cocopops10
profili

  • telegram

    whatsapp'a gelen tepkiler nedeniyle popülerliğini yükselten mesajlaşma uygulaması.

    yalnız bir güruh var, şu tarz cümlelerle beni benden alıyorlar; “ben telegram'ı kullanmaya başladığımda rehberimde 5 kişi vardı—ne güzel biz bize kullanıyorduk, herkesler gelmiş, başka bir mecraya geçme vakti.” örnekler çoğaltılabilir, zira sizlerin çevresinde de bu tarz geri zekalılar vardır.

    bu nasıl bir övülme açlığıdır, nasıl bir gururlanma örneğidir? psikolojik problemlerinizin olduğunu düşünüyorum. zira buradan bir ayrıcalık devşirmek normal bir zihnin ürünü olamaz.

    bravo bebeksiler, siz muhteşem oluşumlarsınız. şimdi yeni maceralara yelken açıp, yeni ayrıcalıklar oluşturmak için mesai zamanı. kimselerin gelemediği, gelip de göremediği, görüp de belki de duyamadığı yerler keşfedersiniz umarım.

  • cep telefonunu kılıfsız kullanmak

    tercih ettiğim kullanım şekli. milyonlarca dolar harcanarak kurulan o ar-ge birimleri bunun hesabını kitabını yapıyor, o modelin en ergonomik şekilde kullanılması için bir tasarım oluşturuyor. ayrıca kaliteli bir dokuya-materyale dokunma hissi de bambaşka. o sikik kılıflar ve koruyucu filmler adi bir his uyandırıyor ve tüm ergonomiyi alıp götürüyor.

    başıma gelebilecek zararı göze alıyorum bu yüzden.

  • müslüm (film)

    müslüm gürses ile hayatımın hiçbir döneminde ilgilenmedim. bir film izleme amacıyla gittim ve beğendim. adamın yaşadıkları etkiledi tabii. kabus gibi bir hayatmış. hayranları eminim epey bir duygulanıp ağlamıştır.

    halka karıştığım anlarda sinir krizi geçiriyorum. onlarca kez hikaye çekmek için telefonu çıkarıp dikkat dağıtan mı istersin, kikirdeyip duran pelinsular mı istersin, tam bir orospu çocuğu gibi mısır yiyenler mi istersin.

    orospu çocukları ya. orospu çocukları!

  • vodafone arena'nın bekaretinin bozulması

    futbolun en çukur muhabbeti şu bekaret bozma olayı. lağım çukuru resmen şunu söyleyen ağızlar. sağlıklı zihniyetlere sahip değiller şu muhabbeti yapanlar. çok net.

    beşiktaş taraftarı da değilim. takım gözetmeksizin üstüne kusulası bir cümleye verdiğim tepkidir bu.

  • domuz eti yiyip alkol alıyordu

  • euro 2016'da d grubunun tamamen yok olması

    türkiye'nin de içinde bulunduğu d grubu'nda hiçbir takımın son 8'e kalamadan turnuvaya veda etmesi durumu.

    o kadar abarttık, hırvatlar şöyle iyi, ispanyollar böyle favori diye. sonuç olarak hepimiz erkenden evin yolunu tuttuk.

  • en uzun orucu tutan türk ailesi

    oralarda yaşasaydım da ben de 22 saat oruç tutsaydım dedirten olay.

  • ne kadar uyursa uyusun uykusuz uyanan insan

    benim bu. erken de yatsam aynı bok, geç saatlerde yatsam da aynı bok. geçen gün akşam 6 civarlarında iki saat uyuyayım, sonra kalkar işime gücüme bakarım dedim, ertesi sabah 7'ye kadar uyudum ama yine uykusuzum. uyumak, dünyanın en güzel şeyi. uyanmak ise saat kaç olursa olsun orospu çocuğu.

  • thy'nin cep telefonu bilgisizliği

    uçmayı hala param var benim şeklinde algılayacak, sözlük kızlarına selam çakma olarak nitelendiricek yazarlar olduğunu ortaya çıkaran başlıktır. oğlum, uçak artık otobüsten daha hesaplı lan.

  • sözlükçülerin milli olduğu kızın adı

    (bkz: sözlükte seviyenin yerlerde sürünmesi)