sorg34
profili

  • 2022 eurovision şarkı yarışması

    akp'nin cahil çomar yaşam tarzını herkese dayatması sonucu elinizden alınan onlarca şeyden biri bu da. mizahı, siyasi hicvi, yılbaşı kutlamalarını, milli bayram kutlamalarını, gece hayatını, üniversitelerin çoğundaki bahar şenliklerini, rock festivallerini elinizden aldığı gibi bunu da aldı. akp siktir edildiği anda çok büyük şenlikler yapılacak. diktatörden ve ihvancı çomar şeriat rejiminden kurtulup demokrasiye kavuşunca onun coşkusuyla eurovision'da kazandıracak şarkı da üretilir. zaten siyasi nedenlerle oy veriyorlar, islamcı diktatörden kurtuluş şerefine yapılan şarkıya kötü bile olsa oy verirler bence.

  • 35 yaş üstü olduğunu tek cümleyle anlatmak

    çernobil faciasından sonra ihraç edemedikleri radyasyonlu fındıkları okullda bize dağıttılar.

  • sokaktaki çocukların videosunu çeken pakistanlı

    sonunda kan dökülecek söylemiş olayım. vatan hainleri iktidardan indirilip sınırlar derhal tahkim edilmez ve bu bağırsak parazitleri bir an önce temizlenmezse halk sonunda patlayıp gördüğü yerde doğrayacak bu ork piçlerini.

    edit: kürt kardeşlerimiz gördüğü yerde meydan dayağı çekmeye başlamış bile. (bkz: gizli video çekerken yakalanan suriyeli)

  • ibb caz konserinde alkol satışı yapılması

    festivalleri bitiren, islamcı olmayan seküler vatandaşın yaşam tarzına direkt müdahale eden leş ötesi üstü kapalı şeriat sakaletinin son bulması iyi olmuş. yetti artık, bu kompleksli cahil köylünün ve islamofaşist partisinin kendi islamcı varoş yaşam tarzını herkese zorla dayatmasından gına geldi. şeriatı kaldırıp özgürlük getiren ekrem başkana helal olsun.

  • anaokulu ve kreşlerde cadılar bayramı kutlanması

    amerikan kültürü dünyanın her yerine yayılıyor, sadece türkiye değil. bundan 10-15 yıl önce iskandinav ülkelerinde halloween kutlaması yoktu, şimdi aynen amerika'daki gibi süpermarketlerde halloween reyonları açılıyor. uzakdoğu ülkelerinde bile amerikan adetleri yayılmış durumda. globalizasyonun kaçınılmaz sonucu bunlar, hapırsanız da köpürseniz de sike sike ortalığı domine etmeye devam edecek, sen de avrupa'nın dibinde ve global ekonomiye-kültüre entegre olarak ziyadesiyle nasibini alacaksın uçarı kaçarı yok.

    götü boklu arap bedevisinin leş kültüründen her türlü iyidir ayrıca. çocuklar yatılı kuran kursunda tecavüze uğrayacağına anaokulunda cadılar bayramı kutlasın, gülsün eğlensin.

  • akademisyen kalitesinin artması için öneriler

    akp gittikten sonra akp devrinde açılan bütün tabela üniversiteleri kapatılsın, 12 eylül süprüntüsü yök kaldırılıp üniversitelere özerklik verilsin, akp diktasının fethullahçı darbe girişimini fırsat olarak kullanıp khk'larla ihraç ettiği atatürkçü, seküler akademisyenlerin mağduriyeti giderilsin, intihalcilere ağır yaptırım uygulansın, akademisyenlere doğru dürüst maaş ödensin. 12 eylül pisliği temizlenip akp enkazı kaldırılınca düzelir hepsi.

  • 21 temmuz 2021 alanya barlar sokağı

    ülkeyi gece sokaklarda kadın olmayan geri kalmış bir ortadoğu mezbelesine çevirme projesinin sonucudur.
    (bkz: hayaldi gerçek oldu)

    yine çalakalem yazdığım entry fav manyağı olmuş. emek verip yazdığım, çeviriler falan yaptığım entrylerin de yüzüne bakın azıcık arkadaşlar. fav derdinde değilim de okunduğunu bilmek için başka bir gösterge yok maalesef.

    (bkz: sovyet siyaseti/@sorg)
    (bkz: bizans tarihi/@sorg)
    (bkz: çernobil faciası/@sorg)
    (bkz: güç zehirlenmesi/@sorg)
    (bkz: romanos diogenes/@sorg)
    (bkz: roma tarihi/@sorg)

  • amerikan evlerinde pencerelerde korkuluk olmaması

    bir çok eyalette evi bırak bahçeye davetsiz gireni mermi manyağı yapmak mülk sahibinin yasal hakkı olduğundan korkuluğa gerek olmaz. zaten bir çok evin alarm sistemi var, milletin arka bahçede köpeği falan da oluyor. amerika'dayken bir keresinde şüpheli şahıs ihbar etmek için polisi aramıştım, aldığım cevap "bahçenize girerse silahla vurun öldürün sonra bizi arayın, gelip ceset torbasına koyarız" oldu. kelimesi kelimesine aynen bu. böyle bir ortamda korkuluğu ne yapsın millet, götüne mi soksun? çeker vurur, bitti.

    fav manyağı editi: yahu o kadar emek verdiğim tarih entryleri dururken çalakalem yazdığım 5 satırlık ne varsa debe ve fav manyağı oluyor. asıl okunması gerekenler bunlar:

    (bkz: bizans tarihi/@sorg)
    (bkz: sovyet siyaseti/@sorg)
    (bkz: çernobil faciası/@sorg)
    (bkz: roma tarihi/@sorg)

  • yelda demirören ve haluk kalyoncu düğünü

    ne yazılmış, neden sildiriliyor? demirören ailesinin gayrimüslim karı kocayı öldürüp cesetlerini yaktıktan sonra bütün mallarına mülkiyetine çökerek zengin olduğu falan mı anlatılmış? yoksa erdoğan demirören'in milangaz'a mafyavari katakullilerle nasıl çöktüğünden mi bahsedilmiş? ziraat bankası'na 750 milyon dolar kredi borcu takıp çiftçilerin hakkı olan paralarla kızına düğün yaptığı mı yazılmış?

    demirören servetinin kaynağını hatırlayalım:

    https://ibb.co/vxyrtdg
    https://ibb.co/pnrt2b5

    sosyete görünüşlü köylülerin düğünüdür.

  • akp çocuğu taner ay'ın büyülü dünyası

    herifin giyimine, arabasına takılmışsınız. bütün o flood'u sonuna kadar okuyun. herif kıbrıs başbakanıyla kanka, almanya'da bile kktc başkonsolosluğu aracılığıyla çakarlı diplomatik plakalı araç ayarlamış. avrupa'nın ortasında çakarla geziyor, bu bir. amerika'da bir şirket kafalamış, heriflere türkiye'de 200 milyon kazanacaksınız demiş bakanlarla tanıştırmış. siyasi bağlantılarını kullanarak bu heriflerin ürününe rakip olan ürünleri yasaklattırmış, herifleri havuz medyası 200 milyon dolarlık yatırım yaptı diye lanse etmiş ama türkiye'de ofis açar açmaz 20 milyon dolar devlet teşviği almışlar, bu da iki.

    herifçioğlu almanya'da uyuşturucu ve kadın ticaretinden yabancı şirketlere türkiye'de "iş bağlantıları" kurma aracılığına terfi etmiş.
    çüş abi ya, çüş!

    bunları bu saatten sonra ancak idam mangası paklar. stalin gibi mübarek bir adam gelmesi gerekiyor bu pisliğin kökünden temizlenebilmesi için. bu kanserin kemoterapisi idam mangası, radyoterapisi gulag.

  • kadınların iyi araba kullanamamalarının nedenleri

    iyi araba kullanmaktan kasıt makas atmak, trafik magandalığı yapmak ise kadın seri katil ve tecavüzcü sayısının erkeklere kıyasla milyon kez daha az olmasının nedenleriyle aynıdır.

    ben şu ömrü hayatımda bir tane bile kadın trafik magandası, trafik canavarı görmedim, duymadım. fren yerine gaza basıp adam ezen bir abladan başka vaka hatırlamıyorum. medyada gördüğümüz katliam gibi zincirleme kazalara sebep olan trafik canavarları arasında kadın olduğunu da hiç hatırlamıyorum.

  • 30 yaşında hala metal dinleyen insan

    30 yaşında hala bilgisayar oyunu oynayan insanın emmioğludur. lan avrupa'da metal konserlerinde 60-70 yaş grubu amcalar teyzeler dolu, ne sayıklıyorsun sen daha be ya, içine emekli albay apartman yöneticisi kaçmış.

    kırkından sonra saz çalanı teneşir paklar gibi çomaroğlu çomar köylülük abidesi lafı üreten toplum hayatın 30 yaşından sonra bittiğini sanıyor. ne yapsın lan hande yener mi dinlesin? sonra bu çomaroğlu çomarlara sövdüm diye ben ağzı bozuk pis küfürbaz oluyorum. insanı zorla küfürbaz yapıyorsunuz.

    lan koduğumun yarrak kafalı köylüsü, avrupa'da 80 yaşında dedeler huzurevinden kaçıp metal konserine gidiyor be, siktirtmeyin cemaziyelevvelinizi!

  • 40 yaş üstü olduğunu tek cümleyle anlatmak

    çernobil faciasını akşam haberlerinde izledim.

  • yurt dışında istanbul'a en benzeyen şehir

    lizbon falan değil bildiğin kabil, kandahar, islamabad falan tahran bile daha modern, medeni kalıyor artık.

  • akp gittiğinde olacaklar

    ona oy veren 2 basamak iq'lu, ekmek makarnayla beslenen tahıl aptalı davar sürüsü bir yere gitmiyor yalnız, onu hatırlatalım. mhp seçmeni de bir yere gitmiyor, alperen ocakları, menzil tarikatı ve diğer haşere yuvaları da. akp gitse bile onu var eden dinci ve çomar köylü demografisi var olduğu sürece yerine ya muadili, ya da çok daha beteri gelecek. merkez sağın seküleri dincisinden daha matah değil, sadece yaşam tarzınıza karışmadıkları için demokrasinin altını nasıl oyduklarını görmediniz. akp'den ziyade merkez sağdan yani köylü hegemonyasından kurtulmanız lazım.

  • bozanın şişirilmiş vasat bir içecek olması

    ilgi çekmek için ota boka şişirilmiş balon diye bok atan ergenler azalacağına katlanarak arttı. kanzuk eserinle gurur duy.

  • boğaziçili lgbt öğrencilerin tutuklanması

    katillerin, tecavüzcülerin, pedofillerin tutuklanmadığı akp arapperest islamofaşist diktatoryasında sıradan bir gün.

  • türkiye'deki büyücülerin yaptığı katliam

    90'larda satanistler kedi kesiyordu, şimdi afgan büyücüler ve bu caniliği onlardan öğrenen yerli orospu çocukları. asıl satanist bu caniler. bu vahşilik türkiye'nin mahalle büyücüsü kültüründe yoktu, hiç bir canlıya zarar vermeden soğanla, giysi parçası, saç kılı gibi şeylerle büyü yaparlardı. kedilerin, köpeklerin ayaklarını kesme vahşiliği sınır mayınları kaldırılıp ipini koparan ortadoğu çomar sürüleri türkiye'ye doluşunca peyda oldu. kendi ilkel, yamyam kültürlerini getirdiler, sokaktaki zavallı masum kedilere kastediyorlar. bunlar derhal ülkelerine geri postalanmalı, bunlardan öğrendikleri caniliği yapan göt dölü yerli medyumlara da en ağır cezalar verilmelidir.

  • kemal delbe

    türk medyasının da cibilliyetini... ulan kadının tanımadığı, mahallede falan görüp kafasına takan manyak siktiri yiyince öldürüyor eski sevgilisi diye haber yapıyor. 15 yaşından beri takip ettiği kıza yürüyen, yüz bulamayınca başından vurup sakat bırakan 30 yaşındaki sübyancıya eski sevgilisi diyor. kadın bekarsa, kendine tamirci süsü verip gaspa gelen öldüren bile eski sevgilisi olarak lanse ediliyor. ben sizin evveliyatınızı, feriştahınızı sikeyim lan!

    ulan herif amele. keko bir inşaat amelesi. kadın koskoca doktoralı, saygın bir hoca. böyle bir kadın nereye bununla sevgili olacak, siktirmeyin o mercimek beyninizi! herif ya yalnız yaşıyor diye kadını gasp etmek için izledi, ya da mahallede falan görüp kafaya taktı, ya ağır ruh hastası ya hapçı, o kafayla kadını takıntı haline getirip kendine tamirci süsü falan verdi, rehin tuttu, belki iktidarsız olduğu için tecavüz edemeyince iyice dellenip katletti.

    bunlar ya cezadan yırtmak için eski sevgilisiyim der, ya da gelmişini geçmişini siktiğimin ortadoğulu, feodal, sikik medyası default eski sevgili etiketini yapıştırır.

    sonra ekşici yarrak kafalı ortadoğu tenyası piçler piyasaya çıkar, yanlış erkek seçimi, kadınlar hep arızalı heriflerle ilişki kuruyor bilmem ne diye yarak kürek konuşur. sanki her öldürülen kadını ilişkisi olan öldürüyor. bir sürüsü kadını kafaya takıp, asılıp siktiri yiyen ruh hastası barzo hapçı/varoş piçi psikopat manyaklar. yeter lan katillerin ikide bir sokağa salınmasına, 2-3 yıl yatıp kalkmasına değil kadınların seçimine takmış koduğumun geri kafalı puştları. ulan kadınlar müneccim boku mu yiyor? al işte muğla'da kızı öldürüp cesedini yakan orospu çocuğu da bar sahibi, hipster, popüler biriydi ve aile babasıydı. kız evli olduğunu öğrenince tekmeyi basmış, herif de ya benimsin ya toprağın diye öldürüp cesedini yakmış, üstüne beton dökmüş. bu adam sevilen, popüler, hali vakti yerinde chp seçmeni biriydi, hapçı bir varoş serserisi değil. koskoca profesör evde karısını dövüp kolunu kırıyor, koskoca eski başbakanın en baba okullarda okumuş elit oğlu karısını eşek sudan gelene kadar dövüp sokağa atıyor. her öldürülen kadını genelleyen kuyruk acılı incel piçlerden gına geldi ya! sikecem belanızı yettiniz, ne sikko bir toplum oldu bu türk toplumu ulan, insana cinnet getirtiyorsunuz!

  • sürüntü örneğinizi almıştım tanışmak istedim

    köylü çomar sürüsüne göre gayet normal olan tanışma girişimi imiş. ne varmış canım taciz sayılmazmış bu, masum tanışma isteğiymiş, pis kezban kendini bir bok sanıp triplere giriyormuş. ulan davarlar, ortadoğu çomarlığı o kadar genlerinize işlemiş ki bunun yanlış olduğunu anlamıyorsunuz.

    anladığınız dilden konuşalım o zaman: ananıza bacınıza yapsalar hoşuna gider mi? kız arkadaşın olsa, ona barzonun teki böyle yürüse gidip orayı başına yıkar mısın yıkmaz mısın? manita istiyorsa tinder'a gitsin ibnetor. bu görevi kötüye kullanmaktır ve medeni ülkelerde adamın götünden kan alırlar. etik diyecem, siz tuğralı doblodan fırlamış liseli davarlara imam hatipte etik nedir öğretilmiyor ama ekşi'de takılıyorsan sike sike bileceksin. (bkz: etik) hem etik değil hem suç (bkz: kvkk)

    ulan sabah sabah sinirimi tepeme çıkardınız yine amın feryatları.