bu konuda soylemek istediklerim bu kadar19
profili

  • ali palabıyık

    şahsi şovunu yapmak için sahaya çıkan br adet operasyon çocuğu.

    boey'in adamın formasını tutup bırakma süresi faule bile yetmez, hadi yetti desen kaleye var 60 metre, muslera da anında çıktığı için topa daha yakın. ne net bir faul var ne de bariz bir gol şansı. sana göre faulse bile bariz gol şansı denmesi mümkün olmadığı için maksimum sarı verebilirsin.

    sonraki hiçbir pozisyonu yorumlamaya gerek yok. orada kırmızı çıkmasa bu maç 7-0 falan biterdi çünkü. bu maça gitmek için evden 3'te çıktık, evimize şimdi girdik. sen şov yapacaksın diye günümüz berbat oldu.

    umarım bu yediğin haklar en acı şekilde senden çıkar.

  • kerem aktürkoğlu

    şenol güneş'in sırf alt ligden getiren fatih terim diye milli takımda oynatmadığı dönemde rezil olduk, kuntz kerem'i oynattı ve her maç üst üste gol atarak türkiye'yi elemelere götürdü.

    galatasaray'ın istisnasız her avrupa maçında fark yarattı.

    ligde yerlerde sürünen takımın tüm gol yükünü çekti.

    erken başlayan elemelerin de etkisiyle daha mart ayında neredeyse 40 maçı buldu ve alternatifi olmadığı için dinlenemeden devam ediyor.

    geçen yıla kıyasla frikikten veya kafayla da gol atacak kadar kendisini geliştirdi.

    xavi gibi bir marka kendisi hakkında "çok özel yetenekleri var, ona özel önlemler almak zorunda kaldım" dedi.

    ekşi sözlük'teki dalyarakların beğenmemesi için tüm şartları sağladı kerem. helal olsun.

  • 20 bin tl maaş almak

    5-10 bin lira kazananların "gayet normal, hatta az maaş" diyenlere sövmesine neden olan olay. 5 bin kazanırken ayda 2 bira içersin, 10 kazanırken haftada 2 bira içersin, 20 kazanınca ne birası aq ver ordan viskiyi diyorsun mekanda, ay sonunda aynı hesaba geliyor.

    maaş arttıkça hayat standardı artar. 10 bin kazanan kenara bin atıyorsa 20 kazananınca 11 atamaz. insan yaradılışı öyle değil. daha iyi ev, daha iyi mekan, daha iyi telefon, daha iyi tatil hep orda. her şeyin dahası var, kimse de peygamber değil.

    kredi kartımı, kiramı ve faturalarımı ödüyorum. ayda 3-4 gece dışarı çıkıyorum, yazın 1-2 tatil yapıyorum ve ay sonu 1 liram kalmıyor. borcum yok ama evim de yok, araba da şirketin. yani yarın bişey olsa çalışamasam bittim. bu kadar işte 20 bin lira maaşın sonucu.

    kredisini ödeyebilirim diye kurtköy'de 1+1 evde oturamam kimse kusura bakmasın. dünyaya 1 kere geliyorum, ölümden sonrası hikayesine de malesef inanmıyorum.

  • tüm felaketlerin başlangıcı olan o cümle

    "barı açıyorum, ayla'yla aramı düzeltiyorum, babamı da yanıma alıyorum olay bitmiştir."

  • tüm zamanların en iyi 3 sporcusu

    ilk sırası muhammed ali'ye ait olduğundan yoruma kapalıdır. ikinci sırası bana göre jordan'dır ama ikinci ve üçüncü sıralar kişiden kişiye değişebilir.

    her kim muhammed ali'yi liste dışı bırakıyorsa cehaletinden emin olabilirsiniz. bir daha hiçbir sporcunun asla yapamayacağı şekilde insanlık tarihinin gidişatını etkileyen bir sporcudur muhammed ali.

  • yazarların bizzat gördüğü siyasetçiler

    ortaokul sonu lise başı gibiydi sanıyorum, cem uzanla çak yapmışlığım var asdasssasakdskjds. gölcük meydanında miting yapmıştı, bitince de halkın arasına karışıp ona sarıl buna çak falan geçmişti aramızdan.

    hiç unutmuyorum herif baya yapılı, enerjik, yakışıklı bi tipti. kısa bir sürede parti kurup %7 civarı oy almıştı sanırım. aynı seçimde başımıza gelenlerin temel icraatının fakirden alıp zengine vermek olduğunu düşününce keşke cem uzan kazansaymış diyorum.

    adam yurt dışından türlü katakulli yapıp kazandığı paralarla, devletten 1 lira destek almadan ülkeye baraj yapmıştı be iktidar bile değilken. tamamen cebinden. şu an için ne kadar imkansız geliyor değil mi? şu an donumuza kadar alıyorlar, twitter'daki akpcocuklari hesabında gördüğümüz tipler hariç herkesi fakirliğe mahkum ediyorlar. devamında garanti döviz ücret vaadiyle inşaat yaptırıp bir de yol yabdık, hastane yabdık diye böbürleniyorlar. mazallah ceplerinden ülkeye bir çivi çaksalar ortalığı ateşe verirler.

  • hadise

    acilen müge anlı tarafından "senin götün yok! götün yok senin!" şeklinde azarlanıp squat yapmaya teşvik edilmeli.

  • ekrem imamoğlu

    16 haziran 2019 imamoğlu yıldırım canlı yayını genelinde destekçileri tarafından binali yıldırım'ı yerle bir edebilecekken etmediği yönünde genel bir kanı hakim.

    örneği şu entry'de: #91359593

    bunları söylemenin işe yaramadığını muharrem ince sürecinde apaçık gördük. bu cevapları verseydi burada kendisini sevenler ufff ne çaktı ne koydu diye yine birbirini gazlayacaktı, kararsız seçmenden ve mazbata sürecinde aklı karışmış vicdanlı akplilerden oy alma ihtimali sıfıra inecekti.

    imamoğlu yapması gerektiği gibi bir önceki seçimde kendisine oy vermemiş olan seçmene 20 senedir her chp adayının yaptıklarını değil sakin, kendinden emin, saygılı ve efendi duruşunu sergilemiş oldu. iyi de yaptı.

    işe yaramayan davranışı 10. kez hala istiyor olmanız sizi de o dalga geçtikleriniz kadar mal yapıyor. benden söylemesi.

  • esenyurt'ta bir vatandaşın erdoğan'a verdiği ayar

    mitralyöz reyisin mucizesidir. izlerken transa geçtim. 7 dakikada 20 konuya değinip 1-2'sinde gaza geldi diye oradan vurmaya çalışan aktrollere de götümle gülüyorum.

    "kendisi savaşsın" deyip saçmalamışmış, oğullarını kastedip heyecandan öyle diyor sonra düzeltiyor. yalan mı yarramın kafası? kılıçdaroğlu soyadlı asker varken erdoğan soyadlılar neden çürük? abd düşmansa neden erdoğan'ın varisleri eğitimini sağlık hizmetini abd'de alıyor? bank asya'ya para yatırdı diye hayatı kaydırılanlar fetöcüyken fetö için binlerce kişinin önünde ağlayanlar mı fetöcü değil?

    biraz şerefiniz varsa cevap verin dicem de, olmadığını cümle alem biliyor.

  • burak yılmaz

    son bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. son defa çal benim için.

    gs: not

  • fenerbahçe'nin küme düşmesi

    yurt dışı bahis sitelerinde 1'e 101 oran vermektedir. fenerbahçeli olsam 500 lira basardım. o rezilliği göreceksem bari 50 bin lira yıpranma tazminatım gelsin.

  • ersun yanal

    geldiği anda frey ibrahimovic'e, slimani ise mbappe'ye dönüşecektir. derhal gelsin.

  • 6 kasım 2018 schalke 04 galatasaray maçı

    %90 kaybedeceğimiz maç. porto bi saçmalık yapıp moskova'ya puan vermesin, bu akşamdan tek beklentim o. zaten yensek çıksak psg gelir, barcelona gelir rezil oluruz.

    bu kadroyla cl neyimize. tüm renktaşları mantığa davet ediyorum.

  • 1 eylül 2018 hotiç konkordato ilanı

    inşaat firmaları çöktü. giyim ve tekstil de ilk batacak olanlar. çaktırmadan gramaj düşüren gıda sektörü de batınca yobaz adam ümmetçiliğin yenilebilir bir şey olmadığını anlayacak.

  • burak yılmaz

    hakkında en iyi yorum geçenlerde yapılmıştı, kendisi çok gol atsın diye takımın genel gol sayısı düşer. etrafına zerre faydası olmayan bir golcüdür burak. negredo mu burak mı desen 50 kere negredo derim ve takımımın taktiğini negredo'nun üstüne kurarım. negredo 10 gol atar belki ama 5-6 asist ve 5-6 da asistin asistini yapar. burak 18 atar ama başka hiçbir bok yapmaz.

    ayrıca ucuz desen değil, genç desen değil, üstüne bir de senelerce anasına sövmüş bir tribün için sindirmesi zor falan. ne bileyim, saçma bir hamle bence bu.

    her şeyden öte şenol güneş denen aksi ihtiyar durduk yere negredo'ya bu kadar takmasaydı beşiktaş forvet almaya değil sadece mevcutlardan göndermeye çalışıyor olurdu. asıl tartışılması gereken nokta bu.

    not: gs

  • 12 şubat 2018 galatasaray antalyaspor maçı

    2004-2005
    2005-2006
    2006-2007
    2007-2008
    2008-2009
    2009-2010
    2010-2011
    2011-2012
    2012-2013
    2013-2014
    2014-2015
    2015-2016

    sezonlarında ali sami yen ve tt arena kombinelerini alıp tek maçı dahi aksatmadan gittiğim tribüne dursun özbek sebebiyle ara vermiştim. hikayesi uzun sürer, lafı uzatmayayım, "dursun gidene kadar maça gidersem..." şeklinde büyük konuşmuştum. artık dursun yok.

    bugün o gün, bu maç o maç dostlar.
    evime dönüyorum.

  • didier drogba

    zamanında necati ateş'in bile devre arası gelip şampiyonluk yaşattığını düşünürsek bu takımı seven koskoca drogba'yı çiçeklerle karşılarız. para pul tatavası yapacağını da hiç sanmıyorum.

    buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var.

    edit: entry'i tekrar okudum da necati hakkında olumsuz bir şey söylediğimi sanan olabilir diye çekindiğimden editleyeyim dedim. camiada onu benim kadar seven olmayabilir. 2004 kışında sami yen'de fenerbahçe'yi 1-0 yendiğimiz maçta kaleciyi de geçip golü attıktan sonra açık tribünde tellere tırmanmıştı ya, orda telin tam arkasında ben vardım. o tellere geliyor diye ben de gitmiştim, aynı tele asılıp gooool amk goool diye bağırmıştık birbirimizin suratına doğru. hey gidi.

  • beşiktaş'ın yedekleri vs galatasaray

    henüz topa değdiğini görmediğimiz talisca'nın senelerdir ülke futboluna damga vurmuş sneijder'le eşit katkıyı vereceğini, sabri'nin bile donunda sallayacağı düz adam beck'in 100 üzerinden 90'lık adam olduğunu, şu an satsan 15 milyon euro üzeri değeri olan bruma'nın müzmin yedek kerim'den daha aşağı bir futbolcu olduğunu, henüz yarım sezon maç yapmamış atınç'ın serdar aziz'den iyi olduğunu, muslera'nın 95 olduğu yerde tolga'nın 50'den fazla etmeyeceği gerçeğini unutmayı, necip'in 100 üzerinden herhangi bir değeri olduğunu vesaire kabul edersek beşiktaş yedeklerinin üstün geleceği karşılaştırma.

  • 18 şubat 2016 galatasaray lazio maçı

    ekşi duyuru'dan bihaber yazarların anasını siktiği maç. kombinenizin amına koyayım.

    skor taraftarı ibneler dinlesin; takım seneye de böyle olacak, o yüzden siktir olun gidin almayın kombine falan. bütün sene kafa sikmenizden de kurtulmuş oluruz.

    kodumun çakma galatasaraylıları sizi.