milfim23
profili

  • fransa'da oy kullanmaya giden cihatçı teyzeler

    tatillerde türkiye'ye gelip euroları çatır çatır yiyecek olan teyzelerdir. bakmayın siz "din elden gidecek" safsatalarına. ak parti sayesinde euro bu kadar değerli ülkede. onlar da aynı düzen devam etsin istiyor.

  • 17 nisan 2023 kılıçdaroğlu kürtler tweet'i

    günlerdir oy uğruna, tüm kürtlerin terörist olduğu söylenen şu ortamda, söylenmesi gerekeni yine mükemmel bir şekilde söylemiştir. helal olsun kılıçdaroğlu'na. ülkede insanları ayrıştırmaktan vazgeçsin tüm siyasiler.

  • 20 yılda bir defa bile akp'ye oy vermemiş yazarlar

    akp'ye hiç oy vermediği halde yaşanan ekonomik sıkıntılara, eğitimde, sağlıkta yaşanan problemlere, iş ve sosyal hayatında siyasal konjonktürün getirmiş olduğu toplumsal baskılara ve daha bir çok saçmalığa katlanmak zorunda olan insandır.
    belki de şu ülkede yaşananların faturasını en ağır ödeyen kesim de bunlardır.

  • sancaktepe ihl öğrencilerinin beyin yakan videosu

    bu okulun fiziki yapısına sahip bir tane bile fen lisesi yoktur şu ülkede. ne o okullara ne de o öğrencilere asla destek olmuyor devlet. ama imam hatiplere aktarılan bu ödeneklerin haddi hesabı yok. bazı şeyler artık o kadar can sıkıcı ki. özellikle de mevzu çocuklar, gençler olunca. videoyla ilgili diyeceklerim bu kadar.

  • mine tugay'ın vampire benzemesi

    böyle görünmeyi yaşlı görünmeye tercih etmek gerçekten enteresan bir durum. halbuki bırak kalsın bazı kırışıklıklar, zaten ne yaparsan yap genç kızlarla yarışamazsın ki.

  • mahkeme salonunda namaza durmak isteyen avukat

    namaz kılmak bu ülke tarihinde hiç bir zaman bu kadar şova dönüşmemişti. yollarda, sokakta, dağda bayırda sırf şov olsun diye namaz kılıyor insanlar. halbuki kaza namazı diye bir şey var. ki tüm müslümanlar bilir bunu. ve yüzde yüz eminim orada bir mescit vardır.

  • parkta heykel ile ilişkiye giren dayı

    (bkz: heykel de taş gibiymiş)

  • belçika'da 4 gün mesai sistemine geçilmesi

    yazık ülkemizin gençlerine. böyle haberler gördükçe kahrolmamak elde değil. bizim insanımıza vadedilen de asgari ücret ve neredeyse 7-24 çalışma karşılığında kasiyerlik ya da kuryelik. bunlar isyan etmesin de kim etsin. sonra vay efendim bizim gençlerimiz, okumuş insanımız nasıl olur da yurt dışına gitmek ister. neredeyse tüm gençlerin tek hayali bu ülkeden kaçmak. birilerinin bunları görmesi lazım artık.

  • türkiye'de çözülmesi gereken ilk sorun

    (bkz: mülteci sorunu)
    önce bu sorun çözülmeli ki bizimkilere de sıra gelsin. çünkü bu ülkedeki her şeyi (eğitim, sağlık, ekonomi, dış politika, iç politika vs.) direkt etkileyen bir durum.

  • almanya'ya göçen hekimlerin çektikleri fotoğraf

    o kadar pırıl pırıl, o kadar güzeller ki, gerçekten içim acıdı fotoğraflara bakınca. bu ülkeye belki de yapılmış en büyük hainliktir beyin göçüne sebep olmak, ülkeye faydası olabilecek bu insanları uzaklaştırmak. umarım en kısa zamanda hak ettiklerini alarak ülkemize dönüş yaparlar.

  • erdoğan'ın 2023'te seçimle gitmeyecek olması

    (bkz: geldikleri gibi giderler)
    bırakın bu manipülasyonları. artık gideceklerini kendileri bile biliyor. ekonomik kriz, mülteci sorunu, sağlıktaki, eğitimdeki problemler derken artık ülke iyice battı. daha ne anlatıyorsunuz? kendi seçmenleri bile farkında her şeyin.

  • 15 yaşındaki çocuğun ülkeyi terk etmeyin çığlığı

    en çok da böyle 15-16 yaşındaki çocukların isyanlarını görünce üzülüyorum. bunlar çocuk daha ya. para düşünecek, iş düşünecek, işsizlik stresi yaşayacak yaşta değiller. ama bakıyorum etrafıma tüm çocuklarda, gençlerde gelecek kaygısı o kadar fazla ki, en güzel günleri mahvolup gidiyor. yaşıtları istedikleri bilgisayarlarda, oyun konsolunda oyun oynarken, kaliteli eğitim alırken, eğlenip dünyayı gezerken bizim çocuklarımız, gençlerimiz ekonomik kriz içinde boğuşuyor, gece gündüz döviz kuru takip ediyor. umuyorum bu pırıl pırıl çocuklar çok yakında güzel ve hak ettikleri güzel günleri yaşarlar.

  • ölünce nereye gömülmek istersin

    ege'de deniz kenarında, deniz manzaralı bir mezarlık var. * böyle tepede, şahane manzarası olan. aileme de söyledim oraya gömülmek istediğimi. olur da öldükten sonra mezarımı ziyaret etmek isteyen hem tatil yapsın hem deniz havası solusun isterim.

  • bir sigara 40 tl olursa herkes sigarayı bırakır

    kesinlikle yanlış olduğunu düşündüğüm bir öngörü. maalesef ki olacak olan şu; insalar daha ucuz diye kalitesiz, içeriğinde ne olduğunu bilmedikleri tütünü içecekler. ve yasaklanan her şeyde olduğu gibi daha da cazip bir ürün haline gelecek sigara.

  • evli erkeklerin kader mahkumu gibi tavırları

    bugün twitter da denk geldiğim, evli erkekler hakkında yapılan, bir taraftan da doğru bulduğum tespit.
    ister sözlük olsun ister diğer mecralarda evli erkeklerin hapishanedeymişçesine söylendiklerini görüyoruz. sanki birileri bunların koluna kelepçeyi takıp öyle evlendirmiş. sürekli bi evliliği kötüleme, ben neyin içine düştüm, ah bekar olsaydım da bi görseydiniz beni durumları mevcut. bir de sanırsın ki hepsi brad pitt, eğer evli olmasalardı tüm kadınlar bunların peşinden koşacak, ölüyor tüm kadınlar bunlar için. ama işte evli oldukları için yapamıyorlar.
    böyle değişik, tutarsız bir psikoloji içinde evli erkeklerin bir kısmı.

  • 53 yıllık mhp'nin sadece iki başkanı olması

    biat kültürünün ne kadar "saçma" bir şey olduğunun göstergesidir. adamların şu anki başkanları öyle inanılmaz, öyle kabul edilmeyen şeyler yapıyor ki (mhp'liler için bile böyle bu) buna rağmen hiç biri hiç bir şey yapamıyor. neden? çünkü biat etmek önemli, kutsal bir şey onlar için.

  • evliliklerin ev arkadaşlığına dönüşmesi

    uzun süreli tüm ilişkilerde olası bir durumdur diyip sebebini aşağıdaki fıkrayla anlatayım* (aynı şey kadınlar için de geçerli,)
    30 yıllık evli çift bir çiftliği geziyormuş. boğaların olduğu bölüme gelmişler.
    her boğa ayrı bölümde. ilk boğanın kapısında "bu boğa 1 yılda 12 kez çiftleşmiştir "yazıyormuş.
    kadın"gördün mü 12 kez çiftleşmişler" demiş.
    adam şöyle bir bakmış ve diğer kapının önüne gitmişler. oradaki kapıda "bu boğa 1 yılda tam 30 kez çiftleşmiştir" yazıyormuş.
    kadın "bak bak da ibret al" demiş. adam yine sesini çıkarmadan devam etmiş. sonraki kapıda"bu boğa 1 yılda tam 45 kez çiftleşmiştir" yazıyormuş.kadın "bak bak iyice bak da gör" demiş yine imalı imalı.
    ve adam sonunda dayanamayıp isyan etmiş tabi "eh be kadın .. hep aynı inekle mi sanıyorsun"

  • millet ittifakının aday belirlemede gecikmesi

    kesinlikle çok doğru bir yol izliyorlar. cumhur ittifakındakiler adayın kim olduğunu o kadar çok merak ediyorlar ki, kime nereye saldıracaklarını şaşırıyorlar. hem kim olduğunu öğrendikleri anda yıpratma politikası başlayacaktır. o yüzden seçim tarihi netleşene kadar adayın kim olduğunu açıklamamaları çok doğru bir stratejidir. bırakın kudursunlar meraktan.

  • kadına araba kapısı açan sandalyesini çeken erkek

    günümüz kırolarının anlamayacağı bir şekilde yanındaki insana değer verdiğini gösteren, kibar erkektir. nesilleri azalsa da, böyle kişilerle karşılaştığım zaman mutlu oluyorum. düzgün, saygılı, kibar bir erkek olmaktan kaçmayın. efendi olmak her zaman ne kadar kaliteli bir insan olduğunuzu gösterir.

  • ped fiyatlarının çok yüksek olması

    hijyenik ped bir temel ihtiyaç maddesidir ve her kadının ona erişimi, hatta yeterli erişimi şarttır. pedlerin düzenli değişememesi bile hastalık sebebi iken kadınların neredeyse her ay daha fazla para ödeyerek aldıkları bir ürüne ulaşması iyice zorlaşmış oluyor fiyatlar yüzünden. bir evde 3 kadın olduğunu düşünsenize ve bu kadınlar her ay regl oluyor. ciddi bir masraf demek bu. maalesef aslında temel ihtiyaç maddesi olduğunu halde alınan vergi oranı (yüzde 18) ve sürekli ama sürekli fiyatlarının artıyor olması kadınların sağlığını tehlikeye atmak demek ve gündemde ilk sıralarda olması gereken bir konu bu.
    edit: bakın bazıları durumun vehametini halâ görmüyor. ped lüks değil zaruri bir ihtiyaçtır. ve tüm kadınlar her ay kullanmak zorunda. bunun öğrencisi var, zor şartlarda çalışanı var, çalışmayanı var. yani kadınlar için büyük sorun bu fiyat artışları. bir çok ülkede öğrencilere vs. bedava dağıtılan bu temel ihtiyaç malzemesinin, ülkemizde en azından vergisi düşürülmeli diyoruz.