cokyakisiklibiri16
profili

  • erkeğe en çok yakışan araba

    (bkz: man) markalı tırlardır (4 buçuk sene hazırlandığım şaka)

  • alfa erkek olmanın sırrı

    alfa romeo sürmek.

    3 yıl hazırlandım bu şakaya

  • 7 eylül 2021 hollanda türkiye maçı

    eee bir aydır o voleybolcu lezbiyen, bu adam gay diye haddiniz olmayan konularda konuşursunuz, eşcinsel evliliğin legal olduğu hollanda gelir 6 taneyi dalga geçer gibi atar gönderir evinize. hadi gidin bakın bakalım depay kimle sevişiyormuş. (bizim stoperlerimiz hariç)

  • 15 temmuz 2021 iron maiden'ın yeni tekli çıkarması

    15 temmuz darbesinin yıldönümünden daha büyük bir olaydır.

  • galatasaray

    kitapta yazıyor kardeşim kitapta.. real madrid'den, bayern münih'ten uzak durun mayıs ayındaki galatasaray'dan kaçın kaçın diye.. mayıs ayında galatasaray ile yazı tura bile atılmaz.

  • 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı

    rıdvan dilmen'i günahım kadar sevmem ama "havaya girersen galatasaray çakar sana" türk futbol tarihinin en iyi sözlerinden biri olabilir.

  • türkiye cumhuriyeti 2023'te yıkılacak

    2023 yılına kadar yıkılmayacağız yani? ben bu habere müjde diye bakarım zira bizim başımızdakiler her an yıkabilecek gibi ülkeyi.

  • taylan antalyalı

    kendisi omuz omuza girecek bir 6 numara değil, okay gibi top kapacak bir adam da değil. galatasarayda registavari bir görev üstleniyor ve öyle oynuyordu. hata taylanda değil şenol güneş'in "dur caneri de alayım fenerlilerin gönlü olsun, taylanı da alayım galatasaraylılar sevinsin" tarzı tercihleridir. alma ikisini de amk. koy götüne galatasarayın fenerin bizim kendimize hayrımız yok.

  • 9 şubat 2021 fenerbahçe başakşehir maçı

    ekşiciler koşun size bir sonraki sezonun fenerbahçe nezdinde özetini geçeceğim kanser olmaktan kurtulacaksınız;

    *öncelikle bu szalai sağlam topçu bunu 20 milyona okuturlar.
    *20 milyon ile 20 tane topçu alınır ve neticeye değil haticeye bakan fenerbahçe taraftarı çok adam aldıkları için şampiyon olacaklarını düşünür.
    *bir de gs ile transfer yarışına girilip kazanılır oradan da bir orta saha gelir etti mi 21 topçu.
    *yeni td de alınır.
    *ilk yarı düşe kalka puanlar alınıp liderlik yarışında kalınır. taraftar "bana ne kardeşim top oynamasak da olur şampiyon olalım yeter gs top mu oynuyordu?" der ve ses etmez.
    *fenerbahçe puan kaybetmeye başlar. ali koç çıkıp bir iki tane suni düşman yaratır, galatasarayda olan herhangi bir kimseye laf eder (fatih terim,oğulcan çağlayan) ve bütün dünya fenerbahçe'nin önünü kesmek istiyor der.
    *taraftar tüm dünyanın fenerbahçe'ye karşı oyun oynadığına inanır ve önüne gelene saldırmaya başlar.
    *fenerbahçe ligi ilk dördün dışında bitirir.
    *alınan 21 topçudan biri cevher çıkar( bu maddeden sonra en baştaki maddeye geri dönüyorsunuz.) ali koç başkanlığına devam eder, gökten 3 elma düşer biri emre belözoğlunun kafasına, öbürü volkan demirelin kafasına, sonuncusu da ali koç'un kafasına derken onyekuru hepsini çalıp koşmaya başlar.

  • henry onyekuru

    oğlum ne ara türkiyeye geldin de,maça çıktın da, gol attın aq? daha jailson maçı açmamıştır. yine yetişemedi adam sana.

    edit; oğlum şu adam 5m gibi bir paraya alındı ya ahahahahahahhaha. falcao sakatına verdiklerimizi sadaka olarak sayıp sevabına bu adamı aldırdı bize galiba yaradan.

  • 25 aralık 2020 olay tv'nin kapanması

    gün gelecek buradaki paralı köpekler de dahil hepiniz ama hepiniz "vallahi akp'ye oy vermedim" diye bizlere yeminler edeceksiniz. affedersem namerdim.

  • 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçı

    rıdvan dilmen bile "bahattin şimşek bugun başakşehir'den maçı aldı fenere verdi. fenerbahcelilerden cok özür diliyorum ama gerçek bu" ve "bir fenerbahçeli olarak böyle kazanmak istemiyorum" demişken buradaki şampiyonsuzluktan gözü dönmüş fanatik fenerbahçelilere (aklı başında olanları tenzih ederim) ve bize bok yemek düşer. sabaha kadar himmet,fetö,pkk,ışid,lgbt,ptt,dota bildiğiniz tüm kısaltmaları sıralayın, size de şikeciler veya paralı köpekler densin bir adım ileri gidemeyiz. bugün yapılan takımdan bağımsız olarak utanç duyulası bir olaydı.

  • 28 ekim 2020 başakşehir paris saint germain maçı

    şu an evimin 500 metre yakınında mbappe ve neymar top oynuyor aq. neymar'ı başakşehir'e getiren hayat hepimizi her yere götürebilir. umudunuzu kesmeyin sözlükçüler belki de bir gün sizi de paris,toronto veya new york'a götürür bu hayat..

  • dexter

    ahahha bir de eski tadı olmaz, iyice batırırlar diyenler falan olmuş. dexter ekranın karşısına geçip hiçbir şey yapmadan,demeden dursa ve sadece içsesini dinlesek ben 5 sezon izlerim.

    çok büyük gönül bağlarımın olduğu dizi.

  • türkiye şu an ekonomide pik yapıyor

    hadi yine iyisiniz köftehorlar. reisimiz açıklama yaptı ekonomide pik yapıyormuşuz.

    erdoğan: şu anda türkiye ekonomide pik yapıyor, dibe değil tavana. onlar da kalkmışlar bizim puanımızı düşürme tekrar düşürme yoluna gidiyor. ne yaparsanız yapın, bu puanlamalarınızın kıymeti harbiyesi yok

    kaynak; https://twitter.com/…_tr/status/1304777851925917708

    edit; konuyla ilgili https://eksiup.com/p/sd42230672n8 bu şakayı yaptığım için moderatörler entrymi kaldırdı. belki bunu yazdığım için uçurulacağım ama nasıl moderatörler tarafından entryleriniz kontrol ediliyor görün istedim.

    edit2; https://www.youtube.com/watch?v=dslathja8jk video linki kaynak olarak eklendi.

  • emre mor

    garry rodrigues ve henry onyekuru tarafından boşaltılan gerizekalı ve hızlı futbolcu kontenjanını doldurmak için alınmış oyuncu. vallahi hiçbir bölgede eksik kalmadı. bir tek nasıl futbolcu olduğu belli olmayan futbolcu kontenjanı boş. (bkz: tarık çamdal) (bkz: sabri sarıoğlu)

    edit; tarık salağının adını yanlış yazmışım. herif ne kadar yoktuysa artık.