darin15
profili

  • rus büyükelçiliği'nin şamil tayyar'a cevabı

    bu seviyedeki adamlar vekil falan işte. sonra anadolu çomarı diyen insanlara havlıyosunuz.

    iyi. aldı ayarı oturdu aşağı. kimse sabrımızı test etmesin.

  • yeni maya şehri keşfeden 15 yaşındaki çocuk

    merhaba,
    bu çocuğun neden bizden çıkmayacağını şu örnekle açıklamaya çalışayım:

    yer: 5. ulusal çocuk kongresi (sadece bilim sanat öğrencileri katılabiliyor)

    konu: padişah tüniklerinin üzerindeki nazarı yok eden simgeler (bilim projesi bu ha...)

    bir öğrenci soru sormaktadır:

    - ... siz nazar diye bir hurafeden bahsettiniz ama ...
    badem bıyık moderatör çocuğun cümlesi bitmeden araya girer:
    - nazar hurafe değildir. hakikattir ve kuranda geçer.

    eğitim bu seviyede seyrediyor.

    sizden bir yarrağım olmaz. asla da olmayacak. bir sikim olabilenler de yurtdışına kaçıp orada çalışabilen bir kaç seçilmiş insan. yani bu ülkede durmuyorlar. kaçıyorlar ki eğitim alabilsinler. tekrar edeyim, sizden bir yarrağım olmaz. anca inşaat diker, çocuk siker, ülkenin şehir kaybetmesi gibi gerçekleri görmezden gelirsiniz.

  • bahçeli'nin başkanlık sistemine olumlu bakması

    bir liderin partisine "başka bir partinin koltuk değneği" dedirtmesi ne kadar acı bir şey lan.

    neyse zaten milliyetçiden kime ne fayda gelmiş bu güne kadar amk.

  • gonca vuslateri

    konuyla ilgili anlamadığım bir noktayı açığa kavuşturursanız sevineceğim:
    gonca vuslateri kim ki çocuk tecavüzleriyle ilgili demeç vermesi bu kadar yana yakıla bekleniyor?

    gonca vuslaterinden neden ses çıkarması bekleniyor amk? gonca vuslateri kimdir lan?

    edit: he lan he evet her kendini iki defa televizyonda göstermiş kezbanı linç edince diğer sanatçılar da bundan ibret alıyorlar. gonca vuslateri üzerinden kimi eleştiriyorsun ? sezen aksuyu mu? çok da sikindeydi kendisinin. paniğe kapılmıştır kesin.

    keskin zeka şelale olmuş çağlıyor amk.

  • öğrenci evine bir tas çorba getirmeyen komşu aile

    ev arkadaşımla evde ne ses yapardık, ne de apartmana rahatsızlık verirdik. gayet de eli yüzü düzgün adamlardık.

    ulan ne yemek vermesi, selamımıza karşılık vermiyolardı lan. teyzenin torbasını alıp yukarı çıkarırsın teşekkür etmez. bildiğin vebalı gibi davranırdı engin hoşgörülü, iyiliksever anadolu itleri.

    sikeyim yemeğini, selam ver selam. selama cevap ver bari karşında insan var amk pisliği.

    yurtdışında türkiyede gördüğüm komşuluğun 200 katını gördüm.

    sonra diyorlar neden nefret ediyorsun bu ülkeden. ulan her yerinden ayrı pislik akıyor coğrafyanın napayım?

    edit: alttaki yorumlardan da net anlaşılıyor zaten durum. bunların kendileri ne ki tohumları ne olacak mk. bu arada kimsenin yemeğine muhtaç bir öğrencilik yaşamadık freelance işler yaptığımızdan dolayı. hatta biz arkadaşlarımıza ısmarlardık sürekli. burada önemli olan şu anadolu insanının çok övülen meziyetlerini görmekti. gördük çok şükür onu da. amk çomarları.

    edit 2: tekrarlayalım, çorbanızı sikeyim. öğrenciyken çoğunuzun babasından fazla para kazanıyorduk gel ben sana alayım çorba amk olay insanlık, insanlık. hani biri sana kapıyı tutuyorsa teşekkür edersin, karşılaşılınca iyi akşamlar diyen adama sen de iyi akşamlar dersin. kimse sana iyilik yapmak zorunda değil hede hödö diyen tiplerin babaları bir taşınma işi, eşya taşıma işi olunca kapıya dayanmayı çok iyi bilirdi ama hadi gençler aslan gibi çocuklarsınız bir el atın ehe ehe diye yavşak gibi gülerek. lan dün sana selam verdim yüzüme bakmadın sen? bu kadar da iki yüzlüdür bunlar.

  • kemoterapi gerçekleri

    işte en dayanamadığım insan tipleri gelmiş. biri tıbbın şu anda kullandığı çözüm olan kemoterapi işe yaramaz ama karbonatlı suyla kanseri yenersin der, diğeri modern tıp çözüm değil allaha yönel der.

    ya siz ne kadar geri zekalı, işe yaramaz, cahil yaratıklarsınız lan? şu cahil özgüvenine sahip insanların yazı yazması, fikir beyan etmesi filan engellenmeli.

    lan adama bak lan, doktor değilim ama bence allaha dua et modern tıp çok işe yaramıyor diyor.

    doktor değilim ama

    doktor değilim ama

    doktor değilim ama...

    ne konuşuyosun lan o zaman? siktir git? burada kanserli yakınları olan insanlar var, anne babasının saçlarının döküldüğünü, gözlerinin çöktüğünü gören insanlar var.

    sen de, 100 yıl önceki salak kocakarı fikirleriyle gelip insanların zihnini bulandırıyorsun, belki buradan etkilenecek biri sevdiğine gerekli tedaviyi aldırmaktan vazgeçecek ve ölümüne neden olacak?

    şu amerikada aşıya karşı olup çocuklarını kaybeden ailelerden bir farkınız varsa adam değilim. pislik sürüsü. hem cahil, hem kendine güveni tavan.

    dünyadaki her işi uzmanına bırakmayı beceremediniz amına kodumun davarları. hepiniz doktordan daha doktor, ekonomistten daha ekonomist, mühendisten daha mühendissiniz. valla yıldım ya.

  • polisi sevmeyip sıkışık bir anda 155'i aramak

    bunun gibi düşünen mallar varken akp 200 sene kalır zaten iktidarda.

    güvenlik, verdiğim vergi karşılığında devletin bana sağladığı "güvenliktir". dolayısıyla ben polisi sevmek, görevini dibine kadar kötüye kullanan bu insanlara saygı göstermek zorunda değilim. ama o benim güvenlik ihtiyacımı sike sike karşılamak zorunda. zaten polisi sevmeme noktası da burada başlıyor. bu amk çocukları sokakta gasp edilen kadına mal mal bakarken, 19 yaşında bir yavruyu döverek öldürmekte bir sakınca görmüyorlar.

    yani sen bir beyinsizsin, senin zeka lens, sana sırıtıyor, senin olman gereken yer toplumun arası değil, uzak akrabalarınla birlikte ağaçlardan muz aşırmak.

  • dövme yaptırılası sözler

    fukaranın sikişi zalım olur

  • troll'e türkçe karşılık önerileri

    (bkz: orospu çocuğu)

  • mültecilerin köln'de kadınlara saldırmaları

    ülkelerine pislik almalarının sonucudur. bırak türkiye alsın, bizde zaten aynı pislikten var. biz biliyoruz baş etmesini. sen güzelim medeni ülkene arap alıp neden kirletiyosun, kendi huzurunu bozuyosun?

    adamların bakanı kibar, medeni bir adam olduğundan demiş ki: mülteci göçüyle ilişkilendirmek yanlış. doğrudur. benim dün yediğim patates püresiyle ilişkilendirmek gerek bunu. ulan bu adamlar daha gelmeden oktoberfest iptal edilsin goygoyu yapılmaya başlandı.

    almayın abi. bırakın türkiyeye gelsinler. ortadoğu pisliğiyle en iyi iç anadolu çomarı uğraşır. gönder babacım buraya. burada biz onları dövelim, asgari ücretin 3'te birine çalıştıralım. soğuktan donduralım. 500 liralık evleri onlara 2000 liraya kiralayalım. gönder sen iç anadoluya onları bakalım bir kadını bile taciz edebiliyorlar mı?

    sen ortadoğu pisliğini al, çalıştırmadan cebine para koy, bizim sahip olmadığımız imkanları sağla, sonra da neden taciz var.

    oğlum adam inancı gereği senin ülkeni (bkz: dârü'l-harb) görüyor. bak islam fıkhına göre dünya ikiye ayrılıyor: darül harb ve darül islam. ve bütün darül harb, darül islam olana kadar cihat farz islamda (burada anasını siktiğim ılık cahil tatlı su müslümanlarına da selam ederim. learn your shit.). adamın dini diyor ki, orası savaş alanı. e islam zaten savaş esirini cariye al diyor, kölelerle istediğin gibi takılabilirsin de diyor, kadını zaten yok sayıyor, var oğlu var. adamın içi rahat oğlum. adamın sikinde değil medeni hayat filan. güzel kadın gördü mü elliyor. demiyor ki bu insanlar bana kucak açtı, yediğim kaba pislemeyeyim. demiyor ki ben azıcık insan olayım.

    demez abi. neden desin? arap ne zaman insan olmuş, ne zaman adam olmuş lan? arapların bütün tarihi yağma, kalleşlik, hile üzerinedir. dünyanın en pislik, en leş milleti bunlar.

    sen onları bize gönder bize. kayseri ve konyada daha yer var onlara. gönder babacım. biz burada insana bile hayvan muamelesi yapıyoruz, iki tane götü sikli arabı mı harcayamayacağız?

  • kadın vücudundaki en muazzam şeyin ayak olması

  • küçükken ne olmak istediyse o olan insan

    "iyi adam" olmak istedim lan ben hep.

    oyuncaklarımı bile hep iyiler-kötüler olarak ayırır, tamamen eşit böler, legolardan hem iyi hem kötü robotlar yapar, sonunda hep iyileri kazandırırdım. orta okulda iyi adamdım. lisede iyi adamdım. üniversiede de iyi adamdım.

    ağzımı yüzümü siktiler.

    sonra baktım ki her şey gri. sikeyim iyi adamı.

  • roketi kafasına yiyen ışid'li

    (bkz: allah was not so akbar today)

  • dünyada tek başına kalınca yapılacaklar

    31.

  • 2015 ekonomik krizi

    dolar 3 liraya dayanmış, dolayısıyla her şeyin fiyatı almış yürümüş, üretici hammaddeyi dolar üzerinden alıyor zaten berbat halde, özel sektör sadece borçla dönüyor.

    ülkede kriz yok diyenin ben ecdadını sikerim lan.