deadastronautinspace23
profili

  • 25 bin tl maaş almayanla evlenmem diyen kız

    haklıdır. ama 25 bin de kendisi almıyorsa aç kalırlar.

  • rte'nin ekonomik sorunları çözüp seçimlere gitmesi

    ne çözmesi adam sorun yok diyor.

  • 11 ocak 2022 ankara öho kontak kapatma eylemi

    çiçek abbas'taki şakir gibi kaypak olduklarından mazot fiyatlarını değil de alamadıkları zamları protesto ederler.

  • bahçeli bir evin olmazsa olmazları

    kesinlikle bahçeli değildir.

  • tunç soyer'in çorba dağıtması

    naapsın kafasına çay mı atsın.

  • 1 eylül 2020 yazarların psikolojik durumları

    oturup 1 saat toplantı yaptığım adamın gün boyu beraber çalıştığı kişi pozitif çıkınca buna da test yapmışlar. hep beraber sonucunu bekliyoruz. pozitif çıkarsa temaslı olduğum için ben de test yaptıracağım. evden dışarı çıkmamam bir halta yaramamış olacak. dolayısıyla ayda 1 gün 1 saatlik toplantı için dışarı çıktığım virüs kapmış olabilirim. bu sebepten dolayı, it gibi boş boş sokakta gezen, 70 kişi halay çeken, söz, nişan, taziye, asker uğurlaması gibi hemen her aciliyeti olmayan törende bir araya gelen milyonlara hakkımı helal etmiyorum. allah belanızı versin desem sonu dönüp dolaşıp yine bize gelebiliyor.

  • pırasa karnabahar bamya kapuska barbunya ıspanak

    zeytinyağı ile pişirildiyse tadına doyulmaz. ot sezonu başlayana kadar kışın idare etmek için yenilir. ama asıl şenlik baharda otlat çıkınca başlar. ege’de hayat bir başka güzel.

  • sıfır km alınan volkswagen aracın bozuk çıkması

    zararını karşılayacağını düşünüyorsan falan sakın dava açma. benim borusan oto'dan aldığım araçta bana satarlarken hava yastığı olmadığı ve aslında ağır hasarlı olup berbat bir şekilde tamir edildiği ortaya çıkınca dava açtım. 3 yıl bekledim. mahkemeyi kazanınca ödediğim parayı tl olarak geri alıp aracı iade ettim. kur farkından dolayı araçtan yarı yarıya zarar ettim. borusan ne yaptı biliyor musun? aracı benden geri aldığı fiyata birilerine sattı. belki de daha fazlasına. öyle çok zarar etmediler. benden aldıkları parayı euro'ya attıklarını düşünürsek sırtımdan iyi para kazanmış da olabilirler. yani haklı olduğunu ispatlasan ve mahkemeyi kazansan bile sen muhtemelen bu işten büyük zarar edeceksin. ha ben böyle olacağını bile bile dava açtım o ayrı. o haliyle birilerine arabayı kakalamaya ne vicdanım ne de ahlakım müsaade etti. sandım ki davayı kazandığımda o araç trafikten çekilecek. kimse ölmesin bu aracın içinde dedim. ama araç trafikten falan çekilmedi. yine birilerine satıldı. oradan oraya derken şimdi araç yine satılık. satan kişiye ulaşıp olayı anlattığımda o da haberi olmadığını söyledi. ben vazifemi yaptım. ama muhtemelen yine kandırılan biri o aracın içinde ölecek. çünkü neden biliyor musun? adalet diye bir şey yok. sen de sakın şimdi gidip onu arama.

  • zeytinli rock fest'e hayır kampanyası başlatılması

    balıkesirli duyarlı aileler diyor. iyi de bu çocuklara orda tuvaletinden konaklamasına, yiyeceğinden içeceğine kol gibi fiyatlarla bir şeyler satanlar balıkesirli duyarsız aileler mi?

  • kyk borçlarının silinmesini istemeyenler

    devlet para bulacağım diye on takla atıyor. önümüzde seçim falan kalmadı. ana sorumluluk almayı bilmeyen sikkolar borç silinecek diye bekliyor. silinmesin diyenler de kötü oluyor. oldu aq. siz ödemeyin, 82 milyon çalışıp birlikte ödesin.

  • 1.0 motor araba almak

    benim bu konuda asıl takıldığım, 1.0 motor arabayı beğenmeyenlere gelen tepkiler. adam tercih etmiyor. sen neden kompleks yapıp cahil, görgüsüz bilmem ne saydırıyorsun. bu kadar sayıyorsan sen de çok normal bir insan değilsin demektir. tercih meselesi deyip geçersin iki türlü de, nedir yani.

    bunun arkasında benim pipim daha büyük yarışı gibi bir şey var galiba. limp bizkit vs korn koçaklaması vardı. "say what say what. my dick is bigger than yours!" diyordu amcalar birbirine. bizimkiler de motor hacmi yarıştırıyor.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    bir kişi de kuru fasulye tarifi sormamış. herkes ekmeğinde. işte bunlar hep seks.

  • izmir kokoreçi vs istanbul kokoreçi

    bahsi geçmişken ankara kokorecinin ta mına koyim.

  • bir oda dolusu adamın birbirine dayadığı video

    yurt dışında yaşayıp da home sick olan varsa açsın, izlesin. gerçekten özlenecek bir şey yok.

  • 100 km'de 7.1 litre mazot

    öyle bir yazmışsın ki araca mı gönül koyuyorsun, şehire mi, trafiğe mi, bize mi yoksa tanrıya mı belli değil.

  • 40 yaşında problemli bekar müdür kadın

    çektirdiği insanlar da arkasından dedikodu yapar. 'biri şunu sikmeye başlasa da bizi sikmeyi bıraksa.' diye.

    edit: bir üstteki entryi yazan arkadaşın tasvip edip etmemesini önemsemiyorum. millet arkasından böyle dedikodu yapıyor mu? e yapıyor. ben onu diyorum. ''hadi gidelim, sikelim.'' demiyorum yani.

  • 23 aralık 2017 shell rezaleti

    benzer durumu shell'de ben de yaşadım. 0 km satın aldığım aracıma 3. ya da 4. kez yakıt alışımdı. dizel aracıma benzin koydular. gs-fb maçında da 1 saat vardı. hemen tutanak tutup aracımı yetkili servise çektirdim. ordan taksi ile eve geçtim. maçımı izledim. pazartesi sabah servise gittim. servisten bir de araç kiraladım. ertesi gün araç hazırdı. depo temizliği ve yakıt filtresi değişimi yapılmıştı. shell istasyon müdürü gelip ödemeyi yaptı. kiralık aracı teslim edip aracımla istasyona geçtik. depomu ücretsiz doldurdular. taksi ve araç kiralama faturasını istasyon müdürüne teslim ettim. o da bana ödemesini yaptı. özür diledi. olay kapandı. nasıl bu kadar kolay oluyor diye düşünmeyin. istasyonların bu durumlar için sigortası var. ve sigorta tüm masrafları istasyona ödüyor. sizin istasyonunuz ya sigorta yaptırmamıştır ya da primleri yükselmesin diye aracınızı orada lifte çekip köyden çağırdığı usta ile halledip sizi yollamıştır.

  • rusya'nın silah harici bir şey üretmemesi

    putin bir keresinde ''bugün silah yerine iphone'a para yatıranlar yarın düşman ülkesini işgal ederken düşmanın fotoğrafını çeker.'' gibi bir laf etmişti. ordan anla sen işte.

  • emlak balonu

    15 ay önce taşındığım residence dairesi için 3 ay önce kontrat yeniledik ve kira zamlanacağına % 20 daha düşürdük. bir de eve en iyisinden benim seçtiğim inverter klima taktırdı ev sahibi. nasıl yapıyorsunuz diyenlere açıklayayım: evi tutarken ve tuttuktan sonra ev sahibinizle ilişkinizi resmi tutun. kiranızı ayın 1inde yatırın, 2sinde değil. ayın 1i cumartesi pazara geliyorsa cumadan yatırın. kirayı her yatırdığınızda kısa resmi bir mesaj atıp bilgi verin. aidat fatura vs hepsi otomatik ödeme talimatlı olsun. senenin bitmesine 1 ay kala, ev sahibinizi arayıp 'ben evden çok memnunum ama aynı sitede binada aynı tip daireyi şu fiyata buldum, boşaltıyorum.' diyin. size o fiyata dairesini verir.

  • bizim hikaye

    blowjob sahnesinde el ele falan tutuşurlar heralde. bekliyorum sabırsızlıkla hadi.

    eşit: kız masanın altına girip çocuğun penisini eline aldı ve biraz inceledikten sonra ağzına alıp... şaka aq şaka, çocuğu yanağından öptü, bi de sonra makas aldı. bence kız artık hamile.