chess player16
profili

  • attila szalai

    tönökö böğlönörök göndörölöcök. nöt ödön.

  • canan kaftancıoğlu

    on yüz bin milyonuncu kez iktidarın eline koz verdiği söylenen kadın. oysa koz vermese rte güzel muhalefet yaptığı için chp'lilerin başını okşayıp koltuğunu devredecekti. domuz eti yiyerek koz vermeyle başlayan süreç, kemalist olmadığı için akp'liler ve onların manipüle ettiği ulusalcılar tarafından linç edilmesiyle devam ediyor. atatürkçülüğü savunan parti de aqp bu arada amk :d

    bakın erdoğanın götünün gılıyım diyen teyze kadar bile zekanız yok sizin. olsaydı canan'a gerek kalmazdı zaten. eziksiniz, dirayetsizsiniz, dayak yemeye alışmışsınız. en beteri de artık vasıfsız akp'liler tarafından bile manipüle edilebiliyor olmanız. bu eziklikle sizi 20 sene daha tımarlar bunlar. koz veriyormuşmuş. iktidarla aynı paralelde buluşamadığı için kahrolan muhalif de görmedik demeyiz artık. lol amk.

  • furkan için ağlayarak bira içen kız

    furkan kendisi için ağlasa furkan'a siktiri çekecek olan kızdı. furkan umursamayınca köpek olmuş peşinde haliyle. tc simülasyonunda işler böyle yürür.

  • 30 haziran 2020 fatih terim tweeti

    burada maçlar sahada kazanılıyor deyip 6 şl maçında galibiyet alamayan adanalının son iki senedeki rezillikleri unutup başarısızlığın faturasını federasyon ve hakemlere kestiği tivit. klasik ft karakteri. buna kalsa ömür boyu şampiyon olacak da izin vermiyorlar. neyse, ağla fatoş ağla.

  • kariyer.net'teki küçük düşürücü ilan

    mesai ücreti ödememek için götten uydurulan esnek çalışma saati saçmalığının da yer aldığı ilan. çalışma saatleri esneyebilen bir şey madem, maaşlar neden esneyemiyor?

  • the irishman

    al pacino, de niro, pesci...

    film iyiymiş kötüymüş açıymış kurguymuş umurumda değil; üçü beyaz fanilalarla çekirdek çıtlatıp ekonomi çok eyi muhabbeti yapsa sabaha kadar izlerim.

  • 26 kasım 2019 atlasglobal'in uçuşları durdurması

    batışını kötü ekonomiye bağlamaya götü yemeyip fetöye bağlayan şirket bin beter olsun. olan işçilere olmuş.

  • kuruluş osman

    çomar avutmanın yeni formu. bunları yayınlayacaksın ki anca pazardan pazara metrobüsle parka bahçeye çekirdek çitlemeye gidebilen donsuzlar, almanların onları kıskandığına, iskandinav ülkelerinin fakirlikten kırıldığına inansın. amına koduğumun yerinde makarnayla ekmek 3 lira hala, sorun yok yani izleyin izleyin durun.

  • sloukas'ın atatürk'ü anma pankartına dokunmaması

    atatürk gibi asil bir lideri şu kenar mahalle tartışmalarının odağı yapan paçozların, kaostan beslenenlerin allah belasını versin.

    öncelikle şampiyonluklarda yunan bayrağı açmadığı için ülkesinde linç edilen bir adam bu sloukas. sloukas'ı eleştiren de yunanistan'da sporcu olsaydım yunan liderlerinin/komutanların pankartını taşırdım diyebilmeli. var mı o mide? ben yunanistanda yunan pankartı taşımazdım ama sloukas taşımalı diyen zaten pırıl pırıl bir faşisttir. en aydın kesimi şu basit konunun empatisini yapamayacak zekadaki adamların olduğu bir ülkede gençliğimiz bitti. bunlar en aydınları işte hesap edin.

    neyse lan ne haliniz varsa görün işte. en dindar olanın en çok allah kitap diyenin olduğu ülkede en atatürkçü olanın da en çok atatürkçüyüm diyen olması normaldir.

  • 75 bin tl ile hayata tutunmak

    bu konuda ekşi sözlüğün gerçekten faydalı olacağını düşünen insan o parayla hayata tutunacak kadar azimli olamaz. o insanı üzerler, üzgünüm.

  • fatmanur altun'dan 4 maaş savunması

    atarlı giderli bir savunma. sen kimin parasıyla kime posta koyuyorsun hayırdır? kimsin sen? bir yüzükle geldik, bir yüzük daha, bu son yüzük, bir tane de gemicik, hz ömer, ümmet muhammed diye diye yedikleriniz umarım kursağınızda kalır.

    allahın sopası yok bir gün cezasını çekersiniz diyeceğim de allahın kendisi de yok görünüşe göre. iyi yiyin lan hepsini yiyin.

    edit: kendisine kabiliyetli birey diyen bu kadının cv’sine baktım. sonuç: çöp. ne kabiliyeti varmış acaba. şimdi iyice merak ettim.

  • 10 mayıs 2019 houston rockets golden state maçı

    olması gereken oldu. houston gidip memphis'le kumda oynasın. harden, sen de siktir git saat sat.

  • deü'de öğrencileri gasp eden suriyeli çocuk

    büyüyünce tecavüz edecek, adam bıçaklayacaktır. boğazından kaldırıp duvara yaslayın, otuz saniyeye düzelir. acırsanız bir kaç seneye o size yaslar.

  • ibb.istanbul'un 13 milyon tl'ye yapılması

    yapan şirketin yönetim kurulu başkanı, başaksehirsporun başkan vekili imiş aynı zamanda. vay vay vay. paranın nereden geldiği belli oluyor. fakirden alıp zengine vererek hırsızlığa yeni bir boyut katmış lavuklar.

    doğruluğu ibb tarafından teyit edilmesi gereken bilgi.

  • 2019 ramazan ilk dayak piyangosu

    bir sürprize imza atılıp istanbul'da gerçekleşecektir. sonrasında sakarya, konya, kayseri, erzurum ve bayburt dayakların yeniden sayımı için itirazda bulunur.

  • çalışarak zengin olunmaz

    bu görüş nasıl doğru değilse, çalışarak zengin olunur görüşü de bir o kadar yanlıştır.

    kimisi başarısını parlatabilmek için çok çalışmanın yeterli olacağını söyler. kimisi de başarısızlığını örtmek için buna sığınır. ikisi de tam olarak fikir vermez. burada da şans faktörü devreye giriyor. şansın olmadıkça istediğin kadar çalış hiçsin.

    çok çalışma+şans= başarı/zenginlik.

    çalışmama+çok büyük şans= başarı/zenginlik.

    çok çalışma+şanssızlık= eşşegin siki.