nlrms12
profili

  • tff'nin beşiktaş'ın fikstürünü sıkıştırması

    çünkü akıllı bıdıkçığım;

    6-7 kasım haftasından sonra milli araya giriliyor ve 8 kasım pazartesi maç oynatamıyorsun.

    bu nedenle perşembe günü avrupa maçına çıkacak galatasaray ve fenerbaçhe 7 kasım pazar, çarşamba günü avrupa maçına çıkacak beşiktaş 6 kasım cumartesi oynuyor. böylece adil bir fikstür dağılımı olmuş oluyor.

    bu kadar basit.

    biraz araştırsanız, 2 dakika kafanızı çalıştırıp mantık yürütseniz sonuca ulaşacaksınız ama bizim ülkede genel bir sorun bu maalesef.

  • türkiye'de 9 senedir şike olayına rastlamadık

    benim anlamadığım; zaten “şike yapmadık” diyen kafası çalışan 1 tane bile fenerbahçeli yok ki.

    tapeleri okuyup, aziz yıldırım’ın tarla savunmasını dinleyip, aykut kocaman’ın “herkes hız sınırını aştı zamanında ama radarı bize tuttular” itirafını duyup, şikeyi aklasın diye gelen yıldırım demirören’in bile “şike yok” diyemeyip “şike var ama sahaya yansımamış” açıklamasını gördükten sonra “biz şike yapmadık” diyenle zaten 1 gram zekası olmadığı için ben tartışmaya bile girmiyorum yıllardır.

    nihat özdemir herkesin bildiğini söylemiş. şaşılacak bir şey yok.

  • ali koç

    daha geçen sezon bu şahıs galatasaray doğranırken ve hakemler değişsin derken "hakemler hata yapabilir" diyip, galatasaray maçında bariz ve skandal bir hakem hatası ile beraberliği zor kurtarabildikten sonra ağlama emojisi koyup daha bu olayların üzerinden 1 ay geçmeden barkovizyon ile hakemleri şikayet etmedi mi?

    o gün zaten bunun tıynetini cümle alem gördü de. görmeyenler şu an yaptığı taraftarını aptal yerine koyan açıklamalara şaşırıyor.

  • 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçı

    büyük ihtimalle zerre varlık gösteremeden, 2-3 farklı bir mağlubiyet ile döneceğimiz maç olacak.

    galatasaray uzun süredir rezalet oynuyor. türkiye liginde rakipler beceriksizliklerinden ve galatasarayın adından korkup bunu cezalandıramasa da avrupada bu durum tam tersi oluyor genelde.

    hücum planımız yok, form durumumuz çok kötü, defansımız zaten evlere şenlik, beklerimizin kıçını kaldırmaya hali yok, orta sahamız zaten tam oturmadı... galatasaray bu maçta 1 puan alacaksa, o da maksimum, muslera sayesinde alır. o da formda olmazsa kıçımıza baka baka geri döneriz bu deplasmandan.

  • fatih terim

    kendi haline bırakıldığında başarılı olamayan hoca.

    gerizekalı rakipleri bu adamı kışkırttıkça kupa kazandığını daha anlayamadılar.

    fatih terim ilk yarı sonunda bu ligi çöpe atmıştı lan. çıkıp açık açık demişti "biz bu sezonu gerekirse çöpe atacağız ama kadromuzu yenileyeceğiz diye." sonra siz gittiniz bu adamı saçmalıklarınızla gaza getirdiniz.

    adam kupa seromonisinde sanki dünya kupası kazanmış gibi hırsla marş söylüyor. tabii ki sizin sayenizde, teşekkür ederiz.

  • fatih terim

    trabzonspor maçından sonra "hakemler de insan, hata yapabilirler" sözü ile kapağın kralını yapmıştır.

    öyle bir kapak yapmış ki burada götüne giren kapak ile algısı kapananlar "döneklik yapmış" bile diyebiliyor. ulan mal herif. resmen sizin o yaptığınız olayla dalga geçmiş "kesin sesinizi, zerre konuşmaya hakkınız yok" demiş herif.

    ama işte karşısındaki kişiler sığır olunca geçirdiği lafı bile idrak edemiyorlar. hahahahahahaha.

  • fikret orman

    sevgilin sana “10 bin tl kredi kartı borcu yapmışsın, nereye harcadın bu parayı?” diyor. sen de “hani beni sevdiğini söylüyordun, şimdi ne değişti?” diye kendini savunuyorsun.

    ilginç adam gerçekten. güzel mağduru oynuyor.*

  • 23 haziran 2018 almanya isveç maçı

    kontrol ettim spiker harbiden doğru söylemiş. isveç kalecisi robin olsen’in annesi de babası da danimarkalı ve kendisinin danimarka pasaportu da varmış. yani adam harbiden de kendi ülkesinde oynuyor.

    bu başlıktaki göt oluş sözlükteki yılın göt oluşu olabilir hahahahaha.

  • logan

    karabük'teki sinema salonlarında yer bulunamayan film. oğlum karabük lan burası. nasıl başardı bu film, bu şehirde kapalı gişe oynamayı beynim almadı.

  • 12 numara

    bi galatasaray'lı olarak yemin ederim yaptıkları logoyu ben bile beğendim. beşiktaş yarın çıksa "artık yeni logomuz bu" dese kimse sesini çıkartmaz.

  • bim ve a101'e yakın olan bir evde oturmak

    bim'e yakın olunca zaten otomatik olarak a101'e de yakın olacağın için kelime israfı içeren başlık.

    heriflerin ana stratejisi zaten bim'in karşısına dükkan açmak.

  • the boss of europe

    ulan bal gibi de bok gibi koreografidir. bunu söylemekte ne var allah aşkına bu kadar mı beyinsiz oldu bizim ülkedeki taraftar kitlesi.

    adama "koreografi çok kötü" diyorsun yazdığı cevap "siz avrupada 11 maç kazanamadınız, beşiktaş zaten avrupada yok, sizin taraftar takımı protesto ediyor ühü ühü..."

    yahu yazılan mesaj da, yapılan görsel de kötü olmuş işte, neyin tribindesin allah aşkına bu kadar abartmayın herşeyi.