lite lite screen18
profili

  • 18 şubat 2024 abdurrahman dilipak tweet'i

    15 temmuz'un kontrollü olduğunu ve akp'nin her şeyden önceden haberinin olduğunu yazmış.

    --- spoiler ---

    sanki fetö'cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, ak partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. sonuçta olan bu ülkeye oldu.. yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul
    --- spoiler ---

    kaynak

    (bkz: adamın gol diyor)

  • sagiv jehezkel'in gözaltına alınması

    eleman terör saldırısına uğrayan kendi ülkesini destekledi diye gözaltına almışlar eğer doğruysa. yüzlerce vatandaşı teröristler tarafından öldürülmüşken ne yapmasını bekliyordunuz. her hareketinizle bizi dünyaya rezil ediyorsunuz. her şeyiniz oy için.

  • 4k alışveriş yapıp poşete para vermem diyen insan

    ben hep 1080p alışveriş yaptığım için ilgilenmediğim insan.

  • 11 nisan 2023 erdoğan'ın 6'lı koalisyon fotoğrafı

    millet ittifakına 6'lı koalisyon diye laf atan erdoğan'ın bugün servis edilen 6 partili koalisyon fotoğrafı:

    görsel

    5 saniye bakınca ortaçağa ışınlanıyorsun.

  • merkez bankası başkanının sanayiciye verdiği ayar

    bir şeyleri yasaklayarak, engelleyerek enflasyonla mücadele edeceğini sanan bir liyakatsizin olmayan ayarıdır.

  • siyasi rant uğruna ankapark'ın çürütülmesi

    (bkz: siyasi rant uğruna ülkenin 800 milyon dolarını çöpe atmak)

    muhalif taklidi yapan aktroll'lere bak sen, devleti zarara uğratmaktan hapse atılması gereken adamı savunuyorlar.

  • 2 haziran 2022 cem uzan'ın akılalmaz iddiaları

    1,5 saat izlemek istemeyenler için aşağıda özet geçiyorum. elçiye zeval olmaz:

    video linki: https://www.youtube.com/watch?v=jevaqdpokr0

    - erdoğan seçimi yaptırmamak için büyük çaba harcayacak. gerginliği bilinçli olarak arttırıp ohalle birlikte seçimi ertelemeye çalışacak.
    - yunanistan'la çatışma çıkarmak istiyorlar. alternatif olarak suriye ve iç karışıklık da masada.
    - akp'nin oyu %22-23, mhp ise %3-4.
    - akp verdiği tüm ihalelerden %25 komisyon alıyor. toplam 400 milyar dolar paraları var. bunu herkes biliyor. paralar da katar’da. ben o paraların nerelerde saklandığını da nasıl getirileceğini de çok iyi biliyorum.
    - kılıçdaroğlu'nun bahsettiği new york'taki vakıfla ilgili paralar bunun yanında bahşiş parası gibi kalır.
    - katar devleti bize 500 milyon dolarlık uçağı neden hediye etsin? o uçak satılık bir uçaktı ama hibe diye türkiye'ye geldi. palavra.
    - ihracat rakamlarını açıklarken ithalattan bahsetmiyorlar. 1 ayda 10 milyar dolar açık var. yıl sonu için dolar tahminim 25-30 lira arası. seçime kadar 40 lira bile olabilir. saraydan para bas deniyor basıyorlar. bu gidişle ekmek yılsonu 7-10 lira arası olur.
    - erdoğan içki içmeyi yasaklayamadığı için yaptığı zamlarla insanları içemez hale getirmeye çalışıyor. aldığım duyuma göre 1 ay önce adana'da sahte içkiden 30 kişi ölmüş ve olay gizlenmiş. 9 kişi de kör olmuş. gazeteciler araştırsın.
    - erdoğan cumhuriyeti bitirip şeriatı getirmek ister. diyanetin başına atatürk düşmanını getirdi. onun için yeni havalimanına atatürk ismini vermedi. yere göğe sığdıramadığınız abdülhamit'in borcunu 1954'e kadar türkiye cumhuriyeti ödedi.
    - halk içinde seks görüntüleri tamamen gündem değiştirme amaçlı provokasyon. bunlar dünyanın en özgür ülkelerinde bile olmayan şeyler. bu olaylar akp içinde de büyük rahatsızlık yarattı.
    - sedat peker'in iddialarının doğru olduğunu düşünüyorum. erdoğan çıkıp ohal ilan ettim seçimi de erteledim dese kim ne yapabilir? halkın sokağa çıkma ihtimaline karşı elinde bekçiler var. kendine bir bekçi ordusu kurdu. paramiliter bir güç oluşturdular. erdoğan'ın ben seçimi kaybettim emekli oluyorum diyeceğini bekliyorsanız çok beklersiniz. erdoğan bu planında illa başarılı olacak demiyorum ama deneyeceğinden emin olabilirsiniz.
    - dünyada basılan paralardan 1 trilyon dolar türkiye'ye gelebilir bu imkan var. ancak doğru, düzgün ve kuralına göre yönetilirse. osmanlıymış mehter takımıymış bunları bırakalım. yapay zeka konuşalım, internet konuşalım. yatırım bunlara gelecek. fırsatını bulan ülkeden kaçıyor. bunu durdurmak mümkün yeter ki türkiye soyulmasın.
    - suriye operasyonu ohal çıkarmaya yönelik arayıştır. nato pazarlığıysa para pazarlığıdır. bunu abd ve avrupa da biliyor. çünkü kasada para yok.

    özellikle 28. dakikada gelen soruya verdiği cevabı izleyin: https://streamable.com/ndx5xx

  • 19 mayıs 2022 benzinin litresinin 24 lira olması

    sadece son 2 günde gelen 3 liraya yakın zamla birlikte 1 litre benzin bugün itibariyla 24 lira olmuş oldu. bu bir türkiye rekoru. doların 16 lira olmasının acısı çıkıyor.

    mesela günde 30 kilometre mesafe yapacak bir sürücünün günümüz şartlarında 100 km'de 8 litre yakan bir arabayla, 60 liraya yakın benzin masrafı olmuş oluyor. sadece 1 günde.

    kutlama için malatya halay ekibini piste davet ediyoruz.

  • hatay'da doğan 28 bebekten 26'sı suriyeli

    sözlükte dikkat çekmemiş adeta beka meselesi olan olay. birinin kıçı, bacağı, memesi paylaşılsaydı 300 entry garantiydi. şu anda sosyal medyada kendini pazarlayan bir kaşarın aldığı parayla ilgili başlıkta 130'un üzerinde entry var mesela.

    ayrıca bu konu bekayı ağzından düşürmeyen mehmet bahçeli'nin de stepne partisinin de umrunda değildir. şaşırdık mı tabii ki hayır.

  • pervin ersoy'un polise şemsiye tutturması

    turizm bakanı mehmet nuri ersoy'un eşi pervin ersoy instagram'dan bir fotoğraf paylaşmış. korumalığını yapan kadın polisimizi hizmetçi gibi kullanıp şemsiyesini ve çantasını taşıttırmış.

    https://twitter.com/…z99/status/1496594620326846472

    tabii ki hizmetçileri küçümsemiyorum ancak herkesin bir görevi var. o kadın seni korumak için gerekirse canını tehlikeye atıyor ama senin yaptığın muameleye bak. çünkü akp ahlakı bunu gerektiriyor. daha önce de birine 100 dolar bahşiş verdiği anları görgüsüzce paylaşmıştı. kabineye en çok yakışan bakan eşi.

  • kargo tesisi hiç önemli değildi zaten yıkılacaktı

    bakan karaismailoğlu'nun kar sebebiyle çatısı çöken kargo tesisi hakkındaki açıklaması.

    https://twitter.com/…_tr/status/1486812279484170241

    şoktayım. koca çatı bir insanın üzerine yıkılmış bakan bey hiç önemli değil zaten yıkılacaktı diyor. gel de bu ülkede delirme.

  • izmir'de pitbull'un çocuğa saldırması

    --- spoiler ---

    markete giderken köpeği üzerime saldılar ama ben kaçamadım. canım çok acıdı.
    --- spoiler ---

    şimdi bu hayvanın sahibi ne kadar ceza alacak merak ediyorum. küçücük çocuğun üzerine yaratığı salmış. bildiğin cinayete teşebbüs bu.

  • diyanet olarak türkiye'nin çimentosuyuz

    diyanet işleri başkanı ali erbaş'a ait cümle.

    https://www.ensonhaber.com/…ento-olmaya-calisiyoruz

    diyanet işleri ateizmin yükselişidir.
    diyanet işleri siyasettir.
    diyanet işleri şovdur.
    diyanet işleri mercedes s500'dür.
    diyanet işleri bütçedeki kara deliktir.
    diyanet işleri israftır.

  • sağdan sollayan motorcunun şoförü fırçalaması

    doblo'cu nasılsa tek şerit gidiyoruz deyip sinyale gerek duymamış hata yapmış. her şartta sinyal verilmeli. hatta gerekirse yayaya da sinyal vereceksin.

    fakat motorcu her zamanki gibi kendi hiçbir kurala uymamasına rağmen kafasına kamera takıp zeytinyağı gibi üste çıkmış. bu trafik canavarlarına karşı ne yapsan haksız duruma düşmezsin. çünkü sen 1 tane kuralı çiğniyorsan kendi 15 tane kuralı çiğneyip geliyor. insana doblo'lu dayıları bile sempatik gösterebiliyorlar.

    ne demek sağ şeritteyim? sen o sağ şeride nasıl geldiğinin farkında mısın trafik canavarı?

  • 23 kasım 2021 apple'ın satışlarını durdurması

    ucuza alıp zam geldikten sonra ilana koyacak bazı fırsatçı şerefsizlerin yüzündendir. bunlar yüzünden gerçekten ihtiyaç sebebiyle almak isteyen, zamdan kaçınmak isteyen insanlar alamıyor. götünüzde patlar inş.

    edit: fırsatçı ve al-satçı şerefsizler entry'i seri eksiliyorlar. siz kazanacağınıza iyi niyetiyle zammı olabildiğince geciktiren apple kazansın ulan.

  • 16 kasım 2021 jahrein fatih altaylı programı

    ekrem imamoğlu'nu boş boş eleştirince ödülünü ana akım medyaya çıkarak alıyor sanırım.

    çakma kanaat önderi. bunları başımıza çıkarıyorsunuz sonra da jahrein kim amk diyorsunuz.

  • danla bilic'in story başına 180 bin tl kazanması

    türkiye'de en değersiz şey emektir. böyle fok balığı gibi konuşup oranı buranı açarsan bunlar gibi kolay yoldan zengin olabilirsin.

    okan bayülgen boşuna şu açıklamayı yapmadı: (bkz: influencerların hepsi çöp ve zavallılar)

  • istanbulkart'ın yeni tasarımı

    renk seçimleri çok güzel olmuş. rengarenk insanın içini açıyor.