yuzmebilmeyenyunus21
profili

  • squid game

    45 yaşındaki heteroseksüel adam durduk yere saçını ateş kırmızısına boyadı dağ gibi adam japon anime karakterine döndü. ben bunu aşamıyorum dostlar.

  • philadelphia sokaklarındaki korkunç görüntü

    amerika gibi ülkede yaşayıp uyuşturucu bağımlısı olanların beynini sikeyim ben. lan bi de bu gavurların asfaltları neden koyu bizimkiler neden rengi solmuş gibi. nabıyonuz yanlış mı döküyorsunuz asfaltı. nedir olayları.

    edit: asfalt olayına bir sürü cevap geldi. ölüyorum desem mesaj atmazsınız köfteler. neyse özet geçeyim. cevapları çorba yapıp yazıyorum.

    1- petrolün kalitesi. suudi petrolünün kalitesi ile ırak petrolünün asfaltı aynı olmazmış.
    2- katkı maddesi. bizde kireç çokmuş kireç katıyorlarmış.
    3- çamur ve toz çokmuş ondan kalite bozuluyormuş.
    4- asfaltın üzerine kaplama yapıyorlarmış. ne kaplaması bilmiyorum. bu mu acep?
    5- orada yolu yapan şirket en az 10 sene asfalttan sorumluymuş. bozulursa falan yeniliyormuş o yüzden baştan sağlam yapıyorlarmış başımız ağrımasın diye.

  • 28 haziran 2021 kadın şiddeti

    şimdi size göre zanlı sabah kalktı gazeteyi açtı istanbul sozleşmesinden çıkma haberini okudu ve himm madem sözleşmeden çıkıldı ben gidip karıyı bicaklayayim mi dedi. siz ciddi misiniz?

    insanlar da bıçaklı saldırgana müdahale etmedi diye suçlanıyor. yiyecegin tek bicak darbesi ile iyi ihtimal 6 ay hastanede kalirsin ameliyatlara girersin. maddi manevi kaybın sonsuz olur. tabi bu iyi ihtimal bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin veya bıçaklı adam sana da kafayı takar. ugraş dur. değer mi. bu ülkenin zaptiyesi yok mu. esiyle dostuyla çay içen adamlari süper kahramanlik yapmadı diye neden sucluyorsunuz. derdiniz ne kuzum.

  • 28 haziran 2021 hırvatistan ispanya maçı

    dünkü kısır geçen maçların aksine bugun bol gol bekliyorum. iki tarafin da orta sahasi saglam. denk kuvvetler. tahminim 2 -2 veya 3-3. penaltilarda iş biter. 2 gündür tutturuyorum diye gaza geldim yoksa skor tahmini vermezdim. neyse ytd.

  • 23 nisan 2021 coinlerin dibe vurması

    türkiye olarak coin piyasasını da kuruttuk. oyun kuramayız ama oyun bozarız gerekirse.

  • kadınların gerçekten sevmemesi

    bir kadın sadece çocuğunu gercekten sevebilir.

  • chp'ye göre lgbt aile yapısını bozmuyormuş

    bir yerlerde bazilari escinsel iliski yasiyor diye ailesini dagitan birini görmedim ben. kilicdar haklı.

  • seyahatlerini instagram'da paylaşmayan insan

    seyahatta kimsenin görmesini istemediği seyler de yapıyor olabilir. bir arkadaşım öyleydi yani yanlış anlaşılmasın.

  • süngerle ısınılan evde 2 çocuğun yanarak ölmesi

    dünyada milyonlarca insan öluyor hangi birine üzülmem lazım. aynı ülkede yaşıyoruz diye bu insanlara ekstra üzülmem mi gerek. bizden ne istiyorsun basligi açan. tipik bir 3. sayfa haberi işte. cehalet fakirlik cok cocuk daha çok fakirlik daha çok çocuk. adam yasiyorsa para versen 5 degil 15 cocuk yapar bu sefer karton yakar.

    edit : dunyada her 5 saniyede bir cocuk açlıktan ölüyormuş. link bunlara yas tutuyor musunuz. 5 saniyede bir baslik aciyor musunuz. ha onlar uzakta gormuyorum ne onemi var mi diyorsunuz. afrikadaki cocuklar icin baslik acmiyorsaniz her 5 saniyede bir uzulmiyorsaniz irkci mi oluyorsunuz ki bana irkci diye iftira atiliyor. mülteci olarak geldigin bir ulkede 6 cocuk yaptiysan fakirligi tercih etmissin demektir ki fakirler kömür dpgal gaz bulamaz bu da kazalara davetiye cikarir yetersiz beslenme ve hastaliklara da acik olursun. simdi bu durumda ben neden sorumlu olayim veya bir afrikali cocuga gore bu cocuga neden daha fazla üzüleyim. siz neden afrikalilara yas tutmayip suriyelilere yas turuyorsunuz. mantigi ne. bir de neden üzül üzül diye baskı yapıyorsunuz üzülünce o çocuklar geri mi gelecek gelecekte daha mı az çocuk ölecek siz üzülüyorsunuz neye yarıyor. gerçekten üzülen varsa evini arabasını satsın fakirlere versin. onu yapacak var mı aranızda. yok anca konuşup ne kadar mükemmel ve duyarlı biri olduğunuzu ispat etmeye çalışıyorsunuz. belki de sizlere acımak lazım. bi düşünün.

  • ilber ortaylı'nın orhan pamuk'u okumayın demesi

    bence doğru tespit. yeni hayatı okumaya calisip okuyamadim. adam sayıklar gibi yazmıştı. konu ne ne anlatiyorsun abiciğim diyesim geldi ki ben cahil biri değilim amerikan presidint presidintiyim. gerci bu ulkede elif safak'a, zülfü livaneli'e büyük romancı muamelesi yapılıyor. onların yanında orhan pamuk tolstoy sayılır.

  • hayatın hiçbir döneminde hoşlanılmayan müzik türü

    (bkz: rap)

  • bir hatunla en fazla ne konuşabilirsin ki

    youtubedeki bilim, sinema, podcast gibi ciddi emek verilen kanallardaki abone sayisina bakarsaniz en az %80 erkektir. mesala light bile sayilir flu tvdeki abonelerin %89u erkekmiş. oha dedim. keza evrim ağacı medyascope vb de öyle. kadınlar hayatla ilgilenmiyorlar kendileri ile ilgileniyorlar. belki de gercek mutluluk odur ama bu da sığlık yaratıyor mu evet. maalesef. sebebi sudur suclusu sudur istisnaları vardır vb orası ayrı ama bu bir gerçek.

  • logosu en güzel otomobil markası

    mercedesin yıldızı kendi başına markadır.

  • türkiye ile savaşmak istenmemesinin nedenleri

    (bkz: nato)

  • ikinci el otomobil piyasasını düşürecek çözüm

    diyaneti kapatıp kazanilan parayla otomobilde ötvyi kaldırmak.

  • 2019-2020 sezonu küme düşmenin kaldırılması

    ankaragücu ikinci kez devlet eliyle süper ligde kalmış oluyor böylece. ilginç bir tesaduf.

  • etyopya'nın nil nehrine ipotek koyması

    turkiyenin zararli çıkacağı olay. ne alaka demeyin bir yolunu bulup zarar ederiz kesin.

  • 19 temmuz 2020 trabzonspor konyaspor maçı

    zaaa 3-3 oldu. ligde tek takım olsa trabzon yine şampiyon olamaz.
    edit: 3-4 oldu. düzeltiyorum ligde tek takım olsa trabzon küme düşer.

  • atatürk'ün 1920'de ingiltere'ye teşekkür etmesi

    işte belgesi link

    haberin türkçesi : ingiltere, türklere karşı savaşsınlar diye ermenilere 1920'de 40.000 tüfek yolluyor

    türkler ermenileri yenip ermenilerin tüm tüfeklerini alıyor

    atatürk, ingiltere'ye ironik bir dilde yazdığı mektupta ingiltere'nin türklere yaptığı tüfek desteği için teşekkür ediyor .

    edit : kaynak 2 link

  • köpeksiz sokaklar istiyoruz

    sokaklarda köpek isteyen biriyle yaptığım diyaloğu şuraya copy paste yapayım da nasıl hasta zihinlerle mücadele ediyoruz okuyun ibret alın sevgili dostlar.

    b: ben
    k: köpekçi

    köpekçinin entrysi : köpek ile insan arasında hiçbir fark göremiyorum, insanın yaşam hakkı daha üstte değil. birlikte yaşamak zorundayız. her gün onlarca köpek öldürülüyor, ona kimsenin sesi çıkmıyor, kırk yılda bir ölen insan olunca herkes ayaklanıyor maşallah.

    b: ıneklerin tavukların yasam hakki konusunda ne düşünüyorsun.

    k: ben vejetaryenim zaten, bunu bana degil et tuketenlere soylemelisin

    b: köpeklere verilen mamalar nelerden yapılıyor.

    k: ıyi de bu doganin kanunu, kopekler insanlar gibi bitki tuketemez, bir aslan bir kurt nasil et yiyorsa kopek de et yer.

    b: dogaya mudahale ediyorsunuz. kendi kendine kalsa açlıktan olecek doga kanunu odur. ama siz dana tavuk kesip kopeklere veriyorsunuz. danayi tavuğu kesip mama yapmak doga kanunu mu.

    k: peki insanlarin ormanlari agaclari kesip binalar yapmasi, denizleri doldurup kendilerine alanlar saglamasi, fabrika atiklarini dogaya birakmalari dogaya mudahale olmuyor mu amk iki yuzlusu

    b: ha tamam baskasi agac kesiyor ben de dana bogazliyayim. cok mantikli. yere çöp atan birini gorunce sokaga siciyor musun.

    k: ınsanlar milyonlarca hayvani katlederken iyi, dogayi talan etmeleri normal, kendi gebesinizi doldurmak icin inek keserken iyi, o kesilen inek kopege verilince mi kotu amk siktir git iki yuzlu mal, sanki kendisi kesilen inegi yemiyor, sen yerken iyi kopege verilince neden kotu ? hayvan dusmani kudur besliyoruz beslemeye devam edecegiz, belki senin gibi amipleri parcalarlar da insanliga da faydalari olur. ek olarak engellendin

    b: ınek dusmanisin sen. hayvan sever değilsin.