taverna cocugu9
profili

  • 14 mayıs 2022 ümit özdağ'ın trabzonspor tweet'i

    bazı hamsi kafalılar anlamıyor sanırım. adam, tc toprak bütünlüğüne laf etmiş. adamın yunan olmasında bir sorun yok. "trabzon, pontus rumlara ait bir şehirdir" diyor.

    ulan olimpiacos'un şampiyonluk gecesinde selanik'te mustafa yıldızdoğan vs gibi ülkücü adamlara şarkı söyletirler mi?

    işte o pontus destekçisinin bir kaç fotoğrafı

    edit : yazılanları gördükçe aklımı kaybedicem ülkenin 4 bir yanından hain fışkırıyor.

    edit 2:türkiye'nin en büyük sorunu maalesef muhendisss0 yazar gibi liberal solculardır. omurgası yoktur, ilkesi yoktur. iki kemençe sesi için atatürk'e küfür eden 19 mayıs 1919 tarihini rum katliamı olarak anan adama taparlar, iki fazla kürt oyu için pkk ile masaya otururlar. göçmenleri entegre etmeye çalışırlar, fonlanırlar.

    adam, " pontus'da katliam oldu türkler hristiyan yunanlıların kesti" yazmış. bu mühendis angutu da spora siyaset karıştırmayın, ırkçılık yapmayın diye ağlıyor.

  • selcuksportshd admininin ifşa olması

    valla bu kişi selçuk mu bilmem ama, ifşa yaptığını iddia eden hesap alenen fetö yanlısı bir hesap gibi görünüyor. geçen günlerde türkiyeden kaçmak zorunda kalan bir fetö firarisi ile canlı yayın yapıyordu. zaten kendisi türkiye'de yaşamıyor/yaşayamıyor.

    yani %99 ihtimalle kolpa bir ifşa denemesi.

    colmanın bandanasının fetö firarileri ile canlı yayın qeyfi. bundan sonra bir süre hesabın adını vs değiştirip gitmişti. burdan da emniyete çağrımdır, uğraşmanız gereken adamlar bakın bunlar işte.

    yayında al gülüm ver gülüm kahkahalarla konuştuğu adamın 368 yıl 6 ay infazı var.

    bu da fetö'den 3 yıl yatıp kaçan 368 yıla mahkum edilen firari adamla yayın yapacağına dair twiti

  • 24 eylül 2021 altay beşiktaş maçı

    anasını avradını sikiyim, mezarlıkta mı kutladınız şampiyonluğu, takımdaki herkes anasını mı dövdü? ekmek kırıp üzerinde dans mı ettiniz? bu ne lan böyle.

  • ülkücülerin mülteciler karşısında sus pus olması

    sokakta mavi saçlı , etek giyen kadın görse laf atan,

    el ele bir çift görüp burası türk yurdu lan diyip çocuğu döven adamlar;

    ülkenin
    demografik ve kültür yapısının değişmesine ses etmez olması durumudur.

    gerçi bu
    adamlar karısına kız arkadaşlarına şiddet uygulamaktan zaman bulup ilgilenememiş olabilir.

    burada söylemek istediğim şiddet uygulasınlar değil, en önem verdikleri şeyin aksine olaylar olurken bir kişi bile açıklama yapmıyor. sınırlar delik deşik olurken susuyorsan sen ülkücü falan değilsin kardeşim.

  • koca adam olup hala yapılan şeyler

    kendi yaptığım alışverişten sonra dahi hemen poşetleri karıştırıp, abur cuburları gördükçe mutlu olurum.

  • 32 dk'da artışı kontrol altına aldık

    21 kasım 2020 saat 20:00'de sokağa çıkma yasağı başlamasının ardından yaklaşık yarım saat sonra sağlık bakanı fahrettin koca ; aldığımız tedbirler sonuç verdi, artış hızını yavaşlattık açıklamasıdır .

    önceden mantıklı sallardı, artık yalanları da yanlış ve inandırıcı olmamaya başladı. +30.000 vaka olduğu günlerde 1000 vaka açıklayan adamdan da bu beklenir zaten.

    yarın kafana göre 100-200 eksik yaz, 'kontrol altına aldık dememiş miydim' de kim bilecek...

  • abd kiminle dans ettiğinin farkında değil

    iç siyasete yönelik sözler, yoksa kapılar arkasında 40'a yakın askerimizi şehit eden rusya'nın ayağına özür dilemeye giden, daha fazla ekonomiyi sikmesin diyerahip brunson'u serbest bırakan başkası değil.

  • tokat bilsem öğrencilerinden sıkıştırma programı

    başlık karakter sınırlasından dolayı tam olanı "tokat bilsem öğrencilerinin kayıpsız fotoğraf sıkıştırma programı yazılımı" şeklinde olması gerekendir.

    olayın haberi: milliyet olayın videosu : al jazeera

    öncelikle tübitak, kosgeb gibi innovatif özellikli kuruşların girişimci zannetikleri fast-food dükkanı açan, internetten atlet t-shirt satan adamlar yerine, bu ve bunun gibi kafası bu işlere çalışan çocuklara yatırım yapması gerekiyor.

    önlerine bu vizyonu koyan öğretmenleri aileleri vs ve kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devam etmesini diliyorum.

    whatsappın 19 milyar$'a alıcı bulduğu yeni dünya düzeninde (tüpraşın yaklaşık 4 katı), ülke gençlerimizin daha çok yazılım alanına yönelmeleri hem kendileri için hem ülke menfaatleri açısından faydalı olacaktır.

  • fikret orman

    şuan trtspor'da açık açık çarşı grubuna ayrıcalık sağlanmayacağı hatta özellikle başakşehir ankara konya ve olimpiyata gelenlere öncelik sağlanacağını söylemiştir.

    gönlümü rahatlattı valla, bütün maç boyunca laylaylom şarkı söyleyen ve bunu en iyi taraftarlık olarak gören bir grubu artık görmücez