken evi ateşe veren yabancı uyruklu kiracı
yabancı uyruklu ne olum? ingiliz mi alman mı fransız mı kim bu yabancı uyruklular!
medyada olayları yumuşatmak, çarpıtmak, milleti uyutmak vs. için böyle bir şey türedi. suriyeli diyeceksiniz, afgan diyeceksiniz, kaçak göçek bu ülkeye girenler diyeceksiniz.
ev sahibine gelince, çok iyi olmuş beter olsun. aynı şekilde bu ülkenin vatandaşına iş vermeyip, üç kuruş fazla kazanacağım diye bunları çalıştıran işverenler de beter olsunlar. -
evinin balkonunda çırılçıplak twerk yapmak
yolda twerk yapma, araba üstünde twerk yapma, orada twerk yapma, burada twerk yapma.
kendi evimizin balkonunda da çıplak şekilde twerk yapamayacaksak nerede yapacağız acaba. madem öyle devlet bize twerk yapabileceğimiz bir yer göstersin. -
fatma şahin'in grevden vazgeçin çağrısı
ben mi tam anlamadım acaba? şirketin sahibi fatma şahin'e "babamın adına en güzel camiyi yaptıracağım başkanım" demiş. fatma şahin'de "bakın bu böyle bir adam işte cami yaptıracak." diye, grevdeki işçilere söylüyor.
bunun işçilerle ne alakası var? gitsin dünyanın en güzel camisini yaptırsın, istiyorsa bin tane daha yaptırsın ama önce işçinin hakkını versin sonra ne bok yerse yesin.
insanlar geçinemiyoruz hakkımızı istiyoruz diye grev yapıyorlar, bunlar cami yapacakmış diyor. güler misin ağlar mısın, yemin ediyorum alayınız kafayı yemişsiniz. -
çocukları lgbt'ye yönlendiren 11 doktor skandalı
11 kişi aralarında konuşup böyle saçma ve suç olan bir konuda nasıl hemfikir oldular acaba? birinin aklına böyle bir şey geldi diyelim, diğer on kişiyi nasıl ikna etti? hiçbiri mi saçmalamayın öyle şey mi olur demedi.
hem olayın absürtlüğü hem de kaynağın yenişafak olduğunu düşününce, detaylıca araştırılması gereken enteresan bir olay. muhtemelen bahsedilen konuyla, yakından uzaktan alakası olmayan bir şey çıkar kesin.
eğer yalan haberse ve doktorlara iftira atıldıysa, yenişafak paçavrasından yüklü bir tazminat alana kadar bu işin peşini bırakmazlar umarım. ha tabii haber doğruysa, çeksinler cezalarını. -
birinci yılı dolmadan mercedes alan gurbetçi çift
"türkiye’deyken her zaman hayalini kurduğumuz mercedes’i almayı başardık."
umarım çok daha fazlasını kazanır, mutlu bir şekilde yaşarsınız. ne mutlu ki hayalinize kavuşmuşsunuz. buna rağmen ilerleyen zamanlarda, "burada çok zorluk çekiyoruz, türkiye çok ucuz, kurulu düzenimiz olmasa döneriz" derseniz belanızı sikerim. -
miras yüzünden sülalenin dağılması
keşke büyük bir miras kalsa da sülalem dağılsa. çoğunun bi sike yaradıkları yok zaten.
hoş yarasalar da, ben akraba sevmiyorum.
dostoyevski'nin de dediği gibi;
"akrabalar arasında zorunlu bir sevgi bağı vardır. oysa sevginin önce hak edilmesi gerekir. işte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi samimiyetsiz ve iğrençtir." -
özgür demirtaş'ın buket aydın'a cevabı
yok artık bu kapakta değil, bu bambaşka bir şey. direkt küfür etse, bu kadar etkili bu kadar net anlatamazdı herhalde.
o değil de senin kadar utanmaz bir insan, kolay kolay bulunmaz ha buket. hangi yüzle hala insanlara laf sokma çabasındasın diyeceğim ama utanacak bir yüzün olsa evden çıkamazdın zaten. -
35 yaşındaki bir dişiyi santim santim yalamak
üst edit: olum madem kaçacaksın, neden başlık açıyorsun. ilk entry görsel
herif o kadar hissederek yazmış ki, az daha yazmaya devam etse klavyenin üzerine boşalacak. o değil de harbi harbi anasını siktiniz güzelim ekşi sözlük'ün. sikini kaldıran koştur koştur başlık açmaya geliyor.
kanzuk, tıklanalım da nasıl tıklanırsak tıklanalım, diye düşünüyorsun belki ama sence de artık bu kötü gidişata, bi dur demenin vakti gelmedi mi? -
artık kimsenin atatürk'ü umursamaması
arap taşşağı yalayanların, şeylere şıhlara domalanların ıslak rüyasıdır. biz atatürkçüler olarak birbirimize yeteriz, kimse merak etmesin.
atatürk'ün ağırlığının kalmadığını düşünenler, destekledikleri kişilerin her özel günde ayakları geri geri giderek anıtkabir'e çıkıp, "seve seve" atatürk'ün karşısında dikildiği videoları seyretsin.
herkes seve seve olmasa da öğrenecek.
"atatürk türkiye'dir, türkiye atatürk'tür" -
şarabın berbat bir içki olması
tövbe diyin "dionysos" çarpar vallahi. gidip en ucuzundan (köpek öldüren) alırsanız, doğru bir önerme olabilir. paraya kıyıp biraz daha kaliteli bir şeyler alırsanız, o zaman aradaki farkı belki anlarsınız.
ek olarak; "şarabı sevmemiz, üzüme olan düşkünlüğümüzden değildi. biz hep ezilenden yanaydık."
edit: mesaj yoluyla dionysos kim diye soranlar için; zeus ve semele'nin oğlu şarap tanrısı. -
askeriyede kullanılan söz öbekleri
yemin töreni yürüyüşü hazırlıkları esnasında söylenen o efsane söz;
oğlum komutana selam verirken sikecekmiş gibi değil, verecekmiş gibi bakacaksınız lan!
tanım: çok orijinal küfürlerin bol bol kullanıldığı zamanlardır. -
380 bin tl para harcayarak köpek olan adam
insanların hayallerine ulaşması kadar güzel bir şey olamaz demek isterdim ama senin hayalini sikeyim ben.
hadi illa hayvan olmaya karar verdin, aslan kaplan falan olsaydın bari. hayalinin yanında ekstra olarak vizyonunu da sikeyim. -
gurbetçinin doların yükselmesine gülmesi
helal olsun ilk defa biri gayet net şekilde durumunu anlatmış, gurbetçilerin hislerine tercüman olmuş.
diyor ki; "ben yurt dışında çalışıyorum ve dolar kazanıyorum. doların yükselmesi benim işime gelir. doların yükseleceğini biliyordum mevcut iktidar devam ederse. dolar yükselsin diye oy verdim."
işte bunun gibiler yurt dışında oy kullanarak benim ve ülkemin geleceğini şekillendiriyor. ve tek beklentileri; gerekirse ülke batsın ama dolar artsın. yazın mersedesimle gidip tatilimi yapıp bol bol para harcayayım, ona buna hava atayım.
ülkenin gidişatı bizim hayatımızın sikilmesi zaten umurlarında değil bunların. sonra biz burada gurbetçilere laf söyleyince kızanlar oluyor. büyük çoğunluğunun şu yavşak heriften bir farkı yok, bunu kendileri de çok iyi biliyor aslında.