jupitersubat13
profili

  • 1 ocak 2024 viyana filarmoni orkestrası konseri

    yıllarca trt'nin yaptığı tek doğru iş olan bu konseri vermemesi tam anlamıyla rezalettir. gerekçeleri de çok komik şehitlwr ve gazze olaylariymis ki sanki hiç müzik yayını yok trt ekranlarinda şimdiye kadar.
    örümcek kafalı yobaz beyinlerin yönetildiği bu kuruma artık üzülüyorum.

  • istanbul'un en görgülü insanlarının yaşadığı semt

    anadolu yakasında bostancıdan modaya kadar olan e5-sahil arası mesafede daha eski istanbul insanları vardır, bozulmaya başlamasının sebebi ise parayı bulan sonradan görme davarların kentsel dönüşüm sayesinde oralarda ev almaya başlaması.
    çok değil 5 yıl sonra buraları da esenyurt, ümraniye, bağcılardan farkı kalmayacak orası kesin.

  • uzak durulması gereken kadınlar

    * ilgi orospusu olan sosyal medya ile yatıp kalkan kadınlar.
    * her şeyden mutsuz olan kasvet ve kaos ile beslenen kadınlar.
    * eğitimsiz ve işsiz kadinlar.

    esasında instagram şöyle böyle diyoruz ama insan karakterini güzel ele veriyor. sayfasında paylaştığı fotoğraflardan, takipçi sayısı ve takipçi tiplerinden hemen ne mal olduğu anlaşılıyor.

  • beach club'a giriş ücretinin 1000 tl'den başlaması

    şu aptal ortamlara elit ortam yazıyorlar ya cok guluyorum. zannedersin koçlar, sabancilar falan takılıyor orada. gercek zengin kesim teknesi ile sizin dürbünle görebileceğiniz uzaklıktaki koylarda ya da yurtdışındaki yazlık evlerinde.
    oraya giden tipler emlakçı, galerici kırolar ve instagramda yüz bin hikaye paylasmazsa ölecek olan ilegal escort tipli kadınlar ve malum bütün maaşını tatile hem de taksitler halinde gömen beyinsiz sonradan görme beyaz yakalılar . kürt mafuyasi işletmeciler, kiralık katilden hallice garsonlar, müziklerin ve servisin boktanligi daha girmiyorum bile.

  • tayyip erdoğan'ın 1000 yeni market projesi

    1.000 akaryakıt istasyonu, 1.000 tane de döviz bürosu açtımı ekonomi tamamdır.
    (bkz: ben yapmadım miki yaptı)

  • 2020 tokyo olimpiyatları

    bu trt nin allah belasını versin. fransa-hollanda okçuluk yarı finalinin en heyecanli yerine tarikatci sakallı bakan ile geyik yapıyorlar. sizin yayinciliginiza tüküreyim.

  • türkiye'de yüzülmüş en temiz plaj

    alaçatı, bodrum, silivri, kumburgaz, erdek... hadi buralara naş naş. sana gizli bildiğimiz yerleri söyleyip doblolar ile hücum edin değil mi çoluk çombalakla.

  • yüzde 45 oyumuz var

    kendisi de ankara büyükşehir belediyesini garanti alacak diye kayseri'den ankara'ya kaydirilmisti ama şimdi can sikintisindan boş konuşan bir adam.

  • 30 mayıs 2021 anadolu efes fc barcelona maçı

    öncelikle türk takımı basketbolda avrupa'nın 1 numaralı kupasında final oynuyor ve orospu çocuğu beinsport maçı şifreli veriyor, böyle bir aşağılık terbiyesilik olmaz.
    burada hidayet devreye girmesi gerek, sonuçta tamam ben internetten falan yabancı kanallardan maçı bulurum ama basketbolu seven ve buna ulaşamayan çocuk ve gençler için resmen rezalet.
    maç için bişey demek bile icimden gelmiyor. aminakodumumun arap firması beinsport yöneticilerinin gelmişim geçmişini sikeyim diyerek entry tamamlıyorum.

  • ibrahim kalın'ın atatürk'ü hedef alan paylaşımı

    zamanında fetö dedikleri eski kankalarinin dibinden ayrilmayan birinin beyanatı.
    bilmeyenler için zamaninda fetö nün gazetesi zaman da yazarlık yapmış kişi. atatürk kelimesi ağzına gereğinden fazla büyük gelir bu arkadaşın.

  • türkiye'nin en güzel plajı

    alaçatı, bodrum... hadi naş naş bakir gizli yerleri buraya yazıp otel yapılmasına izin vermeyiz.

  • sylvester stallone denince akla gelenler

    (bkz: sezai aydın) adamın gerçek sesinden bile daha gerçekçi seslendirirdi üstad.

  • haziran 2015 türk turizm sektörünün çakılması

    1) türkiye'nin, suriye'de savaş, isid, pkk yüzünden güvensiz bir ülke gibi gözükmesi (ki haksız değiller) adam açıyor bakıyor google map'a, antlaya ile suriye sınırı bir karış mesafede görünce vazgeçiyor.

    2)zengin avrupalılar zaten türkiye'ye gelmiyor. fransa, ispanya ve de karayipler onalrın tercihi. genelde kur farkından türkiye'yi ucuz bulan orta direk avrupalılar için geçerli. avrupa'da da orta direk için işler eskisi gibi olmayınca tatil matil düşünmüyorlar.

    3) süper kalitesiz hizmet sektörü. defalarca yazıldı ama mağaradan daha çıkmamış adamı garson yapıp turist karşına geçirirsen olacak olan bu'dur.

    4)süper pis bir ülke olmamız. ailem zeytinli (edremit) orada yaşıyor ki oraları nispeten daha düzgün ve elit yerler gibi görünse bile her tarafta pet şişe, çöp, izmarit aklına gelecek her şeyi atan pis bir halk olmamız.

    5) şazlong, şemsiye, beach mafyası. bu orospu çocukları yüzünden kimse rahatça artık istediği yerde denize giremiyor. sahiller özel mülk değildir, oraya eline iki şemsiye alan barzo orayı kiralayamaz. fakat bu işten nemalanan belediyeler göz yumuyorlar bu hayvanlara.

    6) artık yerli turistin gözü açıldı. uçuşların ucuz olması ile adam gibi muammele görecekleri yurt dışına gitmeyi tercih ediyorlar. 4 kişi balık, uzo, meze dahil middilli de toplam 67 euro veriyorsun, 20 km karşısında cunda'da adam başı 50 euro veriyorsun aynı denizin aynı balığına.