fridaykahlo11
profili

  • kerem aktürkoğlu'nun gazze mesajı

    siyasal islamcıları hiç sevmem. hakan şükür , mesut özil, arda turan gibi güç delisi tiplerden de hiç hoşlanmıyorum. ama bu çocuğu takdir ediyorum. ahlaklı, çalışkan ve dürüst. inançlı, ona göre yaşayan, saygılı ve fikirlerini de paylaşmaktan çekinmeyecek kadar cesur. olduğu ve yaptığı aynı olan insanlardan zarar gelmez. yazdıklarında da yanlış bir şey göremedim.

    beni rahatsız eden, her b.ku yiyip ahlak dersi verenler ya da pisliklerinin üstünü örtmek için vatan millet edebiyatı yapanlar. yoksa farklı düşüncede bile olsam vicdan sahibi insanları seviyorum ve destekliyorum. bravo kerem.

  • biontech sonrası regl düzensizliği

    biri bu başlığa yazan erkeklere ne kendilerinin ne de esprilerinin komik olmadığını söylesin lütfen

  • akp seçmeninin derya yanık tweet'leri

    hmm gericiler daha gericiler savaşı , çiğdemimi aldım bekliyorum :)

  • 1. sezon 1. bölümü en iyi olan dizi

    (bkz: lost)

  • kocama aşık değilim seviyorum

    sanırım buradaki herkes evli çiftlerin birbirine sırılsıklam aşık olduğunu düşünüyor. değil herkesin çeyreği gibi bir oran bile olsaydı bu kadar mutsuz, gergin, başkasının mutluluğunu istemeyen bir toplum olmazdık. ayrıca sevgi de aşktan daha değersiz bir duygu değildir.

  • 11 kasım 2020 sadık albayrak'ın akp'den istifası

    iş iyice aile krizine döndü, biz aradan çıkalım isterseniz.

  • merih demiral

    merih’i çok beğeniyorum , bu kadar içten ve gözükara oynaması onu farklı kılıyor. fakat dengesiz hareketlerini arttırırsa diz sakatlığı nükseder. maalesef biz çok tez canlı bir milletiz , şimdi kaymasına , dengesiz sert müdahalelerine helal olsun deriz bir çarpraz bağ sakatlığı yaşayıp eski seviyesine dönemeyince de sövmeye başlarız. adam bugün küfür etmiş herkes helal olsun ya aslanım benim diyor. bunu diyen mallar en gözde olduğu zaman arda’nın hakeme krampon fırlattığında da koçum benim tam türk , sempatik adam diye güzelleyenler. eminim şimdi yine en çok onlar küfür ediyordur kendisine. umarım melih alpay özalan değil carles puyol olur her manada. zevkle takipteyim.

  • erol bulut

    koyu bir gs taraftarı olarak erol bulut için söyleyebileceğim tek şey ; en büyük handikapı fb taraftarı. bu sezon seyirci olmaması da en büyük şansı. beğendiğim ve sabredilirse şansını iyi değerlendireceğini düşündüğüm hoca. bugün de kendisinden daha hazır ve iyi kadrosu olan gs ye karşı olabilecek en iyi taktikle çıktı.

  • yusuf yerkel

    kin tutabilen bir insan değilim. ama bir kanser ilaçlarının teminini isteyen dilek özçelik’e dilenci muamelesi yapan erdoğan bayraktar’ı bir de madenci yakınını tekmeleyen yusuf yerkel’i hiç unutamadım, unutmayacağım...

  • galatasaray'ın kadıköy'de fenerbahçe'yi yenmesi

    aklım hala baros’un üst direğe takılan topunda...

  • 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı

    10 kişi kalmış sivas’a karşı ecel terleri döktükten 3 gün sonra real madrid’i yenecek umudu taşıyorsanız, heyecanla bekliyorsanız galatasaraylısınızdır. hadi aslanlar vurduğunuz gol olsun :)