seldon von neumann16
profili

  • dükkanındaki yağları sokağa döken dönerci

    çarpışan otomobillerin tazminatı + kamu zararı davası açılarak şöyle dükkanının 1-2 aylık cirosu kadar ceza alsa bir daha yere sigara bile atamaz.

  • kadıköyde kılıçdaroğlu'nun videosunun yayınlanması

    kadıköy zaten chp'nin kalesi bıdıbıdı diye saçmalayan anadolu'dan dışarı çıkmamış çomarlar iyi güldürdü beni.

    hafta sonu kadıköy'e istanbul'un her yerinden insan gelir. hatta kadıköylüden çok ümraniyeli, çekmeköylü, tuzlalı insanlar olur o bölgede. bir sikim bilmeden kendinizi akıllı sanmayın.

    tanım: doğru bir propaganda yöntemidir.

  • hiçbir chat programının msn kadar tat vermemesi

    sevdiğiniz kızın sağ alt köşede oturum açtığını görmenin zevki gerçekten de hiçbir programda yok. pavlov'un köpeği gibi tıklardık o kutucuğa. belki de ergenliktendir.

  • ben yeşim salkım sorularınızı yanıtlıyorum

    (bkz: yeşim bir dur zaten ortalık karışık)

  • türk bayrağını ranker'da en iyi bayrak yapıyoruz

    galler bayrağına bastım oyumu. adamların bayraklarında ejderha var amk. ötesi var mı?

  • vedat milor'un ölümden dönmesi

    vedat bey neden ısrarla bu çomaristan'da yaşamaya devam ediyor merak ediyorum. kendisinin dünya üzerinde üst seviye yaşayamayacağı yer yok zira.

  • 25 mart 2019 türkiye moldova maçı

    ulan hala moldova, arnavutluğu herkes yener mbappe sikecek sizi diyen tipler var.

    oğlum siz ne çeşit bir sevgisizlikte büyüdünüz lan? bir şeyi de beğenin bir kez de mutlu olun amk sefil ergenleri.

  • 19 haziran 2018 kolombiya japonya maçı

    şu her latin amerika ülkesi takımına escobarlar - kokocular falan yazan arkadaşlar, komik değilsiniz ve kimse gülmüyor. komik olmayı geçtim aptal bir görüntünüz var. haberiniz olsun.

    aşağıda da bir adet atanamamış avukat hemen savunmaya geçmiş, tek tek kontrol mü ettin diye. hayır dostum tek tek kontrol etmedim ama "aaa siz türkler deveye mi biniyorsunuz?", "alman mı lan bu heil hitler." gibi espriler nasıl komik değilse bu da komik değil. ama madem ısrarcısınız şöyle düzeltebilirim, geri zekalı olmayan hiç kimse bu esprilere gülmez. oldu mu şimdi?

  • linux'un ücretsiz olduğu halde yayılamaması

  • arka bahçede kızıyla seks yaparken yakalanan baba

    (bkz: florida'dan siktir olup gitmek)

  • türkiye'den siktir olup gitmek

    20 sene önce fetoşta bunu yaptı... diyerek yurt dışına giden herkese fetöcü damgası vuran 36 iq puanına sahip malları bize gösteren başlıktır. işte sizin gibi döl israfları yüzünden gitmek istiyoruz canım, fetöcü olduğumuzdan değil.

    hem cahil ve aptalsınız hem de bunun farkında değilsiniz. yazık.

  • türk ordusunun 25 eylül de ırak'a girmesi

    (bkz: siktir lan oradan)

  • öğrenim kredisi geri ödemesi

    haraç değildir, kredi geri ödemesidir. kimse krediyi alırken kafanıza silah dayamadı.

  • kpss 2017

    sınava 1 dakika geç kalan kişiyi almayan ösymnin sonuçlarını hala açıklayamadığı sınavdır.

  • 7 mayıs 2017 ales

    yüzbinlerce kişinin yarın gireceği lisansüstü programlara kabulde önemli bir yer tutan sınavdır. ben de daha önce 3 defa girip hepsinde de 90 üstünde bir not almış klasik ekşici olduğumdan bazı önerilerde bulunabilirim sanırım. zira biliyorsunuz 90 üstü not alan yazarların maaşlarında da iyileştirme yapılıyor. tabi hemen at yalanı sikeyim inananı triplerine girmemeniz için şu sınav sonuçlarını aşağıya koyayım.

    2015 ilkbahar

    2015 sonbahar

    2016 sonbahar

    öncelikle şunu bilmelisiniz ki bu bir zeka testi değil. yani düşük alırsanız ve buradaki çalışmadan şu notu aldım diyen arkadaşları görürseniz üzülmeyin. ancak lys gibi sizin çalışma seviyenizi ölçen bir sınav da değil. yani çalışmadan 90 aldım diyen arkadaşlar genelde haklılar. peki o zaman bu notların böylesine değişmesinin sebebi nedir?

    ilk olarak bu sınavın en önemli kısmı zaman yönetimi. emin olun çıkan soruları evde oturup süre tutmadan çözseniz fulle yakın bir sonuç alırsınız. ancak sınav anında zaman yetişmediği için ve zamanın yetişmeyeceği anlaşıldığında stres yapıldığı için boş ve yanlış sayıları artıyor ve sonuç hüsran oluyor. bu yüzden benim önerim moralinizi yükselteceği için sınava en iyi olduğunuz alandan başlamanız. eğer sınav hakkında hiç bir fikriniz yoksa ve sayısalınızın sözelinizden iyi olduğunu düşünüyorsanız sayısal-1, aksi taktirde sözel-1'den başlayın.

    başka bir önemli nokta ise bir soruyu iki defa okumamak. soruyu bir defa okuyun ve o okuyuşunuzda anlayıp çözüme girişin. eğer çözemezseniz boş bırakın ve zamanınız kalırsa geri dönün. eşit ağırlık veya sayısalda 30 boş ve az sayıda yanlışla 85 üstü bir not alınabilir, bu yüzden boş bırakmaktan korkmayın. özellikle matematik sorularında bir soruyu anladıysanız, o soruyu atlasanız bile bilinçaltında soruyu çözmeyi deniyorsunuz zaten. inatlaşıp 3-4 dakika çözümünü bulamadığım sorulara sonradan geri döndüğümde saniyeler içerisinde çözdüğüm çok oldu. buna ek olarak sayısal bir bölümde okuyan bir öğrenciyseniz, bir matematik problemini okurken kafanızda denklemi veya tabloyu kurmaya başlamanız size oldukça zaman kazandıracaktır. soru bittiğinde tek yapmanız gereken denklem çözümü olur. uzun zamandır matematikten uzak kalmış arkadaşlar bunu denemesinler.

    bunun dışında, eğer çabuk sıkılan biriyseniz sık sık bölümler arasında mekik dokuyun. örneğin ben sayısal-1in geometriye kadar olan kısmını çözüp daha sonra sözele geçip ilk 15 soru ve mantık sorularını çözerim, ardından sayısal 2'nin geometriye kadar olan kısmını çözüp sözel-1'e geri döner ve onu bitiririm. kalan sürede de boşlarıma ve geometriye yardırırım. tabi benim gibi götünde kurt olan birisi değilseniz bunu yapmak zorunda değilsiniz. hatta yapmamalısınız.

    son olarak, istediğiniz puanı alamazsanız çok üzülmeyin. her zaman bir alternatifiniz vardır. ve sanılanın aksine bu alternatifler genelde aslından daha çok tatmin eder insanı(tecrübeyle sabittir.).

    iyi sınavlar.

  • öldürülen pitonun içinden çıkan ölü adam

    yav bu endonezya kadar şanssız ülke yok yemin ediyorum. adamlar hem siyahi ama aynı zamanda da dünyada boy ortalaması en kısa millet. üstüne deprem,tsunami,yanardağ ne ararsan var. bütün bunların üstüne hem çok fakirler, hem de müslümanlar. bütün bunlar da yetmezmiş gibi ülkede 7 metrelik piton ekmeksiz insan yiyor amk.

    (bkz: endonezya'dan siktir olup gitmek)