neither living nor dead17
profili

  • kadınların bir erkekte baktığı ilk yer

    saça bakmayın yav. yok işte, yok. yok...

    :(

  • bilgisayara mp3 kaydedilen efsane dönem

    ben hala o dönemde yaşıyorum lan. siz ne yapıyorsunuz bir anlatın hele.

  • beşiktaş

    beyler galiba uyudu. sessiz sedasız toplanıp gidelim. tek başına yazsın dursun manyak. 50 entry'si yok ibnenin, göt korkusuna rengini bile belli edememiş. kaçın oğlum hz.isa bile cahilden kaçtı. gurur yapmayın kaçın kaçın.

    şampiyonluk sayısı 12 değil 2 olsa ne fark eder bu arada? seni gelip burada ağlatıyorsa iş bitmiştir.:)

  • 7 mayıs 2017 beşiktaş fenerbahçe maçı

    düdüğü fırat aydınus. umarım bu defa da duygusal anlarına denk gelmeyiz. lan amk böyle işin nasıl bu adam veriliyor anlamak imkansız.

  • fırat aydınus

    neyse bu defa emenike olmaz rvp olur. artık o da saha ortasına sıçar, nolcak ki tuvaleti gelmiş ay kıyamam der.

    7 mayıs beşiktaş fenerbahçe maçı hakemi.

  • sevilen kişiden vazgeçme eşiği

    yahu ben bununla bir ömür ne sohbet edeceğim dediğin an oluşan eşik.

  • beşiktaş'ın kadıköy'de puan alma hayali

    fabricio kırmızı görürse o zaman hayaldi gerçek oldu dersiniz. olmamış şey değil ne de olsa.

    kalecisiz 10 kişi.

  • olcay şahan

    forma sevdası yerine "binicem üstüne vurucam kırbacı" zihniyeti ile maça gidenler tarafından ıslıklanmış.

    onlar senin sikini yesin olcay. paraları da götlerine girsin.

    olcay'ı ıslıklayan adam beşiktaş'ın ruhunu, özünü anlamamış adamdır. günü birlik adamdır. bugün vardır yarın yoktur.

    olcay bu takımın son üç sezondaki betonudur, harcıdır, takımı tek vücut tutandır. haddi bilip ağzınızı tutun.

    neyse olcay, ilk maçta 40.000 kişi seni alkışlarsa belki kırık kalbini düzeltiriz. kaptan olacağın günü görmek üzere.

  • beşiktaş

    adamın kendisi çakma nick kullanıyor taraftarı maçında çakma pankart açıyor. böylesi çakma adamdan da ancak "haydi el atıver bu entry'i debe'ye sokalım" temalı bir yalan beklenir zaten.

    nereden saldıracağını bilemeyen densizlere haddini bildirmekten sıkılmaz umarım.

  • beşiktaş

    takıma acilen sol bek (kolarov, mas), orta saha (scarione) ve forvet (gomez) almalı. yoksa bu iş bu sezon yürümez. çok sıkıntılı mıyız hayır ama sezon başından hemen bitsin de şampiyonluk kutlayalım demek için bunları almamız şart.

    ayrıca bunları almak yetmeyecek. takımı yukarıda tutmak için motivasyon kaynağı olarak cl kullanılmalı. artık bu takıma gelen adam cl oyuncusu olabilmek için geleceğini bilmeli. ona göre kendini yukarıda tutup, sezon sonu şampiyonluğu almak zorunda olduğunu bilmeli. beşiktaş futbol takımı önümüzdeki sezon ffp'nin elinden kurtulduğunda yine cl'de olmalı ve başarı için yanan bir ekip olmalı.

    bu sezon cl belki sıkıntı ama takım birkaç başarılı maç çıkardığında oranın süksesi için yine orada olmak ister. bunun için şampiyon olmak zorunda olduğunu bilir ve lig için motivasyon olur bu. ilerleyen haftalarda ortaya çıkabilecek sorunları önceden tespit edebilir şenol hoca. bunlara şimdiden hazırlıklı olursa yine başarırız.

    bu sezon son geçiş sezonu olacak. hem ffp'den kurtuluyoruz hem cl'de biraz tecrübe sahibi olmuş olacağız. daha önce de söyledik bu sezon cl ilk hedef olamaz, ancak 2018'de olabilir diye. bunlar uzak tarihler değil.

    yine de bir şenol güneş ve onun dinmek bilmeyen bir cl tutkusu var. orada başarılı olmak eminim ki şampiyon olmaktan çok daha önemli. yine de tam bir başarı için bir yıl daha beklemeli bence.

    tabii sonuçta o şenol hoca, ben ise sadece ben. o şenol hoca olduğu için bütün hepsini aynı anda da başarabilir. ben sadece ben olduğum için seçim yapmak zorunda olduğumuzu düşünebilirim.

    özlemekten ziyade, heyecan duyuyorum. sezon bitse de şampiyon olsak diyorum. 17-18 için cl kadrosu kurmak için oyuncu araştırsak bütün beşiktaşlılar olarak.

    biliyorum hepiniz aynı şeyleri hissediyorsunuz. o yüzden bu yazıyı sonuna kadar okudunuz.

  • gökhan gönül

    ben her şeyi anlıyorum ama fenerbahçelileri anlayamıyorum. aziz yıldırım'ın 2.75 açıklamasına inanmaları neyin kafası?

    bir hikaye vardır bilir misiniz fenerbahçeli dostlarım?

    eğer transfer listesindeyseniz ve teklif bir gelip, bir geri çekiliyorsa, o dursun özbektir. tersten fakslar 6 ay sonra serbestsiniz.

    eğer başınızı döndürecek şekilde, kur yaparak teklif geliyorsa, o terranaodur. italyan cazibesiyle* sizi tavlayabilir.

    eğer transfer listesindeyseniz ve geceleri aniden bir ürpertiyle uyanıyorsanız. o fikret ormandır.
    korkmayın o sizi bulur.

    alıntı; (bkz: #57896227)

    hadi bakalım.

  • vodafone arena

    şarkıcı türkücü tribün ile başarıya ulaşmak hayal. bursaspor maçında dale cavese yaptılar maç 3-2 oldu. bu maçta dale cavese yaptılar bir baktık takım maç bitti sandı oyunu durdurdu. bu kulaklar 70. dakikada pınarbaşı duydu.

    laylay ile olmaz o işler. maçı sevemez kimse seni ile 3-0 yapamazsın. baskı ve kontrol ile yaparsın. 3-0'dan sonra ne yapsan olur zaten.

    topu kapana kadar ıslık, yuhalama. bu statta artık bazı baskı unsurları yerleşecek. şarkı türkü 75'lerden sonra belki, maçın gidişatına göre.

  • beşiktaş

    (bkz: entry nick uyumu)

  • beşiktaş

    biz iki sezon boyu bas bas bağırdık bu hakemler bizi doğruyor diye, bu hakemlerle ligler bitmez dedik. bu afedersiniz ama artık ağzımı bozacağım, amlarına koyduklarım bize çıkıp ağlak diyordu. kulüpleri hakemler ile kazandığı için hakemler mükemmel, eşsiz, harikuladeydi. biz dedik o adalet lazım olur diye. emreler çıkıp küfür ederken, kelle keserken has adamınızdı. melolar kart bile görmeden bileklere basarken has adamınızdı. koçum q17. adam senin takımının futbolcusuna değişik değişik hareket mi yapıyor? bas tendoma bak bakalım bu amına koyduğumun sünepe taraftar müsveddelerinden ses geliyor mu. adaletini siktiklerimden bak bakalım çığlık geliyor mu.

    daha dur bu takım sizin tendomunuza da basacak. gözyaşı eksik olmayacak o gözlerinizden. ligin boyu biraz daha kısalsın ben sizi o zaman göreceğim. yağmur duasına çıkar gibi dualara çıkacaksınız. niyet okuyup hakemlere baskı yapacaksınız. o hakemler artık kimin önünde düdük çaldığını bilecek. dün akşam bir tanesi öğrendi. kalanı da hafta hafta, üzerlerinde tepinile tepinile öğrenecek. bu takım onların üzerinden indiğinde biz çıkacağız. bunlar daha iyi günleriniz. biz hele şeref bey'e dönelim, size asıl o zaman gün yüzü yok. vodafone arena şampiyon olmadığımız sezona açılmayacak amk.

    o gözü kapalı kadının terazisinin kantarı götünüze girsin.

  • beşiktaş

    bu fenerliler de amma alıngan lan. laf da söylenmiyormuş baksana hemen gelmiş başarı taslıyor.

    kendimden bahsedeyim o halde. beş tane şampiyonluk gördüm, kutladım. (aslında altı ama ilkini hayal meyal hatırlıyorum.) ronaldo atarken de, sergen atarken de, koray atarken de oradaydım. serhat atarken de oradaydım. çok böyle makara yaptım, çok da makara konusu oldum.

    kaldıramıyorsan sarı lacivert bir oda yap birader, içine de takımdaşlarını doldur. daha ne yapayım senin güzel hatırın için?

    bu arada, iyi koyduk sahiden de.

    not: kimsenin de kümesine girip horozlandığım yok ha. size kalsa afedersiniz abi yendik ama kusura bakmayın, bir daha olmaz deyip önümüze bakmamız lazım. hahahah.

  • beşiktaş

    sanki bunlar fenerbahçe spor kulübü, galatasaray spor kulübü falan başlıklarına yazıyor da gelmiş buraya beşiktaş jimnastik kulübü'nün futbol takımıyla karıştırılır diyor. evladım siz hepiniz mi kendinizi zeki sanıyorsunuz?

  • reddedilince hemen vazgeçen insan

    yalnız ben bu duruma düşmemek için gidip kimseye bir şey bile teklif etmiyorum.

    ne de olsa reddedileceğim, ne diye bir de arkamdan böyle konuşturayım ki?

    lan tam öğrenilmiş çaresizlik asmdnbfgnsadf.