babayarisi33
profili

  • vcd'den izlenmiş en unutulmaz film

    (bkz: liseli serap)
    (bkz: hülyalı geceler karaboğa)

  • ümit özdağ'ın çocuğun ölümüne sebep olması

    zokayı yutuyorum, ülkemde mülteci istemiyorum. 10 milyon mülteciyi barındırmak için hiç bir mantık, fikir, bahane duymak istemiyorum. ırkçılıksa ırkçıyım. bu konuda da gayet netim.

    edit: hükümetin hiç bir kurumunun açıklamalarına itimat etmiyorum. yargı bağımsızlığına inanmıyorum. devlete güvenmiyorum. bizi bu hale siz getirdiniz.

  • canı erkek çeken kızın bir garip istek kağıdı

    benim türbanlı bacım damarlı kol, kalıplı vücut isteyemez mi?

  • tayyip gitse kim gelecek abi

    hatay usulü tavuk dürüm bile gelebilir.

  • urfa'daki anaokulunda çekilen korkunç video

    yoo gayet güzel etkinlik olmuş. öğretmen gün sonunda zeytini çocuklara verdikten sonra sıkıntı yok.

  • fiat egea + a101 + köfteci yusuf + lcw

    egea bokluyor şakacılar. ay götüm. baba parasıyla ben de binerim 25 imde bmw ye.

  • uzay aracımızın tasarımına başladık

    afgan astronotları bindirir uçurursunuz artık.

  • mitin tarikatları takibi bırakması

    takibe gerek var mı? zaten tarikata mensup takkeli amiraller boy boy poz veriyor.

    şakirt komutandan sıradışı pozlar

  • y. köyü ye'cüc me'cüc

    (bkz: cinli film çekelim kanka)
    (bkz: ya tutarsa)
    (bkz: tabi lan manyak mısın)

  • fetö'yü laiklik doğurdu

    eveleyip geveleme hoca atatürkçüler fetöcü de olsun bitsin yalancıyı silkemiyorlar ya.

  • yeni askeri darbeyi kim yapacak

    cehape kadın kollarından şüpheleniyorum zira aklıma akparti tarafından kontrol edilmeyen başka bir güruh/kurum gelmiyor.

  • kitaplıktaki en kıymetli kitap

    tezim. uykusuz geçen her gecemin sessiz çığlığı.

  • recep tayyip erdoğan iktidarı nasıl kaybetti

    eğer olursa "bize oy vermeyen herkes pkklıdır, fetöcüdür, pontustur, teröristtir, imansızdır" zihniyetinden olacak. bıktım sürekli hakaret işitmekten. aynı cümleleri muhalif biri kurduğunda mahkemeler, soruşturmalar gırla. akparti cenahıysa ettikleri her hakaret sonrası resmen ödüllendiriliyor. yeter yahu. biraz saygı, hoşgörü. bu ülkenin yarısını teröristlikle, dinsizlikle, yunan olmakla suçlamak kimsenin haddine değil. vatanın selameti için ter döküyoruz bu ülkede, lokmamızda haram yok.

  • kanalistanbul'dan geri adım atmayacağız

    sayın cumhurbaşkanımızın 18 mayıs 2019 akşamı gençlerle buluşmadaki beyanı.

    istanbul'da yaşamıyorum ama benim okuduğum kadarıyla küçükçekmece gölü kuzeyini karadenizle birleştirip yeni bir boğaz yapacaklar. bu da hem boğazın gemi trafiği kapasitesini arttıracak, hem de yeni boğazın kıyılarında inşa edilecek lüks yerleşimler zenginlere satılacak. ya sorması ayıp bunun sıradan vatandaşa faydası ne? neye çözüm olacak? finanse edecek paramız var mı? yoksa geçmeyen geminin parasını da bizden alırlar mı? gerçekten öğrenmek için soruyorum.

    edit: montrö bypass kalacağından büyük paralar kazanılacağından bahseden arkadaşlar oldu. iyi de bunun yatırım geri dönüşü (roi) kaç yıl üzerinden hesaplanıyor?

  • bu millet depremde ezilmeye müstehaktır

    hocam depremden sonra o kadar ölüyü kim yıkayacak? 162 az bile.

    edit: yeşillendirerek beni yıkamaya gönüllü olduğunu bildiren imam hatip çalışanı yazara teşekkürler. benim iş halloldu şimdi siz düşünün ekşiciler. swh

  • instagrama foto atmamak şartıyla yurtdışına çıkmak

    avrupa'da 14 ülke gezdim. 1 yıl çalıştım (staj/eğitim değil bildiğin çalıştım). instagram hesabım yok.

    mesajlar üzerine edit: facebook da yok.

  • ssd vs hdd

    ssd kullanımında dikkat edilecek bir diğer nokta ssd yi over-provizyonlamanız gerektiği. veriler ssd üzerine rastgele alanlara yazılır ve bu alanlardan okunur. provizyonlanmayan alanların tümü bu kapsamdadır. ssd lere silinip yazılacak veri miktarı bellidir ve orta kalite bir ssd normal kullanımda dört beş yıla arıza yapar. ömrünü uzatmak için kullanmayacağınız alanları veri yazmaya kapatabilirsiniz. kısaca; 200gb lık bir ssd niz var ve siz sadece 70 gb lık alan kullanıyorsunuz. o zaman 80 gb.lık bir alanı provizyonlayın, 120gb olarak ssd ti kullanmaya devam edin. kotanızı doldurdukça limitinizi arttırın.ssd iniz ile kullandığınız ssd health programları bu işi yapıyor. bu sayede dayanım ve hız kazanırsınız. yatırım tavsiyesidir.

    bir de zaman zaman diski kontrol ederek bozuk sektörleri düzeltmenizi tavsiye ederim. internette bu anlattıklarımla ilgili baya kaynak var.

    unutmadan ssd den silinen veriyi geri getirmede sorun yok ama donanımsal arızada sıkıntı büyük. çalışmazsa çalışmaz, data carving filan hak getire. hadi iyisiniz forensicsçi ayağınıza geldi.

  • doktor ve mühendislerin cahil olması

    kültürümün zekatını versem kitap yazacak tipler mühendis aşağılıyor.

    edit: götün teki özelden mesaj atıp küfretmiş, bi de ieee de yayın mı yaptın diye eklemiş. yanlış arge mühendisine bulaştın sikik mühendis düşmanı. annenin ieeexplore, springer erişimi varsa gönder yanıma, doi numaralarını vereyim okusun yayınlarımı. sana yok.

  • rus veya ukraynalı bir kadınla evlenen türk erkeği

    benim kuzen. (bkz: şanslı piç) senin anan benim anam derdi yok. zaten dil problemi var kaynanalarla diyalog kopuk. dünyada cenneti yaşıyor ibnetor.

  • sevişmek istenen ünlüler

    (bkz: hangi birini sayayım)