ctdersenbakarim29
profili

  • dursun özbek'in murat kurum açıklaması

    fikret orman görevdeki cumhurbaşkanına yalakalık yaptığında beşiktaş taraftarı tepki vermişti ama bu farklı. burada bir yarış var ve mevcut belediye başkanına karşı akp'nin adayı için şans diyorsun. bu çok utanç verici bir durum. ama bunu da savunan fanatik gerizekalılar çıkar elbet.

  • binyamin netanyahu

    21. yüzyılın hitler'i.

  • 24 ağustos 2023 dinamo kiev beşiktaş maçı

    kameraman kardeşim statta çekilmedik kadın bırakmadı maşallah. çok zor durumda kendisi sanıyorum.

  • 14 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun alacağı oy oranı

    depremzedelerle birlikte çadırda kalan adam %50 altında alıp, sıcacık sarayda uyuyan %50 üstü alıyorsa bu millete zulümlerin en beteri yakışır.

  • 10 mart 2023 erdoğan'ın seçim kararını açıklaması

    çadırdaki kadın hayatımdan memnunum, konteyner olursa daha iyi olur demiş kendisine telefonda. akp'nin türk halkına layık gördüğü şey bu işte. çadırda mutluluk. kendisi de sarayda mutlu. gideceksin tayyip.

  • recep tayyip erdoğan

    ülkeyi yöneten mevcut cumhurbaşkanının 85 milyon vatandaş kendisinden haber beklerken deprem bölgesinin uzağında açıklama yaparkenki yüz ifadesi görsel

    yıllardır neredeyse terörist ilan ettiği, halka düşman gösterdiği muhalefet lideri kemal kılıçdaroğlu deprem bölgesindeykenki hali görsel

    istanbul'u yöneten, sürekli devlet tarafından önü kesilmeye çalışılan, neredeyse terörist ilan edilmeye çalışılan ekrem imamoğlu da bölgede halka destek oluyor görsel

    şimdi akitler, aktroll'ler gelin açıklayın muhalefet lideri koşarak deprem bölgesine tüm belediye başkanlarıyla birlikte gidiyorken sizin neredeyse taptığınız cumhurbaşkanı neden 2 gündür bölgeye adım atmadı? bir şeyleri organize ediyor demeyin, depremle ilgili ne biliyor ki organize edecek?
    cumhurun en tepesi cumhurdan çok uzakta. yarın deprem bölgesine gideceği konuşuluyor, gerçek halk belki yanına bile yaklaştırılmayacak, yüzlerce korumasıyla gidecek. peki kimden korkuyor?
    akitler üzgün. akitler yalnız. akitler yargılanacak!

  • 15 aralık 2022 savcılığın istinaf talebi

    hayatımda daha iğrenç çok az şey gördüm.

  • 3 aralık 2022 imamoğlu tweet'i

    tüm chp'lilerle atılan aynı tweet'tir. öncesinde ve sonrasında çok sayıda vekil, danışman da attı. ak-it'ler ötede ağlayabilir.

  • 24 kasım 2022 isviçre kamerun maçı

    isviçre daha zeki takım gibi sahada ama fizik farkı baya var. kamerun'da şu an sahada sanki 11 tane iyi ya da kötü nkodou var gibi görüyorum. hızlı, güçlü, yere sağlam basan ama düşük zekalı oyuncular. sadece moting ben farklıyım diye gösteriyor. beşiktaş'ın maçlarında topu ayağına alıp garip garip hareketler yapan nkodou'ları görüyorum resmen sahada. demek ki bu gariplik ülke dna'larında varmış. bugüne kadar sövdüğüm için nkodou'dan özür dilerim. coğrafya kaderdir.

  • bağcılar'ın google maps uydu görünümü

    bilgisayar ana kartına benziyor biraz ama onda bile daha fazla yeşil kısım var.

  • halil umut meler

    bakmayın gslilerin algısına bu adam şu an ligde beşiktaş'a açık açık düşman olan tek hakem. son 5-6 yıldır üst ligde hakem ve beşiktaş son 6 yılın 3'ünde şampiyon oldu. bunun verildiği beşiktaş maçı 20. beşiktaş'ın kazandığı maç sayısı 7. yani beşiktaş bu adam sahadaysa %65 oranla kazanamıyor, kazanma oranı %35. gs için ise 18 maça verilmiş, gs 6'sını kazanamamış. yani kazanma oranı %67. ve sergen yalçın açık açık beşiktaş hocasıyken bu adamın beşiktaş aleyhine olduğunu söyledi, sonraki maça yine verdiler. hala bu adam için beşiktaş'ı kayıracak diye düşünen varsa net gerizekalıdır ya da fanatiktir.
    edit: görsel

  • 2022 abd gp

    alonso eğer seneye aston martin'e geçecek olmasa stroll'ün anasına avradına telsizden giydirmişti.

  • 16 ağustos 2022 beşiktaş paylaşımı

    konunun fenerbahçe'yle ilgili olduğunu sananlar var. konu aynı pozisyona verilen 180 derecelik cevaplarla ilgili sevgili sığırlar. fenerin lehine verilen karar haksız demiyor kimse. o haklıyken aynı pozisyonda bizim hakkımız niye yeniyor diyor. bunu da anlamıyorsanız hakikaten düşük zekalısınız.
    edit: ek bir bilgi daha vereyim, 2 maçta da var'daki hakem aynı. aynı hakem aynı pozisyona 2 farklı yorum yapıyor. çünkü bu kırmızı kart pozisyonu yani var'daki hakemin müdahil olabileceği bir pozisyon. yani kural kitabındakini 2 farklı şekilde yorumlayan hakem yok, sadece beşiktaş aleyhine yorumlayan ahlaksızlar var.

  • vitor pereira

    iyi hocadır, kötü hocadır bilmem, adamı seversiniz sevmezsiniz ama helsinki maçı sonrası basın toplantısında bir yanında 16 yaşındaki arda var, diğer yanında 20 yaşındaki muhammed var. hakikaten çok güzel bir adam.

  • kerem aktürkoğlu

    güzel kardeşim benim, o asil duruşun yeter. koyu bir beşiktaşlı olarak sonuna kadar destekçinim. seni azıcık bile küçültmez bu olay. aksine güzel duruşunu, efendiliğini herkese gösterdin. yolun apaçık olsun.

  • michy batshuayi

    başarısız olma ihtimali düşük ama bunun sebebi performansı, tekniği, taktiği falan değil, bunun sebebi beşiktaş'ın aile olması. alex'i josef getirdi hatta tanıtım videosunda da bu kullanıldı. batshuayi'de de nkodou ön ayak oluyor çünkü burada hakikaten çok mutlular ve aile ortamı var takımda. rosier maaşımdan kesin bonservise verin diyor mesela. ghezzal dediğin adam daha yüksek para teklifi almasına rağmen beşiktaş'a gelmek istiyor. kenan'a da salih'e de daha yüksek teklif varken beşiktaş'a geldiler. mehmet topal geldi, adam 36 yaşında sergen yalçın'la çalışacağım için heyecanlıyım diyor. hepsinin arkalarında da her zaman kapı gibi taraftar var. mutluluk başarı getiriyor. beşiktaş da şu an tam olarak mutluluğun merkezi.

  • 23 temmuz 2021 covid vaka sayısının 11.094 olması

    açıklanması gereken ilk şey bu vaka sayılarının kaçı aşı olmuş kaçı aşı olmamış. madem insanlar aşı olsun istiyorsun, aşının etkinliğini de sunman lazım.

  • vitor pereira

    üniversiteyi kazanınca sevgilisinden ayrılan fenerbahçe, kimseyi bulamayınca lisedeki sevgilisine geri döndü.

  • rıza çalımbay

    statlar açıldığında eğer ilk maçta beşiktaş kulübesinde rıza çalımbay varsa ve yakınımdaki 1 taraftar bile hocayı protesto etmek için sergen yalçın diye bağırırsa onun suratına tükürürüm. rıza çalımbay dediğiniz adamın futbolculuk kariyeri 16 sene, 16’sı da beşiktaş’ta. sergen yalçın’ın kariyerinde feneri, trabzonu, siirt jetpa’sı var, 2 kere de galatasaray’ı var. sırf topçuyken rıza çalımbay görev adamı, sergen de takımın yıldızı diye rıza çalımbay’ı beğenmeyip ıslıklayacak var ise onun beşiktaşlılığından şüphe duyarım. rıza çalımbay dediğiniz adam beşiktaş formasını en çok maçta giyen adam. muhtemelen sergen’in 2 katı giymiştir o formayı. bırakın atiba’nın sergen’in heykelini bu ülkede topçuluğuyla heykeli dikilecek 1 beşiktaşlı varsa o da rıza çalımbay’dır. ayrıca sergen gibi beşiktaş’la sözleşme asla konuşmaz, boş sözleşmeye imza atar ve der ki başkan gerekeni zaten verir. çünkü o seba’dan zamanında onu görmüştür.

  • sergen yalçın

    13 yaşında kombine sahibi bir beşiktaşlı olan ve 31 yaşında hala kombinesi olan biriyim öncelikle. sergen hocamın bonuslarla birlikte 35 milyon tl maaş istediği söyleniyor. 20 milyon garanti gerisini bonuslar olarak teklif etmiş yönetim, sergen hoca da garanti olan 20 milyonun arttırılmasını talep etmiş. az önce ali ece’den bunu dinlemesem inanmazdım kesinlikle. fakat sergen hocama sormak isterim; şenol güneş beşiktaş’ta 2 sene üst üste şampiyon olduktan ve şampiyonlar liginde gruptan namağlup çıktıktan sonra maaşı 2.2 milyon euro’ydu ve o zaman 1 euro 6 tl civarıydı. yani yuvarlamayı da abartırsak yaklaşık 15 milyon tl aldı o dönem. ve beşiktaş’ın borcu şu ankinden çok daha azdı, çünkü 2 yıl şampiyon olunmuş ve şampiyonlar liginde gruptan çıkılmıştı yani ciddi gelir vardı. parasızlıktan pepe’si medel’i kaçmamıştı daha. sergen hocam sen hangi yüzle, hangi beşiktaşlılıkla bu parayı istiyorsun? şampiyon olmuş takımın hocasısın ve 1 aydır sözleşme imzalamıyorsun. senin bu tavrın yüzünden sosyal medyada senin kulun kölen olmuş fenomen it köpek yönetimi neredeyse istifaya davet ediyor. kulübün şu döneminde tıkır tıkır her maaşı cebinden gününde ödeyen, evini barkını eşine sormadan ipotek ettiren başkanın olduğu yönetim hocam. 1 şampiyonluk ve 1 türkiye kupası aldın diye 35 milyon nasıl istersin? hele de kulüp maddi olarak böyle zor durumdayken bu yapılır mı? fatih terim şampiyon oldu, kutlamalara yeni sözleşme getirdiler, imza attığı para 18 milyondu hocam. o dönem 2.5 milyon euro’ya denk geliyordu. günahım kadar sevmediğim fatih terim’in o imza öncesi çantasında 8 şampiyonluğu vardı sergen hocam, sen 2 şampiyonluk daha alsan kulüpten pay da isteyecek misin? beşiktaş’ın sana teklif ettiğinin yarısını alan hocası olmadı belki de sergen hocam. beşiktaşlıysan, derdin beşiktaşsa umarım 2-3 güne bu konu çözülür hocam yoksa bu sene tv8’de yetenekli kedi köpek gelince onları puanlarsan şaşırmam. türkiyede gideceğin başka takım yok. fener yabancı istiyor, gs’de de senin istediğin maaşın yarısını alan terim var. avrupa’ya gideceğine inanıyor musun mesela? dilin yok, ekibinde neredeyse yabancı yok hocam, dili de geçtim. bak okan buruk’a. adam yeni kurulmuş sayılacak takımla şampiyon oldu, ayrılınca tüm seneyi evinden maç izleyerek geçirdi.
    hocam sergen yalçın beşiktaş için bir şans değildir, herkes gelir geçer beşiktaş tüm heybetiyle durur. beşiktaş sergen yalçın için kocaman bir şanstır. umarım şansını kullanmaya devam edebilirsin.