kamwimbile11
profili

  • tunç şatıroğlu pazartesi sorularınızı yanıtlayacak

    neden twitter'da en ufak eleştiri yapanı engelliyorsunuz? küfür hakaret değil, dümdüz eleştiriye bile neden hiç tahammülünüz yok?

  • irfan c. kahveci'nin serdar ali çelikler'e cevabı

    futbolcu dediğin ağız dalaşına girmez. yorumcuyu utandirmak mi istiyorsun, çık sahaya yap şovunu sonra kameraya dön sus yap. sen sosyal medya trollü müsün topçu mu?

  • jorge jesus

    fenerbahçe kariyeri şu şekilde olacaktır:

    - ilk 2 hafta lige güzel bir başlangıç
    - sonraki 5 hafta tökezleme
    - 7. haftadan sonra homurdanmalar
    - yerli oyuncu lobisi ve türk medyasının eş zamanlı itibar suikastleri
    - 10. haftadan sonra istifa sesleri
    - 12. haftada ersun yanal tezahüratları
    - 14. haftada yüklü bir tazminatla kovulması, ersun yanal ile anlaşılması, ligde yine hüsran ve kapanış

  • istanbul'da bir mahkemenin duruşma listesi

    bir ceza mahkemesinin duruşma listesidir. hatta büyük ihtimalle cinsel suçları o gün o saatlere sıralayıp bakan bir mahkemenin duruşma listesidir. bir ceza mahkemesinde ne davası olmasını bekliyordunuz?

    bu arada avukatlara laf eden arkadaşın da kendisini egitmesini öneriyorum. herkesin avukat tarafından temsil edilme hakkı vardır. çok basit, temel bir insan hakkı bu. her hakim karşısına çıkan suçlu mu sanıyorsunuz siz? başınıza böyle bir iftira gelir de fellik fellik avukat ararsanız ne demek istediğimi anlarsınız. ne dosyalar var, ne olmadık sebeplerden insanlara iftira atılıyor bir bilseniz bu kadar peşin yargılı olmazdınız.

    ya da diyelim bir insan hakikaten suçlu, yahu suçlunun adil yargılanma hakkı yok mu? tabi ki onu da bir avukat savunacak. ilgili suçlar cmk 150 uyarınca zorunlu müdafilik gerektiren suçlar zaten. bu kişiler avukatları olmasa dahi baro tarafından görevlendirilecek bir avukatla savunulurlar. çocuk gibi tepki vermeyin şöyle şeylere. tabi ki savunulacak herkes.

  • esra ersoy

    hakkında espri yapmanın iğrenç olduğu çocuk istismarcıdır.
    13 yaşında bir kızı istismar eden adama böyle berbat şakalar (!) yapabilecek miydiniz?

    13 yaşında bir çocuğa karşı cinsel saldırıda bulunmaktan 10 yıl ceza almıştır, an itibariyle kaçak durumdadır.

  • 26 ocak 2022 sözcü gazetesinin attığı manşet

    tebrik ettiğim manşettir. iktidar da belediye de sidik yarıştırmaktan çalışmaya fırsat bulamadı, iki tarafın trolleri birbirine bok atmaktan "yahu bu şehre şu an ne oluyor" diye sormadı. yolları tıkandı, insanları mahsur kaldı, havaalanının çatısı yıkıldı biz ise bütün akşam balıkçı konuştuk. iki taraf da işin şovundan özüne inemedi. bir tanesi isviçreye tatile gitti, bir tanesi kar durduktan sonra özel uçakla şehre inip şov yaptı. günün en adil başlığını sözcü atmış valla. helal olsun. yöneticilerimiz sınıfta kalmıştır, bütün bir gece milyonlara cehennem olmuştur. başlık altına her iki tarafın trolleri damlamadan yazalım şunu.

  • gizem bağdaçiçek'in 22 bin dolar kazanması

    adam ciddi ciddi "neden bu kız çok para kazanıyor diye hayıflanacağınıza maaşım çok düşük diye hayıflanın" yazmış. ulan eskort karıdan bile sosyoekonomik tahlil yapma peşinde siyaset bağımlısı pezevenk.

    dünyanın her yeri için bu para yüksek bir paradır. arz-talep, alan razı veren razı buna lafımız yok. ama şu işi de normal bir şeymiş gibi "ne var canım bunda" yapmayın be kardeşim.

  • göbekli kültürlü erkek vs kaslı kültürsüz erkek

    kaslı adama kitap okutarak aşılacak problem değildir. belli bir yaştan sonra insan geldiği kültür seviyesini büyük ölçüde aşamaz. nereye geldiyse orada kalır. o saatten sonra o insana zaten ne o kitabı okutabilirsiniz ne de onun kültürel hayatına bir şey katabilirsiniz.

    kültürlü göbeklinin kilo vermesi daha kolaydır.

    tanım: birkaç senedir göbeklenmiş bir adam olarak göbekli kültürlü şıkkının tercih edilmesini arzu ettiğim hededir.... (nasıl da kendimi hemen kültürlü klasmanına aldım ama)

  • dardanel ton aşağılayıcı reklam filmi

    türk yemeklerini değil nusret, czn burak, çirkin bıyıklı pilavcı gibi yemek sektöründeki şov maymunlarını ve bazı sağlıksız beslenme alışkanlıklarımızı iğnelemiştir. güzel reklamdır. her buluttan da nem kapmayıverin.

    edit: yine de siz ton balığı yemeyin. taşıdığı civa ve diğer ağır metallerle sağlıklı sandığınız bu yiyecek aslında sizi yavaş yavaş zehirlemekten başka bir sey yapmıyor. ayrıntısı şurada

    canınız balık mi çekti? alın bir kilo hamsi, palamut, lüfer. afiyet olsun.

  • fransızların ingilizce konuşmama takıntısı

    insanı sinir küpüne çeviren takıntıdır. her seferinde söve söve translate açtırır.

    iş gereği sık sık yurtdışındaki yayıncılarla mailleşiyorum. amerika'dan almanya'ya, endonezya'dan japonya'ya 72 milletten adamla mailleşmişimdir. bu milletler içinde ingilizce maile fransızca cevap verme dangalaklığını sadece fransızlar yapıyor. güzel güzel, mailini yazmış, tane tane derdini anlatmışsın; sonra bir bakıyorsun şöyle başlayan bir cevap "cher monsieur...." senin ananı cher monsieur.

    velhasıl, acayip millettir fransızlar. neden sevilmediklerini anlamak için bir fransızla herhangi bir iletişime girmek yeterlidir. şeytan diyor bunlara her maili osmanlica, hatta göktürk alfabesiyle at; uğraşsın dursun ibneler.

    edit: dostlar, "hadi lan ordan"cı ve"ben hiç karşılaşmadım"cı arkadaşlar için şuraya daha bugün yaşadığım olayı koyayım. (ss atma fikri için teşekkürler sevgili vizyoner materyalist)
    alttaki mail benim, üstteki de gelen cevap. malum sansürledik ama, anlaşılıyordur olay. siz olsanız sövmez miydiniz? görsel

  • çakarlı araç kullanan milletvekili kızı

    arkadaşlarıyla buluşmaya çakarlı aracı ile emniyet şeridinden yardırarak giden, iyi parti milletvekili lütfü türkkan'ın kızı dilara türkkan'dır.
    link

    bir ara pek çok bürokratla birlikte bu vekillerin de çakar hakkı kaldırılmıştı . ama güzide meclisimiz bunu kabullenir mi, 3-4 ay sonra ak partili bir vekilin teklifi ile bir torba yasanın içine bu haklarını geri almayı sıkıştırıverdiler.

    tabi ki güzide ülkemizde vekile, valiye, müdüre, bürokrata tanınmış hak eşine, dostuna, çoluğuna, çocuğuna, 7 sülalesine de tanınmıştır. ne diyeceksin ki?

    edit: lütfü bey twitter'daki son tweetinin altında konuyla alakalı soru soranların tweetlerini gizlemiş. bakalım bir açıklama yapacak mı.