dender15
profili

  • eylem tok

    vize istemeyen ve en erken kalkan uçak mısır uçağı olduğu için apar topar mısır uçağına binip ülkeden kaçmışlar ve mısır'dan da 3. bir ülkeye geçmişler. kendisinin vizesi var ama oğlunun yokmuş iddialara göre. yani gideceği ülkeler sınırlı.

    kırmızı bülteni yiyince göreceğiz bakalım ne bok yiyeceksiniz. telefonları ben almadım da diyemez çünkü hts kayıtları var. belki telefonları almasa, yaralılar telefon açacaktı ve erken müdahale ile o adam kurtulacaktı. bu nasıl bir vicdansızlıktır.

    en büyük acıları, üzüntüleri, hastalıkları, utançları yaşamadan ölmezsiniz inşallah ailecek.

    zorunlu edit : avukat ordusuyla, sosyal medyada haklarında yazılan olumsuz yazıların kaldırılması için 4 koldan ellerinden geleni yapıyorlar. ekşi sözlük yönetimi ile de iletişime geçtikleri, haklarındaki olumsuz yazılarını kaldırılmasını talep ettikleri iddiası var. yakında bu başlıktaki entryler silinmeye başlanmaz umarım.

  • borsa istanbul

    erdoğan'ın ab müzakerlerine dönüş sözleriyle coşan borsa,
    erdoğan'ın ab ile ipleri kopartabiliriz sözünden sonra çakıldı.

    bugün ne oldu peki? borsa kapandıktan 1-2 saat sonra erdoğan "ab ile türkiye arasında yeni bir fırsat doğdu" dedi. ne alaka? daha 2 gün önce sen demedin mi ipleri kopartabiliriz diye... yavaş yavaş gelen yatırımcı, avrupa ile ipler kopuyor diyerek depar ata ata kaçtı.

    geri vites bu sefer çabuk oldu yalnız, takdir ettim. brunson krizinde falan piyasanın anası bellenmişti. bu sefer mızrak çuvala sığmadı.

  • şaka maka akp'nin gümbür gümbür gidiyor olması

    sevinçten uyutmayan hadise. bu toprakların göreceği ikinci vaka-i hayriye.

  • romelu lukaku

    atalarını köleleştirip topraklarını sömüren belçikalılardan intikamını almıştır. maçtan sonraki sevinç gözyaşları görmeye değerdi.

  • 90'larda yaşanmış garip olaylar

    pembe iett bileti vardı, otobüse binince kağıt öğütücüye atardınız. büyüklüğü bir parmağın 2 boğumu kadardı. bileti atıp öğrenci pasonu şöföre gösterirdin. on camın solunda da "lütfen pasonuzu gösterin" yazardı bütün iett otobüslerinde. ilkokulda pasonun ne olduğunu bilmediğim için dayıma sormuştum, o da "pazunu şöföre göstereceksin. eğer çok ıspanak yersen pazun şişer ve otobüse bedava binersin" demişti.

  • hakkı alkan

    twitter'da bot arıyorsa kendi sitesindeki takipçi sayısında arasın.

    yeryüzünde hangi ülkeye gidersen git kimsenin inkar etmediği bir gerçek var. 1 milyon takipci sayısına sahip bir hesabın paylaşımları 10 tane bile retweet almıyorsa o hesabın alayı bot takipcidir. sen bizi salak mı zannediyorsun?

    gayet net ve sert mesajlar yazan birine dm'den şaka yaparak "bizim abilik işi ne oldu" diyorsun öyle mi?

    abonesi olduğun zaman gazetesi de mi yalan?

    kendine yakıştırdığın cemaat admini yakıştırması peki?

    pensilvanya'ya uğramadan gelme derken?

    bence "bu tweetleri kuzenim atmış" de çık işin içinden. emin ol temsil ettiğin kesimin %95 'i inanacaktır.

  • 27 mart 2020 erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    "öncelikle şahsıma ne kadar teşekkür etseniz azdır"
    --- spoiler ---
    --- spoiler ---

  • 3. havalimanı yolcu bekleme vergisi

    bu gidişle "sen yurtdışında yiyip-içtin, gelip bizim ülkemize sıçıyorsun" diyerek ilk tuvalet kullanımına mahsus kanalizasyon vergisi gelirse şaşırtmayacaktır.

  • avrupa'nın en ırkçı ülkesi

    avrupa'da yapılan bir araştırmayla ırkcılığın çok detaylı bir istatistiği çıkartıldı ;

    https://www.konbini.com/…european-countries-racist/

    hem müslümanlara hem asyalılara, hem musevilere hem siyahlara karşı en ırkcı ülkeler ;

    1.çek cumhuriyeti ve slovakya başa baş.
    2.güney kıbrıs.
    3.bulgaristan.

    bu ülkelerden sadece bulgaristan musevilere pozitif, diğer ülkeler kendi ırkları ve inançları dışında hiçbir topluma notr bile değiller.

    edit : ülke karışıklığı düzeltildi.

  • kocalarını bırakıp aynı kişiye kaçan kız kardeşler

    haberin doğrusu :

    çocuk yaşta evlendirilen küçük kardeş pubg oynarken tanışıp flörtleştiği erkeğe kaçmaya karar veriyor. kaçacağını ablasına söylüyor. ablası kim bilir nasıl bir zulüm gördüyse ben de senle geleceğim, kadın sığınma evine yerleşirim diyor.

    haberin yanlışı :

    iki kız kardeş de pubg oynuyor ve sen şu allahın hikmetine bak ki ikisi de birbirlerinden haberleri olmadan aynı erkekle anlaşıyorlar ve aynı erkek iki kız kardeşi karısı yapmak için kaçırıyor.

    ----

    kardeşler yetkililere "bizi ailelerimize göndermeyin" diyerek yalvarmışlar. bunun üzerine yetkililer kardeşleri sevgi evine yerleştirmişler. buraya gelip atıp tutanlar, o kardeşlerin nasıl bir zulüm çektiklerini asla bilemeyecekler.

    hiç düşündünüz mü arkadaşları universiteye giderken (muhtemelen) zorla 17 yaşında evlendirilen bir kız çocuğu nasıl oluyor da gözünü karartıyor ve başka bir erkeğe kaçmayı düşünebiliyor. daha 18 yaşında ve ailesini defterden silerek hiç tanımadığı birine kaçıyor. ablası nasıl bir ortamda yaşamak zorunda ki kadın sığınma evini bile yaşadığı hayata yeğliyor. ama o abla/kardeş öldürülselerdi ya da intihar etselerdi buraya destanlar yazardınız.

    (bkz: kadının adı yok)

  • 20 nisan 2019 emre akbaba'nın yaptığı faul

    başlığındaki yazıları baştan aşağı okuduğunuz zaman ülkede ne kadar çok ruh hastası var rahatlıkla görebilirsiniz. bu ülkede futbol yasaklanmalı, futbol yüzünden kafayı yemiş ruh hastalarını da tespit edip tımarhaneye tıkmalı. bunlar toplum içinde dolaştığı sürece risk teşkil ediyor.

  • 25 aralık 2018 ankara kar yağışı

    an itibariyle istanbullular :

    https://s3.eksiup.com/16b8f6fd6881.jpg

  • suudi arabistan'ın türkiye'ye seyahat yaptırımı

    suudi kralın 40 dakika önce reuters'ta yayınlanan açıklaması :

    "saudi king says no one can undermine strong relationship with turkey"
    tr : kimse türkiye ile güçlü ilişkilerimizi zayıflatamaz.
    kaynak :
    bu yalan haberleri yapanları manipulasyon suçundan sözlükten şutlamaları lazım. iyice bok çukuruna döndü sözlük. bir de güvendiği kaynakmış.

  • miley cyrus'un çırılçıplak soyunması

    bu saatten sonra bunun soyunuk hali değil, giyinik hali haber değeri taşır. arkadaşının anası-babası ölse, götüne dildo sokup öyle gider cenazeye bu.

  • robin van persie

    eğer fb'ye transferi gerçekleşirse, benim bildiğim dursun özbek başkan bu transferin altında kalmaz, galatasarayıma akhisar'dan 2 bomba transfer yapar. bir de almanya 8. liginde hamza hocanın çok istediği bir forvet varmış. scout ekibimiz 1 senedir izliyormuş. o da olabilir bak.