hodor9
profili

  • kadınların daha çok psikoloğa ihtiyaç duyması

    kadınlar onlara hayatlarındaki erkek tarafından sınırlar koyulmasına ihtiyaç duyarlar. bu sınırları arada bir denerler, sınırlar sağlamsa hayatları rahat ve huzurludur, aksi takdirde kadın asla yatışamaz, devinir durur.

    ne babasından ne sevgilisinden/kocasından net sınır gören kadın hayatını çözümleyemediği iç sıkıntılarıyla geçirir. zira ona sınır koyacak güçte ve mantalitede erkek kalmamıştır, bir de zaten her taraftan 7/24 sınırlanmayı kabul etmemesinin gerektiği, muhatabı olacak erkeklere de kadınlara secde etmelerinin gerektiği empoze edilmektedir. bu propagandadan azat olan erkeklerin %90'ı da gorilden bozma arıza tiplemelerdir, güçlü erkek diye bunlara bulaşan kadınların zaten psikolojik sorunların ötesinde sorunları olacaktır.

    sonuç olarak kadın hem güçlü hem iradeli hem de stabil bir erkek bulamaz, bulsa bile ona boyun eğmemesi öğretilmiştir, dolayısıyla sağlıklı bir ilişki kurması imkansızdır. bu durumun getirdiği ve anlamlandıramadığı sonsuz iç sıkıntısını çözmek için başvurduğu ana akım medyadan sosyal medyaya ve profesyonel psikoloji disiplinine kadar her yer ona gerçekte ihtiyacı olanın tam tersini empoze eder. ona onu bu hale getiren mantalitede double down yapmasını öğütler. zira kadın mutsuzluğu dünyadaki en devasa sektördür, bundan asla vazgeçilemez.

    burada kadınlar esas kurban, erkekler de ikincil kurbanlardır ancak nasıl oyuna getirildiklerini farkına varamazlar zira kadınların ezici çoğunluğunu ana akım paradigmadan çıkartmak kesinlikle imkansızdır.

  • doktor kızın kebapçı ile evlenmesi

    diğer bir deyişle kız şişman.

  • bedelli askerlik

    bence uzaktan eğitime çevrilmeli. biliyorum yandaş şirketlerden mühimmat falan alırız dediniz ama bu kadar adam o şekilde erimeyecek şimdi bir yandaşa uzaktan eğitim sitesi yaptırıp 1000 liralık siteye 50 milyon tl vermeye me dersiniz? bir düşünün derim sayın devlet yetkilileri. hem sözlükteki gibi bir sayfaya 16 reklam koyarsınız tıklamayanın da askerliğini yakarsınız. nerden baksan iyi para.

  • aykut kocaman

    kulüp mali olarak batık durumdayken, kendi döneminde yapılan transferler kulübün borcunun 1/4'ünü oluştururken, yeni başkan kulübe 50 milyon dolar hibe etmişken halen kulüpten 1.5 milyon euro maaş aldığı ortaya çıkan ve maaşım kesilecek diye konyaspor'u reddeden büyük fenerbahçeli mega insan. bence kulüp üstüne yapılmalı ve selçuk şahin geri çağrılmalı.

  • saygısız bir sınıfta öğretmenin yapması gerekenler

    hiçbir şey. sen o öğrenciyi dövüp sövüp sınıfı mum gibi yapsan paşamızın ağırına gidip ertesi gün çıkışta karnına bıçağı takmayacağının garantisi yok. bir sınıf dolusu asayiş vakaya bir tane öğretmenin çıkıp eğitim vermesi bekleniyor. devlet önce öğretmeninin can güvenliğini sağlasın sonra eğitim beklesin. şu durumda öğretmenin yapacağı suya sabuna dokunmadan maaşını almaktır.

  • requiem for a dream'ın kötü bir film olması

    sözlüğün geldiği noktayı yeniden göstermiştir. biri iyi kötü fikir belirtir 5 paragraf yazı yazar karşısına sunulan argüman recep ivedik şafak sezer. ad hominemi bile beceremeyecek seviyede bir nesil yetişiyor. ne kadar gerizekalı olduğunuzu anlatmak isterdim ama anlayacak seviyede değilsiniz. bir fikriniz yoksa bir şey yazmak zorunda değilsiniz. lütfen.

    filme gelirsek, bazı filmler iyi "yaşlanmaz", bence requiem de bunlardan biri. zamanında çok vurucu olmasına rağmen, şu an aynı etkiyi vermesi zor. bunda filmdeki atmosferin belki %60'ını veren müziğinin* feci derecede overuse olmasının etkisi de bence büyük. senaryoda da çok özel bir şey olmadığı için şu an biraz boş görünmesi normal. ama zamanında o dramı melankoliyi iyi yedirmiştir, kötü de desen başarılı bir filmdir.

  • age of empires definitive edition

    sözlükteki hem mal hem kolpacı güruhu ortaya dökmüştür. öncelikle bu aoe1 o en eski olan net cafelerde falan pek ünlü olmayan oyun. senin yenisi çıkıyor diye sevinir gibi yaptığın conquerorsun remakei zaten yapıldı bayağı da oldu haberin bile yok.

  • mossad'ın senelerdir ekşi sözlüğü trollemesi

    yossi kohen ismi ekşi'den değil islamcı kesimin "atatürk öldü yerine yossi kohen geçti" şeklindeki zırvalıklarından çıktığı için olmayandır. burada yapılan onların parodisiydi. bir şeyin de başını sonunu bilin. bir de 5 paragraf yazı yazmış.

  • sebahattin sen yine de ülkemizi o kadar küçümseme

    çomar beyanı. imla terk orayı zaten geçtim de bir tane kelimeyi doğru yazmak ne kadar zor olabilir ya bir lan "1". (bkz: füzeler taklar herenlar halikopterler) ya dayı sen bir kendine bak lan böyle bir* vatandaşı olan ülkeden ne bok olabilir? bir de diyor ki 2023. 2023'e kadar süre verilse öss türkçeden 5 net yapamaz.