pixtur9
profili

  • 26 mayıs 2019 bursaspor'un küme düşmesi

    19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramında bilboardlara atatürk yazdırmayan belediye başkanına oy vermiş şehir küme düşmüş.

    (bkz: beter olsunlar)

  • en iyi tribüne sahip olan futbol kulüpleri

    koyu bir galatasaraylı olarak kesinlikle ultraslan değildir dediğim anket.

    aptal aptal arabesk şarkılar söyleyip takımı uyutmaktan başka bildikleri bir bok yok. ibrahim erkal mı azer bülbül mü ne hayatımda ilk kez bir parçayı tribünden öğrendim amk.

    şu ucubeliğe bakar mısın ya?
    https://www.youtube.com/watch?v=qttqp9-cmsg

    müzik zevkinize sokayım vasat herifler
    https://www.youtube.com/watch?v=e3c7yavo6lu

  • ben evrencan gündüz sorularınızı yanıtlıyorum

    babana benzeyen güzel ruhunu kaybetme lütfen.

  • tron coin

    devlet bahçeli'nin de yatırımcısı olduğu coin.

    https://pbs.twimg.com/…ia/dtkrjs1w4aavu1m.jpg:large

  • yaşadığımız karanlık dönemi en iyi anlatan müzik

    handel - sarabande'den başkası değildir sanırım. böyle bir karanlık ancak böyle gotik kasvetli bir parça ile anlatılabilirdi. gözümün önünden geçiyor son 15 yılda yaşadıklarımız birer birer. halimize acıyorum, kaybolup giden geçmişimize ve geleceğimize, yaşayamadığımız her duyguya, dolu dolu içimize çekemediğimiz özgürlüğe, her şeye ayrı ayrı yanıyorum. ah benim güzel ve bir zamanlar umut dolu ülkem... ah.

    https://www.youtube.com/watch?v=jsad3npdi6q

  • tercih edilmiş yalnızlığın bokunun çıktığı an

    bir anlık hevesle tercih edilmiş yalnızlığın artık vazgeçilmez yalnızlığa dönüştüğünün farkına varıldığı andır.

  • 23 kasım 2015 amazon.com memnuniyeti

    bugün yaşadığım memnuniyettir. rezillikten başka bir şey yapmayan türk internet alışveriş sitelerine ders olsun diye yazıyorum bunları.

    geçtiğimiz hafta amazon.com üzerinden bir sipariş vermiştim. türkiye'de yaklaşık 150 lira civarı tutan bir ürün kargo dahil 50-60 lira gibi bir rakama tekabül ediyordu.

    siparişimi verdim, beklemeye başladım. adım adım izledim ürünümün nerede olduğunu. önce i-parcel adında bir kuruluşa iletildi, oradan pts adında bir firma ile türkiye dağıtımı için gerekli işlemler yapıldı. yurtiçi kargo ile de evime kadar ulaştı.

    hepsi bu kadar. zaten ürünü ucuza almış olmamdan dolayı yeterince memnundum fakat daha işin bombeli memnuniyet kısmına gelmedim.

    aldığım ürünün üzerinde küçük bir kaç çizik bulunuyordu. aslında çok mühim de sayılmazdı ama yine de sormak istedim acaba kullanılmış bir ürün olabilir mi diye.

    chat üzerinden yazıştık müşteri temsilcisiyle. dedim; dostum durum böyle böyle, bir kaç çizik var ama sence kullanılmış olabilir mi? diye.

    sipariş numaramı istedi, başka hiçbir şey değil bakın, sadece sipariş numaramı istedi. ürünün çizik olduğuna dair fotoğraf bile istemedi ve özür diledi.

    sonrasında; istersen ürünün ücretini iade edeyim, istersen de aynı ürünü hızlı kargo ile tekrar göndereyim dedi.

    lan nasıl olur, sen bana yeni bir şey göndereceksen benim de sana bir şey göndermem gerekmez mi? yani mantıken insan böyle düşünür değil mi? var mı bir kargo uygulamanız, buradan ben kendi imkanlarımla gönderirsem çok pahalıya patlar dedim.

    yok yok, o ürün sende kalsın, biz sana yeni bir tane daha göndereceğiz istersen dedi.

    ben şok, ben iptal! onay vermeme müteakip çat diye mailime 0 lira bedelli aynı ürünün siparişinin verildiğine dair bildirim düştü.

    şimdi türkiye'deki malum internet siteleri; sözüm size. ben sizin amınıza koyayım afedersiniz. ben sizin müşteri memnuniyeti diye zırvalayan dillerinizi sikeyim. ben sizin %10 zam yapıp ardından %5 indirim fırsatı yapan fesat beyninizi sikeyim.

    alın bakın orospu çocukları! bakın nasıl müşteri memnun edilirmiş. şu saatten sonra sikseler türkiye'nin malum internet sitelerinden alışveriş yapmam. biriktiririm ihtiyaçlarımı, gider amazon'dan alırım. ulan daha fazla ödeyeceğimi bilsem bile oradan alırım. en azından sizin gibi müşterilerine köpek muamelesi yapmıyorlar.

    varsa bu yazıyı okuyan bir çalışan, gitsin amirine memuruna da okutsun. müşteri nasıl memnun edilir gidip biraz araştırsınlar.

    ______
    zoraki edit: lütfen küfür içeren mesajlar atmaktan vazgeçin. kimsenin reklamını yapmıyorum. yurtiçi kargo ile alakam yok, şahsen sevmediğim bir firma zaten. amazon'un reklamını yapıyorum desem acayip komik olur. amazon? ben? reklam? ahahhaa :)

    ayrıca bu durum bir bug değil, gayet profesyonelce hesaplanmış, sanırım uygun profildeki insanlara sunulan, yalan dolan hile işleri gayet de kabak gibi amazon tarafından anlaşılan bir olay. merak etmeyin amazon sırf bir entry yüzünden türkiye satışını durdurmaz.

    size tavsiyem; bırakın türk sitelerinden alışveriş yapmayı, gidin para biriktirin, dişinizi sıkın, alacaklarını topluca amazon üzerinden alın. en azından karşınızda profesyonel insanlar olur. paranızla rezillik yaşamazsınız. şark kurnazı türk web sitelerine de ders olur.

    black friday yaklaşıyor mesela. takipte kalın, birçok üründe inanılmaz indirimlere gidecekler. sipariş başına 75 euro tutarını geçmeyin* yeter.

  • arda turan'ın galatasaray'a kiralanması

    lan sakatlanır makatlanır, kulübü satsak ödeyemeyiz barcelona'nın zararını. gelsin trübünden izlesin maçları yeter dediğim ihtimal.

  • trafikte makas atanların ehliyetine el konulması

    eğer videoya çekip göndererek bunu sağlayabilirsek, derhal arabama ön kamera taktırıp hiç üşenmeden o orospu evlatlarını şikayet ederim.

    yalnız yine de caydırıcı değil bence, götlerine ayrıca manifolt sokarak belki birazcık hakettikleri cezayı alabilirler.