chippi21
profili

  • at ile otobüse binen adam

    arkadaşı buna atla otobüse bin gel demiş... adamda bunu yanlış anlamış sanırım.

  • beşiktaş

    ne demişti sergen, şl mücadele etmek için 115 km üzerinde koşmamız lazım.

    dün dortmund ile oynanan maçın verilerine baktım..
    beşiktaş 114.7 km koşmuş, dortmund 120 km koşmuş...

    yani sergen hoca tespiti doğru yapmış ama çözebilecek mi? çünkü maalesef türkiye ligi çok düşük tempoda oynanıyor.. ve futbolcular bu tempoya alışıyor şl maçında rakip 120 km koşunca gücün yetmiyor. türkiye liginde tempoyu beşiktaş 'ın arttırması lazım.. şl seviyesinde koşması gerekiyor.

    dün en çok koşan futbolculara baktım,
    pjanic - 12 km koşmuş birde josef var bizde 12 km koşan.. dortmund futbolcuların hepsi neredeyse 12 km koşmuşken bizde sadece pjanic ve josef! eğer takımın genelinde tüm futbolcular 12 km seviyesine çıkmazsa yani pjanic e ayak uydurmazsa bu sefer pjanic bize ayak uyduracak ve onunda koşu mesafesi düşecektir.

    sergen hoca sorunun nerde olduğunu biliyor. tek yapması gereken pjanic in takıma değil , takımın pjanic 'e ayak uydurması ve 12 km seviyesine çıkması gerekiyor. bunu başarırsa sadece lig değil bu kadro avrupa'da iş yapar.

  • 21 ağustos 2021 gaziantep fk beşiktaş maçı

    bu maç ile ilgili söyleyebileceğim tek şey... 3 türk kuralını getirenin beynini sikeyim.

  • 1 ağustos 2021 bekir pakdemirli açıklamaları

    o söndürüldü dediği yerlere bakın.. yana yana bitmiş yanacak yer kalmadığı için sönmüş... bunların söndürdüğü falan bir şey yok.. yanacak yer kalmadığı zaman kendiliğinden sönüyor.. an itibariyle milas yanıyor.. çökertme tamamen yanmış belediye başkanı ağlıyor, sabaha kadar yanacak oralar yanacak bir şey kalmayınca sönecek sonra bu çıkacak tekrar utanmadan milyonların yüzüne kendi çoluğu çocuğundan da utanmadan söndürdük diyecek.

    böyle bir babam olsa sokağa çıkmaya utanırım...

  • fahrettin koca

    ekonomi bakanı döviz kurlarına bakmıyor.. sağlık bakanımız pozitif vakalara bakmıyor... müthiş gerçekten tebrik ediyorum kendisini...

  • babayla gidilen ilk maç

    hangi maç hatırlamıyorum ama senesini hatırlıyorum 1985- 86 yılında inönü'de numaralıda izlemiştik, sinan engin samet aybaba falan oynuyordu. bakırköyden maça maça diye bağıran minibüslerle gitmiştik.

    en son izlediğimiz maçta televizyonda beşiktaş fenerbahçe maçıydı 2003 yılında babamın evde karın ağrısı başlamıştı maçı izleyemiyordu ağrıdan, hatta izleyemecek durumdaysa iş ciddi demiştim ki.. dayanamadı hastaneye götürdük.. hastanede sedyede tahliller yapılırken maçı anlatıyordum ona sedyede yattığı yerden maçı soruyordu.. sonra bağırsağının tıkandığını öğrendik... kansermiş.. ertesi gün ameliyat oldu kalbi ameliyatın ağırlığın kaldıramadı 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kaybettik. son beşiktaş fener maçını konuşamadık bile.. sonucunu da öğrenemedi... bende hatırlamıyorum.

    babanız hayattayken bol bol beraber maça gidin...

  • ihtiyacı olan yazarlara para yolluyoruz

    troll başlık değilse ihtiyacı olan binlerce aile binlerce çocuk varken... gereksiz bir kampanya. hocam paran çoksa yardım yapmak istiyorsan çocuklar var imkansızlık içinde okumaya çalışan sen bulamıyorsan ben bulayım sana. sözlükte yazar olmuş entry girecek zamanı teknolojisi olan insanlardan çok daha kötü durumda olan çocuklar var.

  • 20 eylül 2018 amazon monster rezaleti

    rezalettir.

    amazon kredi kartından ne kadar çektiyse, satın alınan fiyat neyse o fiyata ürünü vermek zorunda.

    edit: kurnazlık falan değildir, arkadaş o fiyata gördüğünde tabi ki alacak, belki amazon açılışa özel indirim yaptı! bunun sorgulamasını yapmak zorunda mı müşteri?

  • loris karius

    aslında adamın kutsal bir görevi var ama henüz haberi yok. şl finalinde yediği o komik 2 gol allahın emridir.. milyonlarca beşiktaşlının tolga dan kurtulmak için ettiği dualara allahın verdiği cevaptır. normal şartlarda alamayacağımız bu adama şl finalinde iki saçma gol yedirerek bize gelişinin yolunu açmıştır.

    hadi ateistler bunu da açıklayın lan!

  • kadir mısıroğlu'nun sıhhati hakkındaki açıklaması

    rahat ol troll kardeş biz uzun uzun yaşamasını istiyoruz mümkün olduğunca uzun yaşasın... öyle hemen nereye yavaş yavaş gidecek inşallah.

    (bkz: fesli zombi)

  • saçlı deride kan vardı

    doktor bilal'e anlatır gibi kan durumunun nasıl olabileceğini açıklamış ama arkadaşlar prof'a inanmıyorlar tüm dünya tüm doktorlar herkes bu kumpas 'ın içinde adamlara göre...

    beyin kanaması geçiren adam bile hastaneye yürüyerek hiç bir şey yokmuş gidip ertesi gün komaya giriyor. doktorların net şekilde travma geçirmiş demesine rağmen neden 30 dk sonra fenalaşıyor diyenler var.

    şaka gibisiniz lan.

  • hakan atilla hangi mantıkla amerika'ya gitti

    şu dava sürecini oturduk bugün 10 manav arkadaş (hepimiz ortaokul mezunu) tartıştık ve bizde aynı soruya cevap veremedik.

    edit: mühendis ( itü mezunu ) arkadaşlar alınmış galiba, burada amaç biz aklı çalışan manavlarda ( ortaokul mezunu) onlarla aynı fikirde olduğumuzu belirtmekti. seviyoruz sizi..

  • stadyumda yaşa mustafa kemal paşa diye bağırmak

    bazılarını rahatsız ettiğine göre daha yüksek sesle söylenmeli.

  • slaven bilic

    adam çıkmış bir insan olarak insanca bu yaşananların acısını hissetmiş ve duygularını paylaşmış... ama işte bakıyorsun buraya bir vicdan yoksunu, çıkarcı, kafası sadece buna çalışan bir dallama bu açıklama için türkiye'den kredi talebinde bulunuyor gibi kafasının içinde dönen kendi pisliğini gelmiş sıçmış buraya. çünkü bu adamın konuşmasından böyle bir sonuç çıkartan dallamanın kafası anca çıkarcılığa sahtekarlığa yalana pisliğe çalışıyordur.

  • 27 ekim 2016 digiturk rezaleti

    ödemiş olduğum son 3 faturamı gün itibariyle benim son faturamı ödediğim karttan tekrar çekilmesi rezaletidir.

    biraz önce cep telefonuma üst üste 3 defa kartımdan farklı miktarlarda para çekildiği haberi geldi. hemen bankayı aradım, banka bana bu çekimlerin digitürk tarafından yapıldığını söyledi.

    hemen digitürk müşteri hizmetlerini aradım.. ödemiş olduğum son 3 faturamı bugün tekrar benim kartımdan çekmişsiniz, bu 3 faturanın toplam 400 tl civarında bir para yapıyor geri ödenmesini istiyorum dedim.

    müşteri hizmetleri sistemde baktı ve bana dedi ki.. evet fazla çekilmiş şimdi kayıt oluşturuyoruz 15 gün!!!! bak bak 15 gün içinde geri iade edilecekmiş!!!!

    tabi o an kan beynime sıçradı.. sistemde borcum yok! ödenmemiş faturam yok! bu arkadaşlar benden habersiz benim kredi kartımdan daha önce ödemiş olduğum 3 faturayı tekrar çekecekler.. sonra bu parayı 15 gün işletip bana geri ödeyecekler...

    müşteri hizmetlerine ben 15 gün filan değil bugün bu paranın geri ödenmesini istiyorum dedim. bana yapamayız dediler.. peki dedim genel müdürlüğü arıyorum diyerek kapattım telefonu.

    şimdi genel müdürlüğü aradım.. finans ile görüşmek istedim arkadaşa durumu anlattım , yemeğe çıkmış arkadaşlar saat 1 den sonra arayacaklarmış beni.. yok dedim siz aramasanız da ben saat 1 den sonra arayacağım zaten diyerek kapattım telefonu..

    benim gibi binlerce kişiden yanlışlıkla çekilmiş diye 300 500 para çekseler ve bu paraları bir güzel işletip 15 gün sonra iade etseler.. ne güzel para kazanırlar dimi!!
    ne kadar güzel ne kadar akıllı bir firmasın sen digitürk!!

    şimdi saat 1 den sonra arkadaşlar yemeklerini yedikten sonra görüşeceğim kendileriyle , bu benden çaldıkları parayı aynı gün geri iade ediyorlar mı etmiyorlar mı yapılan şey gerçekten yanlışlık mı yoksa hırsızlık mı göreceğiz.

    edit1 : şimdi sosyal medya tarafından bir arkadaş aradı beni, olayı kendisine tekrar açıkladım.. bana verdiği cevap 15 gün içinde ödeme yapacaklarmış.. çünkü digiturk aynı gün parayı geri veremezlermiş.. bankalarla görüşmeler ve iade süreç alıyormuş. tek yapabileceği acil olduğunun kaydını açmakmış.. tamam dedim siz kaydınızı açın ben öğleden sonra genel merkezinizle görüşeceğim dedim.

    edit2: bir gerzek fakir işi rezalet demiş!! 400 tl yi beğenmemiş arkadaş! kanımın beynime sıçramasının nedeni 400 tl değil.. biri gelip senin cüzdanından senden habersiz 400 tl paranı çalacak.. sen bunu fark ettiğin zaman tamam çaldım 15 gün sonra öderim diyecek! seni aptal yerine koyacak.. ve sende bunu içine sindirebileceksin!! senin gibi adamlar var olduğu sürece böyle firmalar binlerce kişiden para çekmeye devam eder.

    edit3 : şu an genel müdürlükten aradılar.. ve iade işlemini bankaya bildirdiklerini söylediler.. en geç yarın öğlene kadar hesabınıza geçecektir dediler. olayın neden kaynaklandığına dair hiç bir bilgi yok. demek başımıza böyle bir olay geldiğinde 15 gün beklemek gerekmiyormuş.. direk genel müdürlüğü arayıp sözlükte başlık açmak yetiyormuş. ben paranın hesabıma geçtiği tarihi tekrar yazacağım.

  • gürses opel rezaleti gerçeği

    rezaleti yaşayan naz hanım zaten yukarda yazılanları yazmış hatta 2 nci maddedeki teklifi kabul ettiginide söylemiş... fakat firmaya güvenmediği için sözleşme yapalım demiş. fakat firma sözleşme yapmayı reddetmiş. yani burada rezalet gerçeği diye başlık açıp firmayı haklı çıkarmaya çalışan arkadaş.. aslında rezaleti dogrulamis farkında değil.

  • michael jordan

    trollerin uzak durması gereken efsane.

  • vodafone arena'nın koltuk dizaynı

  • ankara'daki efsane yol kavgası

    bmw'ye binen adam ingilizce bilmediği!! arabasına çarpıp sonra kaçmaya çalışan birini durdurmaya çalıştığı
    için kıro ilan edilen tartışmadır. ortada kavga filan yok!

    şaka gibisiniz lan.. kendi insanını bu kadar yerin dibine sokmaya çalışan başka ülke yoktur.. adam yabancı herifi dövmüyor! arabasına zarar da vermiyor.. polis gelene kadar arabasına çarparak kaçmaya!!! çalışan ve türkçe bilmeyen bir adamı durdurmaya çalışıyor.

    ve bu adam kıro oluyor! dalga geçiliyor!

    edit: bmw li türk vatandaşın arabasında hasar varsa.. ingilizce konuşan hani çok medeni!!! adam bu hasarı görüp yinede kaçmaya çalışıyorsa.. kim medeni kim kıro bir daha düşünün isterseniz!

    edit2: videonun başı yok! sadece yabancı herifin türk vatandaş sinirlendikten sonra çektiği kısımdan itibaren izliyorsunuz.. o türk vatandaşın o şekilde sinirlenmesine neden olacak bir şeyler olmuş olamaz mı?

    biri de diyor ki burası hukuk devleti.. öyle adamın önünü kesemezsin! burası hukuk devletiyse.. bir arabaya çarpıp kaçmanın suç olduğunu önce o yabancı herif bilecek!

    edit3: banada medeniyetsiz dediler bunu yazdım diye.. :) neymiş türk vatandaşın adamı durdurmaya çalışması kırolukmuş.. medeniyetsizlikmiş.. medeni olan adam aracın plakasını alır gitmesine izin verir peşinden gitmezmiş..

    bak güzel kardeşim hiç birimiz robot değiliz.. olaylara anlık tepkiler verebiliriz..
    sizin bir yakınınıza eşinize kızınıza akrabanıza vurup kaçsa bir araba onu durdurma şansınız varken durdurmaz mısınız? yoksa aman plakasını aldım polis bulur cezasını verir mi dersiniz?

    benim yanımda birinin çantasını çalıp kaçsalar ben o çalan adamın peşinden koşarım.. veya.. bir araba yada bir insana çarpıp kaçmaya çalışan bir araba görürsem ve onu engelleme şansım varsa engellerim. sizin mantığınıza göre ben bunu yapınca medeniyetsiz oluyorum.. oturup izlesem polis yakalar cezasını verir bana ne desem çok medeni olucam oysa ki..

    bu videoda türk adamın malına bir zarar gelmiş.. ufak yada büyük farketmez.. olayın başını da bilmiyoruz.. adam sorunu polisle çözmek istiyor bu onun en doğal hakkı.. fakat diğer yabancı şahıs direk kaçma derdinde.. ve siz türk vatandaş kaçan kişiyi engelledi diye adamı suçluyor.. kaçana medeni diyorsunuz!!

  • ricardo quaresma

    adam son 20 dakika oyuna girmiş.. elinden geleni yapmış bir tane net gol kaçırmış bir tane güzel asist olacabilecek orta açmış.. maç bitmiş beşiktaş 2 tane atmış daha da fazlasını kaçırmış her şey güzel.. ama adam bunlara sevinmesi gerekirken gelmiş buraya bu adama küfür ediyor..

    allah akıl fikir versin.