masajiniz var yesili15
profili

  • boşanma sayısının 20 yılda 2 katına çıkması

    eskiden olsa ekonomik kriz derdim ama artık zenginler fakirlerden daha fazla boşanıyor. boşanmak artık çok lüks. hatta çiftler ne kadar iyi kazanırlarsa boşanmalar da o kadar artıyor. boşandıktan sonra tek başına ev tutup masraflarını karşılamak artık iyi kazanma ile oluyor. bir insanın ekonomik gücü ne kadar varsa boşanma kararını da o kadar kolay alıyor. çünkü evli kalmaya zorlayıcı (para dışında diğer majör etkenlerin olmadığını varsayarak söylüyorum) bir etken yok. fakat baktığında böyle olması bir parça da iyi. çünkü bu ekonomik güce sahip olmayan, birbirleriyle yapamayan ve ayrı olması gereken insanlar evliliği sürdürmek zorunda kalıp hayatları boyunca birbirlerini psikolojik olarak zehirlemeye devam ediyorlar. bu durum çok daha büyük psikolojik problemler, akıl ve ruh sağlığı sorunları yaratıyor. üstelik ortada çocuklar da varsa hayat tam bir cehennem çukuru oluyor. sağlıklı kalabilmek ve hayatını sürdürebilmek için maddi durumu iyi insanlar gibi bu lükse sahip olamayan maalesef milyonlarca mutsuz evli insan var.

    şu bir gerçek: evlilik parayla başlıyor, parayla sürüyor ve bitebilirse yine parayla bitiyor.

  • yatakta erkeğin aklını başından alma yolları

    erkek erkeğe tartışılan başlık.

    ne oldu gençler, düşmedi mi?

  • 15 sn yüzünden kpss sınavına giremeyen kız

    bence tekrar geç kalacaktır.

    o zaman buyurun ankete:

    https://strawpoll.com/polls/61gdbl34vyw

  • formula 1 pilotu olmanın sanki biraz abartılması

    olum sazanlık yapmayın lan, adam bariz d.şak muhabbeti yapıyor. g kuvveti mi kuvveti falan açıklama kasmışsınız bir de.

  • köyde hiç yaşamayanların bilemeyeceği şey

    hala bazı köylerde tuvaletlerin dışarıda olması sebebiyle özellikle kış aylarında:

    (bkz: montla sıçmak)

  • yaz kış güneş gözlüğü takan insan

    benim. havanın parlaklığı beni yaz kış rahatsız eder. sürekli gözümü kısmak yerine güneş gözlüğü ile rahat ediyorum. geceleri ışığı loş ortamlarda (genellikle üstten aydınlatma olmayan) ve gündüzleri de dışarıda güneş gözlüğü ile aynı rahatlığı ve psikolojik konforu buluyorum. kışın kar yağınca zaten kör edesi bir parlaklık oluyor. bu bakımdan güneş gözlüğü can kurtarmaktadır. ayrıca kışları bazı günlerde güneşin olmasını da geçtim sırf adı güneş gözlüğü diye illa güneşte kullanacaksınız diye bir kural yok. mesele aydınlıktan rahatsız olmanız.

    bir de tavsiye, yaz-kış daima güneş gözlüğü kullanın. sürekli gözlerinizi ışıktan kısmazsınız ve ileri yaşlarda göz kenarlarınız daha geç kırışır.*

  • 12 ekim 2021 dolar kurunun raydan çıkması

    yani tam da 12 ekim 2021 günü raydan çıktı öyle mi? bundan önce hep 4-5-6-7-8'ler hep raydaydı yani?

    dolar 2 tl iken bile tl'nin 2 katı değerdeydi. bu bile bir zamanlar kabul edilebilir bir şey değildi. şimdi ise tüm sıtmalara razı geliyoruz. ne kadar yükselirse yükselsin. yakında 9 olduğu günler de sıtma olacak.

    edit: tamam lan tamam paradan 6 sıfır atıldı. 2 milyon katıydı tamam. sonuçta eskiden kötüydü, şimdi çok çok daha kötü.

  • bruce willis'e benzeyen samsunlu polis memuru

    hangisinin benzediğini anlamadığım polis memuru.

  • vegan+çevreci+hayvansever+lezbiyen+solcu+feminist

    kısa boylu, kuru götlü, tahta memeli, kısa küt saçlı, yuvarlak gözlüklü, güzel sanatlar mezunu, yaz kış leş bir bot giyen, evinde üç dört kedi besleyen (kedilerin isimleri genelde ya bilim insanlarından ya da gezegenlerden tercih edilir. pastör, isaac, neptün, venüs vb.), adı idil, ıtır, burcu, derya olup, kahve zincirlerinden uzak durup sokak aralarında sürekli takıldığı (muhtemelen bir arkadaşına ait) butik kahvecisini tercih eden, kimsenin okumuyor olduğu kitapları okumayı seven, spotify'da (tabi ki ücretli olanı) toplam dinleyici sayısı 15-20 olan butik ve kimsenin sikseler adını duymadığı kabile gruplarını dinlemeyi seven hanım kızımızdır. üstelik bir de utanmadan "yea bu grubu nassı duymazsın yeaa muhteşemler yeaa" şeklinde de atar gider yaparlar. sarma tütün içerler ama makineli olandan değil, bildiğin örgü tipi renkli çantalarından çıkardıkları tütün paketi ve yalamalı kağıtlı olanından. yalnız efsane tütün sararlar bak haklarını yemeyeyim. mesai saatli sigortalı bir işte çalıştıklarına dair de herhangi bir kanıta rastlayamazsınız. ne yer ne içerler nasıl geçinirler bilemezsiniz ama sizden çok gezerler. sizin onlar kadar gezebilecek bütçeniz yokmuş gibi hissedersiniz. fakat bazılarının dövmecilik, takı tasarımı, ahşap ürün tasarımı ve boyama gibi meslekleri olduğu görülmektedir. habitatları istanbul'da kadıköy civarları ve ankara'da karanfil bölgesindedir. genelde yağışlı havalarda ortaya çıkarlar.

    yalnız lezbiyen hariç bu komboda erkekler de var. evet feminist erkeklerden bahsediyorum. adları meriç, taylan, oytun falan oluyor genelde. gerçi teoride heteroseksüel her erkek lezbiyen oluyor. swh.

    geçen yine genelliyorum... ama kafamız nassı güzel.

    edit:

    hanım kızımız: hedonist sokrates adlı, lübnanlı oryantal pop death progressive indie rock grubu var. muhteşemler yeaa.. seneye hollanda'da konserleri var, arkadaşlarla gidiyoruz. bu arada onların 2008 vietnam konseri efsaneydi yeaaa. ahshdahhahha

    edit 2:

    (bkz: #103455233)

  • 16 nisan 2019 ak parti olağanüstü itirazı

    sonrasında ise süper mega galaktik çokomelli yapılacak itirazdır.

  • buse terim'in 40 bin tl'ye kiraladığı ev

    peki bundan bize ne? bunu bilip öğrendik ne olacak birader? bi söylesene cidden merak ettim? ne yapacağız bu bilgi ile?

    tanım: bize ne olan evdir.

    edit: (bkz: #88263180) başka ne konuşacakmış.. canım ya..buyur sana alternatif: http://www.kizlarsoruyor.com/ burada istediğin magazinel konuları, x'in toynağını, y'nin kıçındaki boklu donu konuşabilirsin. vasıfsız nesne seni.

  • hem master yapıp hem de çalışmak

    yükseği yeni bitirip, doktoraya devam ederek sürdürdüğüm durum.

    alışkanlıkları kolay terk edemiyorsun azizim.

  • geceye bir oyun müziği bırak

  • içlik giymişken mini etekle gezen kadınları görmek

    ten rengi çorap giydiklerinde de hep argümanları da şudur: "ama o çorap sıcak tutuyor.." sanki mordor ateşi yanıyor aq.

    kışın nöbette iken üzerimde içten dışa doğru sırası ile, atlet-atlet-içlik-içlik-kazak-kamuflajın üstü-içine yeleği harici olarak iliklenmiş kalın parka; altımda ise dar boxer-bol boxer-içlik-içlik-kamuflaj altı ile donma noktasına geliyordum, kadın bi ten rengi çorap giyince "aaa oha mini etekle bu havada nasıl geziyorlar yea?" dediğimizde ama o çorap sıcak tutuyor.. ne çorapmış la, bilsem nöbette ten rengi çorap giyerdim aq yerinde. şaka mısınız?

    edit: ya arkadaş cidden hasta falan mısınız? ciddi ciddi hala "o çorap sıcak tutuyor" diye mesaj atıyorlar. kardeşim, canım, kadın, o çorap sözünü ettiğiniz kadar sıcak tutsa idi, asker çarşısında haki veya kamuflaj yeşili ince çorap satarlardı biz de onları giyerdik. sonrasında ise "devrem sanırım benim çorabım kaçtı, sen iki dakika yerime bak ben bi değişip geleyim" tarzı muhabbet ederdik, di mi? bu bi sektör falan olurdu, kışın patnos'ta, yüksekova'da falan askerler için çığır açardı vs? değil mi? hiç oluyor mu üstte g3 altta parizyen? olmuyor.

    edit 2: lanet olsun tamam o çorap sıcak tutuyor pekala. yarın işe giderken ten rengi çorap giyeceğim. kabul ettim lütfen bana artık bu mesajı atmayın, yalvarıyorum. ayrıca güzel güzel mesaj atan güzel insanlara da buradan ayrıca teşekkür ederim, sağ olsun var olsunlar. hep gülüp hep kahkaha atsınlar.. ve kusura bakmasınlar lütfen, tek tek yetişemiyorum cevap vermeye.

    hadi bakalım, buraya konuşun ve artık bunu da bir karara bağlayalım: https://www.strawpoll.me/17167140

  • küçük memeli kadınlardan hoşlanan erkekler

    bak bak tipe bak, gülücük de koymuş. he la he şimdi sana bi sözlük kızı "ihihi benim memeler de küçük yalamak ister misin?" diye mesaj atacak. canım ya.. utanan emoji koy sen. kesin düşüyor. hatta yüzünü kapatan maymun.

    ek: yukarıda "ben de küçük meme severim (:" yazan bi tip vardı, kaçmış. bu girdim o girdiye istinaden yazılmıştı.