bezginpanda22
profili

  • hala utanmadan android kullanabilen insan

    senin iphone 14 pro max in bozulsa, dediğin gibi telefonsuz gezersin. çünkü sen iphone denen telefona bi dünya para verince kendini birşey sanan ıq su düşük bir fakirsin. yenisini alman icin aylarca katıksız ekmeğe talim etmen gerekir. troll olmanın bile boku çıktı anasını satayım. nerde o eski troller.
    (bkz: mal beyanı)
    editto: harf hatası düzeltmesi

  • 5 ağustos 2023 göçmenlerin yakalanmaya başlaması

    yav he he.
    10 tane göçmenin sınırdışı edildiği haberini televizyonda ve sosyal medyada günlerce gösteren bit yavruları sınırdan sikini sallaya sallaya geçen yüzlercesini görmezden geliyor. olmayan şey.

  • meral'in masadan ayrılmasının bedeli

    edit: tam tahmin ettiğim gibi yazar kişisi kaçmış. teknoloji ne güzel bir şey değil mi! işte ilk entry

    kılıçdaroğlunun inadına laf edemeyen embesil avuntusudur. cihangirden çıkın, anadolu'da bu adamın karşılığı yok dedik, ne aktrollugumuz kaldı, ne oyunbozanlığımız. "ankara'yı istanbul'u mu verelim!" al şimdi keyfini çıkar bu şehirlerin. bu kafayla önümüzdeki yerel seçimde onu da verirsiniz siz. bu şehirleri vermeyelim derken sırf at gözlüğünüz yüzünden ülkeyi verdiniz, haberiniz yok.

  • polisin provokatör muhabiri paket etmesi

    işini hakkıyla yapan bir muhabirin gözaltına alınması. eski bir video bile olabilir, emin değilim. ama şundan eminim ki bu muhabir kardeşimiz polis merkezinden aynı gün çıkar ve göt kıllarını kudurtmaya devam eder.

  • uludağ'ın milli park statüsünden çıkarılması

    oohhh birazda burama arap, ohhh birazda şurama arap. arap in tersinin para olduğunu söylemiş miydim?
    (bkz: aferin)

  • 4 ocak 2023 konut kredisi faiz indirimi

    ev fiyatlarına bindirim olarak yansıyacaktır. bu müjde her zamanki gibi vatandaşa değil, vatandaşı sikmeye ant içmiş açgözlü emlakçı ve paragöz ev sahiplerine.

  • antalya'da otellerin yüzde yüz dolması

    (bkz: askeri ücret)

  • düğünde eşine şiddet uygulayan adam

    oldukça eski bir video. bu çiftimiz şimdiye kadar bosanmadilarsa muhtemelen kendi zihniyetlerinde buyutecekleri en az 3 çocuk yapmışlardır.

  • evlenmeyi düşünmüyorum diyen erkek

    +40 tan bildiriyorum. şimdiye kadar tüm ilişkilerimde bu adam ben oldum, evlenmeyi düşünmüyorum dedim, kimisi devam etmeyi seçti, kimisi kendi yoluna gitti. pişman mıyım? asla. sikim taşşağıma denk yaşayıp gidiyorum. hayalim bir sahil kasabasında kendi teknemde rakı içerken hık diye gitmek, veya sabahında da olabilir, ama asla karı dirdirindan, çocukların okul stresinden olmayacak. önyargılarınızı alıp kenarda oynayabilirsiniz.

  • pınar süt'ün 117 milyon kar etmesi

    protesto etmesek belki 118 milyon kar edecekti, çokta umrumda değil, maksat safımız belli olsun.

    edit: hain klavye, safımız kelimesini saygımız yapmış.

  • uzman askerlerin 15 bin lira maaş alması

    askerin taban aylığı ne kadar bir bilse ağzı açık kalır bunu yazan arkadaşın. gerisi çoğunlukla tazminat. doğu'da komando birliğinde görev yapan, komando eğitimi almış bir uzman çavuş bile almıyor bu maaşı. bu durumda kaynak sanırım yazarın mabadı oluyor.
    ekleme yapayım, bir zamanlar bu kafa astsubay maaşlarına takmıştı, "profesör başçavuş kadar maaş almıyor" tatavasi yapıyorlardı, sonra ortaya çıktı ki bu arkadaşlar mesleğinde en az 20 yılını doldurmuş ve denizaltında görev yapan başçavuşla kıyasliyorlar maaşlarını. denizlatinda 3 gün geçirse beni siken yok mu diye bağıracak adam orada yıllarını geçiren adamın tazminatına göz dikmiş. ayıptır, kıyas yaparken bile davar olmamak gerekir.

    edit: yazar arkadaş mesaj alımını engellemiş, kendisinden ricamdır, 15bin maaş aldıklarını ve nerede görev yaptığını ispatlasın. ben ise o kadar maaş almadıklarını ispatlayacağım. hodri meydan.

  • giriş katında oturanların asansör ücreti sorunu

    sorun filan değildir, nasıl ki çatı akması en üst katta oturan kişinin bireysel sorunu değilse, asansörde giriş kattakinin problemidir aynı zamanda. iki gün sonra bina logarı sizin dairenizden taştığında orta katta oturan "banane!" diyemezse sizde asansör için "banane!" diyemezsiniz.

  • #güldürgüldürizlemiyoruz

    bazıları sormuş "kim izliyor?" diye
    ben, hemde severek izliyorum.

  • yol verme kavgasında kendini vuran maganda

    ölmediği için üzüldüğün primat.

  • otoyollara ortalama hız uygulaması gelmesi

    bir yerden bir yere giderken 100 araçlık konvoyla gidenler, guzergahtaki tüm kavşakları kesenler, trafik ışıklarında dakikalarca beklemenize sebep olanlar, otobanda veya herhangi bir yolda siz limit hızda giderken arkanızdan çakarlariyla sizi taciz edip yanınızdan kırmızı plakaları/sivil plakaları ile 200km/h ile gidenler bizim ve dünyanın gelecegi için egzos emisyon değerini düşünerek bu kararı almışlar, bizede bunu yemek düşmüş.

  • atatürk'ün manevi kızıyla yattığı iddiası

    insan karşısındakini kendisi gibi görürmüş. bu yobaz kafa herkesi kendileri gibi sanıyor demek ki.

  • 5 mayıs 2017 bursa'da lise cinayeti

    mesele çocuğun ateist veya şaman olması değil, lise talebesinin silahı nereden bulduğudur.

  • ilber ortaylı

    ben bu yasimda dun ne yedigimi hatirlayamiyorum, adam 1982 yilindaki mısırın iran sefirinin adını hatırlıyor, ya ben malım, ya da ilber hoca da zehir gibi kafa var, korkarım ki her ikisi birden.

  • atatürk'e hakaret eden yunus polisi

    cumhurbaskanina hakaret etse yarın sabah gözünü nezarette açardı. ulkenin kurucusuna kufrediyor birde ustune utanmadan mahkemeye gidip entry sildiriyor pezevenk.

  • istanbul'un tüm ağaçları kesilse oksijen azalmaz

    ağaçların sadece oksijen ürettiğini sanan mal beyanı. ciddiye almayınız.

    edit e edit: mesaj atan bir yazara verdiğim cevapta yazdığım gibi, %25 bahsettiğiniz kadar küçük bir oransa mal varlığınızın %25 ini bir hayır kurumuna bagislayabilirsiniz, nasıl olsa azalmayacak.