neyemeyilli43
profili

  • ted antalya koleji öğretmeninin gözaltına alınması

    izbe tarikatlarda ağız badeleten islami trollerin "okullarda siyaset yapiliyüürr" diye ağladıkları başlık.

    lan siz camileri parti bürosuna çevirdiniz, 14 sene duadan çok fetö-akp propagandası yapildı, simdi de hamas(ihvan- rabia)-hizbullah(hüdapar)-akp ittiffakının propagandası duadan çok yapılıyor ki eğitim kurumlarında da zaten bizati milli eğitim müdürleri tarafından akp propagandası yapılıyor.

    siz yapınca sorun yok baskası yapınca auoew. hassiktirin ordan

    yani bu halkı kin ve düşmanlığa sevk etme şeysi de müthiş amk, akpliler trolünden saray başına kadar etmedikleri halaret birakmazlar, kendilerine oy vermeyen kişilerin kadınlarına "sürtük" derler, iletişim şeysinin trolleri ana bacı düz gidiyor, bunlarda sorun yok başkası ağzını açtımı hemen halkı bilmem ne yapmaktan tutukluyorlar.

    kadın ne islami troller gibi küfür etmiş ne de iletişim başkanının beslemelerin atatürk ün annesine ettiği hakaretler gibi hakaret etmiş, efendice görüşlerini söylemiş kaldı ki camilerde yapılan gibi bir partiye oy da istememiş olanları anlatmış.

    bu devran döner, hiçbir zulüm sonsuza kadar sürmedi sizin ki de sürmez. eden de bulur, sonra kimse ağlamasın

  • ukrayna dronunun rus askerlere bomba atması

    savaş türkün düğünüdür falan diyen arap kirmalarının ortalarda gorünmediği başlık.

    yani ömrü savaş meydanlarında geçmiş mareşal gazi mustafa kemal atatürk, yurt müdafası olmadığı müddetçe savas cinayettir demişti, kendisi kantinde cavuş olan, oğulları bedelli ve çürükle arkerlikten kaçan arapçının destekçileri ise ortamlarda siksok konuşup, götlerinin üzerinde sağı solu feth edip duruyorlar

    bak amk yerinde gencecik insanlar birbirlerinden aman dileyerek, yalvararak, parçalanarak ölüp gidiyorlar, kaynaklardan payıni alan ruhban+ siyasiler dünyanın en lüks nimetlerinden en iyi sartlarda, saraylarda faydalanirken, bu ruhban+siyasi sınıfın çocukları dünyanın en guzel koylarında 50 kusur metrelik yatlarında partilerken, bu garibanlar birbirinden medet umarak, can çekişerek, camura karışıp gidiyorlar

  • bayraktar'ın akp'yi pkk'nın chp'yi desteklemesi

    badelenmekten belli bir süre sonra delirmis hizbullah militanı zırvası.

    siktir edin

    edit. olaylar çok garip bir noktada şuan, herifler talibanla inanç ortaklığı açıklayıp, hizbullah ile resmi ortaklik kurup tek listeden seçime giriyorlar ancak ne hikmetse terörist başkası :)
    14 sene beraber yönetimde oldukları kozmik odayı akp başbakan yardımcısına suikast iddiası ile açtırıp yabancı ülkelerdeki türk istihbarat elemanlarını afise edip ölümlerine neden olan eski ortakları da fetö:) hepsinin fetö lideriyle boy boy fotosu var falan.

    pkk "şeysi" iyice garip ki bir önceki seçimde ibb seçimini imamoğlu kazandı,milli iradeye darbe yapıp seçimi tanimadilar bir daha seçim yapıldı ve bu seçime de pkk lideri ile ittifak ilan edip öyle girdiler. damat yine aynı damattı madem harika vatanseverdi niye destekledi ozaman pkk lideri ile ittifak yapan kayınpederini :)

  • erdoğan'ın kaybetmesi için ne olması lazım

    fetö ve pkk diye damlayanları geciniz dedigim sorunsal

    yani sorun fetö olsa akpde fetö ile koyun koyuna fotosu olmayan adam yok, pkk desen daha 5 sene önce pkk lideri-rte- bahçeli ibb seçimlerinde ortak seçime girdiler, bugün pkk dan daha radikal hizbullahla ortaklar falan. o yuzden muhalefet hdp ile anlaştığı için kaybetti falan geçiniz.

    eğer rte, hdp ile anlaşsaydı, bugün chpyi eleştiren tayfa akpye ölümüne destek olacaktı (bkz: saçılım süreci)

    akp-mhp-hizbullah kitlesinin genel durumu
    -%15 seriat saplantılı, öte dûnyacı ve asırı dinci kesim, isid vari bir yönetim hayalleri var ve akp isid e en yakın oluşum
    -%15 sosyal yardımla geçinen kesim, belli bir mesleki vasfi olmayan ve yogunlukla düşük eğitimli kesim- akp nin 10milyon üzeri üyesi var bunların bir kısmı iş karşılığı üye olmuştur akpye oy vermiyordur ancak bu sosyal yardım kitlesinin büyük çoğunluğu akpye üye ( tv maniplasyonları veya medya organları bu kesimi hatta tutmak icin genelde)
    -%15 de irili ufakli hazine yagmalarindan payına düşeni alıp bedavadan hayat yasayan, rantcı lesim olarak bloklasmıslar. ( bu grup 1950 den beri suregelen sağ-"muhafazakar" iktidarların hepsinde hemen hemen aynı grup )

    bu tarz bir grubu; devlet gücü elindeyken, camiler falan seçim bürosu gibi çalışırken, risk gördüğü muhalifleri tutuklatmak için yargi aparatina %100 hakimken dağıtmak çok zor ki otoriter ve kanunsuz rejimlerden secim yoluyla kurtulmak çok aşirı istisnai bir durum.

    demokratik kongo cumhuriyeti ne kadar demokratikse veya cumhuriyetse burası da o ayarda olduğu icin bambaska analizler yapılması gerekli.

    bugün gelinen noktada net olan sey; %15 rantcı tayfa ve % 15 seriatcı tayfa dışinda kalan herkesin akp-hizbullah- mhp blogundan zarar görüp daha fazla sefalate suruklenecegi.

    bizler kira parasına çalışacağız bu tayfa über lüksler içinde yasayacak, bodrumda yatlarda muta nikahlı eskortları kokain cekerek bafileyecekler vs vs

    olacak olan bu.

    bir nevi islami kast sistemi ve türk halkının yarisi da bu sisteme öyle veya böyle ok durumda. o vakit önemli bir bölümü araplasmış türk milletine hayırlı olsun

  • adıyaman valisinin yardım isteyenlere gülmesi

    (bkz: islami yönetim)

    adıyaman başta olmak üzere türk halkına müstehak valinin, mevcut iktidarın karakterini yansıttığı eylemdir.

    türk halkı, sırf dini masalları ara ara arapça aktarıyor diye, lise mezunu selefi bir otobüs şoförüne ilk çağ krallarında bile olmayan sınırsız yetkiler vererek, cumhuriyetten, hesap sorulabilir yönetimden vazgeçti.

    şimdi ilgili otobüs şoförünün adamları böyle suratlarına karşı deprem sonrası taşak geçiyor.

    sadece bu değil, "her şey kontrol altında, ölenler korkudan binadan atlayıp öldüler, pek birşey yok, sosyal medya abartıyor" diyen bakanlar (bkz: nebati)

    yanında feryat figan eden depremzedeyi umursamayan akpliler canikli

    bütün enkazlara ulaşıldı diyen afadcılar falan sınırsız taşak geçiyorlar.

    "hainler maniplasyon yapiiüurrr" diye sosyal medyadan olayları başkalaştırmaya çalışan islami troller de taşak geçiyor.

    alın görün devleti kimlere verdiniz, cumhuriyeti kimlere güvenip yok ettiniz, yani bugüne kadar sınanan her şey elde kaldı akıllanmadınız.

    pandemi oldu maskesiz, ilaçsız kaldınız akıllanmadınız,

    yüzlerce yılda yetişen ormanlarınız, uçaksızlıktan yandı akıllanmadınız,

    paralarınız gözünüze bakıla bakıla çalındı, sizler ay sonunu borcu borçla kapatırken, islami ruhban sınıfının çocukları lüks içinde yaşadı, bunu hiç çekinmeden ferrarilerinden yüzünüze yüzünüze paylaştılar, akıllanmadınız.

    şimdi binlerce insan enkaz altında telef oldu, akıllanmayacaksınız.

    kim yaptı o binaları, bunca imar affını kim çıkardı, neden 99 dan sora önlem alınmadı, deprem parası diye bir araba alırken 2 tane de devlete alıyoruz, bir pakat sigaranın 18 tanesini devlete veriyoruz, nerde ötv paraları diye sormayacaksınız.

    belediye tesisi açarken 5000 korumayla gelip, bay kemal bay kemal diy esip gürleyen islami rte ortalarda yok, yarın çıkıp yine siyasi ittifakı ciller yanında duruken alakalı alakasız bay kemal ssk yı batırdı der, bu olaylara kader der, itiraz edeni dinsiz ilan edip, camilerden kadere isyan etmenin günah olduğunu söyleyen fetvalar yayınlatır sarayında keyfine bakar.

    sen bunlara dur demezsen, enkaz altlarında telef olmaya devam ederiz, ailenizin cesedinin kokusunu "kader" diye ciğerlerinize çekersiniz,

    islami bakanlar reza zarrabın önüne yatarken, siz çocuğum enkaz altında diye kendinizi is makinasının önüne atarsınız link

  • 5 ocak 2023 rte'nin esed ile görüşmesi

    ahahah dediğim olay.

    (bkz: esad the islamcı slayer)

    şaka maka esad büyük adammış. ülkesindeki radikal grupları, cihatçıları, eğitimsiz insanlık düşmanlarını, katmadeğer yaratmayan kişileri falan hep türkiyeye itekledi, problemli toprakları temizledi ve en sonunda isid-elnusra-öso gibi gruplara hamilik yapan islamcı rte ye de tükürdüklerini yalattı.

    şimdi şamda süslemeli yılbaşı partileri yapılıyor vs vs.

    o değil de hani esad la konusulsun, sorunlar meshepçi bakış açısından ayrı değerlendirilsin diyenlere hain, esad ajanı, baascı vs diyordu islami tayfa ? ne oldu o iş ?

    emevi camisi :) ?

  • kenan sofuoğlu'nun oğlunun drone ile kahve servisi

    halka din satan islamilerin kendi çocuklarına yaşattıkları lüksü göstermesi açısından ibretlik kahve servisidir.

    bakın mesela bu kişi islami partinin milletvekillerinden biriydi, dini masalları yiyecek kadar embesil insanlara camiler dahil tüm kanallardan, "bir lokma bir hırka", " peygamberimiz bir zeytinle gün geçirirdi" falan gibi şeyleri kaktırıp, über lüks villasının sonsuzluk havuzu üzerinden dronla servis edilen espressoları "başı açık" karısıyla beraber götürüyorlar :)

    tabi çocuğun da sure ve arap adetleri yerine drondur, motor sporlarıdır gibi şeylerle eğitilmesi de cabası :)

    islamilik ve ilgili ideoloji budur :) bu ideolojiye geçit verirseniz, size din satan islamilerin sonsuzluk havuzlu villalarından dronla lüks kahveler içtikleri hayatlarını, faturasını ödemekte zorlandığınız internetten izlersiniz.

    aynı şeyleri talibanın, iran mollalarının, besic in, isid in üst yönetimlerinin çocuklarına baktığınızda da görürsünüz. bu tip islami örgütler din ile halkı uyuşturup, etkisizleştirip, eğitimsizleştirip "tanrısallık" atfettikleri kurallarla halkı sindirip, köleleştirdikleri milyonların sırtından kazandıkları ütopik paraları, ütopik lüksler içerisinde çoğunlukla da "gavur "memleketlerde çatır çatır yerler.

    (bkz: akp çocukları)
    link
    link2
    bütün okullar imamhatip olsun diyen akplinin kendi torununu fransız lisesine yazdırması

  • akp'nin 2023 seçim stratejisi

    (bkz: 7 haziran 1 kasım 2015 arası karanlık dönem)

    akp iktidarı kaybetmişti, isid bir anda buna sinirlendi ve bir anda sağı solu bombalamaya başladı, bahçeli başbakanlık teklifini kabul etmedi, bombalamalar devam etti, rte anayasayı fiilen askıya alarak hükümet kurma yetkisini chp ye vermedi, bombalamalar devam etti, yeniden seçim yapıldı ve akp oylarını yükselterek!! "kazandı" ve isid aniden sakinleşerek bombalamaları bıraktı :)

    bu şekilde bir seçim stratejisidir.

    (bkz: onlar sadece öfkeli çocuklar)

  • 25 temmuz 2022 dolar kuru

    allah a karşı yarışıp kazanan kurdur :)

    edit. konu benim iddiam değil tabi. türkiydeki islami yapılar ve camilerden hutbeleri okunan liderleri dolar 6-7 liralardayken, "onların doları varsa bizim de allah'ımız var" diyerek allahnın dolara karşı üstün geleceğini her yerde söyledi, ek olarak ekonomi yönetimi için en doğru modelin de kuran ayetleri olduğu ve ona göre davranıldığı söylendi. sonuç bu :)

  • kayseri meydanı'nda süs havuzuna giren suriyeliler

    rte nin sarayına danışman olması gereken kişilerdir.

    yakıştıkları seviye orasıdır.

  • 25 mayıs 2022 dolar kuru

    hala daha x bariyeri, y duvarı falan diye ampiri ampiri yorumların yapıldığı kur.

    oğlum ülkede cumhuriyet yok lan, çakma seçimlerde sayılan mühürsüz oylarla birlikte bir aile ve o ailenin lideri sınırsız yetkilerle iktidarda. üstelik bu kişi eğitim olarak imam lisesinde gördüğü bir iki arapça ders dışında eğitime sahip değil ve siyaset öncesi kariyeri belediyede otobüs şoförlüğü yapmak :)

    ortağı olan bir iki tarikat şeyhi ve onların uygun gördüğü bazı müridleriyle beraber kuran ayetlerini referans alarak ülke yönetmeye çalışıyor, halkı da kolluk kuvvetleri ve hapis baskısıyla baskılıyor :)

    bu durumda dolar kurunda x bariyeri falan demek çok şey değil mi ya :)

  • 18 mayıs 2022 ticaretin durması

    (bkz: islami yönetim)

    bu konu türk halkına soruldu, türk halkı cumhuriyetin erdemlerini anlamadı ve siyaset öncesi bilgi birikimi amatör futbolculuk ve otobüs şoförlüğü olan imam lisesi mezunu az eğitimli birine tüm özlük haklarından vazgeçmek de dahil olarak ilk çağ krallarında bile olmayan yetkiler verdi ve durum bu.

    tabi işler bu raddeye bir anda gelmedi 20 senedir akp nin yapmadığı hukuksuzluk, işlemediği suç, yağmalamadığı kurum kalmadı. cumhuriyetin tüm birikimleri satıldı ve afiyetle islami yapılar arasında paylaşıldı, dönem dönem kendi aralarında kavga çıktı kan da aktı, eğitim bitirildi, tarım bitirildi, damadı geçtim ekonomi yönetimine sırf rte çok seviyor ve islamcı diye ilk okul mezunu güreşçiler bile atandı, günübirlik siyasi çıkarlar için ülke kurumları yıkıldı, demokratik adetler, ülkenin yapı taşları falan bir bir söküldü mahvedildi, cumhuriyetin tüm hazinesi boşaltıdı, tüm mal varlığı araplara satıldı.

    şimdi satılacak varlık kalmayınca başladılar toprak satmaya ve türk halkının bir kısmı araplaştıklarından dolayı buna çanak tuttu.

    hiçbir ülke şu yapılanlara dayanmaz ki dayanmadı da. şimdi peynir lüks oldu :)

    edit. sağolsunlar yesillendirip korkmuyor musun falan diyen arkadaslar oluyor ancak arkadaşlar burası benim için sokak duvarı gibi, buraya yazmasam oraya yazacağız başka türlü oluru yok insanın içini bir şekilde boşaltması lazım.

    üstelik bu durum yeni de değil, tee sümerlerde, akatlarda, antik yunanda,roma, anadolu beyliklerinde, osmanlida da vardı halkların aşağılamaya, fakirliğe itiraz etme durumu, tiranlıga, diktaya, köle olmaya hep itiraz edildi.

    mesela roma dönemi eserlerinde sağda solda s.p.q.r. yazar. taa eski roma’dan gelen bir söz. açılımı senatus populusque romae. anlamı ise roma’nın halkı ve senatosu. bu kısaltma tiranlık dönemlerinde duvarlara yazıldı hep. yani halkın bir kısmı o zamandan beridir varlığının ve özgürlüğünün peşinde. demokrasi ve özgürlük kavramı binlerce yıl yaşanan acılardan ve kötü tecrübelerden damıtılarak buralara geldi. elbette savunacağız.

  • norveç entegrasyon videosu

    ahaha dediğim video. zaten sondaki kadında oturum iznini aldıkları andan itibaren bu kurallara "bye bye" diyecekler diyor :)

    bu liberal tipler islamı henüz tanımadığı için 1500 yıllık sorunu 3 tane powerpoint slaytla çözebileceklerini sanıyorlar.

    lan oğlum bu din ve entegre etmeye çalıştığın insanlar; oğlancı tarikatlar, badeci müridler, kuma gömüp kadın taşlayan talibanlılar, kafasını kestiği kişilerin kadın ve çocuklarına cariye adı altında tecavüz ettikten sonra köle pazarları kurup satan isidliler, darul harp deyip hırsızlığı normalleştiren akpliler, 500 tane tarikata bölünmüş ve toplu tecavüzü normalleştirmiş pakistanlılar bu tip yapılara fetva veren irili ufaklı cami, kurum, imam, hoca, şeyh vs bin bir türlü yapı ve oluşan kültürle yoğrularak 1500 senede bugüne geldiler.

    yani medeni dünyanın en büyük sorunu özellikle medeniyete, insan haklarına ve demokrasiye karşı olan bu islami tiplere nasıl davranılacağını bilmemesi.

    temel argümanı başka yerleri feth edip oraları islamileştirmek ve buna kaşı çıkan kişileri öldürdükten sonra kadın ve çocuklarını cariye yapmak olan bir grubu nasıl eğiteceksin, üstelik bunun kutsal bir emir olduğunu iddia ediyorlar ve bu emirle ilgili kendi aralarında bile fikir birliği yok, biri diğerini daha az müslüman olmakla itham edip kendi aralarında bile sürekli savaştalar :)

    al eğit eğitebilirsen.

    video, tarihin en ağır ironilerin de birini de barındırıyor aslında, adam islamdan kaçmış norveçe sığınmış ancak biti kanlanınca orda da islam istiyor :) norvece islam gelse 5 sene sonra başka bir ülkeye kaçıp orda da islam isteyecek. davranış modeli olarak virüslerle aynı şekilde hareket ediyor amklarım

  • fiyat sabitleme yöntemine geçilmesi

    yıllarca "gomünistlergh" diye kafa ütüleyen dincilerin yapacağı iddia edilen durum.

    allahçı komünizm :)

    hadi bakalım yıllarca komünizme karşıyız diye cami bahçelerinde histeri krizlerine giren tayfa, sahalara alalım sizi :)

    cumhuriyet dönemi mallarını yağmalarken "babalar gibi satıyoruz" diye geziniyordunuz, hani laa devlet fabrika işletmezdi, devlet şimdi domates mi satacak :)

    işin ikiyüzlülüğü bir yana, ekonomist olduğunu iddia eden islamcı otobüs şoförünün "nasılsa para basabiliyoruz o zaman neden basmayalım " dediğini duyar gibiyim :) simdi zahmet edip sözlükteki badeboylara bunun neden çalışmayacağını anlatacak falan değilim de yani oğlum 2020 li yıllarda dünyada şekillenen ekonomik ortamlara baktığında biri kafana silah dayayıp zorla yaptırsa yapmaman gereken şeyler bu yaptıkların.

    neyse yapın görün :)

    islamcı olmayanlar da, bu iş eğer yapılırsa, ilk haftalarda kredi çekip bu ürünlerden depolayabildiği kadar depolasın :) 3-5 aya 10 katına ya satar ya da kendi tüketir. çektikleri kredi de enflasyondan kuşa döner çifte kazanırlar.

    dur lan bunun adı karaborsacılıktı :)

    edit. islami tayfanın komünizmin ne demek olduğunu bilmediğini ve "gomünüstlerr" diye arap gibi yaşamayanlara dediklerini biliyoruz da ben her halükarda içinde bulundukları cahillikle uçtan uca dalgamı geçerim, hatta kitleye ışıklı top bile atardım da maalesef ki galaksinin anti-ekonomist reizi o işi benden önce yaptığı için özgün olmaz diye yapamıyorum :) link

  • 8-9 mart 2022 akaryakıt zamları

    siyaset öncesi kariyeti iett de şoförlük ve iett takımında amatör futbolculuk olan imam lisesi mezunu birine ilk çağ krallarında bile olmayan yetkilerin verilmesi sonucu olandır.

    o tip beceri seti olan birine sınırsız yetkilerle ülke yönetimi verildi, o da az çok fikir sahibi olduğu kuranda yazana göre ekonomi politikası belirledi ve olan bu. artık her gün her şeye ütopik zamlar geliyor. iett te sınav soruları ve cevapları :)

    2008
    brent petrol =165 dolar,
    dolar 1,15
    benzin 3,21

    ( islami rejim henüz daha tam güçlü değil, ülkede bağımsız kurumlar mevcut, cumhuriyet dönemin malları henüz daha bitmemiş vs vs )

    link

    2022
    brent petrol = 128 dolar,
    dolar :14,3 tl,
    benzin 20 tl
    (islami saray rejimi en güçlü noktasında, tüm yetkiler baş islamcıda, ekonomi politikaları kuran ayetlerine göre belirleniyor vs vs )

    edit. bazı islamcı arkadaşlar bana kızmış ancak devlet yönetimini de kuran a göre yaptığını bizati kendi ağzından söyledi.
    ilgili link :)

  • kıyafetin var aç değilsin diyen akpli teyze

    islamcı camianın acizliğini gösteren islamcıdır

    20 sene sınırsız yetkilerle tek başlarına iktidarları sonrasında işin geldiği yer insanların çıplak dolaşmamasını başarı diye görmek :)

    ama neyse boyle böyle türk halkı kendisine kıyafeti bile layık görmeyen islamcı zihniyeti tanıyacak.

  • akp'den sonra ak-saray ne olacak sorunsalı

    ilk iki yıl utanç müzesi olarak hizmet verebilir dediğim sorunsal.

    her odasında işledikleri bir insanlık suçunun detayları anlatılır.

    koridorlarında, insanlara ettiği hakaretler, talibanla inanç ortaklığını açıkladığı konuşmalar, oğluyla yaptığı para sıfırlama konuşmaları vs dinletilir. sarayın içindeki aşırı lüks eşyalar il ve ilçe merkezlerine fiyatlarıyla beraber cam kafesler içinde konulur ki, din satıcılarının sattıkları dinle neler aldıkları anlaşılsın.

    sonradan, yaşlı bakım evi veya tam donanımlı bir fen lisesi yapılabilir. bir kısmı odtüye falan verilebilir, binanın bir anlamı yok önemli olan temsil ettiği şeydir.

    edit. özellikle militalarına sokakta sopayla dövdürterek öldürttüğü çocuğa ayrı bir yer ayrılsın (bkz: ali ismail korkmaz)

  • 20 kasım 2021 şeker satışının sınırlandırılması

    (bkz: şekerin karneye bağlanması)

    2. dünya savaşı sırasında bütün sınırlarımizda butün dünya ülkeleri savaştayken, avrupada insanlar yer yer boş mısır kocanlarını kaynatıp, ölü atları yerken hem savaşa girmemeyi ustün diplomasiyle başaran hem de karaborsaları engellemek için bazı ürünleri karneye baglayan ismet inönü paşayı, " bunlarrr ekmegi karneyle dagıttılarrr" diye cami cıkışlarında histerik şekilde diline dolayan, meydan meydan yalan yalnış seyler anlatan islamcı kişinin tarihte kimsede olmayan yetkilerle 20 yıllık iktidarının sonucu; marketten parasıyla şeker alamamak :)

    hadi yıllarca cami bahçelerinde "ekmek karneyleydi" diye histeri krizlerine giren sapkın dinciler yiyorsa biraz da şeker için histeri krizlerine girsinler :)

  • türkiye'de kırmızı et tüketimi %30 azaldı

    türkiyedeki etleri, saray çevresinde toparlanmış sayıları 500-600 bini bulan islamcı ruhban sınıfı yediği içindir.

    eee tabi bu arkadaşların über lüks hayatlarını, kokainli, eskortlu partilerini, yatlarını, villalarını finanse etmekten kimsede et alacak para kalmadı.

    neyse türk halkı üzülmesin reiz onların yerine de "milletin sarayında" bolca yer, sindirimi kolay olsun diye de patlatır bir ejder meyveli smooty, halka da gazını çıkartmak düşer :)

    islamcılara bırak oy, ekmek bile verilmemeliydi. alın tepe tepe kullanın.

  • yardım parasıyla 456 bin tl'lik araba alan müftü

    islamcıdır. din alıp din satmaktadır

    embesillerin parasını çatır çatır sarayda ezen reisinin izinden gitmiştir.