sineater8
profili

  • 20 ekim 2022 erden timur'un açıklamaları

    bir tablo paylaşmış galatasaray'ın yanında 0-0 yazıyor. icardi, mertens, seferoviç ve mata'nın gol ve asist sayıları sandım. meğersem var kararlarıymış. tablo okuma konusunda kendimizi geliştirmeliyiz.

  • 24 ağustos 2022 trabzonspor kopenhag maçı

    hamsik ve visca yok. bakesetas ise büyük ihtimalle yok. trabzonspor adına büyük şanssızlık gerçekten. yoksa turu geçmemeleri için hiçbir neden yoktu.

    nasıl ki fizik gücüyle oynayan kuzey takımları bize ters geliyorsa bu takımlara da kısa boylu, hızlı, iyi dribling yapabilen oyuncular çok ters geliyor. abdülkadir ömür'e büyük iş düşüyor. hayatının maçını oynaması lazım.

    içimden bir his hamsiler şampiyonlar ligine gidecek ve bizimle ağır taşak geçecekler diyor ama olsun danimarkalı sevineceğine bizim uşaklar sevinsin.

    sarı laci.

  • 12 temmuz 2022 d-100'de adam kaçırılması

    cadde üzerinde döve döve adam kaçıran tipleri serbest bırakıyorlar. bunları serbest bırakan hakim ve savcı hakkındaki düşüncelerimizi yazsak başımız belaya girer.

    bir de bunları yakalayan polis açısından bakalım olaya. bu tipleri yakalayıp adliyeye götürüyorsun polisten önce çıkıyorlar adliyeden. herifler topluma karışmışken polis hala evrak işiyle uğraşıyor.

  • silahlı şüpheliyi vuran polisin tutuklanması

    aranması olan, sabıkası manas destanı kıvamındaki uyuşturucu taciri polis gelince silahını çekip yanındaki kadını rehin alıyor, sonra kadını bırakıp silahı kendi kafasına doğrultuyor, işlek bir caddede gerçekleşen olayda şüphelinin kararını değiştirip başkalarına yöneltip yöneltmeyeceğini bilmiyoruz. buna karar verse saniyeler içinde birkaç kişiyi vurabilir. silahını bırakmamakta ısrar eden şahsı bir polis vurarak etkisiz hale getiriyor. emniyet polisi açığa alıyor, yargı tutukluyor.

    bu ülkede değişmesi gereken çok şey var. bu ülkede büyük bir asayiş sorunu var. personeline sahip çıkamayan polis teşkilatı ve bu yargı ile bu ülkedeki asayiş sorunu asla çözülemez. bu tavır vatandaşlar için büyük bir güvenlik sorunu oluşturuyor.

    edit: haberin doğru olmadığı yönünde açıklama yapılmış. olması gerektiği gibi komiser görevinin başındaymış.

  • ali şansalan

    türkiye liginde bu kadar basit iki sarıdan yirmi dakikada oyuncu atan ilk hakem olabilir. wakayame iki dakika boyunca azarladı ağzını açamadı gustavonun çok daha hafif itirazına sarı gösterdi. fener 10 kişi kaldıktan sonra bütün atakları faul ile kesti trabzon bir tane kart göstermedi. edgar'ın net sarısını göstermemek için kırk takla attı en son valencia ile birlikte kart gösterdi. var izlemeye giderken 40 metreden yanına gelen uğurcan'a kart göstermedi. densvil'in crespo'ya yaptığı faulde sarı kartı kullanmadı. bakesetas-valencia olayında maç oynanırken ayırmaya gitti falan.

    ama iyi maç yönetmiş. arkadaşlar maçın özetini izlemiş öyle diyorlar. verdiği tek doğru karar penaltı pozisyonu.

  • uğurcan çakır'ı korumak için alternatif bahaneler

    ameliyatlı yerine geldi ve tam o sırada merkür retrosu yaşanıyordu uğurcan napsın?

  • ömer üründül

    totem yavaş yavaş tamamlanıyor. trt'nin ses senkronizasyonu sorunu, ilk maçta bok gibi futbolla gelen yenilgi ve şimdi de ömer üründül. yarı final için bütün şartlar oluşuyor. bu totemlerin tek kusuru var finale asla gidemiyor ama olsun yarı final de yeter.

  • fatih terim

    rakip takımda vefa borcunu ödeyecek evlat bulamayınca tüm dengesini kaybeden en sonunda da kırmızı kart gören zat.