koalama12
profili

  • 14 eylül 2021 barcelona bayern münih maçı

    32 yaşındayım, şimdiye kadar yüzlerce maç izlemişimdir. hayatımda bu kadar kafa siken bir spiker ve yorumcu ikilisine denk gelmemiştim. emre sürekli aynı ses tonuyla, ara vermeden konuşuyor. bi sus nolur sus.

  • mert hakan yandaş

    tarih: 4 temmuz 2020

    yeni sezon için oluşturacağı kadro ve planlarla ilgili odasında çalışmakta olan fatih terim'in telefonu çalmaya başladı, gözlüklerinin ardından telefona bir bakış atan terim ekrandaki mhy yazısını görünce oturduğu yerden toparlanıp telefonu açmak için hamle yaptı.

    -efendim oğlum?
    -merhaba hocam, nasılsınız?
    -sağolasın iyiyim, sen nasılsın?
    -ben de iyiyim hocam sağolun. çok heyecanlıyım hocam ya küçüklüğümden beri hayalini kurduğum takımın formasını giyecek ve hizmet edecek olduğum için.

    hoca bir an duraksadı, gözlerini kısıp artık o konuşmayı yapmanın vaktinin geldiğini anlamıştı.

    -ben de bu konuyu konuşmak istiyordum oğlum senle.
    -hangi konuyu hocam.
    -önümüzdeki yıl galatasarayımıza hizmet edeceksin, ama formasını giyerek değil...

    mert hakan duyduklarına pek emin olamadı.

    -nasıl yani hocam, anlamadım.
    -diyorum ki senin galatasarayımıza hizmet edeceğin yer florya değil, hizmet ederken giyeceğin forma sarı kırmızı değil.
    -valla anlamadım hocam ya.
    -sen de tıpkı serdar abin gibi, tolga abin gibi , sadık gibi,sinan gibi sarı lacivert forma altında galatasaray şampiyonluğu için ter dökeceksin... şimdi emre'ye whatsappdan bi yaz, ağzını yokla. galatasarayla anlaşamadım falan de bakalım.

    mert hakan adeta şok olmuştu. ancak hocaya karşı da gelecek hali yoktu.

    -tamam hocam.
    -bu numaradan da bir daha beni arama. gerekirse ben sana ulaşırım. bak rodrigues de yanımda onun da selamı var.

  • yıldız tilbe'den cüneyt özdemir'e tarihi kapak

    ironi mi yapıyorsunuz yoksa gerçekten ciddi mi yazıyorsunuz anlamadım.

    koskoca söz yazarı demişler bi de. he amk he dahi anlamında kullanılan "de" ve "da" yı ayıramayan koskoca söz yazarı.

    ciddiye alınmaması gereken varoş gülünün yaptığı yorumdur.

  • 2 aralık 2018 maç sonu çalan kına müziği

    hayallerle hayatlar ne yazıkki farklı. sizin hayallerinizdeki, söylemlerinizdeki beşiktaş taraftarı sol-sosyalist görüşlü, kültürlü falan. ama gerçekte bu kadar ucuz işte. yani karşı tarafa kadın olmak imasında bulunarak laf soktuğunu ve bunun da çok ince ve zekice olduğunu savunacak kadar yozlaşmış. azcık kafanızı kaldırsanız göreceksiniz aslında.

  • fikret orman'ın skandal yıldırım demirören itirafı

    öncelikle (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)

    erman toroğlunun bu laflarına beşiktaş kanadından bir yalanlama geldi mi? ben görmedim. suç teşkil eden bir duruma ait elinde belgeler var, ve bunu kamu ve adalet ile paylaşmıyorsan en az sen de bu suçu işleyen kadar suçlusun.

    bu laflar erman toroğluna söylenirken ne düşünülüyordu? sırdaşlık mı? bir basın mensubuyla sır mı paylaşıldı? yoksa açık açık tehdit etmek amaçlı mı söylendi bu laflar? sadece soruyorum meraktan...

  • ekşi galatasaraylılar etkin whatsapp grubu

    maksadı ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmek olan takım taraftarlarının oluşumu.

  • 11 haziran 2017 kosova türkiye maçı

    melih gümüşbıçak'ın şimdiden ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebildiğim maç. sonuçta arda arda arda arda arda arda demekten mahrum bu akşam.

  • 38. vodafone istanbul maratonu

    3 gün önce güvenlik sebebiyle iptal edilen genelkurmay'ın 10 kasım buluşmasını hatırlatan koşudur. 15 kasım şehitlerini anınca, güvenlik pek sorun olmuyor sanırım.

  • 28 eylül 2016 beşiktaş dinamo kiev maçı

    ulan gol olmuş? ben nasıl bir linkten izliyorsam artık, henüz vodafone arena inşaat görüntüleri var. az önce beton mikseri, geri geri yanaşırken adamı eziyordu.

  • cemaatin bir öğrenciyi ele geçirme süreci

    babam öyle cemaatlere, gizli saklı işlere pek aklı eren bir adam değildir. ortalama bir işçi çocuğu olarak büyüdüm ben. derslerim de gayet güzeldi. başarılı bir öğrenciydim. bizim zamanımızda 8.sınıfta girilen lgs isimli bir sınav vardı. okuldaki din kültürü öğretmeni de bir şekilde babamı ikna edip bizi anafen dershanesine görüşmeye gönderdi ben 7.sınıftayken. "-siz gidin yardımcı olacaklar ben görüştüm" dedi. haftasonu bindik minibüse gittik babamla. gittiğimiz gün deneme sınavı vardı, başarılı olanlara belli bir miktar indirim yapıyorlar. biz de dedik herhalde bu sınava sokacaklar. ancak öyle olmadı. girer girmez bize ücretsiz olarak burs vereceklerini söyledi badem bıyıklı dershane müdürü. biraz konuştuktan sonra vs. babam kıllandı. kapıdan giren herhangi bir adamın oğluna neden %100 bursla dershaneye alıyorsunuz dedi. işte başarılı öğrenciler için, siz referansla falan geldiniz diye geveledi adam bi ton ağzında. babam kabul etmedi, çıktık dershaneden. paramızın yeteceği 3.sınıf bir dershaneye kayıt yaptırdık o gün.

    okula döndükten sonra da din öğretmenim benimle hiç konuşmadı, ben konuşmaya çalışsam da cevap vermedi. o dönem bütün dersleri 5 olan ben, din kültürü dersinden 2 ile geçtim. sınav kağıdını görmek istedim, göstermedi bile.

    biz orda kabul etmiş olsak bu durumu belkide lise, üniversite vs. hep bunların yanında yer bulacaktım kendime minnet duygusu yüzünden. ve belki şuan mozambikte cemaat okullarında öğretmendim ya da bir devlet kurumunda militandım. allah korumuş.

  • 15 mayıs 2016 akhisar belediye galatasaray maçı

    banane ulan şampiyonluktan falan, oturup galatasaray'ın maçını izleyeyim diye açtım televizyonu. maç öncesi topçular ısınıyor. ortalama 1000 kişi falan var tribünlerde. müzik olarak da dale don dale çalıyor. o kadar uzağız gündeme falan. dale ne lan?

  • 30 kasim 2015 gs'in hükmen mağlup sayilmasi

    yeter artık yeter nolur git hamza.