mangoluoralet21
profili

  • 18 mart 2024 trabzonspor paylaşımı

    yönetimi ne ki taraftarı ne olsun tadında enfes bir açıklama olmuş. stadı boşaltsa o suları atamayacak, maç da 2 - 2 olmayacaktı. ya da ceza sahasında yanan meşale varken oyunu durdursa gol olan frikik olmayacaktı. bunları koymamışlar.

    hepsini geçtim kurallara göre hükmen kazanmamız gereken maç bu hale geldi.

    ulan size 5 atsak bu kadar keyiflenmezdim, heveslendiniz de çaktı ya bats, böyle daha iyi oldu.

  • psikolog kadının ayrılığını ifşa etmesi

    parasız erkeği yalnızca annesi sever tezini bir kez daha ispatlayan über olay.

    bu arkadaşımız ortaokul mezunu cahil, vasıfsız bir müteahhit olsaydı ve altında bmw olsaydı olay böyle sonuçlanmazdı.

  • tcdd'de görevde yükselme sınavında sorulan soru

    viki: ravza-i mutahhara, medine'deki mescid-i nebevî'nin içinde, islam dini peygamberi muhammed'in mezarından minberine kadar olan özel yerdir. riyazul cenne yani cennet bahçeleri olarak da bilinir. ravza bahçe anlamındadır.

    şüphesiz ki demiryolu taşımacılığı için bilinmesi gereken temel taşlardan biridir. bunu bilmeden hangi gafil tren işlerinde çalışabilir?

    edit: bir çaylak arkadaştan mesaj gelmiş, olduğu gibi kopyalıyorum. bilmediğimiz bir şey anlatmıyor ama yine de önemli.

    "ben bu mulakatlara giren biri olarak gerçekleri anlatayım size burdaki olay tamamen torpil arkadaşlar sorular falan hikaye sorular absürt zaten bildin bilmedin hikaye
    olay ne peki bir memursen var bir de diğer sendikalar
    birleşik taşımacılık sendikası dediğimiz chp tarzında olan karşı sendika memurseni hepimiz biliyoruz
    bu sınavlarda 100 de alsanız memursenli değilseniz torpiliniz yoksa yükselme sınavını kazanamadınız net olan bu benim başıma gelen de bu
    50 küsür kadro var normalde ilk 5 e girecek puanım bu yüzden gitti yedek bile olamadım 60 sınav barajıydı o 60 alanlar ünvanları alacaklar şu an nasıl olabiliyor anlamıyorum şu an yaptığı işi beceremeyen insanlar biliyorum arkadaşlarımı biliyorum adamlar yükselecek akıl alır gibi değil 2 gün sonra bu adamlar müdürlüğe doğru gidecek senin başına gelecekler
    sonra insanlar neden memursen e üye oluyorlar işte bunun için diyeceksiniz ki sen doğru yaptın memursene üye olmadın baskıya karşı çıktın falan sabaha kadar karşı çıkalım hep zarar sistem bu şekilde ben de memursene geçiyorum bundan sonra enayi miyim lan ben"

  • yazarların favori f1 pilotları

    latifi...

    gitti gideli hiçbir yarışın zevki yok, macerası yok. tekdüze giden yarışta dümdüz yolda bam diye duvara girerdi aslanım benim.

    özlendin reyis.

  • kız arkadaşının yanında ağlayan erkek

    ağlamayın erkek dostlarım ağlamayın.

    artık evrimsel sürecin sonucu mudur bilmiyorum ama bir kadının ağzından yanımda ağlayabilirsin, sorun değil gibi şeyler duyarsanız bile ağlamayın. direkt olarak size karşı saygıları yitiyor. bu hatayı ben birkaç kere yaptım, hepsinde sonuç aynı oldu.

    sonuçta mağaradan çıkalı şurada 12 bin yıl oldu, sert, sağlam, güvenilir, güçlü gözükmek zorundasınız. gidin psikoloğa ağlayın, anlatın ama bir kadının yanında ne ağlayın ne de duygusal travmalarınızı anlatın.

    çizgi filmlerdeki gibi kafanıza acme örsü bile düşse, kalkıp hiçbir şey olmamış gibi davranmanız lazım. çok ağlayasınız varsa için ve yalnız ağlayın.

    edit: gelen mesajlardan sonra bir şeyi açıklamam gerektiğini hissediyorum. siz kadının yanında ağladınız diye kadın düşünerek "hmm bu güçsüz, saygımı yitireyim" demiyor. nasıl daha önce ona verdiğiniz güven sözlerinizle değil hareket ve duruşunuzla olduysa, benzer bir içgüdü ile kaybediyor bunu. yani kadına da sorsak yok yahu saygımı, sevgimi vs. ağladığı için yitirmedim der ve bu söylediği doğrudur da. bu bir karar değildir kısacası.

    edit 2: bir şeyi daha eklemem gerekiyor. ailenizden bir kayıp yaşarsanız, toplum içinde ağladığınız gibi şeyler direkt olarak bu tanımlamaya girmiyor. onlar başka durumlar. benim kastım baş başayken ve duygularınızı, geçmişinizi açınca olan.

  • 8 şubat 2024 rte'nin buyruklara başlaması

    bekçilerin eline birer parşömen verip mahallenin ortasında fermanını okutacak reyis yakında.

    zaten cülûs dağıtır gibi satranç ve çay atmışlığı var, sorun olmaz.

  • 30 aralık 2023 süper kupa soruşturması

    arap'a tepki gösteren herkesi içeri alacaklar sanırım.

    şu hızlı hareketi sınırları korurken de göreydik keşke yüce bürokrasimizden. ortada bir nefret varsa bunu siz yarattınız, önceden araplar olsun olsun sevilmezdi ülkede, şimdi nefret objesi oldu. tebrikler.

  • sebastian szymanski

    bir gün aç kalırsan sana yemeğim var, bir gün sokakta kalırsan sana yatacak yerim var, sevgilin aldatırsa dinleyecek kulağım var.

    ne derdin varsa arkanda ben ve koskoca fenerbahçe ailesi var.

  • tiktok'ta osuran kadını izleyen 1200 kişi

    ben başta tiktok'tan çok rahatsızdım ama artık değilim. yıllardır bizim milletin ne olduğunu her yerde anlattım ama insanlar halkı aşağılıyorum sandı, tiktok sağ olsun gösterdi benim anlatamadıklarımı.

  • israil protestosu için bayer ilaçları atan eczacı

    o firmanın ilaçlarını satarak kazandığı para ile aldığı ev, araba, yazlık varsa onu da ateşe verirse samimiyetine inanabilirim.

  • ab'nin aids'li haiti'lileri türkiye'ye göndermesi

    bu geri kabul anlaşması sevr'den beter şartlara sahip sanırım. hadi diyelim ülkesinde savaş olan adamı oraya sınır dışı etmedin keza can güvenliği yok. lan haiti ne alaka? savaş mı var? türkiye'ye sınır komşusu mu?

    amk ülkesinden türkiye'ye yürüyerek gelme şansın bile yok lan, kara bütünlüğü olmayan yerden geliyor adam.

    bir şekilde avrupa'ya kendini atan herhangi bir ülkenin vatandaşı nereden geldin sorusuna "türkiye" cevabını veriyor ve sorgusuz bizim ülkeye gönderiliyorsa durum bizim bildiğimizden de beter demektir.

    bir 50 yıl daha yaşarsam ne karşılığında bu ihanet ettiğinizi elbet öğreniriz. dünyanın göt deliği olma yolunda hızla ilerliyoruz.

  • 21 ağustos 2023 faik öztrak açıklaması

    yerel seçimde erdoğan yeter dense ne değişecek tam olarak sayın öztrak? devleti belediye başkanları mı yönetiyor? altı üstü yapacağınız park, ulaşım, asfalt falan.

    bir sürü chp'ye oy veren insan seçimden sonra gerçek yüzünüzü, çeşitli ortayolcu laflarla üstünü örtmeye çalıştığınız gizli ajandanızı çözdü ve sizler bunu ya anlamadınız ya da umrunuzda değil.

    ben artık sizin yüzünüzü görmek ya da verdiğim bir oy yüzünden beni "garanti" görmenizi istemiyorum. kazanılacak seçimi kaybettiniz, bir tane istifa gelmedi, partide bir tane onurlu insan yokmuş demek ki.

    bakalım yerel seçimde neler olacak.

  • tutanakları getirseydik seçimi alırdık

    yapsaydınız?

    türkiye'nin en eski ve belki de tüm illerde örgütlü tek partisisiniz. bürokrasi ve zenginlikten yana hiçbir sorununuz yok.

    bir laf vardır, çaylar içilmiş götler sikilmiş diye. olan oldu, bu saatten sonra bari susun da küfür yemeyin.

    düz vatandaşların sandık sandık koşturduğu ortamda benim yaşadığım bursa'da merkezde bir okula sandık başına 3 müşahit verirseniz buna ancak şov derim ben. kırsala, doğuya yapacaktınız örgütlenmeyi.

    edit: hızımı alamadım. eğer böyle bir durum varsa, kanıt da varsa en azından makul şüphe varsa konuyu yargıya neden taşımıyorsunuz? yargı adil, özgür vs diye düşündüğüm için söylemiyorum, en azından gerekeni kağıt üstünde yapsanıza?

  • ümraniye'de bıçaklanan motosiklet sürücüsü

    videoya bakmadan saç traşını tahmin ettiğim bir barzo tarafından gerçekleştirilmiştir.

    bunların hepsi nasıl bir model olabilir anlamıyorum?

    saçını böyle kestirenleri direkt asit havuzuna atsak ülke bir gecede çağ atlar.

  • nilüfer müzik festivali'nde alkolün yasaklanması

    cumhuriyet gazetesi "tehlikenin farkında mısınız" diye manşet attığında kemalistlerle bütün ülke alay etti, özellikle liberal tayfa islamcılarla beraber kol kola çok mutluydu askeri vesayeti devireceğiz diye.

    buyrun, devirdiniz, afiyetle yiyin şimdi.

    edit : kamp serbest, alkol yasak.

    buradan tüm gençlere sesleniyorum, içip sapıtmayın. bakın içmeyin demiyorum ama alan dışında bağırmayın, olay çıkarmayın çünkü adım gibi biliyorum bunların trolleri balat civarında fink atacak, hatta bekçilerin bile talimat aldığını düşünüyorum. sokağa işeyen, bağıran, kavga çıkaran herkesi videoya çekip "bakın, görün" diye servis edecekler, buna imkan sağlamayın.

  • 20 ağustos 2022 antalyaspor trabzonspor maçı

    arkasından gelen var mı diye kontrol edip, dirseklerini kaldırıp, adam geldiğinde de darbe yapacak şekilde sallayan oyuncunun kırmızı görmediği maçtır.

    geçen seneki tiyatro devam etmekte.

    edit: bakın trabzonsporlu olmak bambaşka bir kafa, adamın açık dirseğe koşup çarptığını iddia ediyorlar. başka da diyeceğim yok.

    edit 2 : vitor'un hareketi sarı kart, ona yapılan da penaltı. biz dürüstüz, dirseğe kafa attı demeyiz.

  • netflix'e spotify'a beinsports'a para veren insan

    dün itibariyle artık bein'e de para ödüyorum.

    lan işten gelmişim, kafam pert. bir zevkim var uzanıp maç izleyeceğim, o da ne; ip tv cortlamış, açılmıyor.

    ya dedim aylık 100 lira vermemek için çekilecek çile mi bu, alın ulan lanet araplar 100 tl veriyorum size bana maç satın.

    4k olmasa da yakın çözünürlükte yağ gibi aktı uygulamasından girince, umarım derbi günlerinde bu da patlamaz, artık patlarsa eski sistem radyoya döneceğim ne yapayım.

  • finlandiya başbakanının skandal kıyafeti

    festivale giden, 8 euroluk elbise giyen bir başbakan.

    bizim sınavımız bu kadar zor olmak zorunda mıydı...

  • almanya'da kölelik var diyen gurbetçi

    (bkz: #140906490)

    tekrar yazmama gerek yok. çalışana anca ekmek var hacı burada, yanına domatesi alamıyorsun...

    gerçekten artık sinir uçlarıyla oynuyorsunuz insanların.

    edit: en son haber gibi bir saçmalığın yorum kısmından noktasına virgülüne dokunmadan aldığım yorum;

    "yürü git hirt, 340 saat calsitiysan mesai saati ücretini almisindir . burada ek çalışmaya babayı veriyorlar."

    edit 2: bir başka yorum;

    "dogru söylüyor gelin de görün anlarsınız oradadaki hayatı çalışmayana para yok"

    çalışmayana para yok? herif para alabilmek için çalışmaktan şikayetçi. lan biz nasıl bir günah işledik?

  • mendil satan adamı susturmaya çalışan gurbetçi

    97 yılında doğmuş adama 90 yılında olan olaylar yüzünden laf eden bir adet orospu çocuğu içeren olaydır. ki anlattığı şey de yalan.

    yani bu şerefsiz gavatın mantığına göre geçmişte olan kötü olaylar yüzünden mendil satan herifin çıkıp hiçbir şey eleştirme hakkı yok.

    yemin ediyorum bir gün öyle birine denk geleceksiniz sokakta, o ağzına telefon sokulandan beter olacaksınız. milletin iyice canına tak etti, birinizi öldüresiye dövecekler az kaldı.

    edit : google'a 1997 ekmek fiyatları yazınca milliyet'in bir haberine ulaşılıyor , 210 gram ekmek 15 bin liraymış. yani üstteki haysiyetsiz yalancının dediği fiyatlarda değil.

    gerçekten yalan bunların ağzına kamp yapmış.

    edit 2: yalancıyla uğraşılmıyor gerçekten, son editim ben yıldım. yalanı ortaya serilince o yalanı hiç söylememiş gibi girideki tarihleri ve fiyatları değiştirmiş. arsızlık had safhada, gerçekten denecek bir şey yok artık.