earendilx10
profili

  • erkan baş'ı tahrik etmeye çalışan genç

    göt oluştan kaynaklı rage'e kahkaha attım. aynı bağırışları lol'de tek yiyince az yapmadık...

  • çamaşır makinesi motoruyla uçak yapmak

    tesla da asenkron motor kullanıyor 250kw enerji üretiyor ki güç yoğunluğu çok yüksek bir noktada, çamaşır makinesi de 1kw enerji üretiyor. sorun şu ki bi jet motoru 175k hp (app. 1 hp 0.76 kw) olarak çalıştığından bu o boyutta elektrikli uçak imkansızdır. en azından şimdinin teknolojisi ile diyelim.ileride farklı malzeme geliştirilir de daha yüksek güçlü asenkron motor üretilebilirse ne ala.

    kaldı ki bunu çalıştıracak bataryayı unuttum. o iş yaş kardeşim.

  • maskeni tak terörü

    öyle bir noktaya geldi ki markette otobüste takmayanı görünce tekme tokat dalacağım artık. hakkınızı mahkemede ararsınız.

    herkesin işi gücü var sabahın köründe kalkıyor bunun için, yaşlı bakıyor, para kazanması lazım, bazı sik kafalıların rahatı için kimse riske atılamaz.

  • sinovac'ı tercih eden kişi

    aşı yoktu onu olduk. antikor da oluşturdu sağlam. eylülde 6 ay olacak o zaman da bayontek olacağız zaten sıkıntı yok. hiç birini bulamazsam da türkovak olurum, bilimle savaşmaya gerek yok. hele aşıları araba markası gibi yarıştırmak da bi bizde var herhalde amk. astrazeneca da bu sinovac kadar koruyor üstüne hayvan gibi yan etkisi var ama elin ingilizinin astrazeneca aşısı olan beyinsiz orospu çocuğudur diye entry gireceğini hiç tahmin etmiyorum.

  • pandemide biriyle tanışmanın imkansızlaşması

    hiç derdini sikeyimlik bir başlık olduğunu düşünmüyorum.

    tamam sağlık açısından ciddi bi hastalık, alınması gereken önlemler alınsın ama ekonomik ve psikolojik boyutu da en az sağlık boyutu kadar derin bu pandeminin. nice çocuklar eğitim öğretim hayatlarında derin bi eksiklikle ilerleyecekler. okulun amacı sosyalleşerek aileden uzaklaştığın bir ortamda kendi dünya keşfini yapmandır.

    buna ek olarak ergenler + gençler için resmen zulüm oldu. esnaflar battı, insanlar işten çıkarıldı.

    konuşulması gereken konulardır. artık kapatmalar son bulsun ve aşılama genele yayılsın.

  • spor salonlarının kapatılmaması

    olm siz aptal mısınız göt kadar yerde sosyal mesafe var temizleniyor diyor. beyinsiz ordusu amk. kapatılacak tabi ki. götü boklu body builderların eğlendirme zamanında değiliz. sporunu yapacak olan benim gibi koşacak yer illa bulur merak etmeyin.

  • covid-19

    yahu neler okuyorum ben ya? olm siz geri zekalı mısınız ya? boğazı ağrımış az ateşi çıkmış ama ilaç alıp düşünce işe gitmşi filan soğuk algınlığı sanmış. kardeşim hiç mi aklınız basmıyor? ulan corona olabilirim de hafif atlatıyorum insanlara bulaştırmıyım diye hiç mi düşünmüyorsunuz? inanamıyorum ya

  • menemen belediyesinin parka pkklının adını vermesi

    ben de dağdan pkklıları alkışlarla indiren birinin ismini verdiler sandım. ahmet kayaymış.

  • yeni mezun mühendisin 2 bin 750 tl'yi beğenmemesi

    köpek mi lan bunlar 4 yıl hayatını harcayarak zorla üni okuyorlar. orospu çocuğu patronların verdiği paraya bak. 2750. etmeyin kabul. insanlığın da çalışmanın da onuru olur. ihtiyacınız yoksa ezdirmeyin kendinizi.

  • şanışer

    yorumlara bak yarım ağızla gönderme yapmış napsın adam aq düpedüz sövsün mü? 15 dk boyunca eleştiri yapacak klip yapmış hala ekşi sözlük liselisi beğenmiyor şaka gibi