sejlav12
profili

  • amazon'un istanbul'a lojistik üssü kurması

    dövizin düşmeyeceğini gösteren ucuz işçiliğin daha çok iştah kabarttığı planlama. agresiflik falan değil bildiğin ucuz işçiliği değerlendirmedir. 10 bin tl olmuş 600 - 650 euro. adam eleman maaşına yönetici çalıştıracak niye kurmasın.

  • 2 isim + kızlık soyadı + soyadı

    bir adet nine bir adet yeni nesil isim ile iki tane de oğlu ile biten soyadıyla instagramda fink atan gereksiz kombinasyon. kendilerini düşes falan sanıyorlar helal.

    şaziment birce hankıoğlu hünküoğlu.

    kocasının bi tanesi!
    çocuklarının prensesi!
    iki kedi annesi!
    ebesinin amı.

  • kışın göbeği açık kıyafet giyen kızlar

    yaz aylarında da bere takıyorlar. vallahi takıyorlar.

  • 6 ocak 2021 trump'ın halkı sokağa davet etmesi

    around 50 half naked people wearing a leather dress peed on a woman, i have records and will show you on next friday.

  • arabistan'da türk reyonuna yunan bayrağı asılması

    adamlar bile bizim arap değil de türk olduğumuzun farkında. kralları ölünce bayrak indirenler farkında değil. bak sen bayrak indirirsin adam iki günde satar seni.

  • türk usulü çocuk yetiştirme teknikleri

    80li ekibe sus denildi bastırıldı onlar da çocuk sahibi olunca susma bokunu çıkar dedi arsız yetiştirdi. coğrafyanın kodu bozuk en küçük parçaya sirayet ediyor.

  • taksim'de çocuğunu tasmayla gezdiren anne

    çocuğun daha rahat gezmesini iki koluyla daha rahat hareket etmesini sağlayan bir yandan da çocuk (bakın çocuk diyorum) olduğu için kontrolü kendinde tutan kadın hareketi. takılan tasma değildir bir kontrol mekanizmasıdır ama çocuk bebek aksesuarları konusunda kısıtlı bir bilgiye sahip olunca böyle ön yargılar çıkabiliyor.

    bu sayede çocuk at gibi koşturabiliyor ilerleyebiliyor devamlı bir el dayanak ihtiyacı hissetmiyor, iki elini de rahatça kullanabiliyor ama sınırları daha olgun muhtemelen bir ebeveyn tarafından kontrol ediliyor. bebek aksesuarları asansöre itelediğiniz bebek arabası ve markalı biberondan ibaret değildir çok farklı aksesuarlar ve çok farklı çocuk yetiştirme yöntemleri mevcuttur. ama türkiye'de değil tabi.

  • sefer görev emri olanlar hazır olsun

    askerliğimi yaptım görevimi bitirdim. üstüne iş güç aradım siktiğimin dost kardeş arkadaş yedikler içtikleri ayrı gitmeyen cemaati yüzünden birçok kişi gibi birçok yerde iş bulamadım. kendi şirketimi kurdum cemaat yüzünden iş yapamadım. şükür nitelikli, çalışkan ve sabırlı olduğum için (bunu yazma sebebim bu tayfanın tipleri bu gibi kelimeleri bilmezler yabancılar) yine de işimiz gücümüz oldu şükürler olsun yürütüyoruz... şimdi vaktinde çözüm süreci için halay çektikleri adamlarla birbirlerine düştüler ve yanına aldığı devletin bekaası diye oy tantanası yapıyor. ben yine vatanımı savunurum ama nereden bileyim ben orda savaşırken sizin bir anlaşmayla orda bırakmayacağınızı ya da yanlış anlamışız ordakiler düşman değilmiş demeyeceğinizi. nerden bileyim devlet bahçeli adındaki şahsın bambaşka bir kişiliğe bürünmeyeceğini. ben atatürk ve vatanım için sefere çıkarım atatürk'e hakaret edip keşke yunan kazansaydı diyen karakter yoksunu tipi ziyaret edenin vaktinde yaptığı hataları kurtarmak için çıkmam. önce kendi cenahına seslensin şu masa örtüsünü kefen yapan kahramanlar gelsin, sonra reis bizi afrin'e götür diyen sınavsız işe başlayan sevdalıları gelsin, daha 4 seneye kadar hocaefendi hocaefendi diye el etek yalayan ama aralarındaki sorundan dolayı reyis reis diye yalayan tipler gelsin sonra benim gibiler zaten gelir. benim gibiler yurt dışında da olsa gelir merak etmeyin vatan ve atatürk benim gibiler için farklı kavramlardır farklıdır bunu bilemez bunlar.

  • mhp yüzde 11'i yakaladı chp eriyor

    suratına baktığımızda hiçbir anlam göremediğimiz, bir çok iletişimci gazetecilik mezunu alakasız işlere çalışırken yazar olup en yüksek tirajlı gazetenin köşesini nasıl meşgul ettiğini anlayamadığımız abdulkadir selvi denen canlının lafı. iyi parti'nin mhp'deki yıpratıcı etkisi bitti chp'den sürüyor vs vs vs... mhp bitti koçum daha zorlama istersen bunu devlet bahçeli bile biliyor... abi bu kadar rezil olamaz insan yaranmak için bu kadar yalan söyleyemez. bir de diyor ki afrin iki partiye de yaradı güven oyu arttı. ulan (gg olur diye bir şey demiyorum) dolu şehit geldi o mu yaradı partilere.

  • turkiye.gov.tr

    kimi çalıştırıyor ya da kimle çalışıyorlarsa bıraksınlar bu işi. ne zaman biraz yüklenme olsa site çöküyor. koca devletsin sen devlet. 80 milyon vatandaşın var bir de yurt dışında yaşayan vatandaşların var. her özel durumda çöker mi yahu bir site. muhtemelen başında bir furkan ya da biat etmiş ihl mezunu bir abimiz vardır hayırlısı olsunla iş yürütüyordur. ulan ne iş bunlardan önce feyizli abiler vardı şimdi de furkanlar var ama sistem hala çöküyor.

  • dilek özçelik

    merak etme dilek. senin eline para sıkıştıran vatandaş bir stat dolusu taraftar tarafından yuhalandı, sonra ben yaptıysam tayyip erdoğan dediği için yaptım ben istifa ediyorsam o da etmeli dedikten sonra koca yaşına rağmen dememiş gibi açıklama yaptı. sonra diğer bakanların rüşvet yedikleri ortaya çıktı, istifa ettiler ya da gittiler, biri o kadar parasına rağmen dışarı çıkamıyor başka bir ülke yakalama kararı çıkardı diye, beraber ödül verdikleri adam başka bir ülkede hapiste, beraber ödül verdikleri adama şimdi canı cehenneme diyor ödül veren, aynı ödül veren darbe günü şarjör falan bekliyorum derken otoparktan görüntüleri çıktı. sen gittin şimdi huzurlu uyuyacaksın belki para bulamadığın için tedavini olamadın ya da paranı buldun ama çözüm bulunamadı ama onurunla gittin. sana orda çok para var diyenlerin çoğu gittiğinde huzurlu gitmeyecek geriden gelenleri de huzurlu olmayacak. mekanı cennet olsun.

  • parlak beyinlerimizi batıya kaptırıyoruz

    parlak beyinlerin çıktığı okulları kişisel hırslarınızın kurbanı yaparak değerini düşürdünüz. bütün süper liseleri anadolu lisesi yapıp imam hatip dönemindeki içten ezikliğinizi bastırdınız. o dönemlerden çok net hatırlıyorum anadolu lisesi'ni yeni kazanmıştım yaşça benden büyük mahalleden bir imam-hatipli abimiz "bu anadolu liselerinin topunun temeline dinamit koyacan ha" demişti. onun da büyük abileri yönetime gelince farklı bir şekilde koydular. okulları kapatmadılar lakin normal okulların hepsini anadolu lisesine çevirdiler.

    sonra o parlak çocuklar yerine kendi ortaklık yaptığınız adamlarla beraber soruları çalarak sınavlarda kendiniz için yaptığınız sistemle (!) puan aldırdınız.

    sonra mülakatlarda o parlak çocukların önüne her türlü seti koydunuz. sizden mi değil mi diye araştırdınız. yetiştirdiğiniz üniversite öğrencilerine bu arkadaşlarının cumaya gidip gitmediğine kadar sordunuz.

    özelde kitte kendinize bağladığınız kurumlarda o parlak beyinlerin puanlarını gördüğünüz için sınav sonuçlarını açıklamadan sadece kazanamadınız diye mail gönderdiniz. defalarca maille puanları sormalarına rağmen bu sınavlara giren insanlar cevap alamadılar.

    parlak beyinleri her türlü ayrıcalığa rağmen geçemeyen bu arkadaşlarınıza saçma sapan kadrolar uydurdunuz.

    yetmedi güya burada beceremediklerini söylemek yerine zulüm gördüler diye avrupa'nın belli yerlerinde öbekleşen orda da bir halt edemeyen beyinlerinizi thy başta olmak üzere kadrolara yerleştirdiniz.

    kadrolara yerleştirdiğiniz sizin beyinler bilgisizlikleri yüzünden kalan az sayıda parlak beyni de söndürdü küstürdü.

    sonra artık oturacak koltuk kalmayınca birbirinize düşüp kandırıldık dediniz konuyu kapattınız.

    o parlak beyinler ise yılmadı, savaştı, kadro için maaş için el etek öpmediler, bu süreç geçici zaten deyip dünyanın neresinde olursa olsun emeğiyle ekmek kazanmaya gittiler.

    parlak beyinlerin yer yurt edinemediği yerde liyakatı olman uzmanlık nedir bi haber hemşehriler konsensüsü her şeyin içine etti. marka çaldılar, proje çaldılar, gelişime engel oldular.

    bizzat içinde olduğum bir proje belediye tarafından uzun vadeli bu işe yaramaz denilip teşekkür ettiler sonra bir baktık televizyonlarda evirip çevirdikleri projeyi kendileri yapmış gibi sundular.

    bizzat bir ortaokul mezunu cuma kaçırmayan genel müdür yıllardır çalıştığı yere marka bulamadı lakin arkadaşlarımın ekibiyle anlaşıp 4 günde bulunan markayı kendi bulmuş gibi anlatıyor mutabakat yapmamak için 55 yaşındaki müslüman kardeş köşe bucak kaçıyor.

    parlak beyinler yerine iş verdikleri sosyoloji 3. sınıf terk adam kendini geliştirmiş bir yazılımcı olabiliyor ama yazılım mühendisliği okumuş biri bunların gözünde ukala ego sahibi bir insan oluyor.

    kamusundan özeline batak halinde memleket, bu memleketin çocukları bu tiplerin yüzünden nefes almak iyi yaşamak için gittiler. kaçmadılar hepsi memleketini seven çocuklar bu parlak beyinler sadece artık beyinsizlere dayanamıyorlar.

    haydi artık meydan tamamen sizin üretin, doları düşürün, euro'yu düşürün, icat çıkarın mucit çıkarın. haydi ver mehteri iç hoşafı fethet avrupa'yı...