k 1 f29
profili

  • migros'un patiswiss ürünlerini geri çekmesi

    umarım komple kaldırırlar. böyle ego sahibi, kendini allah sanan insanların bu şekilde dibi görmesi beni mutlu eder. müşteriyle, halkla düzgün konuşacak önce!

  • kız arkadaşını paraya satan youtuber

    çok afedersiniz, videoyu izlerken utandım, yerin dibine girdim. ağlıyormuş gibi garip hareketler, kız arkadaşının yüzünü gösterecekmiş falan filan. lan oğlum, 2100 kişi bu salağı neden takip ediyor ve izliyor? ara gaz verecekmiş. bu yüzden salağa para gönderiyorlar. lavuk da ağlıyor. küfür edecektim ağız dolusu ama etmiyorum artık.

    (bkz: tiktok yasaklansın kampanyası)

    edit: tekrardan çok özür diliyorum, 256 bin tane salak bu şahsı takip ediyormuş. allah akıl fikir versin cümlemize.

  • yere çöp atana para cezası kesilsin kampanyası

    desteklediğim kampanyadır. devlete de bir gelir kapısı daha olur. tespit edilenlerden 1500-200 alsınlar işte.

  • kk'nun hatamız olduğunu düşünmüyorum demesi

    umarım ölürsün de cenazene katılan olmaz hain herif. ssdece hükümete hizmet ediyor. hatta bence halka da kızgın olduğu için aklınca ders vermeye, beni seçmediniz bakın noldu demeye getiriyor.

  • insanların zamlar karşısında çıldırmaması

    kadın diyor ki 36 yıldır kiracıyım, ağzımda diş yok, oturduğum ev rutubetli ciğerlerim hasta oldu ama oyum reise, allah başımızdan eksik etmesin.
    yani bu kafayı değiştirmek çok zordur. onlar aç yatar. olan sana bana olur.

  • türk insanının yere çöp atma sebebi

    yere çöp atan insan cahil, sorumsuz, düşüncesiz, pis ve arttırıyorum; vatan hainidir. işlerine gelince milliyetçiler ya, ne derler? vatan namustur, vatan anamızdır. ulan insan namusunu kirletir mi kendi elleriyle?
    insan vatanını temiz tutar. ona gözü gibi bakar. atılan çöpler orman yangınlarına, kötü kokulara, çirkin bir görüntüye sebep oluyor. denizlerde balıkların bile toplu ölümüne yol açıyor. ne kadar kötü bir şey. bunu yapan insanın gözümde pkklı bir teröristten farkı yoktur.

  • uefa'nın final maçı günü taksiye binmeyin duyurusu

    ülkemiz adına utanç verici bir olay. resmen dolandırıcı demişler bize ki haklılar da. allah belanızı versin amk dolandırıcıları.

  • kemal kılıçdaroğlu yüzünden seçimin kaybedilmesi

    çok üzücü oldu. mansur yavaş'a kürtler de oy verecekti. hepsi vermese bile yarısı mecburen oy verecekti. kararsız seçmeni de alacaktı arkasına. akp'ye oy vermek istemeyen, ancak mansur aday olursa oy veririm diyen yüzbinlerce insan vardı. onlar da gitti kemal yüzünden tayyip'e oy verdi. yani bu seçim gerçekten de rahat kazanılmış bir seçimdi. kemal kılıçdaroğlu aday oldu ve seçimi kaybettik. bu şöyle bir şey; final maçı oynuyorsun. elinde messi var ama yedek bırakıyorsun. yerine de serdar dursun'u alıyorsun ve maçı kazanmayı bekliyorsun fakat yeniliyorsun.

  • 28 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun kazanma ihtimali

    imkansıza yakındır fakat imkansız değildir. allah yardımcımız olsun da kazanalım. inşallah allah yüzümüzü güldürür bu gece.

  • rüyada erzurum'da deprem olduğunu görmek

    (bkz: olmamış olaylar hakkında olmuş gibi başlık açmak)

    insanlar zaten depremden korkuyor. bir de burada insanları tedirgin etmenin alemi yok. yazarı şikayet ediyorum ceza alması için.

    edit: ilk entrynin sahibi yazar sanırım silinmiş. profiline girilemiyor.

    görsel

  • 4 aralık 2022 ingiltere senegal maçı

    bir kere de garibanlar kazansın be. senegal'in kazanmasını istiyoruz. inşallah yenerler.

  • kılıçdaroğlu'nun adaylığı yüzde 100 mutabakat var

    halk istemiyor, bunlar kendi aralarında çalıp oynuyor. valla oy kullanmaya gitmem, umurumda da değil. nasıl olsa kararsız, akp'ye oy vermek istemeyen ve kılıçdaroğlu'ndan nefret eden bir kitle var ve bu kitle kılıçdaroğlu adaylığını görünce tıpış tıpış gidip akp'ye oy verecek ve yine akp iktidar olacak. o yüzden gerçekten oy kullanmaya gitmem aday olursa. neyse, bizi 5 yıl daha akp'ye mahkum bırakacaklar ya, allah belanızı versin.

    edit: imla.

  • yunanlılar mı yunanlar mı yunanistanlılar mı

    doğru:
    (bkz: yunanlar)
    (bkz: türkler)

    doğru:
    (bkz: yunanistanlılar)
    (bkz: türkiyeliler)

    yanlış:
    (bkz: yunanlılar)
    (bkz: türklüler)

  • futbol tarihinin en iyi penaltıcısı

    messi veya ronaldo değildir. ikisi de çok penaltı kaçırmıştır.

  • 307 bin kilometrede bir arıza bile vermeyen araç

    (bkz: kendi kendine nazar değdirmek)

  • her yol bitti engelli kaldı diyen belediye başkanı

    "biz engellilerin elinden tutar götürürüz, her yol bitti engelli kaldı" diyen saygısızın tekidir. hangi partiden olursa olsun, kim olursa olsun bu üslup normal bir üslup değil. konuşmaya bak, yürüyen ego resmen. sanki dünya başkanı. engellilerin elinden tutup götürürmüş. kimsin ulan sen? engelliler sen elinden tut götür istemiyor, kendileri gitmek istiyor ve bunun için de o yola ihtiyaçları var. yapamıyorsan ver istifanı çek git. gitmiyorsan da seni gönderenler illa ki olur.

  • istanbul'da köpeğe hallenen çocuklar

    ileride birer sapık, psikopat olma ihtimalleri yüksektir. bu yaşta her erkek çocuğu cinselliği yavaş yavaş keşfeder, pipisiyle oynar, yatağa yorgana kerkinir bence ama bunu köpeğe yapmak psikolojik bir sorun. muhtemelen birilerini örnek aldılar, birilerinden bir şeyler gördüler.

  • öğretmenin başına çöp poşeti geçiren öğrenci

    z kuşağı öğrencilerinin iyice zıvanadan çıktığını gösteren eylem. bu ne oğlum? okul da öğretmen de öğrenciler de disiplinli olmalı. böyle bir ortamda öğrenciler ne öğrenebilir ki? bence çok sert kurallar uygulanmalı artık. bu işin iyice boku çıktı. neymiş öğretmenini paket ediyormuş. çok komik amk çocuğu.

  • hakan çalhanoğlu

    inter maçlarını izliyorum, adam iyi pas yapıyor. sezonu da güzel geçiriyor, formda. ancak milli takımda bir sorun var ve bence o sorun burak yılmaz. bence takımın lideri ve kaptan hakan olursa daha istekli, daha iyi oynayacaktır ve takımı da oynayacaktır. milli takımda burak birçok kişinin oyununu, isteğini çok net bozuyor.

  • katarlı sürücünün bilerek köpekleri ezmesi

    bizdeki süzme orospu çocukları yetmedi bir de dışarıdan ithal orospu çocukları geliyor.