gitmehevesi16
profili

  • +20 iq vs +20kg saf kas kütlesi

    yazarların hepsi zaten üstün zekalı ve aşrı kaslıdır demek için geldim ama geç kalmışım. üstteki arkadaş hemen ikisi de var demiş. olum siz sözlüğü ne sandınız lan yıllık gelir 2 milyon dolar burda. her 6 kişiden 8i ceo.

  • 13 ekim 2022 sansür yasasının meclise sunulması

    korkunç ötesi yasadır. bu yasayla iktidar her haberi önce inkar edip sonra yalan haber diye haberi yapanı hapse atabilir. mesela x bakanı yolsuzluk yaptı diyelim. iktidar yolsuzluk yok, bu da yalan haber diyerek haberi yapanı içeri alabiliyor.. bu yasa ile türkiye bir günde 30 yıl geri gidecektir.

    edit: 30 yıl öncesi bundan ileri olur yazanlar oldu. sonuna kadar haklılar.

  • imamoğlu'nun rahatsız edici telefon konuşması

    2 kere dinlediğim ama rahatsız edici kısmını anlamadığım görüşmedir. son derece kibar bir dille rahatsızlığını dile getirmiş. haklı da. adam elinden geleni yapmasına rağmen iktidar yanımızda ibb yoktu algısı yaratmaya çalışılıyor. takındığı üslupta ne sorun var başlığı açan aydınlatırsa memnun olacağız. bir de adeta tehdit etti gibi bir ifade var. bu konuşmada tehdit gören ya aktroldür, ya türkçe bilmiyordur.
    edit: imla
    edit2: başlığı açan nasıl bir trollse bir sürü kişi yesillendirip başlık görünmüyor engelledigim yazar diyor..

  • altı bezlenen ve altını ıslatan bir başbakan vardı

    ama en azından hırsız değildi.

  • dans ederek gitmediğiniz işi bırakın

    akıllara umut sarıkaya'nın y.rak gibi adam tiplemesini getirmiştir.
    edit: ben aklıma geldiğinde gülmüştüm. çok kişi yesillendirip aklıma geldi ben de kahkaha attım yazmış. tanımadığımız insanlarla iyi güldük..

    edit2:y.rak gibi adam

  • evli erkeklerin aldatma nedeni

    şerefsizliktendir. yok karısı sevmemiş, yok ilgi göstermemiş, yok adam aşık olmuş, yok kadın aklını celmis... hikaye. aldatmak serefsizliktir. 2 sene süren çok zor bir evlilik geçti başımdan. bırakın aldatmayı insan boşandıktan sonra bile birisine dokunduğunda başlarda çok garip hissediyor.

  • yerli aşıya isim önerisi

    asuman olsun. orospu asuman.

    (bkz: pardon)

  • konut kredisi

    yalama olan kredi türüdür. kredileri aşırı düşürülelim ev fiyatları üzerine %20 eklensin. sonra küt diye yükselsin ev satışları dursun. müthiş ülke, her şey harika.

  • annenin payına düşen mirası hacılayan dayı

    her sülalede bir adet bulunan şerefsiz dayıdır. bunun bir de üst versiyonu baba tarafındaki memleket sevdalısı paragöz amcadır. gençlikte yaptığı orospu çocuklukları dilden dile aktarılır.
    edit: çok sayıda arkadaş yesillendirip benim amcami anlatmissin diyor, her sulaleye devlet atıyor galiba bu pezevenkleri.

  • vekil danışmanının işkence fotoğrafı paylaşması

    türkiye cumhuriyeti devletiyiz, kabile değiliz. işkenceyle değil, hukukla ceza verilmeli. nokta. anlamayan siktir olup istediği kabilede şefin sol daşşağı olarak işe girebilir.

  • üç hilal'in tek başına iktidarı zorunluluktur

  • sözlükçülerin walter white'ı andıran özellikleri

    dünyanın en cins kadınını ısrarla sevmek.

  • muzun kilosunun 17 tl olması

    mutlaka çok daha ucuza başka bir yerde vardır. hayat zaten ülkemizde pahalı değildir. suç bizim gibi aşırı pahalı yerlerden alışveriş yapan fetöcü tüketicilerdedir.

  • ücretsiz erzak kolisini çalan donanımhaber ölücüsü

    yardım alması değil de bunu bir fırsat olarak görmesi ilginç geldi. zaten ihtiyacı falan olmadığı belli başvuru denemesi yaptım diyor herif. ilerde de ürün performans incelemesi yapacakmış.. ulan ne soytarılar var.

  • 12 ekim 2019 tarkan'ın harekat tweet'i atması

    faşizm öyle bir noktaya geldi ki ölenlere rahmet dilemek yetmiyor, harekatı savunması da gerekiyor. buna da bazı yarak kafalı yazarlar karar veriyor.

  • 10 ekim 2019 ttb barış pınarı bildirisi

    arkadaş nasıl bir hale gelindi ben anlayamıyorum. sen iktidar olarak saçma sapan bir dış politikayla bizi ortadoğu bataklığına sok sonra çözümü 20 25 yaşında adamlari sinir otesi harekata göndererek bul.. senin çocukların nerde diye sorarlar adama? sen esad'la tatile giderken talimatla adama düşman ol ceremesini halk çeksin ne güzel memleket amk.. birileri karşı çıkınca da terörist ilan edin. terörist olalım amk, birilerinin yanlış politikaları yüzünden kimse ölsün istemiyoruz ve karşıyız. bize ne amk sinirimizin dışından, koruyalım hududumuzu kendi bokunda bogulsun allah'ın teroristleri