lambs breath10
profili

  • 26 şubat 2024 galatasaray'ın kazandığı penaltı

    %100 penaltı değildir. bu kadar küçük bir müdahale ile penaltı verilmez, verilmemelidir. dün fenerbahçe'ye uydurulan penaltının eşitlenmesi amacıyla verilmiş penaltıdır. başta bu penaltı olmak üzere dünkü uydurulan penaltıyı savunan tüm beyinsizlere de beyin diliyorum.

    not: popescuspor

    2. penaltı editi: işte penaltı böyle olur. direkt pozisyonu etkileyebilecek koşuyu bozan sağ ayağa yapılan dümdüz müdahale. köhn pozisyonu da %100 penaltıdır.

  • derrick köhn

    allah'ım sol bek mi görüyorum yoksa bu bir rüya mı?

  • okan buruk

    şampiyonlar ligi'nde 6 maçın tamamında gol yedikten sonra değişiklik yapan bir adam. şu değişikliği gol yemeden yapman gerekiyordu. bir insan hiç mi hatasından ders çıkarmaz yahu. kanser oldum amk.

  • ikinci el otomobil piyasası

    bu ülkedeki bütün aracıların tam olarak açlıktan ağızları koksun istiyorum. galericiler, emlakçılar, komisyoncular, hallerdeki aracılar, taşeronlar vs. vs. hangi şekilde, ne zaman olacağı umurumda değil.

    hiçbir değer katmadan, hiçbir şey üretmeden sadece al-sat yaparak ve fiyatları bilinçli şekilde yükselterek binlerce, milyonlarca insanın iliğini sömüren bir çete bu. daha büyükleri de daha önemli koltukları işgal ediyorlar zaten. ülkeyi tamamen komisyonculuk üzerine inşa ettiler şu 20 yılda.

    bu kokuşmuşluğun ilk patlayacağı yer umarım bu galericiler olur, sonra sıra emlakçılar sonra da darısı diğerlerine...

  • 16 ekim 2023 brüksel terör saldırısı

    dünyanın hiçbir tarafında ezilmiş bir ülkenin vatandaşlarının gidip nispeten gelişmiş bir ülkede düzenli olarak katliam yaptığını görmezsiniz. siz hiç bir kenya'lının, myanmar'lının, ekvador'lunun, papua yeni gine'linin gidip bir ülkenin başkentinde katliam yaptığını gördünüz mü?

    her türlü dinden, onlarca farklı milletten insan var ama düzenli olarak yapılan bu saldırıların %99'u tek bir dine ve tek bir ırka ait. buradaki sorunu görmemek için kör olmak lazım.

    anlatacak çok şey varda anlayacak insan sayısı sınırlı.

  • vincenzo montella

    geldi ve hırvatistan maçında ilk 11'e barışı koydu, golü attı, kazandık.

    ikinci maç ilk 11'e yunusu koydu, golü attı.
    11'e yerleştirdiği samet asist yaptı, oyuna soktuğu cenk ikinci golü attı.
    oyuna soktuğu yusuf sarı asist yaptı.

    teknik direktörlük böyle yapılır. amına koduğumun almanı. hayatımızı sikti.

    edit: defansa yerleştirdiği samet-abdulkerim ikilisi son 2 maçta gol yemedi ve onlarca kritik topa müdahale etti.

    edit2: cenk 2 tane attı. ismail'in gaza gelmeyip boşa çıkarması da takdire şayan. hırvatistan maçının üstüne koya koya gidiyor.

  • sergio ramos

    gelirse icardi'nin 8 ayda kerem ve barış'a kattığı iq'yu abdulkerim ve diğerlerine çok kısa sürede katar. icardi gelmeden önce kerem beyni alınmış balık gibiydi. adam başakşehir maçından sonra aydınlandı resmen. defansa da öyle bir aydınlanma lazım.

    gs bu defansla şampiyonlar ligine giderse bizi delik deşik ederler. acil tecrübeli stoper lazım.

  • melissa vargas

    sadece bugün 4. sette türkiye milli takımı formasıyla türkiye cumhuriyetine sağladığı fayda ülkeye doldurulan 20 milyon mültecinin ve vatandaşlık satılan yüzbinlerce kişinin sağladığı katkıdan daha fazladır. helal olsun kardeşim.

  • lebron james

    2016'da kazanılan şampiyonluk 90'ların başında veya 2000'lerin başında jordan veya kobe tarafından kazanılmış olsaydı şimdiye üzerine film yapılır ve tartışmasız şekilde goat'lık iddiasında bulunulurdu.

    işin içinde lebron olunca konu bambaşka oluyor. adam ciddi ciddi tarihin en iyi ilk 3 takımından birine karşı (diğerleri chicago ve durantli 17-18 gsw) 3-1 geriden, tarihte eşi benzeri bir daha olmamış tam 32 defa 3-1 geriye düşülmesine rağmen başarılamamış bir şeyi başaran takımın generaliydi.

    kazanılan son 3 maçta 41-41-27 sayı atıp, nba finaller tarihinin en epik bloklarından birini yaptı. tüm seride iki takımda her istatistikte en iyi oldu. (tarihte bir daha yapılmamış/yapılamamış) seriyi neredeyse guard oynamasına rağmen 3'e yakın blok ortalamasıyla bitirmiş.

    ama pardon lebron clutch değil hatta adam da değil loser. 21. yüzyılda beyin fakirliği gerçekten çekilmiyor.

  • 2020 avusturya gp

    ferrari nasıl bir hız sakladıysa kendi bile bulamıyor amk. bu nedir?