psydick10
profili

  • borsa istanbul

    85'ten taten aldım. o gün 78 e düştü , sonra 81 e çıktı. satacaktım dediler ki zararına satma çıkacak.

    ertesi gün 75 lere düştü. yine satacaktım zararına satma sabret, borsa sabırsızların sabırlılara paralarını akıttığı yerdir dediler.

    sonra 70 oldu yine aynı hikaye. şu an 41 aq :d hala sabırlı olun diyorlar :d bir daha biri borsa hakkında sabırlı ol derse anasına avradına söveceğim :d

    edit : özelden " ytd değildir " yaz diyenler var. yatırım tavsiyesi gibi mi duruyor da ytd yazacağım aq :d olan şeyden bahsetmişiz burada

    görsel
    ulan bakıyorum emirlerime de bu nasıl bir kerizlik lan :d az daha 91 den alıyormuşum ki neyse ki 91'den satan olmamış. 85'ten gelmiş :d az daha borsa tarihinin en büyük kerizlerinden biri olacakmışım :d bu arada 85'ten gelince sevinip almaya devam ettim bu ilk part , bu zamana kadar alım fırsatı vermiyordu. 85 ten alınca gaza geldim 300 lot daha ekledim.

  • ciddi ciddi ronaldo'yu messi'den iyi sanan insan

    " messi üst üste 3 şampiyonlar ligi alsın , sonra oturur konuşuruz. "

    ne sikim adamlarsınız siz aq :d niye üst üste alıyor :d alt alta alsa olmaz mı :d

    kupa dediğin şey takım oyunuyla alınır. bak mesela ronaldo real madrid ile 4 kez kupayı aldı. ardından juventus'a gitti. 2 sezondur çeyrek finali geçemiyor.

    aynı şekilde lige yıllardır ambargo koyan juventus , ronaldo geldikten sonra şampiyonluğu ınter'e kaptırdı. hatta ve hatta şampiyonlar ligine bile son maçta katılmaya hak kazandı :d son hafta öncesi ilk 4'te değildi :d

    kupayı oyuncu değil takım alır.

    tanım : ronaldo'yu messi'den iyi gören insan futboldan anlamayan insandır.

  • emre akbaba

    bu maçta topla buluştuğu tüm pozisyonları bu başlığa ekleyeceğim. bakın topa değdiği her pozisyonu buraya koyayım ki durumun ciddiyetini herkes anlasın. başlıyorum.

    1- dakika 19'da taylan'ın pasını alan emre akbaba takımı atağa çıkarıyor. dk 19

    2- dakika 21'de sarachi soldan topu getiriyor. içerde topu emre akbaba ile buluşturuyor ve emre akbaba topa basarak büyük bir zevkle atağı sikiyor. dk 21

    3- dakika 28... orta sahada topu emre akbaba'ya atıyor ve emre akbaba gelişine derinlemesine bir pas atıyor. böyle pasları en son iniesta atarken izliyorduk. gözlerinizin pasını silecek o pas dk 28

    4- dakikalar 31'i gösteriyor. seken topla cezasahası içinde buluşan emre akbaba kaleye gelişine vuruyor ve top 90 diye tabir edilen yere gidiyorkasjdkjas şaka şaka kontrol etmeye çalışırken atağı sikiyor ve arkadaki adama bırakacağına rakibe çarptırıyor. dk 31

    5- dakika 35. önce hava topunu rakibi bozarak(!!) takım arkadaşına aktarıyor. ardından da kendisine gelen pası , fenomen ronaldo edasıyla dönerek kaleye doğru yöneliyor. izlerken zidane & fenomen ronaldo 'yu akıllarınıza getiren o pozisyon. dk 35

    6- maçtaki ilk olumlu hareketini yaptı. pas iyi olmasa da en azından düşüncesi iyidi.dk 43

    ilk yarı bitti. şaka maka " abi yerine oynayacak adam yok , napalım " diyen renkdaşlarımızı görüyorum. ulan kafanız mı güzel? yerine kaleci fatih'i bile koyabilirsin. daha kötüsü olacağını sanmıyorum. ulan keşke ikinci yarı beni göt etsen ama hiç güven vermiyorsun bee. 20 haftadır bu seviyede oynuyor cimbombomun çocuğu...

    edit : ikinci yarı yok. teşekkürler fatih terim.

  • sivasspor fenerbahçe maç saati rezaleti

    bir önceki sene erzurum , tüm maçlarını 13.00'da oynarken galatasaray maçını 19.00 'a almışlardı. biz bunu dile getirdiğimizde " himmetçiler ağliyüüü , şike yapmaya , kayrılmaya çalüşüyüüü " diyen gavatlar şimdi gelmiş sivas'ta 19.00'da maç mı oynatılır diyorlar.

    haklı bir serzeniş olmasına rağmen , geçen senelerde tek ses olunsaydı bu sene de tek ses olunurdu. destek verirdik biz de. ancak sike sike oynayacaksınız maalesef. çünkü biz sike sike oynadık.

    edit : bir de neden " son 3 iç saha maçına bakın " diyorsunuz onu da anlamadım. neden son 4 değil mesela? çünkü 4. maç , 14 aralık 2020 tarihinde antalya , sivas'ta 19.00'da oynamış. kış desen kış, soğuk desen soğuk.

  • 17 ocak 2021 beşiktaş galatasaray maçı

    edit : sapına kadar gs'liyim. eski entrylerime bakabilirsiniz. sorunun fatih terim'de olduğunu görmediğiniz sürece çekmeye devam ederiz sevgili renktaşlarım.

    beşiktaş'ın haklı galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma. adamlar ellerindeki ne olacağı belli olmayan isimlerle gayet iyi takım oluşturmuşlar ve ligin en iyi mücadele eden takımı konumundalar. sezar'ın hakkı sezar'a.

    öyle ağzını yaya yaya " edin visca istiyorum, irfan can kahveci istiyorum , onyekuru istiyorum , trezege istiyorum , ronaldo olsun messi de olabilirse iyi olur " demekle olmuyor.

    bak adamlar çok düşük bütçeyle gayet iyi adamlar almışlar ve oynatıyorlar. beklerin birinde rıdvan var , şu an ligin en iyi beklerinden biri. 19 yaşında. kalede ersin var , senin kalendeki 2 sırıktan iyi. forvetlerinde abubakar var , bonservis ücreti olmadan geldi. senin 15 milyon euro verdiğin adamı sike sike çoğaltır. öbür kronik sakatı da üstüne koyar.

    arabistan'dan beğenip almadığın souza , ligin en iyi defansif orta sahası. 38'lik atiba taş gibi oynuyor. kayseri'den 500 bin euro'ya kiraladıkları mensah mükemmel oynuyor. 200 bin euro'ya kiralanan rosier de gayet iyi. aynı şekilde beleşe kiralanan ghezal ligin içinden geçiyor.

    yani sergen şöyle ucuz bir takımdan lider kadro çıkarıyor. sen de rüştünü ispat etmiş , kulüplerinin 15 milyon euro istediği adamları istiyorsun. sonra da " ee yönetim almadı napalım , bu kadroyla bu kadar " diyorsun. alsana şöyle 300-500 bin euroluk kendini kanıtlamamış adamlar? aa ama pardon senin şampiyon olman için yıldızlar lazım sana. ligdeki en iyi kadro sende olmalı di mi? şu adama tapan taraftarları gördükçe galatasaray'dan soğuyorum gerçekten.

    tamam hakkını yemeyelim, iyi bir teknik adam ama zamanı geçti. hala geriye düştüğünde yaptığı tek şey donk'u ileriye atmak. olur da bir gol buluruz belki diye. ve hala emre akbaba vitaminsizinden medet umuyor. ulan tt arena'nın altından petrol çıkma ihtimali , emre akbaba 'nın takıma faydalı olma ihtimalinden daha yüksek. bunu görmüyor musun hala?

    şunu oynatacağına git u17'den 17 yaşındaki bir çocuk koy daha faydalı olur takıma. gerçekten aklım almıyor emre akbaba ısrarını? neden yani neden? adam 80'de oyuna giriyor , ama gören 115 dakikadır sahada mücadele ediyor sanır. koşmaya mecali yok. ayağına atılan topu durdurmaya çalışırken 10 metre öteye atıyor.

    önünde 3 rakip oyuncusu varken topa vuruyor. bak yemin ediyorum önündeki rakibe çarpmasa top , kale çizgisinin üzerinde kalır. içeri girmez. öyle bir şut. topa sikimle vursam daha hızlı vururum. bir değil iki değil. 18 maç oldu emre bey hala form tutacak. bir de sözleşme yenilemek istiyor. ücretini 1.75 milyon euro'dan 1.5 'a düşürüyor kral. cimbombomun çocuğu. iyi keriz silkeliyor. buna yıllık 100 bin liradan fazla para veren yönetici haindir. 100 bin liradan kuruş fazlasını haketmiyor. 100 bin de haketmiyor da neyse...

    tanım : beşiktaş'ın haklı galibiyeti ile sonuçlanan süper lig karşılaşması.

    edit : eklemeyi unuttum, luyindama'ya laf eden adam siktirsin gitsin bale izlesin. gs'nin en iyisiydi. ft'ye tapan angutlardan zaten futbol yorumu yapmalarını beklemek saçmalık. adam abubakar'a karşı gayet üstün oynadı. her topu kesti ancak 2 pozisyonda hata yaptı ve onlar da gol oldu. her defans hata yapar. ama takım o kadar leş ki luyindama'nın hatasını örtebilecek bir arkadaşı yok. dolayısıyla da kabak luyindama'nın başına patladı.

  • fatih terim

    bu sezon oynadığı büyük maçlar

    0-0 club brugge
    0-0 fenerbahçe
    1-0 real madrid
    1-0 psg
    1-0 beşiktaş
    6-0 real madrid
    1-0 başakşehir

    7 maç 0 gol :d

    edit : tudor ligde 16 maçta

    8 iç saha maçında 7 galibiyet 1 beraberlik
    8 deplasmanda 3 galibiyet 1 beraberlik 4 mağlubiyet

    aldığı için itin götüne sokulmuştu. deplasmanda aldığı mağlubiyetler ise başakşehir - beşiktaş - trabzon ve yeni malatya deplasmanlarıydı.

    bu 4 deplasmandan fatih hocam kaç puan toplayacak acaba ? tudor 'a yöneltilen sorular(hakaretler ) terim'e de yöneltilecek mi? o toto var mı gazetecilerde?

  • nesine.com

    canlıdan 1.000 lira bastığım kuponumu 1 saat askıda bekletip , kupon tutunca 1.000 liramı geri yatıran oluşum. zahmet verdim size beyler, hakkınızı helal edin.

  • 14 eylül 2019 gazişehir gaziantep beşiktaş maçı

    abdullah avcı'nın oturtmaya çalıştığı sistem manchester city'nin sistemi. manchester city bugün norwich deplasmanında 3-2 kaybetti.

    meşiktaş'ım da bugün gazişehir deplasmanında 3-2 kaybetti. demek ki abdullah hocam istediği, arzuladığı şeyi başarmış.

    tebrikler abdullah hunter, tebrikler meşiktaş :d

  • turkcell'in 500 bin abone kaybetmesi

    bende geçiş yapanlardan biriyim. nedeni ise şu :

    annemin kullandığı hat benim üzerimeydi ve hazır kart kullanıyordu. turkcell'den beni aradılar. " hazır kart'a her ay düzenli 45 lira ödüyorsunuz. internet kullanımınız da aylık ortalama 600 mb , biz size 29 tl'ye 1000 dakika - 100 sms - 1 gb internet verelim, herhangi bir taahhüt vermeden faturalıya geçin. hem aşım durumu da olmayacak , paketiniz biterse yenilenene kadar kullanıma kapanacak, isterseniz ekstra ücret ödeyerek dakika-internet alabileceksiniz. eğer memnun kalmazsanız önümüzdeki ay tekrar hazırkart'a geçebilirsiniz " dediler...

    "emin miyiz 29 tl değil mi başka bir ücret eklenmeyecek, şu oldu bu oldu vs demeyeceksiniz. paket bittiğinde aşım olmadan duracak?" dedim...

    " telefon görüşmelerimiz kayıt altında merak etmeyin. " dediler. tamam öyleyse geçirin bakalım dedim. ilk ay 40 tl fatura geldi. arayıp bilgi alayım dedim. söyledikleri şey " telesekreter ücreti kesilmiş, karşı taraf telefonu açmadığı zaman hemen kapatmalısınız. eğer hemen kapatmazsanız telesekreter devreye giriyor ve ücret kesiliyor. " dedi..

    peki ne güzel dedim ve turkcell'e giderek tekrar hazırkart'a geçiş yapmak istedim. gittiğim gün sistem bozuk yarın gelin dediler. tamam dedim. yarın gittim , " şu an paketler yenilendiği için sisteme erişim sağlayamıyoruz , birkaç gün sonra gelin. " dediler. tamam dedim. birkaç gün sonra gittiğimde ise " hala düzelmedi , siz ara ara uğrayın. " dediler. ben de gittim türk telekoma , hattımı taşıdım. çokta kolay oldu , gayette iyi çekiyor.

    ailece paketine geçiş yaptım. 5 bin dakika - 15 gb internet ve sınırsız sms 70 tl'ye geldi. annem memnun kalınca ben de hattımı türk telekoma taşıdım. 5 tl ekleyerek bende pakete dahil oldum. en son abim ve babam da geçiş yaptı. onlar için de toplamda 10 tl ekleyerek pakete üye oldu. pakette aile içi sınırsız konuşma hakkımız da var. dördümüzün toplam faturası 85 tl oldu. abim ve ben toplamda ortalama 8 gb internet kullanıyoruz. annem ve babam da 2 gb kullanıyor. 5 gb boşa gidiyor :) 5 bin dakika da fazla fazla yetiyor. herkese tavsiye ederim. :)

  • 19 mayıs 2019 galatasaray'ın katledilmesi

    kesinlikle olacak olan durum. mesela fenerbahçe - galatasaray maçı türkiye'nin yakın zamanda yönetilen en skandal maçı olmasına rağmen pek konuşulmadı. galatasaray haricinde sesi çıkan kulüp olmadı.

    50. dakikada fenerbahçe'nin 9 kişi kalması gerektiğini söylediğimizde herkes bıyık altından gülüyordu. attıkları golde bariz bir faul olduğunu söylediğimizde de aynı şekilde... onyekuru gole giderken skertel arkadan ayağını uzatıp onyekuru'nun ayağına basıyor , ancak faul aleyhimize oluyordu, ayağına basılan onyekuru sarı kart görüyordu. böyle skandal ötesi kararların olduğu maç çok normal karşılandı...

    ancak beşiktaş maçında yanlış verildiği iddia edilen bir taç atışı ülkede 2 gün gündem oldu. evet evet yanlış duymadınız, yanlış verdiği iddia edilen bir taç atışı. caner'e temas var mı yok mu uzun süre tartışıldı kameradan izlenerek.

    rize maçında ise onyekurunun ayağına bariz şekilde gelen tekmeye ağladılar. hatta fenerbahçeli bir yorumcu çıkıp " ayağına vurmuş rizeli ancak bu müdahale ile düşmez. " dedi. kayseri - fener mçında kayserili futbolcunun eli , serdar aziz ' e değiyor. evet bildiğiniz değiyor ve kayseri'nin attığı gol , faul gerekçesiyle iptal ediliyordu. bu aynı yorumcu da çıkıp " temas varsa fauldür " demişti. herhalde temas fenerliye olursa direkt faul , gs'liye olursa ' bu temas düşürür mü düşürmez mi ' tartışmasından sonra faul verilmesi gerek.

    uzun yıllardır karşı cephenin bir olup bu kadar ağladığını görmemiştim. hepsi aynı formayı giyip ağlamaya başlamış. ama benim bildiğim galatasaray hepsini üst üste koyup şampiyon olmasını bilir.