paolomaldini26
profili

  • 7 şubat 2024 pkk'nın murat kurum'u tehdit etmesi

  • ak parti'nin pusulada ilk sırada olması

    adamların her şeyi hile hurda. her seçim en ballı sıralama (%90 da ilk sıra) bunlara düşer. bunun matematiksel olasılığı %0.001 falan.

    millet daha kura olmadan akp'nin ilk sırada çıkacağını yazabiliyor rahatça artık.

  • mansur yavaş'ın meral akşener'e cevabı

    chp’yi sarı muhalefet yapan, kk’yı leblebi kafa dersim lobisi yapan gladyo ve ulusalcı zaferci inceci görünümlü trolleri ve maşa siyasetçileri şimdi de mansur başkanı çorbacı yapıyor. ekrem’e de tutacak bir lakap arıyorlardır harıl harıl.

    ancak adamlar haklı. ben böyle salak böyle embesil böyle koyun gibi birbiri arkasından giden sosyal medya kitlesi görmedim arkadaş. önlerine kim atılırsa hunharca yiyorlar. geçen sene sosyal medyada suni olarak bilinçli şekilde yükseltilen pohpohlanan figürlere tapınacak haldeydiniz ben yine diyordum size uyanık olun bu yükseltme normal değil doğruya doğru mansur başkan’ın ankara’da elle tutulur çok bir değişikliği yok ama adamı göklere çıkartıyorsunuz cb ol diyorsunuz diye bugün ise sizin önünüze atıyorlar ve linçliyorsunuz. adamın artık nesini bu kadar beğenip bu moda geldiyseniz, tamam ben de severim mansur bey’i de hele bir soluklanın adam bir icraatleriyle belediyede kendisini göstersin önce. bu halk bu kadar aceleci tavrı sevmez. erdoğan 1994’te istanbul’a belediye başkanı oldu 2002’de halk onu başbakan yaptı. arada 8 sene var.

    erdoğan ve onun ana akım medya ile hipnoz edilen kitlesiyle erdoğan’ı karşılıklı anlaşmalarla tepede tutan türkiye’yi sömüren güç ile başbaşa kalana kadar yiyin hepsini. size kim hedef gösterilirse yiyin. ekrem başkan ve mansur başkan’ı da yiyin de belki sonra gandalf beşinci günün şafağında gelip sizi kurtarır.

    şunu anlayamadınız. o milyar dolarları bu halka yedirmezler, hizmet olarak döndürmezler, bu halka refahı göstermezler. size böyle cambaza bak yapıp işe yarar tüm muhalif siyasetçileri önünüze tek tek sırayla atıp linçletecekler. canları isteyince ikilik çıkartmak için trollerle istedikleri siyasetçileri yükseltiyorlar canları isteyince linçletiyorlar. tamamen algılarınız ele geçirilmiş durumda. adamlar sosyal medya kitlesini çözmüş durumda.

    onlar keyfine bakarken belki de arkada sizle ta**ak geçerken siz burada işe yarama ihtimali olan tüm gerçek muhalifleri gömüp duracaksınız. geçen sene mansur başkanı yükselten de pohpohlayan da bu trollerdi çünkü adaylığa yükselmesini istiyorlardı. tepede ikilik çıksın istiyorlardı. aynı akşener gibi. o da ekrem başkan ile mansur başkanı gazladı. onları ateşe atmaya çalıştı.

    onlar bu trolleri yöneten güç sizden iyi biliyor kim kazanır kim kazanamaz kim hangi şartta kazanabilir. mansur başkanın adaylığından hiç bir zaman korkmadılar. vardı bir bildikleri. hele hele kk aday olmayı kafaya koymuşken akşener masadan kalkmışken mansur başkan / ekrem başkan çıkıp ben olacağım aday diyip başarılı olacaktı ha? imkansız kere imkansız. kk’ya bahis siteleri bile onca hengameden otur kalktan sonra bile 1’e 1.7 verip favori gösteriyordu seçimden önce mansur başkan bu durumda çıkıp aday olacağım deseydi 1’e 2.2 veren erdoğan’ın kazanma şansı yükselirdi sadece.

    şimdi sıra belediye başkanlarına geldi. onları size linçletecekler. gladyonun gülü işaret fişeğini çaktı. son günlerde gündem nasıl başkanlara geldi. ee yerel seçim yakın trolleri salın. bir şey bulup saldırmaları gerekiyordu. korkak dedi bahanem bu dedi ve saldırıya başladılar. oysa akşener de biliyor mansur başkan veya imamoğlu kk’ya karşı gelip kazanamazdı. akşener bir truva atıydı içeriye girdi ortalığı yaktı dağıttı. tek çare kk’nın bu truva atını görüp akşener masadan kalkma tiyatrosundan önce adaylıktan vazgeçmesiymiş ki ben kk yerinde olsam bu kadar ilerigörüşlü olup bu oyunları bozamazdım. o yüzden kk’ya kızamıyorum. adam masayı kuran ana aktör ve ana muhalefet partisi lideri olarak belediyeleri de koruyarak pasifleştirilecek cb makamına aday oldu ama basit düşündü bu oyunları önden göremedi. ben de göremedim. geç gördüm. hatta kk aday olarak akşener’in otur kalkından önce homurtularıyla bile adaylıktan vazgeçse bu sefer sosyal medyada çok görünür olmayan ama sanılandan kalabalık başka bir seçmen kitlesi kk’nın başını yediniz adamcağızı adaylıktan vazgeçirdiniz adaylık onun hakkıydı (ki doğru hakkıydı) diyip oy vermeyecekti emin olun. bu kitle akşener masadan kalktıktan sonra kk adaylıktan vazgeçse sadece çok daha büyümüş olacaktı. kısaca akşener’in tiyatrosu muhalefetin fişini çeken son darbeydi. o noktadan sonra kk adaylığından başka elde hiç bir kazanma ihtimali olan senaryo zaten kalmamıştı.

    tanım : mansur başkanın gladyonun asenasına cevabı. başkanım eşşek adam olur bu sosyal medya kitlesi adam olmaz. bunlara sosyal medyada yapılan anketlerde ince’ye %50 oy çıkartıyorlardı propaganda ile. 2 milyon kişinin oy kullandığı ankette 1 milyon ince’ye oy çıkıyordu. propaganda bu kadar güçlü bir silah böyle gelişmemiş toplumlarda. işiniz çok zor. görmüş olmalısınız ki sıra size geldi ve sizi de yiyecekler. bence engel de olamazsınız. yine de ekrem başkan’la bir yan yana gelip konuşun derim. belki bir çözüm bulursunuz. kolay gelsin.

  • somali cb'nin oğlunun yurt dışına kaçması

    muz cumhuriyetinde sıradan bir olay.

    bu arada somali cumhurbaşkanının oğlunun kuryeye arkadan çarpıp kaçtığı video istanbul büyükşehir belediyesinin mobese kamerasından çekilmiş. eğer ibb akp’de olsaydı bunu da kaybederlerdi elbet.

    ailesine sabırlar dilerim.

  • özgür özel'in pervin buldan'la operaya gitmesi

    hepiniz aslında ülkeyi birlik tutmak için hdpli siyasilerle diğer partililerin böyle yakınlaşmasının doğru olduğunu bal gibi biliyorsunuz. bölünme ortak paylaşacak hiç bir şeyin kalmadığında olur. tarihte bölünmelere bakın nasıl olduğunu öğrenin. bunun kültürel sosyolojik arka planını anlayın.

    bir kısmınızın derdi türk halkına medya araçlarıyla bunun terör propagandası şeklinde yedirileceği. yani bizim halk anlamaz kandırılır derdinde iyi niyetlileriniz. kötü niyetlileriniz zaten chpli değil. ya troll ya eski mhpli yeni gidecek parti bulamayan açıkta kalmış seçmen.

    chp kötü niyetlilerin isteklerine çizdiği sınırlara uyarak ve bu devamlı yanlışa batan propaganda araçlarıyla kandırılan halkı kandıranlara malzeme vermeyim diyerek siyaset yapamaz. böyle isteyenler için envai çeşit parti var bir boka yaramayan bu ülkede. bir ton milliyetçiliği suistimal ederek uyuşturucu ağı kuran mı dersin yargıda fetö gibi paralel yapılanan mı dersin mafyalarla iç içe olan mı dersin beşli çetelere ihale sağlayan mı dersin akp’nin altına yatan mı dersin ilk fırsatta akp’ye katılan vekilleri belediye başkanları olan mı dersin var oğlu var…

    e gidip onlara oy atın kardeşim. tüm partiler milliyetçiliği sömürerek bu ülkeye zarar vermek zorunda mı? chp böyle davranmasa benim gibi sosyal demokratlar oy vermez zaten. ben böyle davranmasından memnunum. yeri geldiğinde pkk’nın terör örgütü olduğunun da altı çiziliyor. bu ülke böyle düzelir. ha size bunu anlatamayız ben artık umursamıyorum da. siz bu kafayla daha bu hayatta çok sömürülürsünüz. devam edin valla sallayan yok zaten sizi. burada troll gazlamasıyla 600 entry girmişsiniz. ben de özgür özel eline keleş alıp dağa çıktı sandım meğer hdpli siyasetçiyle operaya gitmiş. bu halk da bu birleştirici siyasete oy vermiyorsa kan nefret ötekileştirme kavga istiyorsa kendi bilir arkadaş. chp buna malzeme olmuyor güzel de yapıyor. halk oy vermiyorsa vermesin 100 yıl akp kalsın öyle başa böyle tarak. en azından bizim safımız uyuşturucu çeteleri sinan ateş’in katilleri mafyalar cemaatler değil bu ülkenin iyiliği sonuna kadar. kaybedeceksek de böyle doğru kalarak kaybedelim.

    ha bu arada bu ülkede ülkeyi birlik tutacak kim varsa ya hapse atılmış ya öldürülmüştür en iyi ihtimalle de size burada yaptırdıkları gibi yola gelene kadar linçletilmiştir. esas ayrılıkçılara da konuştukça bu ülkeyi bölenlere de kimse dokunmaz bir eli yağda bir eli balda yaşarlar bol bol da konuşturulurlar. bir düşünün bakalım neden.

    bu arada pervin buldan elbet bir demirtaş değil. bana güven de vermiyor aslında. o yüzden demirtaş hapiste kendisi dışarıda. yarın ne yapar kefil olamam ama bu ülkede neyin yanlış gittiğini çok net görüyorum ve chp bunu düzeltmek istiyor. halkın seviye buyken başaramaz ama olsun en azından safı doğru.

  • 28 mayıs 2023 geleceğin için harekete geç

    günlerdir bas bas bağırdığımız şey. muhalifler bu üzerlerindeki tembelliği atmadan bize seçim zaferi yok. oy ve ötesi’ne kaydolun lütfen.

  • 14 mayıs 2023 genel seçimleri

    normalde ortalama 80.000 muhalif oy ile bir vekil kazanılabiliyorken türkiye işçi partisi’ne verilecek 1 milyon oy ile ancak muhalefetin 1-2 vekillik kazanacağı seçimdir. yani 2 vekil bile alsalar (ki bence bu bile zor) 500.000 oy ile 1 vekil eder.

    bir çok konuda hala muhalif seçmen çok bilgisiz. erkan baş da çıkmış bugün tereddüt etmeyin oy verin demiş. ah erkan bey. seçim ikinci tura kalırsa muhalefetin alacağı her 1 fazla vekil ülkenin kurtulma şansını biraz daha arttıracak. siz neden bu tek başına liste işine girdiniz? hadi girdiniz bari şimdi anket sonuçlarını doğru okuyun. bir çok ilde tip’e verilecek oylar temsiliyete dönüşmeyecek. yazık olacak toplamda yüzbinlerce oya. zaten %2 memleket oyları çöp olacak bir de %2 tip oyuyla 1-2 vekil ancak çıkartılacak. toplamda %4 muhalefetten kayıp. yazık. karşımızda ülke yansa yıkılsa erdoğan diyen akp iktidardan düşüp medya bağımsızlaşmadan hiç bir şartta tercihini değiştirmeyecek oldukça tehlikeli bir hal almış %45’e karşı kazanmanın ve ülkeyi kurtarmanın tek yolu hiç bir oyu zebil etmemek. biz bir çırpıda %4’ü tek kalemle zebil ederek başlıyoruz bile.

    lütfen herkes akıllı şekilde oyunu kullansın. her oy çok önemli. normalde kafası çalışan eğitimli insanlar oylarını zebil ederken akpliler her oyunu temsiliyete dönüştürüyor.

  • 17 nisan 2023 babala tv muharrem ince yayını

    chp tek başına liste hazırlasa :
    chp 26% 170 vekil
    iyip 11% 50 vekil
    hdp+tip 12% 75 vekil
    deva 2% 0 vekil
    saadet 1% 0 vekil
    gelecek 0.7% 0 vekil
    dp 0.3% 0 vekil
    toplam : 290

    akp 36% 280 vekil
    mhp 7% 30 vekil
    toplam : 310

    chp ortak liste yapınca :
    chp 29% 200 vekil (170 yine korundu + 30 deva / saadet / gelecek) (%4 oyun çeyreğini kayıp aldım)
    iyip 11% 60 vekil
    hdp+tip 12% 75 vekil
    toplam : 320

    akp 36% 255 vekil
    mhp 7% 25 vekil
    toplam : 280

    ortak liste olunca ne oldu? chp 170 has chpli vekilinden kaybetmedi. akp ve mhp 30 vekil kaybetti. muhalefet 30 vekil kazandı. meclis çoğunluğunu almak için bu kazanım çok önemli.

    ince’nin dediği gibi sayı 77 değil ayrıca. bütün meclis 600 vekil chp olursa 77 olur. seçilebilecek yerden olanlar 30. bunlar karşıya geçerse ne olurmuş. lan zaten ortak liste olmasa direkt karşıda 30 akpli fazla oluyor.

    ben bıktım gerçekten. bunları neden anlatıp durmak zorunda kalıyoruz biz. ince bunları bilmiyor mu? elbet biliyor. onun derdi başka.

    edit : bir ek yapmak istiyorum. saat 5 oldu can sıkıntısından uyuyamadım. erdoğan'ın bu ülkede seçim kazanmasının nedeni bu büyük eğitimsizlik. biz daha kendi kitlemize bunları anlatamıyoruz. ince herkesin bu konuları anlamayacağını bilerek bu zayıf karna oynuyor. rahatça "chp 77 vekil veriyor" diyebiliyor çünkü bunu yukarıdaki gibi anlatsak da bir kısım insana ulaşamayacağımızı biliyor. bir kısım insanın "vay be chp 77 vekil vermiş" diyerek kendisini haklı göreceğini düşünüyor ki evet bu ülkede bunun alıcısını bulabilir. dediğim gibi bu konular karışık konular ve herkes bu bilgilere sahip değil. chp'nin neden bunu yaptığını da anlamıyor.birleşmek gerektiğini anlatamıyoruz. özellikle yaşça küçük arkadaşlar bizim geçmişte yaşadıklarımızı yaşamadıklarından birleşmeden de seçimin kazanılabileceğini zannediyor.

    karşıda büyük bir şebeke var. bunlarla biz sıradan insanların mücadele edemediğini anladım artık. pes ediyorum yani. bu sitede büyük bir troll operasyonu var. ben bunu yazdım diye nick altıma gelip "para karşılığı entry yazıyor" "karşıt görüşlere aktroll diyor" diyen yeni biri gelmiş. baktım adam troll değil daha önce bu tür şeyler yazanlar troll olduğundan önemsemiyordum. bayağı bayağı benim para karşılığı bunları yaptığımı sanıyor. o arkadaşa şu konuda katılıyorum. kafası azıcık bile olsa çalışan adama göre değil bu ülke. bırakıp gitmek zorunda bu insanlar sanırım. yoksa sadece acı çekecekler.

    bu arkadaş bilmiyor belki ama ben her gün şunları görüyorum :

    saat 00:00 olunca entry giren kılıçdaroğlu karalayan ince parlatan troller :
    endoplazmik fantastik : link
    paul sahillleri : link
    paul sahillleri devam : link
    paul sahillleri devam : link

    her saat aynı şablonla yazanlar (sadece son 2 günde yazdıkları) :
    konigheinrich : link
    nightsniffer : link

    bir de bu hesapların önemli bir kısmı uzun süre deaktif kalıp birden aktifleşip sabah akşam benzer şekilde muhalefete saldırarak ince parlatarak siyaset yazmaya başlayan hesaplar : link

    hatta bu konuda bir arkadaş bayağı güzel bir çalışma yapmıştı : #151238370

    bir de depremden sonra aktifleştirilen hesaplarda ne hikmetse onlarca sabah akşam siyaset yazan hesap geldi sözlüğe. tesadüfe bakın ki hepsi de inceci.

    ben sadece örnek olarak 6-7 yazarı buraya koydum. bunlar gibi o kadar çok var ki. bunlarla normal insanların baş etmesi halkı uyarmaya çalışması imkansız bunu gördüm. bu gidişle olacak olan yine erdoğan kazanabilir. muhalefet olarak biz bunlarla mücadele edemedik. hiç bir bireysel çıkarım olmadan bunları gördükçe sadece ülkem için artık şu seçimi bu kadar yaklaşmışken kazanalım diye insanları uyarmaya çalışıyorum ama olacak gibi değil. böylesine organize bir kötülükle ancak organize şekilde mücadele edilebilir. ben chp'ye de kızıyorum. bunlarla neden mücadele etmiyorsunuz? neden sıradan insanlara bırakıyorsunuz bu mücadeleyi? yoruldum artık. işin kötüsü bunlardan bazıları gerçekten troll de olmayabilir. kılıçdaroğlu nefretiyle ona kaybettirmek için uğraşan ince'nin içindeki nefrete benzer nefretle ve motivasyonla muhalefete seçim kaybettirmek için uğraşan insanlar olabilir ve türkiye'de muhalif seçmen içinde de bunların yaydığı propagandayla etkilenebilecek büyük bir cehalet var.

    kılıçdaroğlu doğru olan şeyi yapıyor. ne kadar kızarsanız kızın ali babacan, davutoğlu, temel bey gibilerle ve hatta hdp ile yan yana gelmeden erdoğan'ı yenemezsiniz. ince'nin dediği şekilde onu dışla bunu dışla bu şekilde kazanamazsınız. kendi çevreniz size böyle seçim kazanılır gibi gelmesine neden olsa da sizin çevreniz dar ve hep sizin gibilerin olduğu bir çevre. türkiye'nin ihtiyacı olan da bu değil. bu kafayla varacağımız yer erdoğan yönetiminden farklı bir yer de değil. ince de bu şekilde kazanılamayacağını biliyor onun derdi kılıçdaroğlu kazanamasın. kılıçdaroğlu kaybetsin ve muhalefet de bana kalsın. kılıçdaroğlu kazanırsa çünkü yeni dönemde ekrem imamoğlu ve mansur yavaş varken kimsenin kendi yüzüne bakmayacağını biliyor. bu seçim son seçim değil söylemleri de bu yüzden. bu ülkeyi düşünmüyor! siz bugün yan yana gelinenlerden korkuyor olabilirsiniz ama kılıçdaroğlu'nun arkasındaki seçmen gelecekte ona bir hata yaptırmaz bunu anlamanız lazım. yeni dönemde olur da iktidar değişirse pkk'ya veya başka zararlı yapılara taviz verilmeyecek. bu olursa zaten kılıçdaroğlu başta kalamaz. erdoğan gibi bir medyası yok onun gibi bir seçmeni de yok. öyle gelip de hata yapıp da başta kalabilecek yapıda birisi de değil. sizi sadece korkutuyorlar.

    ben her gün sokak röportajları izliyorum. erdoğan'ın kitlesi değişik bir kitle. bunlar ülkede ne olursa olsun erdoğan'a oy verecek hipnoz olmuş veya çıkarla bağlanmış bir grup. siz bölünerek bu cehaletle ve çıkar örgütüyle baş edemezsiniz. ülkedeki bütün makul insanları ideolojisinden bağımsız yan yana getirmeniz lazım. şu an ince'nin yaptığı şeyler sadece erdoğan'a yaramaktadır. bunu da bilinçli yapmaktadır. burada onu parlatan troller hepsi büyük bir şebeke. ben artık kendimi bunlar karşısında çaresiz hissediyorum. sıradan bir insanın elinden gelenler bir yere kadar. bu troll faaliyetlerini her gün gördüğümden bazen benzer şeyleri yazıp duran troll olmayan bazı yazarları da yanlışlıkla troll zannedebiliyorum ancak her şey birbirine çok karıştı. ince ve arkasındaki bir grup kılıçdaroğlu nefretiyle ondan intikam almak için ülkeyi adım adım felakete götürüyorlar. onu parlatan troller de bu durumu farkedip kullanıyorlar. buna karşı bir şey yapmazsanız bu ülke bu gidişle büyük bir felakete gidecek. kimse erdoğan'ı konuşmuyor dikkat ederseniz seçime kalmış 4 hafta birbirimizle kavga ediyoruz çünkü bu kavga trollerle canlı tutuluyor. adamlar sabah akşam yazıyorlar. normal hesaplar da bunlara cevap veriyor haliyle erdoğan kötü yönetimine rağmen konuşulmuyor ve aradan sıyrılıyor.

    tanım : ince'nin türkiye'nin zayıf karnını bilerek ve onu kullanarak muhalefetten parça kopartarak seçimi muhalefete kaybettirmek için uğraştığı yeni bir program.

  • 14 mayıs 2023 genel seçimleri

    sayesinde de hont sistemi, troll tespiti, seçim manupilasyonları, sokak röportajı analizi, sandık güvenliği nasıl sağlanır gibi gelişmiş ülke vatandaşlarının yakınına yaklaşmadığı konularda toplumca uzman olmak zorunda kaldığımız seçim.

  • 15 nisan 2023 tip'in ankara 1 bölge aday çıkarması

    akp'nin fazladan 1 vekil kazanmasıyla sonuçlanacak gibi. seçimden sonra değerlendiririz. hdp bile 110.000 oy (%8.7) ile ancak ucu ucuna 1 vekil çıkartmış 2018'de. doğru olan hdp ile tip'in ortak girmesiydi ve yine 1 vekile oynamasıydı burada. hem hdp'nin hem tip'in birer vekil çıkartması imkansız. büyük olasılık olacak olan ikisinin de %8 altında kalarak vekil çıkartamaması ile sonuçlanacak seçim. hdp belki ucu ucuna yine çıkarır ama ikisi birden imkansız.

    arkadaş şu seçimi bir atlatalım yeni demokratik ortamda tip de diğer tüm oy oranı az partiler çok güçlenecektir ama lütfen bir şu seçimi atlatalım. mecliste güçlü olalım. bu çok önemli. mecliste ne kadar az akpli mhpli vekil o kadar türkiye'nin önünün açılması demek.

    edit : prosedür gereği açıklaması var. umarım öyledir. #151314838
    edit2 : silinmiş entry. belli değilmiş henüz. umarım doğru kararı verirler. başlık altına gelen aktrolleri inceleyin. neyin doğru olduğunu bulmak kolay.

  • 9 nisan 2023 chp parti meclisinin toplanamaması

    üstteki üç yazar da troll. ona göre yazın altıma.

    adamlar bir iyi partiye bir chp'ye saldırıyor. full mesai bu gece. belli ki bir iş peşinde yine ince-erdoğan tayfası.

    alttakilerin de çoğu troll. tek tek inceleyin.

  • iyi parti

    trollerin saldırısına uğramış parti.

    yukarıdaki 17 entrynin neredeyse yarısı aktroll. tek tek nick altlarına bakın.

    belli ki iyi partili seçmeni kendi kontrollerindeki memleket partisine çekmeye çalışıyorlar.

    edit :
    hadi size kolaylık yaptım. listeliyorum.
    son 3 saatte 17 entrynin 7 tanesi bunlar.
    4 tanesi inceci numarası yapan güncelleme gelmiş v0.2 aktroll.
    3 tanesi de düz eski tip portekizli forvet gibi ilk versiyon (v0.1) aktroll.
    son 3 saatte yazılan entrylerde %40 troll oranı. yazarlarını inceleyin.

    #151096910 (v0.2, bakın bu tam 00:00'ı almış. akıllı aktroll)
    #151098730 (v0.2)
    #151098882 (v0.2)
    #151101221 (v0.1)
    #151101445 (v0.1)
    #151102960 (v0.2)
    #151103530 (v0.1)

  • kılıçdaroğlu'nun pkk'ya yakın olduğu algısı

    arkadaş iyi niyetle güzel bir uyarı yapmış. bunun bir gerçek olmadığını algı çalışması olduğunu bütün kafası çalışan insanlar biliyor ama işte bu medya ve trollerle yayılan yalanlara karşı da bir şey yapılması gerekli olduğu doğru.

    1- medya ellerinde.
    2- sosyal medya troller sayesinde ellerinde.

    bakın şu arkadaşın uyarısının altına hemen ilk sayfadan damlayan çok sayıda troll var. diğer troller de bu trollerin yazdıklarını favlayarak çok desteklenen bir yazıymış gibi algıya destek oluyorlar. bunlar bildiğin oldukça organize gruplar.

    örnek üçüncü entry : #151051836
    yazan kişiyi inceleyin : (bkz: yetkin99)
    bunun yazdığı yazıyı favlayanları da inceleyin. yarısı aktroll.

    altına da hemen portekizli forvet (#151051862) de gelmiş ama o artık çok deşifre olduğu için yeterince fav alamamış garibim. benim şu yazdığım yazının bile altına bir aktroll gelmiş algı yapıyor.

    şimdi durum bu kadar vahim. her yerde büyük bir algı operasyonu var. buna karşı evet chp bir şeyler yapmalı buna katılıyorum. elinizde medya yokken ve sosyal medya troll kaynıyorken ne yapılabilir? bunu düşünmeleri gerek.

    bu arada bu başlık ilk sayfada değil tüm sayfalarında troll dolmuş. amme hizmeti yapıp bir liste hazırlamıştım : #147570501 listenin çoğu başlığa gelmiş. bu trollere karşı da chp'nin bir çalışma yapması ve halkın bilincini yükseltmesi lazım. ayrıca seçimden sonra bu trollerin umarım hepsinin kökü kurutulur. ülke resmen trolllerin oyuncağı oldu yıllardır. bu yapılan ülkeye kötülüktür ve karşılıksız bırakılmamalı.

  • 14 mayıs 2023 genel seçimleri

    evet aktroller bastı. her zamanki gibi. organize umutsuzluk yayıyorlar. üsttekilerin nick altlarına bakarsanız görürsünüz.

    tanım : umutsuzluk yayan ve muhalefeti bölmeye çalışanların nick altlarına bakmanız gereken seçim.

  • kemal kılıçdaroğlu

    (bkz: paul sahillleri) isimli muhalif maskeli trollün her gün 00:00 - 00:30 saldırdığı siyasetçi. şu aşağıdaki entryleri inceleyin ve saatlerine bakın. bu eleman mesela planlı programlı bir iş yapıyor. her gün aynı saatlerde günün ilk entrysini almaya çalışıyor. muhtemelen entryleri önceden hazırlayıp copy paste yapıyor tam 00:00'da. bunların şurada (#150475308) bir kısmını görebileceğiniz 50-60 kişilik bir grubu var işin daha da kötüsü. şu aşağıdaki entryleri inceleyin. nasıl planlı şekilde bir yıpratma yaptığını görün.

    kılıçdaroğlu entryleri :
    entry saati : 00:00 (25.03.2023)
    #150640107

    entry saati : 00:19 (22.03.2023)
    #150554789

    entry saati : 00:13 (21.03.2023)
    #150525722

    entry saati : 00:00 (20.03.2023)
    #150495044

    entry saati : 00:07 (19.03.2023)
    #150462803

    entry saati : 00:26 (16.03.2023)
    #150372605

    entry saati : 00:00 (15.03.2023)
    #150340485

    muharrem ince entryleri :
    entry saati : 00:00 (25.03.2023)
    #150640087

    entry saati : 00:31 (22.03.2023)
    #150555221

    entry saati : 00:21 (21.03.2023)
    #150525994

    entry saati : 00:00 (20.03.2023)
    #150495029

    entry saati : 00:14 (16.03.2023)
    #150372182

    entry saati : 00:00 (15.03.2023)
    #150340507

    meral akşener entryleri :
    entry saati : 01:35 (25.03.2023)
    #150643050

    entry saati : 00:31 (19.03.2023)
    #150463771

    genel seçim entryleri :
    entry saati : 00:00 (23.03.2023)
    #150640107

    entry saati : 00:01 (20.03.2023)
    #150495106

    bu böyle gidiyor daha yazmadım. devamlı saldırmış. biz ince başlığına bir şey yazsak hemen mağdura yatıyorlar bir de. bize saldırıyorsunuz diye. bu ve bunların 50-60 kişilik ekibi kılıçdaroğlu'na yıllardır saldırıyorlar. hergün kesintisiz. bu şekilde de algıyı yönetmeye çalışıyorlar. benim esas merak ettiğim aslında şu :

    bazıları artık deaktif hesap olan bu 50-60 kişilik ekip (#147570501)

    a - akp’nin muhalefeti içeriden parçalamak için ulusalcı muhalif numarası yapan trolleri mi? bariz akpli hesapların uzun bir süredir algı yönetmede işlevi kalmamıştı daha da akp'ye antipati topluyorlardı ve bu yüzden bu yola mı saptılar? dikkat ederseniz artık bariz akpli troll hiç kalmadı sözlükte. maşallah hepsi muhalif inceci falan.

    b - yoksa özellikle son 3-4 senedir akp ile iş yapan 418 milyar dolar işiyle de bağı olduklarını düşündüğüm ulusalcıların sözlükteki organize grubu mu? elbet alt dallardan bahsetmiyorum bağ derken. alt dallardakilerin üstlerin ne işler çevirdiğinden haberi yoktur.

    yani soru şu kısaca. ulusalcı numarası mı yapıyorlar yoksa gerçekten inanarak mı yazıyorlar. yani akp ile direkt bağları var mı yoksa arada iki link mi var? sadece net olarak bildiğim ve gördüğüm bu grup yeni değil 3-4 yıldır zaten planlı programlı kılıçdaroğlu'na yıpratma yapıyorlardı ve kesinlikle muhalefetin kaybetmesini istiyorlar. bunun için de gayet prof şekilde muhalefeti bölmek ve bu muhalefeti bir araya geitren asıl unsur olan kk'yı itibarsızlaştırmak muhalif seçmenin umudunu kırmak sandıktan uzaklaştırmak soğutmak için uğraşıyorlar. bu bölmeyi bir ara özdağ ile yapmayı denediler olmadı şimdi ince ile yapmayı deniyorlar.

  • 16 mart 2023 ada araştırma seçim anketi sonuçları

    böyle adı sanı bilinmeyen her ankete inanmayın. bir de 3-5 aktroll organize şekilde hemen gelmişler.

    bugün böyle bilinmeyen şirkete ait 3 anket (europoll, ada, pusula) düştü solda gündeme. biri (europoll) muhalefeti bayağı önde gösterirken bu da akp'yi bayağı önde gösteriyor bir diğeri (pusula) de muharrem ince parlatmış.

    bilinen anket firmaları listesi :
    -area
    -mak
    -orc
    -konda
    -metropoll
    -aksoy
    -alf
    -piar
    -yöneylem
    -team
    -istanbul araştırma

    muhalefete yakın :
    -avrasya

    iktidara yakın :
    -areda
    -optimar
    -asal

  • kılıçdaroğlu'nun kripto ak partili olması

    eğer sözlüğü geri açmak için denemelerse bunlar işe yarayabilir. zira akp'nin işine gelen şey kk'ya saldırılan bir sözlük. bu hava son haftalarda değişince pat kapattılar sözlüğü.

    onun dışında bir planınız varsa bunları yazmakta yazdıklarınız birer çöp. siyaset okuması olmayan yaşça genel olarak 20'nin altındaki düşük iqlu tiplerin hezeyanları sadece. kripto akpli kimse ankara'yı istanbul'u akp'nin elinden almazdı. kripto akpli arıyorsanız bunu iddaa eden tiplerin tapındıkları siyasetçilere bakın. açın şu yukarıdaki 5-6 hesabı bunu iddaa edenler kimlere tapınıyor onlara bakın ve kriptoları görün.

  • 28 aralık 2022 ekrem imamoğlu basın açıklaması

    benim anlamadığım bu başlıkları neden bir aktroll açıyor?

    edit : hımm şimdi anladım. arka arkaya diğer aktrollerin gelip ilk sayfada en çok okunacak entryleri rezerve etmesi içinmiş. eğer doğal bir hesap bu başlığı açarsa diğer aktroller ilk sayfada yer kapmaya yetişemeyebilirler. bundan dolayı bir tanesi belli bir saat belirleyip başlığı açıyor diğerleri de arkadan geliyor. böylece başlığı okuyanlara bir algıyı baştan yerleştirecekler de işiniz zor yani.

    ahaha trollümüz beni engelledi. engelleyin tabii. her bir trollün engeli benim için bir şeref madalyasıdır. ne yaptığınız anlaşılıyor diye korktuğunuzun göstergesi bunlar hep. ben trolleri engellemiyorum aksine bana hangi senaryoyu istemediğinizi ve akp'nin neyi amaçladığını anlatıyorsunuz.

  • tıpış tıpış gidip kk'ya oy verecek olan yazarlar

    bir aktroll tarafından milleti provoke etmek muhalifleri daha da kamplaştırmak ve kk'ya olan nefreti körüklemek için açılmış başlık :

    başlığı açanı inceliyoruz :

    devil trigger dante :
    #124970929
    #124971625
    #143567410

  • 8 kasım 2022 bahçeli'nin erken seçim çağrısı

    eğer erdoğan istiyorsa erken seçim ilan eder istemiyorsa bekler. şunu yapar bunu yapmaz demek için önce erdoğan ne istiyor onu bilmek lazım.

    hatta arttırıyorum eğer erdoğan hdp oylarına göz diktiyse ve bahçeli’nin varlığı hdp ile yakınlaşma için engelse bahçeli erdoğan’ın emriyle rahatsız olmuş numarası bile yapar. zira bahçeli oy geleceği sürece hdp’den rahatsızlık duymaz son yerel seçimde apo’nun neden sözünü dinlemiyorsunuz neden seçimi boykot etmiyorsunuz diye hdpli seçmen azarlıyordu kendisi en son.

    kısacası yarın bahçeli ne derse desin belli bir plan program içerisinde erdoğan’ın onayıyla diyecektir. kendisinden medet uman sadece saftır. bu adam yüzünden ben artık mansur yavaş’a bile şüpheyle bakıyorum. milliyetçi insana siyaset konularında güvenim kalmadı.