hikaye dinleyen tuzluk10
profili

  • arda güler

    biri über olmak üzere 2 gol atıp leş takımını kurtaramayan yetenek.

    oynamaya çalıştığı oyun bitti eleştirisine kesinlikle katılmıyorum.

    bu eleştirinin sebebi sürekli ayağına topu isteyip sürekli içe kat edip, ayağında topu fazla tutup şut, kilit pas, verkaç kovalaması.

    modern futbolda böyle bireysel bir oyun var mı? arsenaldeysen madriddeysen citydeysen atleticodaysan ajaxdaysan lyondaysan yok.

    peki arda neden böyle bireysel oynuyor? çünkü takımın kalanı 2 pas ya-pa-mı-yor.

    bu takıma bugün cityden bernardo silvayı koysan citydeki gibi mi oynayacak? bakacak takımda tek yetenekli adam kendisi, diğer sığırlara topu verince kara deliğe girmiş gibi top yok oluyor. o da çalıma şuta kilit pasa oynayacak, o da topu ayağında tutacak mecbur. yetenekli adam topu kütüklere niye versin?

    bruno fernandes eriksen de brune luka modric pogba... vs modern elit playmakerların hepsini bugünkü fb'ye koy onlar da mecbur arda gibi oynayacak.

    (arda bu seviyede demiyorum onların oyun tarzı arda gibi olacak diyorum)

    sürekli yan pas geri pas yapan yeteneksiz kabız leş futbolcula dolu bir takımda oynuyor arda.

    insanlar sanıyor ki arda -uç bir örnek olacak ama- city'e gitse böyle oynayacak, de bruneye pas vermeyecek haalandın koşusunu gördüğü halde şut çekecek, grealish'le verkaç yapmak yerine çalıma girecek. ilkaydan her dakika ayağına top isteyecek.

    ulan arda topu ayağında fazla tutuyor çalıma giriyor bireysel oynuyor da napsın bu çocuk, mert hakan sığırına irfana topu atsa ne atmasa ne. valencia zekasızıyla pedroyla üçgen mi kursun bu çocuk? tabi açıyı buldu mu çakacak uzaktan.

    arda 2000'lerin orta sahaları gibi değil, modern playmakerlar gibi de oynar ama takım çemişgezek seviyesinde olunca arda da takımın messisi gibi oynamak zorunda kalıyor.

    not: ardanın attığı kilit pasları görüp emre mor zekasızı gibi futbol zekası düşük sokak futbolcularıyla bir tutmak büyük hata.

  • arda güler

    müptezellerin yeni hedefi.

    en son marcao'nun kim min jae'den iyi olduğunu savunacak kadar kör ve gerizekalı şeyler söylüyordu bu aptal müptezel primatlar.

    marcao bavulunu toplayıp köyüne döner yakında, ispanya gibi yumuşak bir lig bile 3 gömlek büyük geldi herife. küme düşecek takımda oynayamıyor. kim min jae'yse yazın 50 milyona reale gidecek muhtemelen. daha yüksek paralar da konuşuluyor ama 50 daha realist olur.

    aynısını daha önce ndiaye ve eljif elması karşılaştırıp yaptılar. transfer şikesi diyecek kadar aptallaştılar. ndiaye 1 sezon plde küme düşen takımında yedek oturdu, şimdi adanada kebap gömüyor.

    eljif elmas seria a şampiyonu, şampiyonlar ligi çeyrek finalisti takımın dinamosu oldu. uzun zaman sonra şampiyon kadroda banko oynayıp napoli tarihine geçecek bu oyuncular.

    neyse efenim ardaya gelelim;

    şimdi de aynı düşük zekayla ardaya sallıyor bu aptal müptezeller.

    daha kaç defa göt olacaksınız oğlum.

    bir futbol tanrısı olsa bunların ağızları ve götlerini yer değiştirecek kadar çarpmıştı. rezil olmaya doymadılar.

    allahtan avrupa piyasası var da neyin ne olduğunu görüyoruz.

    fenerbahçede şampiyon olur olmaz bilemem, başka bir bahtsızlık bir salaklık var bu kulüpte, kötü yönetiliyor o kesin, ama bildiğim tek şey var arda gittiği takımda şov yapacaktır.

    primatlar ardadan 7 yaş büyük 25 yaşında "genç" yetenek hayri poterlarını övmeye gidebilirler.

  • jorge jesus

    jesusun hiç suçu yok arkadaşlar. alt tarafı 10 kişilik bjkden ve gsden kendi evinde 3er tane yedi bunak orospu evladı.

    suçlu çim bakım görevlisi.

    not: sezon başını sikeyim, sezon başı fatih terim de yönetse bu takım iyi oynuyor amk. anlayın şunu.

  • ertem şener

    maçı arka planda açınca podcast oluyor, ne pas anlatıyor ne şut.

    not: sanırım messinin babannesi kaşarmış.

  • 8 mart 2023 bayern münih psg maçı

    şu siktiğimin takımına forvet almaktan 2 orta saha alamadı arap.

    git pilav avuçla şl senin neyine la. sadece pl'de şu psgden daha iyi orta sahası olan 5-6 takım var.

    yıl olmuş 2023 hala orta sahada veratti. vizyonsuz arap. koca psg'yi anadolu takımı mühendisliğiyle yönetiyor.

  • parol yazan meslek grubuna 20 bin tl maaş ödemek

    tıp fakültesi herkese açık, yks'ye gir 6 yıl oku, tus'a gir sen de parol yazıp 20 bin al kardeş.

    tutan mı var?

    tanım: troll başlık.

  • 25 haziran 2022 putin'in acilen kremlin'e geçmesi

    litvanya'ya girecek olsa birden gökten vahiy inmiş gibi acilen saraya mı geçecek amk adam.

    aynen kardeşim peterburg'da toplantıdaymış birden telefonu çalmış genelkurmay başkanı "paşam sarayda buluşup litvanyaya girmeyecek miydik ben 2 saattir buluşma yerinde bekliyorum" demiş. putin de "ulan o bugün müydü, litvanya mevzusu aklımdan tamamen çıkmış ya dur hemen geliyorum" deyip yola çıkmış.

    darbe istihbaratı aldığı konuşuluyor, bir diğer tahminim de bürokrasi veya askeriyeden üst rütbeli birinin öldürülmüş olması. bakalım.

    not: ayrıca 6 arabalık konvoy mu olur, pis kafirler. müslüman olsalar böyle mi olurdu, konvoy dediğin şöyle minimum 100 mercedeslik olacak. rusyanın itibarı yerlerde. bildiğim kadarıyla eski bir binada kalıyorlar şöyle kremlini yıktırıp malum şirketlere ihale vereceksin mis gibi betondan bina dikecekler. valla bu rusya hiç iyi durumda değil.

  • vitor pereira

    valla fenerbahçe taraftarı öyle aptal öyle embesil dalyaraklarla dolu ki şaşırıyorum. koduğumun aptal primatları. ne vardı sanki babadan başka takımlı olsaydık da şu geri zekalı tayfanın entrylerini görmeseydik.

    beyninize sokayım fatih terimcilere bile razıydım şu primatlar yerine.

    utanıyorum amk sizden ya. valla yemediğiniz td yemediğiniz futbolcu kalmadı it herifler sikip attınız 10 yılda takımı piçler, çok sinirliyim. siktiniz takımı siktiniz öldü kulüp tamam yeter daha ne kurcalıyonuz amk salakları. bitti bitti dibini sıyırdınız aptal sokuklar.

    adam 6 maç 5 galibiyet 1 beraberlikle devam ediyor. bu sığırlar da hiç maç kaybetmeyeceğiz sanıyor. senin spor algına boydan gireyim huur evladı.

    "gostovoyo soğ boko çokmoloydo" hayır beke değil senin götüne boydan sokmalıydı gustavoyu. koduğumun çakma gurdiolası. aptal piç.

    siktirgit al 100 bin tlye sertifikanı geç siirtsporun başına sal bizi sal artık amına kodumun aptal piçi.

    sal bu takımı sal, bir de taktik yazmış sinirden kendimi sikeceğim aptal ergen piç yeter lan.

    amk habeş maymunlarını mutlu edemezsin ki sikikler 20 maç kazansan 21.de olmaz bu takımdan diye homurdanmaya başlıyor. geçen sene pompaladıkları olumsuz hava olmasa min 1 maç kazansak şampiyonduk.

    ama olur mu, bu aptal orospu çocukları rahat bırakır mı tabi. sikmeden rahat edemiyorlar. önce takımın anasına varana kadar sikip keyif sigarası yakmazlarsa rahatlayamaz itler. sikip atacaklar sonra oturup serdar ali çeliker izleyip "baba sutoper" diyip orgazm olacak orospu çocukları.

    fenerbahçe kapanmadan rahat etmeyecek piçler.

    koduğumun sığırları lütfen salın lütfen ya. yalvarırım siktirin gidin 1 sezonluk united falan tutun. bakın aramızda para toplayalım sarı lacivertli kanaryalı başka takım kuralım yeter ki siktir olup gidin. lütfen yalvarırım orospu çocukları artık gidin. çünkü ortada sikilecek bir takım kalmadı, 10 yıldır takım bırakmadınız. lütfen salın.

    rezil bir kitle ya, taraftarı hariç bu kulübe aşığım ama taraftarı görünce kendimi kesesim geliyor. böyle embesil bir kitle yok yok.

    not:sözlük tarihinin en küfürlü entrysini yazdığım için özür dilerim, normalde valla böyle bir insan değilim gayet sakin küfürsüz konuşurum ama delirttiler. lanetlenirsem lanetleneyim ama bu aptal orospu çocuklarına sabaha kadar sövsem için soğumaz. nefret ettirdiniz taraftarlıktan da takımdan da. size boydan gireyim şerefsiz sikikler.

  • edinson roberto cavani gomez

    lan anlamıyorum sizi ya, çok aptalsınız lan çok. boktan bir ligimiz var. bu ligde şampiyon olmak için öyle 9 milyon alan falcaolara, 10 milyon alacak cavanilere, van persielere falan gerek olmadığı kaç sörloth daha gelip boktan ligimizin içinden geçince anlayacaksınız???

    hayır yani sörloth'un gomis'in valencia'nın yapamadığı ne bekliyorsun bu cavani'den, 60 gol mü atacak. gelse kaç gol atacak amk? maksimum 25-30. ee adamlar bunu sörloth denen dallamaya o ücretin 1/10'unu vererek de yaptılar zaten. gomise 2 milyon verip 30 gol attırdılar, aboubakar neredeyse yol+yemeğe oynuyordu lan. boupendza adını dahi bilmediğim bir ligden gelip götünü kaşıya kaşıya gol kralı oldu bu ligde. dümdüz bir oyuncu olan larin bile 20 gol attı. vedatı zaten biliyoruz.

    bak kendi takımımızdan örnek vereyim de anla. yunanistanda kimsenin takmadığı pelkas burada alex muamelesi görüyor. anladın?

    sen ligini ne sanıyorsun amk. akşam altay'la oynayacaksın altay'la.

    altay'ı da yenmek için cavani'ye ihtiyacın varsa siktirgit zaten senin büyüklüğün falan kalmamış.

    malatyaspor'a, konyaspor'a, hatay'a gol atmak için cavani'ye mi ihtiyacın var lan?

    bak adamlar seni kadıköyde mustafa muhammed denen gencecik bir çocukla devirdiler, cavani olmadığı için mi yenildik sence o dandik maçta???

    adamlar aboubakar'la, sörloth'la, gomis'le şampiyon oldular. hepsi maksimum 2 milyon euro alıyordu.

    boktan ligimizde o teneke kupayı kazanmak için iyi bir taktik artı valencia bile yeterli amk. iddia ediyorum valencia zaten 20-25 golü geçer. (geçen sene beden eğitimi hocası erol varken kamp yemeden 12 gol 5 asist yaptı, bu sene sakatlanmazsa 20 gol rahat atar)

    artı 5 gol için de senelik 10 milyon verecek kadar aptal bir yönetime sahipsek takımı kapatalım. yönetimde bu potansiyel var o yüzden umarım cavani rest çekip gelmez.

    bak futbolla kafayı yemiş fanatik. ligimiz boktan, kupamız teneke, şampiyonlar ligi artık hayal. kapiş? tarladan hallice sahada ayağa dalmaktan ve 10 kişi defanstan başka bir bok bilmeyen takımlara karşı kaleye 2 top yuvarlamak için cavani'e ihtiyacımız yok.

  • 28 temmuz 2021 fenerbahçe pec zwolle maçı

    valencia varken yıldız golcü arayan yönetimin aklına şaşayım, bu adam az uzun az kalıplı olup aynı şekilde oynasa yere göre sığdırılmaz, sırf vücut yapısından dolayı ciddiye alınmıyor. şu adamın oynadığı topun çeyreğini falcao falan oynasa el tigre dite tag'ler açılır, taraftar mest olurdu.

    mis gibi golcü oğlum işte, sanki premier lige golcü arıyoruz, dandik bir ligimiz var, malatyaya karşı falan oynuyoruz amk.

    türkiyede vagner love, aatıf falan o fiziklerle gol kralı oldu, valencia tertemiz golcü, yaptığı defansa paralel koşuları, tek vuruşları göremeyen kördür. kim gelirse gelsin ilk tercih olmalı.